2023-05-28
📍Hungry Dino🗺️中環些利街2-4號LL Tower地舖及1樓成日見到呢間嘅腐皮壽司好吸引,終於同朋友一齊去食🥳⚡️蔥吞拿魚拖羅蓉 $35⚡️ 明太子芝士蛋黃三文魚$36⚡️蟹膏甜蝦 $36⚡️牛油蒜香赤蝦 $36⚡️炙燒洋蔥忌廉帶子 $36有好多款腐皮壽司🍣 同朋友糾結左好耐🤣腐皮嘅甜味同上面嘅餡料都好夾🤤 個人覺得牛油蒜香赤蝦最好味,另外係炙燒洋蔥忌廉帶子同明太子芝士蛋黃三文魚😋 ⚡️夏威夷肥仔 (Half) $78-秘製芝士鰻魚呢個真係超級邪惡‼️好cheeseeee🧀🧀上面有cheese入面都有cheese🫣好味不過會有啲漏🙈⚡️炙燒左口魚蟹膏丼 $208見到呢個勁吸引!兩樣都鍾意食😍左口魚同蟹膏嘅份量都好多,魚肉厚身,充滿油香💕 蟹膏都好鮮😌⚡️蒜香醬油炸雞 $89炸雞外層薄,入面juicy,配上蒜香醬油正🔥⚡️抹茶提拉米蘇 $98第一次食抹茶味嘅tiramisu,唔係想像中個隻抹茶味,價錢都偏貴,不過食落creamy,亦都唔太甜,朋友好鍾意💚⚡️豐之秋柚子酒 $88柚子酒好少見,呢個係8%,酒精度唔算高,飲落酸酸地,柚子味好出👍🏻⚡️焙茶楓糖拿鐵 $38焙茶味濃郁,甜度都啱啱好🤎
🗺️中環些利街2-4號LL Tower地舖及1樓
成日見到呢間嘅腐皮壽司好吸引,終於同朋友一齊去食🥳
⚡️蔥吞拿魚拖羅蓉 $35
好味不過會有啲漏🙈
⚡️炙燒左口魚蟹膏丼 $208
見到呢個勁吸引!兩樣都鍾意食😍
⚡️蒜香醬油炸雞 $89
炸雞外層薄,入面juicy,配上蒜香醬油正🔥
⚡️抹茶提拉米蘇 $98
⚡️豐之秋柚子酒 $88
⚡️焙茶楓糖拿鐵 $38
焙茶味濃郁,甜度都啱啱好🤎