❣️$268 銅鑼灣熊本燒肉 120分鐘精選燒肉火鍋放題❣️生日需要儀式感💟爸爸今次帶咗我同小俐俐去銅鑼灣熊本燒肉食放題😋$268/位有120分鐘任食燒肉+火鍋,仲可以升級飲酒放題,真係好抵😍一入座就見到枱面擺好生日打卡裝飾,囡囡開心到尖叫!最驚喜係A4和牛片,油花靚到發光,燒到半生熟入口即溶!呢度嘅優質肉有貼紙/證書🌟安全有保證👍🏻仲有原條鰻魚壽🐟啖啖肉唔腥🤗其他澳洲和牛、雞腿肉、厚切豚腩都係高質,醃得入味唔會乾柴😝火鍋湯底揀咗鰹魚昆布湯同埋美肌豚骨湯🤗,淥埋蔬菜同烏冬平衡返油膩感。炸物推薦椰汁流心球同餃子,脆卜卜好邪惡😜小俐俐最開心就係呢度竟然有特大棉花糖可以燒😍最後食埋KITKAT粉紅脆皮雪糕批同提子雪條,大滿足🥰

2025-06-24
2025-06-28 0 瀏覽
今日去咗銅鑼灣一間叫「熊本燒肉」嘅餐廳,試咗佢哋120分鐘嘅精選燒肉火鍋放題,真是一個滿足燒肉同火鍋雙重享受嘅好地方!一張枱同時有燒烤盤同火鍋,設計好貼心,兩種食法一次過體驗,超正!💞😆平日晚市套餐每人只需$268,已經有超過70款食物任點任食!🙂‍↔️入座後,店員會先上一輪精選肉類、火鍋配料同炸物,之後用iPad點菜,落單後上菜速度快,店員態度親切,仲會詳細講解餐牌同食法,服務真心唔錯🫡燒肉體驗
套餐提供多款肉類同內臟,例如厚切牛肉、醬醃雞翼、豬頸肉、牛仔骨同雞腎,質素好高,醃製嘅醬汁入味,燒起來香氣四溢😎除咗肉類,仲有蔬菜同配料選擇,例如粟米、冬菇、翠玉瓜同菠蘿,燒烤時放上烤盤,簡單翻面就熟得快,食落 juicy 又惹味😁火鍋體驗
火鍋方面有薄切牛肉、豚肉同羊肉,片片切得均勻,入口嫩滑🏃🏻‍♂️配料仲有好多新鮮蔬菜,例如娃娃菜、金菇同生菜,吸滿湯底精華,食落特別鮮甜😝驚喜推介:原條鰻魚壽司
只要二人預約訂座,就可以免費獲贈一條鰻魚壽司!鰻魚肉質肥嫩,配上濃郁嘅鰻魚汁,入口軟滑香甜,超滿足🥸整體黎講,「熊本燒肉」嘅放題選擇豐富,食材新鮮,燒肉同火鍋嘅組合真是一個亮點,性價比高,適合同朋友

燒肉體驗

火鍋體驗

驚喜推介:原條鰻魚壽司

整體黎講,「熊本燒肉」嘅放題選擇豐富,食材新鮮,燒肉同火鍋嘅組合真是一個亮點,性價比高,適合同朋友一齊嚟大快朵頤!下次一定會再encore!🙂‍↕️
2025-06-28 0 瀏覽
早幾日搵到銅鑼灣呢間"日式燒肉+火鍋放題"的餐廳,上到去咁啱被安排坐左喺一個有生日佈置的座位,如果生日有朋友聚餐黎呢度都幾好氣氛🥳燒肉同火鍋食物種類都好多,熊本優質肉有貼紙/證書,安全有保證👍🏻套餐$268享120分鐘精選燒肉火鍋放題,70品任點任食‼️✨️加$38 升級 任飲Umai Mugi 麥啤放題🍻✨️加$98 升級 飲み放題:麥啤、生啤、清酒、燒酌任飲🍻📢 仲有好多訂座優惠✅️ 無限時任食(需先付$100訂金)✅️ 2人訂座 送 原條鰻魚壽司✅️ 4人訂座 送 大塊A4和牛片+原條鰻魚壽司🎁 生日優惠:多項生日優惠配套 (記得要影相打卡先有得送)

