2024-09-23 1036 瀏覽
今晚黎到漁樂場食烤魚,之前已經係YouTube睇過相關既介紹,所以食之前十分之期待!我叫左皇牌藤椒烤魚(江團),烤到好香,啖啖肉有口感,叫左小辣,岩岩好。我地2個人食,但4個人都絕對夠食!樂抵食另外叫左串燒,包括孜然濕牛肉,五花腩,豆腐串,燒茄子,全部都好有風味,好值得食。現場環境值110分,晚上7點開始會有人係現場唱歌🎤質素好高!閒日都有架!職員都好有禮貌,會主動幫你放好隨身物品!推薦大家黎試下!!

職員都好有禮貌,會主動幫你放好隨身物品!

推薦大家黎試下!!
2024-09-22 879 瀏覽
今晚同朋友黎食dinner呢間餐廳好有80-90年代歌舞廳既feel,復古又帶點玩味特色鹽焗馬友$228份量唔惹小,一大條被鹽冚住嘅馬友,好似一個鹽山上枱時仲會再點火燒燒外面一撥開啲鹽,再切開魚皮(太咸所以食魚肉較好)白嫩嘅魚肉,再睇埋入面有一層薄薄既魚油魚油香而不漏~魚肉同魚骨可以完全分離,可以食得到每一個位置既魚肉!鮮磨山葵牛肉$48山葵味道好攻鼻但好香,帶起牛肉嘅肉香牛肉肉質嫩滑,燒得半熟剛剛好活鰻小串$38/2串海蝦$40/4串海鮮都好高質鰻魚好滑,燒完好香,海蝦新鮮爽彈燒茄子$36好耐冇食過,茄子一絲絲夾起,加上香蔥同少少辣椒,好惹味比利時小麥精釀啤酒$68好大杯,麥味夠香,配燒烤食一流手打鴨屎香檸檬茶$38好酸但又好解渴好好飲
今晚同朋友黎食dinner
呢間餐廳好有80-90年代歌舞廳既feel,復古又帶點玩味

特色鹽焗馬友$228
份量唔惹小,一大條被鹽冚住嘅馬友,好似一個鹽山
上枱時仲會再點火燒燒外面
一撥開啲鹽,再切開魚皮(太咸所以食魚肉較好)
白嫩嘅魚肉,再睇埋入面有一層薄薄既魚油
魚油香而不漏~
魚肉同魚骨可以完全分離,可以食得到每一個位置既魚肉!

鮮磨山葵牛肉$48
山葵味道好攻鼻但好香,帶起牛肉嘅肉香
牛肉肉質嫩滑,燒得半熟剛剛好

活鰻小串$38/2串
海蝦$40/4串
海鮮都好高質
鰻魚好滑,燒完好香,海蝦新鮮爽彈

燒茄子$36
好耐冇食過,茄子一絲絲夾起,加上香蔥同少少辣椒,好惹味

比利時小麥精釀啤酒$68
好大杯,麥味夠香,配燒烤食一流

手打鴨屎香檸檬茶$38
好酸但又好解渴好好飲
2024-09-22 718 瀏覽
餐廳面積非常大,裝潢好有趣,以拉斯維加斯娛樂場做主題,而且每晚仲有live band表演,好有氣氛!👍餐廳主打烤魚及串燒,選擇都唔少,另外亦有多款小菜好啱送酒!🙂‍↕️🙂‍↕️老壇酸菜魚(2人份)$198酸菜魚份量幾多,魚片幾滑身,配菜有萵笋、花生芽、蓮藕,底仲有紅薯粉,食到尾段覺得麻味幾重。椒鹽鮮魷 $88炸漿幾薄身,外脆內軟,椒鹽調味剛好,送酒一流。五花腩串燒 $30/2串薄薄五花腩片做成串燒,另外餐廳會將串燒會放係爐上保溫,幾貼心。❤️趣脆牛肉粒 $98牛肉粒份量幾多,香料味道幾濃烈。菠蘿的海 $28其實係燒菠蘿,菠蘿酸酸甜甜而且好juicy,好食!當晚餐廳幾乎full house,而且有live music幾好氣氛,好適合一班人去chill。

老壇酸菜魚(2人份)$198

椒鹽鮮魷 $88
炸漿幾薄身,外脆內軟,椒鹽調味剛好,送酒一流。

五花腩串燒 $30/2串

趣脆牛肉粒 $98
牛肉粒份量幾多,香料味道幾濃烈。

菠蘿的海 $28
其實係燒菠蘿,菠蘿酸酸甜甜而且好juicy,好食!

