2023-09-26 52 瀏覽
早排去完「熊本燒肉」食之後😬今次想試下最貴嘅Set A日本和牛放題(2位)🤩.肉類🥩澳洲和牛有牛板腱、封門柳、牛肩胛🐄而日本和牛有牛三角、和尚頭🐮後腰肉、三筋肉同沙巴當🐂豬肉有北海道十勝豚肩🐷鹿兒島豚五花、北海道十勝豚柳🐖澳洲和牛肉味濃郁😙日本和牛油花分布均勻😍肉質細緻嫩滑,濃郁牛脂香😌入口即溶,豚肉有咬口😋另外,推介朝鮮醬雞翼🇰🇷香辣惹味🌶️.海鮮🌊有大蝦🦐魷魚🦑.其他燒物🔥有生莱🥬日本甜薯🍠菠蘿🍍茄子🍆翠玉瓜、雞脾菇🍄鮮冬菇等🧅種類好多,每次都一定會菠蘿同翠玉瓜👍🏻因為真係勁多汁😉.料理🥢有中華沙律🥗香醋蟹籽沙律🦀清酒煮蜆🍶厚燒玉子🍳章魚小丸子等🐙香醋蟹籽沙律酸May May😝好開胃.炸物🍤有吉列蝦、流心芝士年糕🧀吉列帶子🐚紫心香芋丸🍠芝士年糕同紫心香芋丸一樣味道好香濃🤤.甜品🍮必點棉花糖☁️燒到外焦脆內軟滑😗邪惡之選😈.飲品🥤汽水、茶類飲品🍎🍵烏龍茶🫖韓式飲品🌱
海鮮🌊有大蝦🦐魷魚🦑
甜品🍮必點棉花糖☁️燒到外焦脆內軟滑😗邪惡之選😈
飲品🥤汽水、茶類飲品🍎🍵烏龍茶🫖韓式飲品🌱
  • 清酒煮蜆
  • 中華沙律
  • 和牛拼盤
  • 特選熊本拼盤
2023-09-23 230 瀏覽
唔係難食咁簡單,係根本食唔到燒肉。仲同我講燒肉未得可以食打邊爐先,我要食打邊爐乜鬼嚟呢度咩?去熊本燒肉叫我食打邊爐😅😅😅有多樣野比顧客選擇係好事,但最好搞清楚自己本身係賣緊啲乜嘢先,係用餐嘅兩個鐘入邊基本上冇食過正常嘅燒肉,爐又唔夠溫,有啲肉又冇融雪… 正題:今日我地3個人去食熊本,19:17坐低已經見到爐預熱緊,同埋多左個打邊爐位,以前我黎食果時係未有打邊爐~我地就揀左Set C任食(3個人升級1個湯底連+1 $1322,人均$440)。之後店員擺低調料盤比我地自己配搭。叫完野食,上枱時有d肉係冇溶雪,大概27分開始燒..冇單影到肉,爐上的肉會見有層冰。我見個爐好似冇乜力,就冇去反到d肉,諗住燒多陣,燒左3分鐘後…嚇一嚇,燒咗3分鐘,第一次反轉係咁樣。咁我當個爐成10幾分鐘都未熱好,將未熟嗰啲擺返喺中間慢慢燒熟先,雖然食落去已經好柴,不過都食曬…之後食住打邊爐同熟食先。熟食、打邊爐正常,牛肚好大舊💪🏻另一邊燒肉都係搞唔掂,一塊牛肉有d熟有d唔熟,最後燒到柴曬,已經咬唔落,豬肉就可以燒耐d都唔怕,但太肥我地都食唔得多….咁岩有個職員行過,我地問佢個爐有冇得開大d,燒極都係得正中間好小小
唔係難食咁簡單,係根本食唔到燒肉。

正題:
叫完野食,上枱時有d肉係冇溶雪,大概27分開始燒..

