火鍋隨意門

Hotspot
餐廳: 火鍋隨意門
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-01-23 77 瀏覽
呢間位於銅鑼灣嘅火鍋店「火鍋隨意門」,一口氣打造左日本、法國、土耳其及中國四地的主題餐區。座位好闊落,坐得好舒服,整體環境舒適,好適合一班朋友來聚會,而店員服務態度好好,會主動問你有無咩需要❤️來到坐低睇個menu,火鍋配料選擇好多又豐富,包括刺身、海鮮、牛、雞、自家製餃子、小食等過百款選擇。店員都隨即遞上各式火鍋醬料及前菜👍花膠雞湯鍋 $318必食!火鍋店的招牌花膠雞湯鍋🐔,女士至愛❤️用上大量三黃雞每天新鮮熬製,除了雞味濃郁之外,花膠更含有大量骨膠原🤗 店員會將一大塊花膠剪開放入湯底,然後先喝湯,再放入三黃雞件到湯底,三黃雞皮脆肉軟,肉質滑溜溜🥰手切頂級安格斯牛肉 (細) $298安格斯牛🐮肉質香嫰,而且呈大理石紋既脂肪比例均勻,口感細緻。火鍋店取自牛隻的前胸肋骨部位,肉質結實且油脂豐富❤️餃子拼盤 (10粒) $148餃子拼盤共有10粒,包括黑松露蟹肉餃、蟹皇豚肉餃、韭菜豬肉餃、鮮蝦雲吞及白松露野菌豬肉餃,每款各兩粒,可以一口氣試盡5款皇牌口味。餃子全部都係每天人手包製,粒粒都皮薄飽滿,大細適中👍黑松露蟹肉餃以香濃黑松露、鮮甜蟹肉及豬肉製成;蟹皇豚肉餃蟹黃蟹味滿溢,豚肉餡鮮嫰;韭菜豬肉

店員都隨即遞上各式火鍋醬料及前菜👍
火鍋醬料及前菜

花膠雞湯鍋 $318
花膠雞湯鍋

手切頂級安格斯牛肉 (細) $298
手切頂級安格斯牛肉 (細)

餃子拼盤 (10粒) $148
餃子全部都係每天人手包製,粒粒都皮薄飽滿,大細適中👍黑松露蟹肉餃以香濃黑松露、鮮甜蟹肉及豬肉製成;蟹皇豚肉餃蟹黃蟹味滿溢,豚肉餡鮮嫰;韭菜豬肉餃用上半肥瘦豬肉,口感豐富多汁;鮮蝦雲吞鮮蝦爽口彈牙;白松露野菌豬肉餃咬落去果陣帶有松露味既肉汁。
餃子拼盤 (10粒)

鳳尾鮮蝦餃 (4粒) $78
鳳尾鮮蝦雲吞有原隻鮮蝦🦐係裏面,鮮蝦彈牙爽滑,餃子皮柔韌晶瑩,飽滿的餡料帶來豐富的口感。
鳳尾鮮蝦餃 (4粒)

特盛蔬菜拼盤 $128
雜菜拼盤🥬拼砌得像花盤咁色彩繽紛,包括有白蘿蔔、紅蘿蔔🥕、蕃茄🍅、金菇、娃娃菜、生菜等,份量好多!
特盛蔬菜拼盤

蜂蜜菊花烏龍茶 $78
菊花香好清新,烏龍茶味厚醇,再加入蜂蜜調和,清香獨特,淡雅輕甜。
蜂蜜菊花烏龍茶
2024-01-21
火鍋醬料及前菜
花膠雞湯鍋
手切頂級安格斯牛肉 (細)
餃子拼盤 (10粒)
鳳尾鮮蝦餃 (4粒)
特盛蔬菜拼盤
蜂蜜菊花烏龍茶
2024-01-21 43 瀏覽
打開叮噹隨意門………❤️「火鍋隨意門」❤️人人期望可達到,我的快樂比天高……咁早食晚餐,18:00前有68折,好抵食💕😘踏入步上樓梯第一件事就係開始打卡,入門口前更加要打卡,全個餐廳都係必然一定要打卡,好靚的環境,靚人靚景配美食🤣🤣🤣🤣🤣———————-1. 招牌花膠雞湯鍋:必吃招牌足料火鍋🍲,原隻花膠足料濃郁湯底,雞湯又鮮又甜,雞肉又滑又嫩口😋——————2. 蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)入口即溶的感覺,嫩嫩的肉帶點蘋果木煙燻的味道,吃得特別又特式的新意———————3. 餃子拼盤:好有懷舊feel的一個雜錦餃子🥟鮮甜足料的蟹黃豚肉餃、韭菜豬肉餃、黑松露蟹肉餃、鳳尾鮮蝦餃、足料鮮蝦雲吞、粒粒足料好味道⋯⋯😋———————-4. 豐盛蔬菜拼盤:真係非常之豐盛的蔬菜🥕🥗🥒🥬———————-5. 脆肉鯇魚腩彈牙爽口😋—————-5. 菊花茶打邊爐飲涼茶就最夠配搭👍——————-靚靚環境.靚靚食物.必定要去打卡打卡😍其實開心簡單就在你身邊❤️⋯⋯食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美好回憶————
打開叮噹隨意門………❤️「火鍋隨意門」❤️
人人期望可達到,我的快樂比天高……
咁早食晚餐,18:00前有68折,好抵食💕😘
1. 招牌花膠雞湯鍋:

——————
2. 蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)

———————

食….拍…寫.. 已經成為我生活中的一部份
鍾意食..鍾意拍…鍾意寫..留下美好回憶
————
2024-01-20 42 瀏覽
不知價格怎麼算的,三個人算2995,看菜單價格2100不到,自帶三瓶紅酒,不是免開瓶費的嗎?味道整體不錯,氛圍環境也OK。如果不考慮價格因素還會再去,有點莫名其妙的結算價格
2024-01-15 75 瀏覽
一行八人到達餐廳食物一般見到咁多好評就試下啦真心吾會再試吖坐入房 長期叫唔到侍應成日要行出去揾雖然有獨立房私隱度確實幾高真係冇咩特別 食其他好過八個人都覺得性價比低。
一行八人到達餐廳
食物一般
見到咁多好評就試下啦
真心吾會再試吖
坐入房 長期叫唔到侍應
成日要行出去揾
雖然有獨立房私隱度確實幾高
真係冇咩特別 食其他好過
八個人都覺得性價比低。
-N訪 銅鑼灣土耳其裝飾火鍋店 經過2年仍然都係揀返佢哋嘅⋯✅招牌花膠雞湯特濃雞湯湯底 真係超級 超級 超級濃郁再加上超大塊花膠 同半隻大肥雞 滿滿既骨膠原個人建議可以先加一半雞肉雞肉熟一齊飲個湯會更加濃郁好黏口👅等個湯滾耐啲先再食花膠 花膠都腍啲 會入味啲我同朋友各自至少都飲左三四碗湯😂😂 🔘手切頂級安格斯牛肉份量都唔少喎😍大大盤 好吸引眼球👍🏻 牛肉味濃 脂肪分布均勻 😋質素高🔘餃子拼盤(黑松露蟹肉餃、蟹黃豚肉餃、韭菜豬肉餃、白松露野菌豬肉餃、足料鮮蝦雲吞)五款唔同嘅餃 個人覺得最有特色係黑松露蟹肉黑松露竟然唔會遮蓋左蟹肉嘅鮮味 亦都食到一疏疏嘅蟹肉🦀💜🔘黃金雙拼鹹蛋黃響鈴x 鹹蛋黃魚皮 同朋友一致覺得魚皮比較好食 脆口 唔油膩😋🔘特盛蔬菜拼盤生菜、娃娃菜、油麥菜、蕃茄、蘿蔔、金菇⋯⋯將所有最新鮮嘅蔬菜都放晒入籃入邊個🔘蜂蜜菊花烏龍茶用地球儀裝 好特別重點‼️飲到最後仍然凍凍地⋯咩原理🤔清熱解渴 兩個人啱啱好

N訪 銅鑼灣土耳其裝飾火鍋店 經過2年仍然都係揀返佢哋嘅⋯

🔘手切頂級安格斯牛肉
份量都唔少喎😍大大盤 好吸引眼球👍🏻
牛肉味濃 脂肪分布均勻 😋質素高

🔘餃子拼盤
(黑松露蟹肉餃、蟹黃豚肉餃、韭菜豬肉餃、
白松露野菌豬肉餃、足料鮮蝦雲吞)
五款唔同嘅餃 個人覺得最有特色係黑松露蟹肉
黑松露竟然唔會遮蓋左蟹肉嘅鮮味 亦都食到一疏疏嘅蟹肉🦀💜