2024-09-12
2024-09-21 687 瀏覽
其實都唔係第1次去漁樂場食飯今日諗唔到食咩.. 又想聽下歌所以再次選擇左漁樂場去到一如以往氣氛都好好表演者都帶動到個氣氛 ..我都揀左個烤魚黎食.. 同埋我必食既茄子但係今次個茄子唔辣既??條魚都幾滑身而且唔多細骨小朋友都會岩食.. 仲有D蓮藕.. 菇類等做配菜.. 最後仲有和牛菠蘿串燒同一大杯水果茶全部都好好味最後當然唔小得台下嘅食客嘅歌唱表演估唔到其中一位食客唱得真係非常出色我直頭覺得有張學友既感覺搞到我明明食完埋左單諗住走都要坐返低聽返幾首歌先得~
其實都唔係第1次去漁樂場食飯
今日諗唔到食咩..
又想聽下歌所以再次選擇左漁樂場
去到一如以往氣氛都好好
表演者都帶動到個氣氛 ..
我都揀左個烤魚黎食.. 同埋我必食既茄子
但係今次個茄子唔辣既??
條魚都幾滑身而且唔多細骨
小朋友都會岩食..
仲有D蓮藕.. 菇類等做配菜..
最後仲有和牛菠蘿串燒同一大杯水果茶
全部都好好味

最後當然唔小得台下嘅食客嘅歌唱表演
估唔到其中一位食客唱得真係非常出色
我直頭覺得有張學友既感覺
搞到我明明食完埋左單諗住走
都要坐返低聽返幾首歌先得~
「漁樂場 」位於荃灣大鴻輝中心,佔地9,000呎,樓底超高,空間感十足,餐廳裝潢以拉斯維加斯娛樂場為主題,走廊上以霓虹燈打造的餐廳名字「Grill and Booze」,場內更配有特別裝飾,包括精釀啤酒設備、木酒桶等藝術裝置,提供多個特色打卡點🫶美食方面,主打惹味炭火燒烤新鮮海鮮、串燒、烤魚、小食等,更有多款精釀啤酒和特飲👍另外最正嘅就係每晚都有駐場歌手表演,超好氣氛,猶如小紅館一樣,邊睇表演邊食飯,香港餐廳少有,而且仲可以點唱,真係好鬼正,我完全被這氣氛迷倒了🤩▪️老壇酸菜魚(2人份) $ 198先飲一啖湯,口味全對,夠麻夠酸好香花椒味,魚嘅質素一向保持水準,魚肉夠滑溜,同埋份量超多,除咗魚之外好鍾意食佢哋嘅配菜,有酸菜、萵筍、薯粉、蓮藕等好夠入味,以呢個價錢,非常抵食▪️趣脆牛肉粒 $ 98牛肉粒鮮嫩多汁,用上大量川式香料爆炒,香辣美味,更加可配上大大塊,香脆咸香的炸雲吞皮一齊食,一脆一軟,口感豐富▪️椒鹽鮮魷 $ 88鮮魷外皮炸至金黃酥脆,魷魚肉質彈牙,每片魷魚超巨型,口感絕佳,每一口都能品嚐到魷魚的鮮美,配合炸蒜和辣椒,香口惹味▪️蜂巢雞翼 $ 38蜂巢雞翼就是炭燒蜜糖雞翼,最喜歡雞中

▪️老壇酸菜魚(2人份) $ 198

▪️趣脆牛肉粒 $ 98

▪️椒鹽鮮魷 $ 88

▪️蜂巢雞翼 $ 38
蜂巢雞翼就是炭燒蜜糖雞翼,最喜歡雞中翼雞翼尖,燒得雞皮焦香,肉質有彈性,蜜糖味道已經融入雞翼,超級美味,我哋每人做encore咗多一round

▪️五花腩(2串) $ 30
五花腩半肥瘦厚薄適中,用四川香料醃咗再燒,入口油脂滿滿味道帶點香辣

▪️菠蘿的海(份) $ 28
就是燒菠蘿,外層燒得焦焦香香,菠蘿肉質甜美、多汁好Juicy

▪️超級水果茶 $ 45
水果茶大大杯,有多款新鮮水果,有菠蘿、熱情果、西瓜、蜜瓜等,味道香甜又清新

▪️Hoegaarden Rosee $ 58
($58/500ml $328/3L)限時優惠
粉紅色的果味小麥啤酒,酒精濃度不高,入口充滿甜蜜的果味,最啱炎炎夏日飲用,而且$58飲到500ml 咁大杯,真心超抵

