2009-07-09
雖然以前成日聽人講話burger king點正點正, 但果時只得機場一間, 無啦啦又點會走去食丫,而家開到港九咁多間分店, 本身做完gym果一刻好想食老麥, 點知個fd話, burger king咪仲正, 就係咁...我就比左第一次佢喇夜晚9點喇, 仲有7-9個人排緊隊, 我個fd推介鱈魚堡....一於試下, 佢本身話唔食, 只係飲茶, 點知上到樓上雅座都要打黎比我, 話好香, 聞到隔離d香味, 都要加多個鱈魚堡餐喎佢既飽都係即叩即做, 不過冷氣好猛, d野都比佢吹凍哂, 但第一啖咬個飽, 見到有煙出架, d粗薯條真係好好味, 無乜油, 另外個餐就加$1轉左洋蔥圈, 但麻麻地囉, 好唔真實, 不過要讚既係舍鱈魚, 真係食到一片片既魚黎架, 唔似m記既好似蓉咁囉, 又細塊, 呢度既生菜都好新鮮同大塊, 仲要feel到芝士既存在, 不過咸左少少, 而份量亦比m記大d, 無縮水