✨️加$38 升級 任飲Umai Mugi 麥啤放題🍻
✨️加$98 升級 飲み放題:麥啤、生啤、清酒、燒酌任飲🍻

📢 仲有好多訂座優惠
✅️ 無限時任食(需先付$100訂金)
✅️ 2人訂座 送 原條鰻魚壽司
✅️ 4人訂座 送 大塊A4和牛片+原條鰻魚壽司
🎁 生日優惠:多項生日優惠配套 (記得要影相打卡先有得送)

2025-06-23
2025-06-28 0 瀏覽
又可以燒肉,又可以打邊爐,估唔到一個價錢可以兩個享受 好正 。為左慶祝父親節,當然要出街食餐好,之前已經被朋友推薦食呢間,今次就藉著同爸爸慶祝父親節試下!我今次揀左D級精選放題!有成超過70品食物可以揀!超級豐富~~~~ 而且打邊爐方面有6款湯底可以揀,我就揀咗分別係豬骨湯同鰹魚昆布湯。燒完肉用清清地嘅湯 淥蔬菜食真係唔錯😂當中有幾款食物特別鍾意,秘製醬汁牛五花醬料味道香濃甘甜,肉切得較薄,燒完較香脆。澳洲和牛板腱肉味濃厚。牛舌厚度ok,肉味香濃又有咬口。鍾意食甜嘢嘅我,重複點咗吉士鯛魚燒同棉花糖幾次,勁好食。而棉花糖非常大粒,外脆內軟,真係食左幾舊都唔夠🤭餐廳裝修都好有特色,充滿日式舊海報同裝餘,好有昭和時代嘅氣息。而餐廳嘅座位寬敞,枱與枱之間有一定距離。抽風系統做得幾好,唔會好大油煙同氣味,可以好舒適咁用餐

2025-06-24 278 瀏覽
想當年細個都會同一大班朋友食放題慶祝生日,有回到當年嘅感覺有好多唔同肉類選擇,更是一邊烤肉一邊火鍋,好豐富,包保食到肚都漲卜卜-就連雪條都係我最愛嘅紅豆冰😍😍😍- $268享120分鐘精選燒肉火鍋放題,70種任點任食+ $38 升級 任飲Umai Mugi 麥啤放題+ $98 升級 飲み放題:麥啤、生啤、清酒、燒酌任飲🍻-有多種訂座優惠- 無限時任食- 2人訂座 送 原條鰻魚壽司- 4人訂座 送 大塊A4和牛片+原條鰻魚壽司-多項生日優惠配套(聽說早兩日預訂會更多裝飾)
想當年細個都會同一大班朋友食放題慶祝生日,有回到當年嘅感覺

就連雪條都係我最愛嘅紅豆冰😍😍😍
$268享120分鐘精選燒肉火鍋放題,70種任點任食
+ $38 升級 任飲Umai Mugi 麥啤放題
+ $98 升級 飲み放題:麥啤、生啤、清酒、燒酌任飲🍻

有多種訂座優惠
- 無限時任食
- 2人訂座 送 原條鰻魚壽司
- 4人訂座 送 大塊A4和牛片+原條鰻魚壽司
多項生日優惠配套(聽說早兩日預訂會更多裝飾)

銅鑼灣 熊本燒肉 真係放題界嘅性價比之王!$268(加一)就享120分鐘燒肉+火鍋雙重享受,仲有70款食材任點任食~ 我哋揀咗美肌豚骨湯同鰹魚昆布湯打邊爐🍲,湯底濃郁得嚟唔會太鹹,完美平衡燒肉嘅油膩感! 肉類選擇多到眼花繚亂🐂,由京都牛肋條到厚切豚五花肉應有盡有,特別欣賞佢哋嘅熊本優質肉,每款都有認證貼紙,食得放心有保證~ 服務員超勤力,見到我哋個烤網有少少燶就主動換新網,抵讚! 可以加$38升級飲み放題🍻,日本Umai Mugi麥啤任飲,配燒肉一流~ 加$98 升級飲み放題更有麥啤、生啤、清酒、燒酌任飲🍻清酒迷千祈唔好錯過🤩 甜品區有齊雪糕雪條🍦,食到飽飽都仲有第二個胃裝甜品!