• 超級水果茶
  • 蜂巢雞翼
好 熱 鬧 呀🔥!!! 明明聽說香港的經濟好差🙈,不過有實力的餐廳,還是生意好好的呢~這間超人氣餐廳 🇭🇰 漁樂場𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥 & 𝐁𝐨𝐨𝐳𝐞,不但有燒烤、烤魚,還有現場𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐁𝐚𝐧𝐝🎶,氣氛激好!! 每枱客人都可以點唱,餐廳也很歡迎大家來慶生🎉,全埸一齊唱生日歌,真的好𝐡𝐲𝐩𝐞𝐫呢~【 老壇酸菜魚🐟 】 魚肉嫩滑又鮮美,酸度適中,還有薯粉和大量酸菜呢~【 五花腩串燒🐽 】 五花腩薄切,肉質彈牙,又有豬香。【 菠蘿的海🍍 】 菠蘿香甜多汁,燒後好好吃耶~【 椒鹽鮑魚🌟 】 椒鹽鮑魚好有驚喜,又彈牙又鹹香。【 趣脆牛肉粒🥩 】 牛肉粒同樣不錯,味道帶辣。【 超級水果茶🫖】 水果茶選少糖版本,滿滿的水果香,好好喝~【 𝐇𝐨𝐞𝐠𝐚𝐚𝐫𝐝𝐞𝐧 𝐑𝐨𝐬𝐞𝐞🍻 】 $𝟓𝟖有𝟓𝟎𝟎𝐦𝐥! $𝟑𝟐𝟖有𝟑𝐋😍,點一大杯跟一大班朋友喝就最好囉~•🇭🇰 漁樂場𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥 & 𝐁𝐨𝐨𝐳𝐞🗝 #荃灣 衆安街𝟓𝟓號大鴻輝中心𝟔樓

【 五花腩串燒🐽 】 五花腩薄切,肉質彈牙,又有豬香。

【 菠蘿的海🍍 】 菠蘿香甜多汁,燒後好好吃耶~

【 椒鹽鮑魚🌟 】 椒鹽鮑魚好有驚喜,又彈牙又鹹香。

【 趣脆牛肉粒🥩 】 牛肉粒同樣不錯,味道帶辣。

🇭🇰 漁樂場𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥 & 𝐁𝐨𝐨𝐳𝐞
🗝 #荃灣 衆安街𝟓𝟓號大鴻輝中心𝟔樓
2024-09-13 856 瀏覽
今次來了荃灣大鴻輝6樓呢間叫漁好場 走美國拉斯為加斯馬戲團主題玩味創新烤魚川菜餐廳場地有成9000呎大每日都有唔同liveband表演同朋友慶祝生日仲會為壽星唱生日歌添,氣氛超正!🔸老壇酸菜魚 2人份魚肉厚肉嫩滑無骨,仲有萵荀寬粉配料🔸豉椒炒鯊魚肚唔係講笑 惹味口感仲好味過我平時食炒蟶子🔸趣脆牛肉粒川味牛肉粒配脆片食,口感豐富!🔸串燒類黑椒豬頸肉青椒釀蝦滑 所有串燒都會有爐仔熱住~🔸手工啤帶帶淡淡花香,岩晒女生飲!🔸水果茶超大杯,酸甜有果香!
今次來了荃灣大鴻輝6樓
呢間叫漁好場 走美國拉斯為加斯馬戲團主題
玩味創新烤魚川菜餐廳

場地有成9000呎大

🔸老壇酸菜魚 2人份
魚肉厚肉嫩滑無骨,仲有萵荀寬粉配料

🔸豉椒炒鯊魚肚
唔係講笑 惹味口感仲好味過我平時食炒蟶子

🔸趣脆牛肉粒
川味牛肉粒配脆片食,口感豐富!

🔸串燒類

黑椒豬頸肉
青椒釀蝦滑

所有串燒都會有爐仔熱住~

🔸手工啤
帶帶淡淡花香,岩晒女生飲!

🔸水果茶
超大杯,酸甜有果香!