冇單影到肉,爐上的肉會見有層冰。

燒咗3分鐘,第一次反轉係咁樣。
之後食住打邊爐同熟食先。

熟食、打邊爐正常,牛肚好大舊💪🏻
咁岩有個職員行過,我地問佢個爐有冇得開大d,燒極都係得正中間好小小…職員話已經最大,叫我地打住邊爐先。
我心諗我係黎食燒肉…唔係黎打邊爐。

咁唯有叫d薄片肉黎燒…

薄片燒左成分鐘,一反轉又係咁….
我都唔知講咩好,搞到個fd好尷尬(因為佢見咁多好評就揀呢間)

最後差唔多埋單有個人問我地有冇意見可以反映,
我地反映左個爐真係唔得,佢地話因為裝修想比顧客多d選擇,所以轉左爐,加左打邊爐,將會改善番個燒烤爐。
之後改唔改善唔關我事,想比顧客多樣選擇係好事,但叫得熊本燒肉好心就搞掂左個燒肉先再搞其他野,專登想食燒肉,最後叫我打住邊爐先。
不過好彩有打邊爐,如果唔係我地都唔知食過d咩。

另外…有d肉唔係結冰就係黑色…..😰😰😰見到都冇乜胃口
咁樣1個人都要成$440… 😨😰🥶😨😰🥶😨😰🥶😨😰🥶😨😰🥶😨😰🥶😨😰🥶😨😰🥶

2023-09-18 87 瀏覽
燒肉任食放題,係銅鑼灣,行街食飯就近啱曬。呢間完全係開盲盒嘅驚喜,係三樓,環境坐得幾舒服。人均三百蚊左右,食得好飽,仲可以加少少錢食和肉。mark住先,下一次去附近可以再來
燒肉任食放題,係銅鑼灣,行街食飯就近啱曬。
mark住先,下一次去附近可以再來
2023-09-13 71 瀏覽
有一段時間無食燒肉今次嚟到呢間位於銅鑼灣嘅燒肉店裝修走日本居酒屋風格周圍都係動漫元素好colorful😍座位都好寬敞坐得好舒服店員服務仲好周到呢度主打任食澳洲和牛、日本和牛🐮我哋就叫咗日本和牛放題$598/位 (只限一至四)任食兩小時🫣 有齊澳洲同日本和牛仲有鹿兒島同北海道十勝豚肉🐷日本和牛油花分布均勻 堪稱世界頂級美味嘅牛肉🤩一次過可以試哂唔同部位😍特別推介三筋肉 睇見雪花已經知係靚嘢係牛肉中嘅奢侈品食落完全係入口即溶🤤🐷豬方面都唔簡單豚肉油脂豐富 脂肪融點比其他豬肉高筋肉纖維細緻 爽口得嚟肉味濃郁🫣除咗燒肉之外 仲有好多熟食炸物任叫宜家晚市放題4位以上訂座或生日送價值$398嘅意大利汽酒添🥂🥳人均價錢: $600味道: 7.5/10環境: 8/10服務: 8/10回頭率: 7.5/10📍熊本燒肉 地址: 銅鑼灣謝斐道477-481號3樓電話: 26173328
有一段時間無食燒肉
今次嚟到呢間位於銅鑼灣嘅燒肉店
裝修走日本居酒屋風格
周圍都係動漫元素好colorful😍
座位都好寬敞坐得好舒服
店員服務仲好周到

呢度主打任食澳洲和牛、日本和牛🐮
我哋就叫咗日本和牛放題$598/位 (只限一至四)
任食兩小時🫣 有齊澳洲同日本和牛

回頭率: 7.5/10

📍熊本燒肉
地址: 銅鑼灣謝斐道477-481號3樓
電話: 26173328
最近去左間位於銅鑼灣嘅日本居酒屋風格嘅熊本燒肉店,食物高質,位置方便,好想推介比大家去試試😍燒肉放題最緊要當然係肉嘅質素!呢到主打澳洲同日本和牛放題。一上到枱真係嘩一聲,不論係澳洲定日本和牛,肉嘅雪花分布好靚。可以一次過食到唔同國家唔同特別部位嘅肉,一落到燒肉pan,啲肉味真係香到食指大動!!肉嘅脂肪恰到好處,每啖都入口即溶!滋味大爆發!岩晒我呢個食肉獸🥩🥩 而且呢到食放題嘅食物類別又多又高汁!我數過一共有多達60幾種食物,當中有牛三角、牛肩、牛舌、牛小排、牛五花、豬護心肉、豬頸肉、豚肩、豬五花肉、豬肋排,雞軟骨、雞腎、雞翼、雞扒、三文魚、多春魚、鯖魚、魷魚、蝦、清酒煮蜆、不同嘅新鮮熱辣炸物、地獄湯烏冬(真係好辣🌶😂),連好小見嘅牛大小腸、牛胃呢到都有得食!性價比超高!真係見返啲相都想再去食過🤤🤤除咗食物質素高之外,作為環保L嘅我要大大力讚佢地嘅茶係用可重用嘅玻璃jar裝,雪櫃有好多jar任拎。而唔係一般放題店全部用樽裝即棄茶/全部鋁罐+紙包飲品,每晚啲客咁樣輪流轉,真係可以減少好多飲品包裝嘅垃圾!!加上周圍張貼嘅「惜食」告示提大家食得晒先好嗌,減少廚餘唔好曬野!我未開始食已經對呢間鋪