上個禮拜同班friend慶祝生日🎂揀咗銅鑼灣呢間「熊本燒肉」除左$268放題價吸引😂最正可以升級任飲🤗真係啱哂我地班酒鬼🤣我哋4個人叫咗$268基本餐再加$38 更可升級任飲Umai Mugi 麥啤放題🍻第一輪先來油花爆炸 3品澳洲和牛油花爆炸💥 秘製醬汁牛五花😍入口即化牛小排🥰和牛封門柳相對肉質軟嫩、仲有牛大腸及牛肋骨❗️除左燒肉外仲有多款火鍋配料👍可以一邊燒肉一邊火鍋🥳及多款特式小食及炸物❗️依家二人訂座會送「迷你鰻魚壽司」成條上😍飯就細細舊🤩我地4個就加送大塊A4和牛片👍 生日驚喜位會全場熄燈播住生日歌送到面前🤩氣氛滿分🤩早兩日預訂會更多裝飾供應比生日朋友打卡架😍臨走食埋雪糕就啱啱好!

和牛封門柳相對肉質軟嫩、仲有牛大腸及牛肋骨❗️

除左燒肉外仲有多款火鍋配料👍
可以一邊燒肉一邊火鍋🥳及多款特式小食及炸物❗️

依家二人訂座會送「迷你鰻魚壽司」成條上😍飯就細細舊🤩
我地4個就加送大塊A4和牛片👍
生日驚喜位會全場熄燈播住生日歌送到面前🤩氣氛滿分🤩

2025-06-20 0 瀏覽
同好朋友慶祝生日,揀左呢間餐廳貪佢可以任食更加可以任飲,食到大大塊A4和牛真係超級大滿足,又可以食燒肉同時打邊爐放題任食,最正係有生日佈置俾我同好朋友不停飲杯打卡,打卡後又再飲好多杯😂🍻,生日來慶祝真係特別有氣氛cheers🍺我哋揀咗120分鐘精選燒肉火鍋放題,送大塊A4和牛片 + 原條鰻魚壽司。成日覺得放題嘅食物質素都一般,不過呢間真係幾好食,原來因為佢哋嘅肉類都有✔️ 熊本優質肉有貼紙/證書,除咗食得安全有保證之外,肉質都非常鮮嫩,當然嗰塊A4和牛更加精彩,入口即溶非常有牛味,食兩塊真係已經抵返條數,另外其他多達70款食物都係任點任食,有我最鍾意食嘅炸年糕都可以任食,真係太開心。除咗任食最開心係可以+ $38 升級任飲Umai Mugi 麥啤放題,其實+ $98 升級放題飲:麥啤、生啤、清酒、燒酌🍻我覺得更加抵,不過聽日要返工,都係飲吓啤酒算,不過同好朋友一齊又飲又食加上兩個女人一齊就係不停傾偈,時間過得特別快,放題雖然係120分鐘,但因為我有預先訂位,所以冇限時,雖然我哋其實冇再加嘢食,慢慢坐喺度吹水飲酒,最緊要食多兩支雪條,最終坐到10點幾餐廳差不多閂門先離開,不經不覺呢餐飯食咗

除咗任食最開心係可以+ $38 升級任飲Umai Mugi 麥啤放題,其實+ $98 升級放題飲:麥啤、生啤、清酒、燒酌🍻我覺得更加抵,不過聽日要返工,都係飲吓啤酒算,不過同好朋友一齊又飲又食加上兩個女人一齊就係不停傾偈,時間過得特別快,放題雖然係120分鐘,但因為我有預先訂位,所以冇限時,雖然我哋其實冇再加嘢食,慢慢坐喺度吹水飲酒,最緊要食多兩支雪條,最終坐到10點幾餐廳差不多閂門先離開,不經不覺呢餐飯食咗四個鐘😂😂 我同朋友都好滿足,聽店員講週末都比較難book枱,所以大家有興趣一定要預早訂啦!

