2023-11-18
食到你捧住個肚走😆328蚊每人仲送三隻大閘蟹仲送海鮮雞煲🤪超抵食😝🐽無限時任飲任食牛頸脊套餐 $328‼️‼️‼️每位送三隻大閘蟹🦀‼️‼️‼️和風海鮮雞煲🐔無論你揀咩餐都會送個海鮮雞煲🤤但呢個雞煲一啲都唔馬虎!除左雞件之外 竟然仲有鮑魚 蜆同蝦🦐好足料 提升左鮮味✨ 鮑魚都幾大隻下 而且好爽口彈牙😚雞件🐔都幾多下 件件都好大件😋個汁就唔辣 好啱唔食得辣既朋友食😝 大閘蟹🦀只要你嗌呢一個套餐 就會每人都送三隻大閘蟹🦀好啱我呢啲一隻起兩隻止既人😚其實都冇咩可以挑剔 都有膏係入面架🫣蟹肉都幾有鮮味 點少少醋味道更加昇華😚如果嗌其他套餐既都可以每位加$138一人三隻大閘蟹架😋任飲任食牛小排牛頸脊豚肉🐮🐷食完雞煲之後就可以加湯打邊爐啦😚任食頂級牛小排 牛頸脊同豚肉🥩啲牛既顏色好吸引 而且好有牛味‼️見住佢係即叫即用機切架🫣其他配料都可以係出面自己夾 款式都幾多下😍連公仔麵同烏冬都有 真心幾抵食下😝飲品都有好多選擇 仲有啤酒飲添🍻🎉 而家佢地仲做緊生日優惠🎂如果whatsapp提早book 只要4人或以上同行 壽星仔女就可以免費食$268皇牌套餐或者$298澳洲和牛套餐啦🤤
🐽無限時任飲任食牛頸脊套餐 $328
‼️‼️‼️每位送三隻大閘蟹🦀‼️‼️‼️