除咗食物質素高之外,作為環保L嘅我要大大力讚佢地嘅茶係用可重用嘅玻璃jar裝,雪櫃有好多jar任拎。而唔係一般放題店全部用樽裝即棄茶/全部鋁罐+紙包飲品,每晚啲客咁樣輪流轉,真係可以減少好多飲品包裝嘅垃圾!!加上周圍張貼嘅「惜食」告示提大家食得晒先好嗌,減少廚餘唔好曬野!我未開始食已經對呢間鋪有滿滿好感💕 唔係好多餐廳都會花心思做呢啲,一定會回頭再黎食!!而且呢到嘅環境都係一大賣點,我一入到去已經俾周圍嘅裝修吸引住,睇得出老闆好鍾意日本文化!(我都係🥰),全間舖都充滿日本動漫氣氛加埋每枱客散發住濃香嘅燒肉味,真係視覺味覺嘅大享受
🧡銅鑼灣·熊本燒肉🧡銅鑼灣鬧市咁多好野食 今次食燒肉啦‼️餐廳走日系居酒屋風格裝潢🏮周圍仲有好多日本動漫元素 熊本熊/SlamDunk/龍珠等裝飾🎍坐得幾舒服😌張檯仲好夠大唔怕冇位放邊食燒肉聽埋日文歌 充滿氣氛主打任食澳洲/日本和牛 聽到都心動💓放題形式任你食 包你食飽飽最啱一家大細/一大班朋友齊齊享受😎✨最新推廣仲有晚市燒肉放題送$398 DOCG意大利氣酒乙枝(只限4位👫🏻👩🏻‍🤝‍👩🏼以上訂座/生日🎂) 大家唔好錯過喇‼️今次就食咗120分鐘熊本精選燒肉放題$298/位🤤啲肉肉上枱嘅時候已經有晒每款部位名稱幾細心吖 等客人知道自己食緊咩肉慢慢試清楚最啱心水嘅部位👍🏻😎🔥澳洲和牛VS日本和牛有咩分別?!澳洲嘅肉質細緻勁嫩 顏色鮮紅🥩肉紋分佈均勻 肉味濃郁 帶微妙牛肉香氣日本和牛可謂牛肉之王 肉質細緻色澤鮮亮帶有濃郁嘅牛脂香氣 非常嫩滑且肉汁豐富咀嚼時幾乎融化於舌尖 帶來絕佳享受😋除咗和牛做主打 仲有豬肉質素都唔錯 小食都非常出色 例如:清酒煮蜆/炸蝦🍤/燒鳳梨🍍/朱古力布朗尼🍫等 飲品系列都係任飲嘅 有好多選擇 仲有自家制嘅茶🍵
🧡銅鑼灣·熊本燒肉🧡

$298/位🤤
啲肉肉上枱嘅時候已經有晒每款部位名稱
幾細心吖 等客人知道自己食緊咩肉
慢慢試清楚最啱心水嘅部位👍🏻😎

🔥澳洲和牛VS日本和牛有咩分別?!
澳洲嘅肉質細緻勁嫩 顏色鮮紅🥩
肉紋分佈均勻 肉味濃郁 帶微妙牛肉香氣
日本和牛可謂牛肉之王 肉質細緻色澤鮮亮
帶有濃郁嘅牛脂香氣 非常嫩滑且肉汁豐富
咀嚼時幾乎融化於舌尖 帶來絕佳享受😋

