2023-09-05
聽朋友講想試呢間餐廳好耐,今次自己終於有時間嚟試下睇下係咪真係咁好食先~~一入到去餐廳,店員好有禮貌又甜心咁即刻上前去招呼。望一望餐廳已經馬上有人幫我落單,叫左份脆脆牛肝菌野菌意大利飯。嘩!!咁大份,超級抵食!!!我表示很滿足!意大利飯粒粒都飽滿煙靭,加埋啲牛肝菌,味道更加豐富😋果然沒有令人失望!自家製鰹魚南瓜濃湯配特式法國奶油甜包簡直係絕配😋😋😋天氣開始熱,對果系茶飲嘅渴望都突然提升咗 。呢杯士多啤梨綠茶就岩曬我,用玻璃茶壺裝住 仲配隻細玻璃杯,出來的綠茶味道十分濃郁。而帶微酸的士多啤梨味道! 眼見成間餐廳色彩繽紛的裝修,店內環境舒適,乾淨簡潔,枱與枱之間都會有距離唔會黐實,Very Good!店員亦都有禮貌,唔會比人覺得有趕客嘅感覺,份量亦都足夠成年人飽肚,上菜速度正常。