😋 今次同朋友去咗銅鑼灣謝斐道嘅熊本燒肉,食咗佢哋$268嘅120分鐘精選燒肉火鍋放題,真係超值!🔥 70款美食任點任食,啱晒我哋啲大胃王!🍖燒完肉就打邊爐, 真係飽到癲!一坐低就見到大塊A4和牛片,真係好吸引,油花分布靚到不得了,燒完入口即溶,肉味超濃郁!🥩 仲有原條鰻魚壽司,飯好迷你,鰻魚厚身又滑,食落去好滿足!🍣牛肉選擇超多,有醬燒牛排骨、牛柳粒、燒牛舌、牛肩胛肉、牛三角肉、澳洲和牛板鍵,全部都好新鮮,燒完啲肉汁鎖晒入面,食到停唔到口!😆 豚肉、雞肉都唔輸蝕,燒到微焦,香口又多汁!🐷🐔除咗燒肉,仲有和風小食、炸物、甜品雪糕,汽水茶任飲,真係食到飽晒!🍦🥤 如果想飲酒,加$38就有Umai Mugi麥啤任飲,加$98仲有生啤、清酒、燒酌任飲,啱晒一班朋友開心share!🍻我哋今次係幫朋友慶祝生日,餐廳有多項生日優惠,早兩日預訂仲有特別生日裝飾,氣氛一流,影相打卡都好靚!🎂🎉訂座仲有優惠,2人送原條鰻魚壽司,4人送大塊A4和牛片同原條鰻魚壽司,真係抵到爛!📞 訂金$100就可以無限時任食,慢慢歎都得!book位超方便! 熊本燒肉啲肉有貼紙同證書,安全有保證,食得安心又開心!👍 服務員

仲有原條鰻魚壽司,飯好迷你,鰻魚厚身又滑,食落去好滿足!🍣

我哋今次係幫朋友慶祝生日,餐廳有多項生日優惠,
早兩日預訂仲有特別生日裝飾,氣氛一流,影相打卡都好靚!🎂🎉

熊本燒肉啲肉有貼紙同證書,安全有保證,食得安心又開心!👍 服務員都好有禮貌,落完單好快就上肉,完全唔怕等!👏啱晒牛肉控同一班朋友聚會,生日慶祝都一流,下次一定會再嚟!
  • 澳洲和牛
  • 厚燒玉子
  • 甜品
  • 蔬菜
  • 燒肉
🇭🇰下一站🚦CWB銅鑼灣《熊本燒肉》🇯🇵🔥🥩全港唯一間可以同時打邊爐同燒肉嘅放題⁉️慶祝生日Party打卡裝飾🎉🎁🥳燒肉➕火鍋❤️‍🔥❤️‍🔥開心曬兩全其美啦👻👻👏🏻👏🏻💁🏻‍♀️餐廳嘅佈置勁有Feel 彷彿置身日本九州🐻大熊本🇯🇵位置好闊落,坐得好舒服🤣仲有埋生日打卡裝飾🦄🦄🎂🌈氣氛絕對到位🎉❤️‍🔥🤩影相都超colorful呀📸💫💫服務人員好熱情仲幫手影相,有火鍋有燒肉有放題,熱鬧登場🎊🎊🎊🥩熊本燒肉 (銅鑼灣) @yakiniku_kumamoto 📍銅鑼灣謝斐道477-481號3樓#熊本燒肉 #火鍋放題 #燒肉放題 #銅鑼灣 #CWB #銅鑼灣美食 #牛肉控 #任食牛肉 #刺身 #抵食 #生日慶祝餐廳 #打卡 #生日裝飾 #放題 #氣氛 #foodie #Kol #pic #手機食先 #香港旅遊 #香港生活 #香港美食 #香港美食推介 #香港美食攻略 #香港吃什麼 #香港必食 #香港好去處 #香港吃喝玩樂

