2024-01-08
《抵食雞煲海鮮火鍋🔥》———————————————#熊本牛鍋 🇯🇵-呢間任食火鍋夠哂抵食,咩都有得食,先有雞煲,之後打卡就即送大大份蒸海鮮,毫不吝嗇🤭 最後再打埋邊爐,超級滿足😌 所有飲品包括啤酒都係任飲,啱哂聚會啤啤佢🍻-雞煲夠哂香濃惹味,有成隻雞之外,配料夠晒豐富~雞肉嫩滑多汁,份量十足,配埋濃厚醬汁,夠晒惹味得來唔會太鹹😝-打卡送免費蒸海鮮,只要like, share加comment就可領取蒸海鮮,每日數量有限,大家一定唔可以miss❤️扇貝好大隻,爽甜新鮮,配搭滿滿嘅蒜茸,夠哂重口味🤗-套餐包咗牛小排、牛肩胛同豚肉,都叫大盤,口質都唔錯,牛肩胛比較肥美,而豚肉爽口彈牙,配上嗰豬骨濃湯鍋底就更能突出豬肉香味☺️唔夠嘅話再可以任添,一定夠飽😇-我朋友咁啱生日,我哋WhatsApp預早預訂4人或以上同行壽星就可以免費💰-⭐價錢參考:(另收加一)王牌和牛套餐: $268🍌抵deal 指數:7/10💰 人均消費:$200
———————————————
#熊本牛鍋 🇯🇵
⭐價錢參考:(另收加一)
王牌和牛套餐: $268
🍌抵deal 指數:7/10