🔘黃金雙拼
鹹蛋黃響鈴x 鹹蛋黃魚皮
同朋友一致覺得魚皮比較好食 脆口 唔油膩😋

🔘特盛蔬菜拼盤
生菜、娃娃菜、油麥菜、蕃茄、蘿蔔、金菇⋯⋯
將所有最新鮮嘅蔬菜都放晒入籃入邊個
🔘蜂蜜菊花烏龍茶
用地球儀裝 好特別
重點‼️飲到最後仍然凍凍地⋯咩原理🤔
清熱解渴 兩個人啱啱好
  • 招牌花膠雞湯鍋
  • 手切頂級安格斯牛肉
2024-01-11 54 瀏覽
火鍋隨意門 - 異國風情火鍋今日介紹一間位於銅鑼灣嘅火鍋專門店,單點嘅形式,店內嘅裝潢非常特別,充斥着多國嘅元素,有中國、土耳其等等。椰漿雞濃湯鍋 $298非常香濃嘅椰漿加上椰子肉,配上超級滑嘅雞件,三黃雞特別滑溜,配上湯底非常清甜。蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)$248牛頸脊肉質幼嫩,牛味濃,油脂亦豐富,手切厚度夠,啖啖肉有滿足感。新鮮脆魚鯇 $98餃子拼盤 $148一客有十隻,每款各兩款既餃子,隻隻都多汁飽滿,最地道既鮮蝦雲吞,最驚喜係蟹皇豚肉。豐盛蔬菜拼盤 $128多款新鮮蔬菜,一個價錢就可以食哂,唔洗心大心細蜂蜜菊花烏龍茶 $78清甜解渴的火鍋良伴。
火鍋隨意門 - 異國風情火鍋

椰漿雞濃湯鍋 $298

蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)$248

新鮮脆魚鯇 $98

餃子拼盤 $148

豐盛蔬菜拼盤 $128
多款新鮮蔬菜,一個價錢就可以食哂,唔洗心大心細

蜂蜜菊花烏龍茶 $78
清甜解渴的火鍋良伴。

2023-12-23 59 瀏覽
今日就同朋友去咗火鍋隨意門打邊爐餐廳分左中國風同土耳其風既環境, 門口仲有吊床既打卡位, 除左有9宮格既調味料, 仲有餐廳特製既青瓜小食我就揀咗招牌花膠雞湯鍋雞湯好濃稠,用左大量三黃雞熬制, 滾起左之後可以飲左湯先, 仲有超大塊花膠,夠厚身同充滿膠質😋雞件已經預先煮好左大概9成熟, 食既時候再落, 雞件大舊得嚟好滑身蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)牛頸脊肉質嫩滑, 雪花油脂平均, 牛味香濃餃子拼盤有多款餃子,放左係旋轉盤上面, 賣相好靚, 包括韭菜豬肉餃, 蟹黃豚肉餃等, 成隻都係橙黃色, 入面超多餡🤣豐盛蔬菜拼盤好豐盛, 有齊各式各樣嘅蔬菜, 顏色配搭繽紛, 整體都好新鮮脆肉脘魚片超厚身, 滾起口感咬落超脆口竹蔗茅根用左個地球儀裝住, 可以自由斟, 味道清甜
今日就同朋友去咗火鍋隨意門打邊爐
餐廳分左中國風同土耳其風既環境, 門口仲有吊床既打卡位,
除左有9宮格既調味料, 仲有餐廳特製既青瓜小食