📍銅鑼灣謝斐道477-481號3樓

2025-06-17 292 瀏覽
(收據在下面)我同老Besite加花生 b 又出嚟食好嘢邊爐+烤肉揀咗和牛燒肉火鍋放題🐮套餐仲限定免費升級刺身120分鐘夠時間嘞價錢係單張6折再加服務費= 都係五百幾假日都係多多幾十蚊真心唔錯嘅…. 因為有老bestie 最愛嘅M5 和牛,88 就海膽自由.我哋加咗海膽帶子海膽生蠔⋯⋯ 第一Round日本和牛沙巴當,日本和牛三角和牛牛舌芯和牛和尚頭,日本和牛後腰肉等等第二Round澳洲和牛板鍵澳洲和牛保樂肩澳洲和牛肩胛澳洲和牛胸邊,澳洲和牛頸脊第三Round就邊邊一枱兩鍋只係加38 有兩款即落薄切和牛肩,入口即溶油花分佈適中各款小食可以喺iPad自由任點 窩心位🔅兒童友善嘉許計劃餐廳BB椅小朋友有小玩具送俾見片尾揸到實一實✨熊本優質肉有貼紙/證書 安全有保證收據已在下面
(收據在下面)
我同老Besite加花生 b 又出嚟食好嘢
邊爐+烤肉揀咗和牛燒肉火鍋放題🐮
套餐仲限定免費升級刺身120分鐘夠時間嘞
價錢係單張6折再加服務費= 都係五百幾
假日都係多多幾十蚊真心唔錯嘅…. 因為有老bestie
最愛嘅M5 和牛,88 就海膽自由.我哋加咗
海膽帶子海膽生蠔⋯⋯
第一Round日本和牛沙巴當,日本和牛三角
和牛牛舌芯和牛和尚頭,日本和牛後腰肉等等
第二Round澳洲和牛板鍵澳洲和牛保樂肩
澳洲和牛肩胛澳洲和牛胸邊,澳洲和牛頸脊
第三Round就邊邊一枱兩鍋只係加38 有兩款
即落薄切和牛肩,入口即溶油花分佈適中
各款小食可以喺iPad自由任點

窩心位🔅
兒童友善嘉許計劃餐廳BB椅
小朋友有小玩具送俾見片尾揸到實一實✨
熊本優質肉有貼紙/證書 安全有保證
收據已在下面
收據
一直喺度搵睇吓邊一間燒肉,抵食又乾淨。一入到門口。真係有種去左日本🇯🇵既感覺,整個裝飾都好有氛圍。佢個放題真係抵呀‼️$268享120分鐘精選燒肉火鍋放題,70品任點任食!特別係d豬五花腩,真係肥肉相間,烤完之後酥脆香口而係和牛既周胛,板腱,封門柳,飛天澳洲西冷,油花靚,而烤起來完全係值得個價錢~點左係牛牛既秘製牛五花,田樂牛五花,腹橫肌,牛周胛肉,牛三角肉,牛小排, 牛舌,牛州粒,一次試曬咁多真係過癮。

佢個放題真係抵呀‼️
$268享120分鐘精選燒肉火鍋放題,70品任點任食!

特別係d豬五花腩,真係肥肉相間,烤完之後酥脆香口
而係和牛既周胛,板腱,封門柳,飛天澳洲西冷,
油花靚,而烤起來完全係值得個價錢~

點左係牛牛既秘製牛五花,田樂牛五花,腹橫肌,
牛周胛肉,牛三角肉,牛小排, 牛舌,
牛州粒,一次試曬咁多真係過癮。

熊本燒肉🐻🔥可以滿足晒想打邊爐同燒肉 唔使二揀一!有成70多款食物任食 食完真係捧住個肚走🤰🏻同朋友2人同行訂位送咗原條鰻魚壽司如果4人同行訂位會送A4和牛片+原條鰻魚壽司我哋仲加咗酒放題!麥啤、生啤、清酒、燒酌都可以任飲估唔到仲有超巨型棉花糖可以燒😆小編同朋友瘋狂encore!!可以早兩日預訂生日佈置 啱晒同朋友慶生🎂✨📍熊本燒肉3/F, 477-481 Jaffe Road, Causeway Bay
熊本燒肉🐻🔥
可以滿足晒想打邊爐同燒肉 唔使二揀一!
有成70多款食物任食 食完真係捧住個肚走🤰🏻
同朋友2人同行訂位送咗原條鰻魚壽司
如果4人同行訂位會送A4和牛片+原條鰻魚壽司
我哋仲加咗酒放題
麥啤、生啤、清酒、燒酌都可以任飲
估唔到仲有超巨型棉花糖可以燒😆
小編同朋友瘋狂encore!!
可以早兩日預訂生日佈置 啱晒同朋友慶生🎂✨

