2025-05-07
火鍋隨意門 (銅鑼灣)銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室喺銅鑼灣鵝頸橋附近,地點超方便,行幾步就到!餐廳位於1樓,環境企理,火鍋迷一試難忘。職員好親切,入門幫你安排座位,晚市人氣旺,建議預先Book位!無論係同朋友放工食飯定家庭聚會,呢度都係銅鑼灣嘅隱世之選!😋 餐廳走舒適火鍋,古代四國裝修風,坐位寬敞,火鍋香氣四溢,氣氛好Warm。湯底同食材選擇多,最推花膠雞湯底,湯頭濃而不膩,花膠厚實,飲一啖暖晒胃!職員會細心幫你調湯,服務貼心,食到一半仲會幫你添湯,啱晒想輕鬆享受火鍋嘅朋友!🍲 主打菜式好豐富,蘋果木煙燻手切牛頸脊係必試!牛肉切得薄薄,煙燻香氣撲鼻,入口嫩滑,餃子拼盤款式多,皮薄餡靚,每款都好有驚喜,仲要有轉盤上碟賣相一流,特別推蝦餃,鮮甜彈牙豐盛蔬菜拼盤新鮮又多樣🔥飲品揀左竹蔗茅根,清甜解渴,配火鍋一流!整體價錢親民,食材質素高,性價比好抵!火鍋隨意門嘅環境同食物都畀人好滿足嘅感覺,無論係同朋友吹水定慶生聚會,都好啱!🍮 食完火鍋,仲有種「暖笠笠」嘅幸福感!火鍋隨意門好食、氣氛正、位置方便,係銅鑼灣難得嘅火鍋好去處。想同三五知己食餐正嘅火鍋?快啲Book位試吓!真心推介,下次會
銅鑼灣堅拿道西10號冠景樓1樓A室
豐盛蔬菜拼盤新鮮又多樣
🍮 食完火鍋,仲有種「暖笠笠」嘅幸福感!火鍋隨意門好食、氣氛正、位置方便,係銅鑼灣難得嘅火鍋好去處。想同三五知己食餐正嘅火鍋?快啲Book位試吓!真心推介,下次會再黎!
#銅鑼灣美食 #香港火鍋 #火鍋隨意門 #隱世餐廳 #花膠雞湯 #牛頸脊 #美食推介 #香港食肆
#火鍋隨意門 #銅鑼灣 #四國火鍋 #hotpot #隨意門#hotpothk #打邊爐