我就揀咗招牌花膠雞湯鍋

蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)
牛頸脊肉質嫩滑, 雪花油脂平均, 牛味香濃

豐盛蔬菜拼盤

脆肉脘魚片
超厚身, 滾起口感咬落超脆口

竹蔗茅根
用左個地球儀裝住, 可以自由斟, 味道清甜
今日去咗銅鑼灣嘅火鍋隨意門提早做冬,呢度嘅裝修好有心思,融合土耳其、法國、日本和中國宮殿風,座位好闊落好好坐。🔹️花膠雞湯鍋🐥用咗大量三黃雞熬製而成,喺依度嘅招牌😚,花膠好厚身,店員好細心咁幫我地煎開花膠放入湯度,幾分鐘後就食得,滾嘢食之前先飲番碗湯,真係好正,補充骨膠原呀🥰🔹️手切頂級安格斯牛肉(細)🐄安格斯牛肉好嫰滑和重牛味,紋理好靚,雖然叫左細分但份量都唔少。🔹️餃子拼盤(10隻)有蟹黃豚肉餃🦀🐖、黑松露蟹肉餃🦀、白松露野菌豬肉餃🐖、韭菜豬肉餃🐖和鮮蝦雲吞🦐,放係運輸帶上好得意,隻隻都皮薄餡靚。我地超中意食橙色嘅蟹黃豚肉餃,蟹黃味好出超正呀。🔹️澳洲帶子片🔹️特盛蔬菜拼盤🔹️蜂蜜菊花烏龍茶用個地球儀容器裝住,非常吸睛呀🌎

🔹️花膠雞湯鍋🐥

🔹️手切頂級安格斯牛肉(細)🐄

🔹️餃子拼盤(10隻)

🔹️澳洲帶子片

🔹️特盛蔬菜拼盤

🔹️蜂蜜菊花烏龍茶
用個地球儀容器裝住,非常吸睛呀🌎

2023-12-19 62 瀏覽
終於入冬喇,又係打邊爐嘅時候,喺銅鑼灣鵝頸橋旁以法國、土耳其、日本和古代宮殿風4個主題風格打造嘅火鍋隨意門係個非常唔錯嘅選擇,最出名嘅一定係佢地超強嘅火鍋湯底☺️我哋揀咗椰漿雞濃湯鍋湯底,可揀半隻或全隻雞,未落料之前真係要飲返2碗先得,真材實料嘅雞湯帶咗淡淡清甜嘅椰子味🤤金沙雙拼充滿住咸蛋黃咸香十足嘅邪惡即炸炸魚皮同響鈴,即食更好食!😳蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)呢個份量2個人食已經好夠!牛頸脊肉味較濃而且帶有咬口,會有一種越𡁻越香嘅幸福感🤤餃子拼盤搭造型嘅餃子拼盤共有5款10粒,個人最蟹皇豚肉餃、鮮蝦餃以及黑松露野菌餃,粒粒都好飽滿足料,幾值得叫👍🏻最後仲叫咗竹蔗茅根,清甜,total斟咗6-7杯出黎,比想像中多,亦係打邊爐必叫飲品

金沙雙拼
充滿住咸蛋黃咸香十足嘅邪惡即炸炸魚皮同響鈴,即食更好食!😳

2023-12-17 53 瀏覽
冬天最鍾意就係烚下烚下,今次👧🏻就揀咗同朋友去銅鑼灣既火鍋隨意門,由湯底至火鍋料🍲,選擇應有盡有,非常推薦比大家試下!當日閒日夜晚係Full House,絕對建議大家預先訂座!🌟花膠雞湯鍋雞湯先煮至奶白,入口調味適中,啖啖精華。$318既鍋就會有半隻三黃雞🐓,雞件預先煮至半熟,所以唔洗煮太耐就有得食❤️,雞皮爽脆雞肉彈牙!至於花膠就係由店員即席剪細,份量巨多!🌟手切頂級安格斯牛肉(細)手切頂級安格斯牛肉油脂分布非常細緻,睇見真係流曬口水!就算放咗落鍋煮得耐都唔洗驚會韌!加上肉味濃郁,係枱枱必叫菜式之一!🌟餃子拼盤(10粒)一客10粒既餃子拼盤就有齊5款口味,包括1️⃣黑松露蟹肉餃2️⃣韭菜豬肉餃3️⃣白松露野菌豚肉餃4️⃣蟹皇豚肉餃5️⃣鮮蝦雲吞。當中👧🏻就最鐘意蟹皇豚肉餃!啖啖蟹皇鮮味,同豬肉好夾!估唔到連估計最普通既鮮蝦雲吞都有濃郁大地魚粉香!另外要讚下擺盤都好有心思,用咗迴轉壽司盤去放餃子🥟,轉到邊就揀邊隻餃子!得咗!🌟特盛蔬菜拼盤蔬菜拼盤擺盤靚到好似成盤花咁,真係唔捨得食!拼盤🥬有齊娃娃菜、油麥菜、金菇、木耳、南瓜、蕃茄、白蘿蔔!🌟黃金雙拼黃金雙拼💛其實就係有咸蛋炒魚皮+ 咸蛋響鈴卷,超級邪惡既小食

🌟花膠雞湯鍋

🌟手切頂級安格斯牛肉(細)