2024-09-01
  • 超級水果茶
  • 酸菜魚
2024-09-11 771 瀏覽
今日我同朋友去咗荃灣一間樓上音樂烤魚店,聽聞呢度嘅烤魚好出名,仲有live band表演,氣氛一定好得不得了!一入到店,感受到音樂嘅節奏,環境燈光昏暗但又有種溫暖感,真係好適合聚餐。我哋兩個點咗好多嘢食,首先上到嘅就係招牌香辣烤魚。我哋選咗江團魚,魚身厚厚嘅,肉質嫩滑,每一口都好鮮美。當魚上到嚟時,香氣撲鼻,辣味十足,啖啖都係味道。最驚訝係,份量真係好大,根本食唔晒!我哋兩個拼命食,最後都只係食到一半,真係有啲可惜。另外,我哋仲叫咗幾款串燒,分別係芥末牛肉串燒、魷魚鬚同埋翠玉瓜。芥末牛肉串燒真係好特別,牛肉質地鮮嫩,配上少少芥末醬,吃落去有一種微辣的刺激感,令人唔停口。魷魚鬚烤得啱啱好,外脆內嫩,夠彈牙,仲有一種海鮮嘅鮮味,真係好正!至於翠玉瓜,就係一個清新嘅選擇,味道清甜,為整個餐點帶來一絲清新感,平衡咗辣味。最值得一提嘅係,當晚有live band表演,氣氛真係好到爆!樂隊演奏嘅音樂好有情緒,配合住美味嘅食物,令我哋都忍不住隨著音樂搖擺。職員仲派發螢光棒,真係令整個晚上更加熱鬧,成個餐廳都充滿著歡樂嘅氣氛。用餐完嘅時候,我哋忍唔住要拍幾張相留念,因為呢間店嘅環境實在太靚!食物又好味

用餐完嘅時候,我哋忍唔住要拍幾張相留念,因為呢間店嘅環境實在太靚!食物又好味,服務又友善,真係一個好放鬆嘅地方。雖然我哋今次食咗好多嘢,但仲有啲未試過下次一定要再來!如果你係烤魚愛好者,或者想搵個地方同朋友聚餐,呢間樓上音樂烤魚店絕對係一個唔可以錯過嘅選擇!我已經期待下次再嚟食埋其他嘢,繼續享受呢個美好嘅用餐體驗!
2024-09-09 1110 瀏覽
呢間位於荃灣嘅漁樂場裝修時尚有特色,🎼晚上仲會有樂隊表演🎤夠晒氣氛🥰✨🐟老壇酸菜魚 $198魚肉份量多,仲夠滑嫩😋湯底味道香濃,但又唔會太辣😍入面仲有唔少配料,如寬粉、蓮藕片、萵筍等,食到好飽🤣✨五花腩 $30/2串呢度嘅串燒都會放喺爐上面保溫,夠貼心😉五花腩油香四溢,唔錯!✨🐮趣脆牛肉粒 $98牛肉粒份量都幾多,味道偏辣,仲有兩大片香脆嘅蝦片✨🍍燒菠蘿 $28菠蘿香甜juicy😍必點!✨椒鹽鮑魚 $108一碟有六隻新鮮鮑魚,爽口彈牙勁,配啤酒真係一流!✨🍺Hoegaarden Rosee $58✨🍋超級水果茶 $45入面好多生果,清爽消暑

✨🐟老壇酸菜魚 $198

✨五花腩 $30/2串

✨🐮趣脆牛肉粒 $98
牛肉粒份量都幾多,味道偏辣,仲有兩大片香脆嘅蝦片

✨🍍燒菠蘿 $28
菠蘿香甜juicy😍必點!

✨椒鹽鮑魚 $108
一碟有六隻新鮮鮑魚,爽口彈牙勁,配啤酒真係一流!