除咗和牛做主打 仲有豬肉質素都唔錯
飲品系列都係任飲嘅 有好多選擇 仲有自家制嘅茶🍵
2023-08-17
呢日喺銅鑼灣搵咗間燒肉放題主打任食澳洲、日本和牛🥩餐廳內貼滿動漫海報,猶如置身日本居酒屋環境都算闊落,幾適合一班朋友聚餐~➜ 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚑𝚔𝚏𝚘𝚘𝚍_𝚗𝚘𝚝𝚎 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚛𝚎-♡︎熊本精選燒肉放題 $𝟸𝟿𝟾/𝚙𝚙𝟷𝟸𝟶 分鐘任食,銅鑼灣嚟講呢個價錢算好抵除咗多款肉類,當然唔少得海鮮同多款小食餐後仲有甜品呢!略嫌部分肉類雪味重咗少少🤏🏻-💡生日到訪或訂座𝟺 位以上,惠顧晚市燒肉放題即送𝙳𝙾𝙲𝙶 意大利汽水乙枝 (價值$𝟹𝟿𝟾)
呢日喺銅鑼灣搵咗間燒肉放題
主打任食澳洲、日本和牛🥩
餐廳內貼滿動漫海報,猶如置身日本居酒屋
環境都算闊落,幾適合一班朋友聚餐~

➜ 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚑𝚔𝚏𝚘𝚘𝚍_𝚗𝚘𝚝𝚎 𝚏𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚛𝚎
♡︎熊本精選燒肉放題 $𝟸𝟿𝟾/𝚙𝚙
𝟷𝟸𝟶 分鐘任食,銅鑼灣嚟講呢個價錢算好抵
除咗多款肉類,當然唔少得海鮮同多款小食
餐後仲有甜品呢!
略嫌部分肉類雪味重咗少少🤏🏻

2023-08-20
2023-08-15 81 瀏覽
Spent Friday night with a few friends here barbecuing. There were 3 categories to choose from. Our table chose the middle one for more beef options. Orders came out fairly quickly. I would suggest that they improve on their ventilation as it was getting smokier and smokier as the night went on. Overall, decent place.
星期6晚9:00去食 揀左最平精選 $338未加一(一個人)雖然係梳化位 但坐得極唔舒服 橋腳又唔係 放直又俾前面爐底頂到 -評食物質素 未見過禁難咬既牛又無牛味 除左牛小排食得下其他肉都好唔得-評服務 禮貌係有既但我地後面一個鐘後黎左枱可能熟客定大客? 人地食唔夠半個鐘就已經話 我幫你換網喇 我地個個食左差唔多成粒鐘黑哂都無人會主動換 明明見comment 話有人主動換 又好食兩個人加埋744埋單 完全唔值連基本精選個餐都禁既質素仲點會一黎就要食你500幾個啲餐 基本做好先🥹
雖然係梳化位 但坐得極唔舒服
橋腳又唔係 放直又俾前面爐底頂到
評食物質素 未見過禁難咬既牛
又無牛味 除左牛小排食得下
其他肉都好唔得
評服務 禮貌係有既
但我地後面一個鐘後黎左枱可能熟客定大客?
人地食唔夠半個鐘就已經話 我幫你換網喇
我地個個食左差唔多成粒鐘黑哂都無人會主動換
明明見comment 話有人主動換 又好食
兩個人加埋744埋單 完全唔值
連基本精選個餐都禁既質素
仲點會一黎就要食你500幾個啲餐
基本做好先🥹
2023-08-11 104 瀏覽
銅鑼灣食咩好?梗係食燒肉啦!位於銅鑼灣的日本居酒屋風格的熊本燒肉店,主打任食澳洲和牛、日本和牛,入到餐廳已經好有日本風味,成間餐廳嘅裝修好特別,感覺好熱鬧,我哋就梗係揀咗喺熊本啤啤前面坐啦!呢度出名日本及澳洲和牛,梗係要試吓啦,你睇吓啲雪花幾靚,上枱嘅時候已經寫好晒每款和牛嘅部位!等我哋可以慢慢試清楚😊我自己呢就最鍾意入口即溶嘅日本和牛三筋肉,沙膽就鍾意日本和牛後腰肉,而我老公呢就鍾意日本和牛和尚頭,佢話牛味香濃,又有咬口,個名真係好得意😍呢度仲有紫菜飯同埋烏冬好好食㗎,啱晒沙膽!飲品又係咁樣嘅,呢度仲有各式各樣嘅茶飲、仲有甜品添!真係好滿足😍🔸推薦菜式。日本和牛放題。澳洲和牛放題🔸指定推廣內容。晚市燒肉放題送價值$398「DOCG意大利汽酒 」乙枝(只限4位以上訂座 或 生日)@yakiniku_kumamoto@yakiniku_kumamoto📍 熊本燒肉 Yakiniku Kumamoto, 銅鑼灣謝斐道477-481號3樓#yakinikukumamoto #熊本燒肉 #日本和牛 #澳洲和牛 #香港燒肉 #銅鑼灣美食 #銅鑼灣放題 #銅鑼灣燒肉

銅鑼灣食咩好?梗係食燒肉啦!