🌟餃子拼盤(10粒)

🌟特盛蔬菜拼盤

🌟黃金雙拼
黃金雙拼💛其實就係有咸蛋炒魚皮+ 咸蛋響鈴卷,超級邪惡既小食/火鍋配料!剛剛炸起時可以唔洗浸湯即食!魚皮夠脆而響鈴亦十分鬆化!如果攤凍咗陣就可以浸少少湯,索盡湯底精華再食

🌟蜂蜜菊花烏龍茶
打邊爐熱氣緊係要下吓火!蜂蜜菊花烏龍茶就夠曬清潤,茶味就唔算太濃,整體上又唔會太甜。

2023-12-16 1544 瀏覽
銅鑼灣特色火鍋冬天又到了,又是吃火鍋的季節,今天去銅鑼灣逛街,順便去了附近餐廳吃火鍋,看到這家間裝修非常特式,門口有打卡位,還有很多土耳其燈飾和牆紙,色彩繽紛。餐廳環境細小,座位不多,不過桌面夠大,足夠位放食物。平日晚上熱鬧,提供9種味料內有辣椒、蔥油、蔥、蒜蓉、炸蒜、芝麻、芫荽和醋等。花膠雞湯鍋 $318半熟的半隻三黃雞皮骨多肉,湯底煮滾後可以食邊淥,還有花膠越煮越入味,非常彈牙手切頂級安格斯牛肉 $298油花分布均勻,肉質香嫩,牛味濃郁餃子拼盤 $14810隻餃子,每款兩隻味,餃子足料,滿滿的餡料,包住雲吞皮。有蟹皇豚肉餃、白松露野菌豬肉餃、鳳尾鮮蝦餃、韭菜豬肉餃和足料鮮蝦雲吞豐盛蔬菜拼盤 $128有娃娃菜、生菜、蕃茄、入味白蘿蔔、南瓜、爽口金菇、木耳等等黃金雙拼 $98有鹹蛋黃炒炸魚皮和鹹蛋黃炒響鈴各3片,邪惡之選足料竹蔗茅根 $78球體的水壺很特別,可以裝到六七杯服務質素:8/10環境舒適度:7/10ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10
銅鑼灣特色火鍋

門口有打卡位,
還有很多土耳其燈飾和牆紙,色彩繽紛。

花膠雞湯鍋 $318

手切頂級安格斯牛肉 $298
油花分布均勻,肉質香嫩,牛味濃郁

餃子拼盤 $148

豐盛蔬菜拼盤 $128
有娃娃菜、生菜、蕃茄、入味白蘿蔔、南瓜、爽口金菇、木耳等等

黃金雙拼 $98
有鹹蛋黃炒炸魚皮和鹹蛋黃炒響鈴各3片,邪惡之選

足料竹蔗茅根 $78
球體的水壺很特別,可以裝到六七杯

服務質素:8/10
環境舒適度:7/10
ᶘ ᵒᴥᵒᶅ個人口味評分:7/10
2023-12-12
今日嚟到位於銅鑼灣嘅呢間打卡火鍋餐廳。餐廳環境好有特色,門口係中國風客棧佈置,入面就係土耳其風格,四周放上有民族特色嘅咕𠱸,亦掛上土耳其燈。餐廳係用QR code落單~🔸醬料🔸花膠雞鍋(半隻雞)$318花膠同雞一上枱已經比花膠搶晒焦點,花膠大大塊,店員仲會幫你剪開再下鍋,可以食咗花膠同飲咗湯先,感覺非常滋補。而半隻雞嘅雞件份量都好多,雞肉雞味突出,肉質嫩滑,好推介哩個湯底👍🏻🔸手切頂級安格斯牛肉(細) $248安格斯牛肉肉質細嫩,牛味突出,而且油脂分布平均,入口充滿油香,好高質素。🔸餃子拼盤 $148餃子拼盤有白松露野菌豬肉餃、鳳尾鮮蝦餃、黑松露蟹肉餃同埋蟹黃豚肉餃,每款各兩件,全部都皮薄多餡料~🔸特盛蔬菜拼盤 $128拼盤有好多唔同既蔬菜,包括唐生菜、油麥菜、黑木耳、娃娃菜、蘿蔔、蕃茄等,全部都好新鮮,索曬啲湯汁之後好好味。🔸黃金雙拼 $98黃金雙拼係指包裹住滿滿鹹蛋黃既響鈴同炸魚皮,入口香脆,鹹蛋黃味濃郁,真係邪惡又好味~🍹足料竹蔗茅根 $78竹蔗茅根清甜解渴,正好可以清下熱氣~