✨🍺Hoegaarden Rosee $58
✨🍋超級水果茶 $45
入面好多生果,清爽消暑
2024-09-08 1499 瀏覽
野食不過不失,但價錢完全唔符合性價比,同樣嘅嘢食有更好更平嘅選擇。環境OK,硬件都唔差,單sell KTV(店如其名娛樂城嘅格調),但係啲staff嘅服務 & 態度不敢恭維,十問九唔應,推住個餐車好似揸GTA咁,撞到客一句sorry都無,收枱好似收數咁,完全唔理枱面嘅嘢食晒未,狂風式同您掃走。如果鍾意聽live band & 氣氛,可以試試嘅,但建議喺10:15之前離座,因為10:15後開放畀顧客點歌點唱(10:15前係主場歌手live show),⼀班「中年好聲音」「醉酒MK仔囡」會上台獻唱,自信感情100分,但技巧0分,鍾意聽另類音樂可以幫襯。
2024-09-08
2024-09-07 860 瀏覽
之前聽朋友推介過呢間,話裝修幾正仲有駐場歌手,啲野食又唔差,一直都好想搵機會試,今次就約埋同事收工一齊去嘆一嘆! 🟥老壇酸菜魚 真係要讚下佢啲魚肉好滑,因為要就返唔食辣既朋友,酸菜魚唔算太辣,魚量好豐富,底下仲有寬粉同萵筍食到勁飽,仲有好多花椒係面,吸引!🟨蒜香烤魚因為要就唔食辣既朋友,所以叫左蒜香,估唔到都烤得好好食,魚質鮮嫩! 🟧五花腩+魷魚鬚 貼心位:底下有個爐keep住溫熱佢地,五花腩燒到好香口,魷魚鬚爽口彈牙! 🟫燒茄子上面有勁多蒜蓉,爆香左之後勁惹味,仲有辣椒,少少香辣既感覺好快清完一條。🟨趣脆牛肉粒牛肉粒份量又係好多,而且偏辣,下面仲有啲脆脆可以夾埋一齊食!🟪燒菠蘿燒完個菠蘿都好juicy好甜,連我呢個唔食菠蘿既人都忍唔住食返一兩舊!🟦椒鹽鮮魷食辣加飲啤酒既時候就會想加埋食少少椒鹽野,食極都仲有,上面仲灑滿左蒜粒!🟩 飲品食辣野又點可以唔叫啤酒呢,唔飲得酒既朋友就叫左杯水果茶,入面都有好多料,爆多生果,夠晒解渴!

🟥老壇酸菜魚

🟪燒菠蘿

🟦椒鹽鮮魷

🟩 飲品
2024-09-06 787 瀏覽
位於荃灣沙咀道嘅漁樂場,真係一間好特別嘅餐廳!好耐未試過餐廳內面有歌手註場,由七點鐘開始就有live music,而歌手唱嘅歌都相當耳熟能詳;餐廳主打嘅烤魚亦都做咗十分出色,味道有五款選擇,可辣可唔辣!魚都有兩款選擇;我和朋友選了秘製醬香烤江團魚,和一些串燒,如香辣牛肉、羊肉和五花腩等!而食串燒當然唔少得啤酒啦!除啤酒外我們再加了一杯超級水果茶和大大的燒茄子!Stella生啤香醇清新用來配襯串燒簡直是絕配,而超級水果茶又有不同嘅生果放於茶內,用來化解串燒嘅油膩十分到位!大大條嘅江團魚配上醬香汁,真係香滑惹味!到七點歌手出場唱一些我們耳熟能詳的歌曲,將餐廳嘅氣氛推上熱點!相信每個客人都可盡興而歸。
香烤江團魚

燒茄子
水果茶
生啤
2024-09-06 467 瀏覽
最近到荃灣大鴻輝中心嘅漁樂場餐廳食飯,真係超級滿意!🍽️ 佢哋嘅串燒選擇多樣,特別推薦活鰻小串,外脆內嫩,鹽燒虎蝦新鮮爽口,濕辣牛肉串嫩滑多汁。🔥烤魚方面,皇牌藤椒烤魚麻香濃郁,招牌香辣烤魚香辣可口,惹味蒜香烤魚蒜香撲鼻。🐟 每一道菜都充滿驚喜,絕對值得一試!✨不過,餐廳環境比較吵,有live band表演,音樂好聽但不太適合聊天。🎶 整體來講,漁樂場嘅食物質素高,服務態度好,環境舒適,絕對係一個值得再訪嘅好地方!👍