📍熊本燒肉
試食活動
今日去咗銅鑼灣一間叫「熊本燒肉」嘅餐廳食120分鐘精選燒肉火鍋放題,呢個放題可以一次過滿足兩個願望,一張枱有齊晒火鍋同燒肉同間又可以打邊爐!平日最平嘅套餐只需要$268一個人就可以由70行食物可以任嗌,入座後會先上一輪肉類、火鍋配料同炸物,之後就可以用iPad再嗌食物,上菜速度都幾快,而且職員都好細心咁講解餐牌。🍊 燒肉配料套餐入面有好多厚切牛肉片、醬醃雞翼、雞腎、豬頸肉、牛仔骨等肉類同內臟,亦都有翠玉瓜、雞髀菇、粟米、菠蘿等蔬菜,食物嘅選擇種類繁多,而且醃製嘅醬汁都好夠味,全部放喺烤盤上燒都好方便,定時反面都好快熟🍊 火鍋配料套餐入面有牛肉片、豚肉片、羊肉片等薄切肉類,適合用嚟打邊爐,另外仲有好多蔬菜,例如娃娃菜、生菜、金菇等等,吸收湯底嘅味道🍊 原條鰻魚壽司只要兩人預先訂座,就可以免費送條鰻魚壽司,鰻魚肉質肥美,而且冇乜魚骨,充足嘅鰻魚汁令到鰻魚口感濕潤;私人訂座嘅話仲可以另外送大塊A4和牛片🍊 麥啤放題我哋另外加咗$38 升級至任飲Umai Mugi 麥啤放題,食燒肉同打邊爐梗係要配返啤酒爽一爽🍊 生日慶祝另外餐廳仲有多個慶祝生日嘅打卡裝置,牆上有「生日快樂」字樣嘅氣球裝飾,適合

🍊 燒肉配料

🍊 火鍋配料

🍊 原條鰻魚壽司

🍊 麥啤放題

🍊 生日慶祝
另外餐廳仲有多個慶祝生日嘅打卡裝置,牆上有「生日快樂」字樣嘅氣球裝飾,適合一班朋友上嚟食飯慶生

📍 香港銅鑼灣謝斐道477-481號3樓
位置就腳:🍊🍊🍊🍊🍊
餐廳環境:🍊🍊🍊🍊
食物味道:🍊🍊🍊🍊
整體CP值:🍊🍊🍊🍊🍊
1929 瀏覽
最近在銅鑼灣發現一家日式燒肉火鍋放題,性價比高到讓人驚喜!只需 $268/位即可任食120分鐘,70款食材涵蓋燒肉、火鍋料及刺身,更可 「燒肉+火鍋同步開吃」 ,聚餐不用再糾結選哪種料理,絕對是大胃王和選擇困難症的福音😍 這個價位在銅鑼灣能吃到A4和牛放題實屬難得,加上燒肉火鍋雙享受,無論是好友聚餐或生日慶祝都超值 👯🔥 套餐亮點✅ $268/位任食120分鐘! ✅ 燒肉區:熊本認證A4和牛、厚切牛舌、牛小排、豚五花等無限續點! ✅ 火鍋區:可選壽喜燒或豚骨湯底,搭配烏冬、蔬菜拼盤清爽解膩✅ +$38 升級暢飲日本「Umai Mugi」麥啤; +$98 更可任飲生啤、清酒、燒酌!(酒類愛好者必選🍻) 🎉 訂座專屬福利👉 2人同行免費送 原條鰻魚壽司! 👉 4人同行直接加贈 A4和牛片 + 原條鰻魚壽司! 🎂 生日驚喜壽星到店可享專屬生日裝飾! 提前兩日預約佈置更豐富🎊👨🍳 必試推薦▪️ 熊本A4和牛 :霜降紋理清晰,烤至五分熟脂香四溢,入口即化! ▪️ 厚切牛舌 :肉質彈嫩多汁▪️ 麥啤暢飲 :+$38無限續杯,麥香濃郁配燒肉絕搭!

🔥 套餐亮點
✅ $268/位任食120分鐘!
火鍋區:可選壽喜燒或豚骨湯底,搭配烏冬、蔬菜拼盤清爽解膩

🎉 訂座專屬福利
👉 2人同行免費送 原條鰻魚壽司
👉 4人同行直接加贈 A4和牛片 + 原條鰻魚壽司

🎂 生日驚喜
壽星到店可享專屬生日裝飾! 提前兩日預約佈置更豐富🎊

👨🍳 必試推薦
▪️ 厚切牛舌 :肉質彈嫩多汁
▪️ 麥啤暢飲 :+$38無限續杯,麥香濃郁配燒肉絕搭!