餐廳係用QR code落單~

🔸醬料

🔸花膠雞鍋(半隻雞)$318

🔸手切頂級安格斯牛肉(細) $248

🔸餃子拼盤 $148

🔸特盛蔬菜拼盤 $128

🔸黃金雙拼 $98

🍹足料竹蔗茅根 $78
竹蔗茅根清甜解渴,正好可以清下熱氣~
2023-12-10 80 瀏覽
周圍充滿土耳其精品,好有異國風情。平日都好多人嚟食,記住訂位呀。一開始可以拎定醬料,不過其實最終冇乜蘸過因為食材新鮮,湯底夠濃,唔洗蘸醬都夠晒味。招牌花膠雞湯鍋(半隻)超大塊厚身花膠,大到遮住半隻雞。餐廳會幫手剪細花膠再放入湯。雞湯超超超濃郁,用大量三黃雞熬製而成,放其他配料之前記得飲多幾碗!花膠爽口彈牙,雞本身已經煮成半生熟,所以幾分鐘就食得,好嫩滑,新鮮雞特別好食😋牛頸脊油脂分布平均,肉質嫩滑,牛味濃郁,輕輕淥一淥就食得。餃子拼盤超得意旋轉壽司擺盤,可惜就嚟冇電🙈。每隻餃都好足料,超大隻。蟹黃餃勁香🙌🏻🙌🏻🙌🏻黃金雙拼黃金魚皮+黃金響鈴食落係有咸香味架!一試必愛上,好有驚喜打邊爐會有咁出色的黃金小食,諗起都想再食🤤蔬菜拼盤份量好大!竹蔗茅根用地球儀裝竹蔗茅根夠晒特別,清甜解膩好飲!仲可以做會員儲積分換嘢👏🏻👏🏻👏🏻
招牌花膠雞湯鍋(半隻)
牛頸脊
油脂分布平均,肉質嫩滑,牛味濃郁,輕輕淥一淥就食得。
黃金雙拼
黃金魚皮+黃金響鈴
蔬菜拼盤
份量好大!
竹蔗茅根
用地球儀裝竹蔗茅根夠晒特別,清甜解膩好飲!
仲可以做會員儲積分換嘢👏🏻👏🏻👏🏻
  • 招牌花膠雞湯鍋
  • 黃金雙拼
午巿只有我地一桌八人。八個人叫我哋開兩個湯底,每個湯底正價係$300+。但其實真係一鍋就夠,野食貴到你唔可能叫好多。午巿、6折、食唔飽、冇乜肉,都位位夾左$300。即刻上來睇下食評,明晒!

午巿、6折、食唔飽、冇乜肉,都位位夾左$300。

即刻上來睇下食評,明晒!
天氣開始涼涼地,又係到左打邊爐既季節😃,就搵左銅鑼灣呢間,餐廳環境裝修都好靚,以土耳其風格為主題咁,好有特式,成個氣氛都好有feel❤️湯底都幾多款下今次就試下🍲黑蒜特色卜卜蜆濃湯鍋一見到簡介:黑蒜具有極強的抗氧化、抗酸化功效,是很好的抗衰老食品,就好吸引🤩,果斷簡左呢個😂,成個湯頭都好鮮,沙白蜆鮮香蘋果木煙燻手切牛頸脊(細)超級推薦,牛肩脊就咁睇紋路就好靚,牛味濃郁,切得都幾厚身,食落質感柔軟細緻得黎都好有肉感🤤餃子拼盤有5款唔同既餃子🥟,最有驚喜係蟹肉系列,真係食到一絲絲既蟹肉,幾足料豐盛蔬菜拼盤鹹蛋黃炒炸魚皮 香脆可口夠惹味🤤,成塊魚皮都滿滿既鹹蛋黃包住,超級好食🤤竹蔗茅根夠清甜,賣相都好得意

湯底都幾多款下
今次就試下🍲黑蒜特色卜卜蜆濃湯鍋

豐盛蔬菜拼盤

鹹蛋黃炒炸魚皮
香脆可口夠惹味🤤,成塊魚皮都滿滿既鹹蛋黃包住,超級好食🤤

竹蔗茅根
夠清甜,賣相都好得意