2023-04-26
又去食流水蝦🦐啦,今次食第三次啦,之前兩次係元朗食,可惜元朗分店租約期滿,知道屯門有@hk.cookinghaha 分店,即刻同朋友又勁食一餐,原來屯門有outdoor..而家嘅天氣坐outdoor都幾舒服❤️屯門分店相對嚟講比較多嘢食,好驚喜有泰色小食,對無辣不歡嘅我,酸酸辣辣嘅食物就岩哂我😍😍泰色小食有酸辣鳳爪、醉雞翼、酸蘿蔔🥕、胡麻蕃茄🍅沙律、酸薑、酸蕎頭、醉蝦、醉溏心蛋、中華沙律、冬陰功冷麵🍜、芝麻八爪魚🐙、味付螺肉🐚、蔬菜沙律🥗等等,真係好開胃職員會定時定候refill 新鮮流水蝦,除咗蝦之外,仲有大量海鮮🦞同串燒都係任夾任燒,枱嘅旁邊就有流水蝦俾你任夾,而且蝦都好生猛同爆膏,而且無限供應😍出面嘅自助海鮮吧仲有蠔、扇貝、鮑魚、魷魚🦑螺同魚,對於海鮮控嚟講直頭係天堂,可以食番夠本😋😋最驚喜係有Hoegaarden 蜜桃味🍑啤酒,真係超好飲,諗住飲第二枝嘅時候已經沽清,下次真係要攞多幾枝,除咗Hoegaarden之外,仲有蘋果酒,1664,同其他牌子嘅酒🍺食完海鮮仲可以選擇燒串燒款蔬菜,秋葵,瓜類,菠蘿等等💯💯除咗海鮮仲有少量熟食同湯水、生果、甜品,雪糕、飲品、仲有幾款茶可以俾食客
食完海鮮仲可以選擇燒串燒款蔬菜,秋葵,瓜類,菠蘿等等💯💯
除咗海鮮仲有少量熟食同湯水、生果、甜品,雪糕、飲品、仲有幾款茶可以俾食客自己沖,仲係任食2.5小時,下次仲會encore😍😍😍
📍屯門仁愛堂街45號興泰大廈地下1,1A,2至8號舖