🔸推薦菜式
。日本和牛放題
。澳洲和牛放題
🔸指定推廣內容

@yakiniku_kumamoto
@yakiniku_kumamoto

• 和牛
  • 和牛拼盤
位於銅鑼灣的日本居酒屋風格的熊本燒肉店,主打任食澳洲和牛、日本和牛。今次最正係店員安排咗一個「男兒當入樽」嘅卡位,前排先睇完套戲覺得喚醒返個熱血咁啱坐呢個卡位內心覺得好正好正﹗見到我咁入迷店員仲話係呢啲種種Poster 都係佢哋一手一腳痴㗎﹗298就有得任食算係抵食價,而家晚市燒肉放題送價值$398「DOCG意大利汽酒 」乙枝(只限4位以上訂座 或 生日)。澳洲燒肉放題包括有>澳洲和牛板腱>澳牛封門柳>澳洲和牛肩胛澳洲和牛相對日本和牛,最大分別就係一澳洲和牛嘅牛「肉」味濃郁,喺口腔停留嘅感覺更耐而日本和牛就係肥美油香較突出。日本和牛放題>日本和牛牛三角>日本和牛和尚頭>日本和牛後腰肉>日本和牛三筋肉>日本和牛沙巴當講真日本和牛每件都好鬼邪惡,又嫩又滑,啲肉汁加油脂感香郅傻,日本和牛相對比澳洲和牛嘅感覺真係牛嘅油香特別出口感滑溜好多,但食落都好淡淡和牛油脂香薯仔蟹籽沙律胡麻醬豆腐沙律沙律賣相好店,以放題店嚟講份量又有誠意賣相又唔馬虎。鯖魚切好一口Size 輕易燒到金黃色個人Fav食魚,必叫﹗多春魚作為魚控,多春魚都係必叫﹗牛

咁啱坐呢個卡位內心覺得好正好正﹗

澳洲燒肉放題包括有
>澳洲和牛板腱
>澳牛封門柳
>澳洲和牛肩胛
而日本和牛就係肥美油香較突出。

日本和牛放題
>日本和牛牛三角
>日本和牛和尚頭
>日本和牛後腰肉
>日本和牛三筋肉
>日本和牛沙巴當

日本和牛相對比澳洲和牛嘅感覺真係牛嘅油香特別出
口感滑溜好多,但食落都好淡淡和牛油脂香

薯仔蟹籽沙律
胡麻醬豆腐沙律
沙律賣相好店,以放題店嚟講份量又有誠意賣相又唔馬虎。

鯖魚
切好一口Size 輕易燒到金黃色
個人Fav食魚,必叫﹗
多春魚
作為魚控,多春魚都係必叫﹗
牛五花
豬五花
[IMG:https%3A%2F%2Fstatic5.orstatic.com%2Fuserphoto%2Ftemp%2F42af0d2e-b0b9-4faa-8611-579c562b6ac5.jpg]
任食生菜
豬肉同牛肉嘅款式都好多,另外都有豬頸肉仼你燒,加埋可以任加生菜,食多啲菜就唔怕會太滯
朱古力Brownie
泡芙