2024-09-02 633 瀏覽
🪩🐟𝔾𝕣𝕚𝕝𝕝 & 𝕓𝕠𝕠𝕫𝕖「以為去咗馬戲團?」呢度裝修超特別,餐廳地方好闊落,中間仲有表演舞台,每晚都會有表演煮唱歌,現場氣氛勁熱鬧,菜式方面最受歡迎係烤魚、串燒配啤酒🍻都係一個好正嘅配搭,等我介紹吓先:🌶️🐟老壇酸菜魚(2人份)$198酸菜魚份量勁多,啖啖魚肉無骨,湯底方面辣度只係屬於微辣,雖然使用大量四川調味料,但直接品嚐下湯底都可以,除咗魚,當然有勁腍酸菜,仲有吸收晒精華嘅草菇,再食埋粗身嘅四川薯粉,感到大滿足!🐃店長推介:趣脆牛肉粒$98 🌶️屬於四川風味的超辣牛肉,🌶️🌶️雖然辣但係辣得好過癮,超級惹味,外皮嘅脆脆好似蝦片咁脆,配合呢個辣牛肉,可以中和辣度,好似食緊零食一樣咁爽,唔怕辣嘅人士好啱食!🔥呢度仲有滋味串燒,擺上去熱嘅串燒架上面,保持溫度,食落口仲熱辣辣。青椒釀蝦滑(串)$20脆骨腩(串)$18全部都加咗野味嘅調味料,例如椒鹽粉、孜然粉.....食到蝦滑原味,脆骨腩就走香脆路線,喜歡川式串燒嘅朋友會喜歡!🦐蒜蓉粉絲蒸蝦(例)(不辣)$138蒜蓉蝦粉絲可以揀辣或者唔辣,如果有小朋友叫呢個都好適合,成個餸菜份量勁多,蝦除咗大隻之外,入面仲有蝦膏,粉絲吸收裏面嘅汁,再加入大量
🪩🐟𝔾𝕣𝕚𝕝𝕝 & 𝕓𝕠𝕠𝕫𝕖
「以為去咗馬戲團?」

🌶️🐟老壇酸菜魚(2人份)$198

🐃店長推介:趣脆牛肉粒$98 🌶️

青椒釀蝦滑(串)$20
脆骨腩(串)$18

🦐蒜蓉粉絲蒸蝦(例)(不辣)$138
蒜蓉蝦粉絲可以揀辣或者唔辣,如果有小朋友叫呢個都好適合,成個餸菜份量勁多,蝦除咗大隻之外,入面仲有蝦膏,粉絲吸收裏面嘅汁,再加入大量蒜蓉,真係超級美味呀!

🍋手打鴨屎香檸檬茶$38
呢個解辣一流啊,茶味夠香濃,香水檸檬都夠味,配搭酸菜魚同上面嘅串燒食,令到成個餐飲體驗更加開心!

🍺BREWDOG Double Hazy June 7.2%
(400ml)限時優惠$58
呢度仲有唔同款式嘅手工啤選擇,呢手工啤酒帶有花香,味道甜甜地勁適合女仔飲(´▽`ʃ♡ƪ)" 不知不覺就飲晒啦,要再encore!

🪩每晚7-10pm 都有表演🎤時間,我去當日有@vos.f_vossil 唱歌俾我哋聽,首首歌都耳熟能詳,仲可以點歌㖭啊?

如果一大班friend去真係氣氛好好,嘢食質素都唔錯,如果一齊share食都抵食!

@grillandbooze

🪩🐟漁樂場 (荃灣)
📍荃灣衆安街55號大鴻輝(荃灣)中心6樓
  • 老壇酸菜魚
  • 手打鴨屎香檸檬茶
2024-08-31 622 瀏覽
荃灣高質烤魚「漁樂場」有Live band又有烤魚又有串燒😍環境舒適寬敞非常有氣氛🫶🏻⭐️燒菠蘿菠蘿非常鮮甜而且好多汁😋燒到外面香脆非常好食👍🏻⭐️燒五花腩肉質好鮮嫩加咗孜然粉有少少辣好惹味😆⭐️燒豬頸肉燒到外脆內軟保留咗肉汁🥳呢款加咗椒鹽粉鹹鹹地好好食⭐️烤魚🐟餐廳招牌菜原條烤魚揀咗唔辣嘅醬香味上枱後等8分鐘面頭加咗大量芫荽同洋蔥成條魚吸晒醬香汁🤤好好食而且肉質好鮮嫩好少骨啖啖肉底下有萵筍、芽菜、蓮藕啲配菜吸晒啲汁好掂🤩⭐️飲品超級水果茶裏面有唔同嘅新鮮果肉非常清新解渴😉餐廳亦有唔同嘅手工啤好啱三五知己一齊飲番杯😙
荃灣高質烤魚「漁樂場」
有Live band又有烤魚又有串燒😍

好好食
而且肉質好鮮嫩
好少骨
啖啖肉
底下有萵筍、芽菜、蓮藕
啲配菜吸晒啲汁
好掂🤩