整體款式選擇都幾多,未試暈晒咁多樣嘢食已經飽晒,建議大家淨係揀自己鍾意食就已經好夠,因為和牛真係太正了🫡
2023-08-08 73 瀏覽
日來食一家烤肉放題 - 熊本燒肉!一來睇到好可愛環境 有好多可愛熊本熊耶🐻我與朋友點了2套澳洲和牛放題係2位自助放題 外加一份全盤日式和牛與一份澳洲和牛真的超級贊!日式和牛味道真的好正!濃郁奶香味入口即化,而且完全不會肥真的愛了!牛肩胛和牛背脊超級嫩哇哇super super tender taste🥹澳洲和牛係另一番風味肉質更加緊實精瘦 都系好優質蛋白質除此之外我都好中意呢家 Brownie 同埋marshmallows!放火烤或直接食都好正!
日來食一家烤肉放題 - 熊本燒肉!
一來睇到好可愛環境 有好多可愛熊本熊耶🐻
我與朋友點了2套澳洲和牛放題
係2位自助放題 外加一份全盤日式和牛與一份澳洲和牛
真的超級贊!
日式和牛味道真的好正!
濃郁奶香味入口即化,而且完全不會肥真的愛了!
牛肩胛和牛背脊超級嫩哇哇
super super tender taste🥹
澳洲和牛係另一番風味
肉質更加緊實精瘦
都系好優質蛋白質
放火烤或直接食都好正!
  • 刺身
  • 海鮮拼盤
  • 清酒煮蜆
  • 牛肉
  • 雪糕
  • 澳洲和牛
其實早係7月中已經係openrice book定位係8月6號夜晚食燒肉放題,諗住book晒野就安全啦。果日我地成班friends係去左沙灘玩,我無拎部電話出嚟㩒過,所以唔知佢打過黎。結果行去等車想睇多次個地點果陣,收到email話「訂座已被餐廳取消」,呆左完全唔知咩事,咁打返去餐廳,佢話「啊係呀,打俾你係想confirm booking,不過你無聽所以會取消左先,我地都有留言叫客人覆返電話俾我哋架」咁我都同佢講返「我係個海度真係唔會anytime ready聽電話,咁我依家打返黎,係咪可以拎返我Book左既枱?」最後係有去到食既,7個人,仲加左$38個澳洲和牛放題食物質素唔差既,但係因為「無聽電話所以取消booking」呢一點真係火滾重點係,佢個場又唔係爆架喎🫠🫠🫠侍應個態度係幾好架,但係唔知點解個電話對話內容係咁⋯唔緊啦,佢有佢地既規矩做客人既唯有跟所以book 位之前要準備好預約當日會收到鋪頭電話要聽呀~唔聽就會被取消booking
咁我都同佢講返

最後係有去到食既,7個人,
仲加左$38個澳洲和牛放題
食物質素唔差既,但係因為
「無聽電話所以取消booking」呢一點真係火滾
重點係,佢個場又唔係爆架喎🫠🫠🫠
侍應個態度係幾好架,但係唔知點解個電話對話內容係咁⋯

唔緊啦,佢有佢地既規矩
做客人既唯有跟
慶祝紀念
生日
  • 燒棉花糖
2023-08-07 166 瀏覽
週末夜晚walk in入去得幾圍檯 嗰staff都hold左好耐先有人招呼,一坐低就猛咁sale嗰600幾套餐,點知原來同400幾嗰套餐多得4款肉,話就話係和牛。加咗嗰刺身任食,質素係我食過所以日式放題最差嗰隻,吞拿魚霉霉爛爛咁,仲要係常溫嘅。揀咗600幾點知上得人頭數嘅和牛,另外又跟咗兩大盤咩澳洲和牛同豬肉,澳洲和牛質素一般,仲要上咗double人頭數,擺明叫你食呢啲食飽佢啦,豬肉除左豬腩ok少少,其他難食到嘔,鞋恰恰,又冇味,炸物一樣勁難食呢間店除非你想人頭700埋單齋食和牛飽先好去,其他所有野都遠低過出門其他日式放題水準

2023-07-26 99 瀏覽
店內充滿着動漫同埋熊本熊嘅裝飾,太過適合我呢啲大細路🐻‍❄️而且位置非常之闊落,好適合一家大細過嚟,啱晒而家暑假啦🥰★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*🥩精選放題 $298🥩澳洲和牛放題 +$38普通精選放題可以選擇嘅食物已經非常之多!牛舌、牛排骨、牛三角肉等包羅萬有!除咗肉類之外,我必須點嘅係一定係棉!花!糖!🥹🥹真係唔係好多燒肉店有得揀棉花糖🥹🥹但係將棉花糖燒到外脆內軟真係好正另外澳洲和牛肩胛同埋澳洲和牛板腱我都非常喜歡,肉味濃之餘有咬口但又唔會過韌日本和牛更加唔駛講!每一個部位食落都非常之淋,油脂好多,好肥但好juicy🥹食咁多肉,會滯都在所不免。呢度有自家製嘅烏龍茶☕️可以成壺拎返埋位同朋友慢慢飲😌🍢期間限定優惠:而家惠顧晚市燒肉放題,送你價值$398嘅「DOCG意大利汽酒」乙枝(只限四位以上訂座 或 生日)

🥩精選放題 $298
🥩澳洲和牛放題 +$38