2025-07-15
如果你嚟🐂牛大人,不如食498蚊套餐,好抵食呀!🤤✨呢個套餐包120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題送 澳洲M9和牛牛丸2粒、海鮮拼盤、任食鮑魚、啤酒一杯海鮮拼盤入面有鮑魚、生蠔、海蝦、帶子同厚魚腩,真係一應俱全呀!🦪🍤🥓唔好小看嗰兩粒和牛牛丸,咬落去有肉汁流出,仲有濃濃嘅牛肉香味😍💦而且,仲有好多唔同口味嘅鮑魚可以任食,例如古法醉鮑魚、鮮甜鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚同埋柚子燒汁鮑魚,我自己食咗五六粒,真係抵食呀!🦪👑牛大人推出「炎夏椰樂祭」限時活動,以椰子為主題提供特色餐點,所以鍋底我叫咗鴽鴦鍋上下D椰子,喇沙椰爺仲夏鍋 、 台灣濃香番茄鍋,喇沙熱辣辣嘅感覺,暖暖胃!蕃茄鍋則係超多蕃茄,食落去好健康,感受到濃濃嘅茄紅素!🍅🔥仲有,任食黑毛和牛A4+嘅時候,見到啲雪花就知道幾勁,入口超軟熟,肉味香濃到爆!😋💥伊比利亞黑毛豬梅肉嘅豬肉香味都超好味,仲叫咗兩款比較瘦啲嘅牛肉,因為驚食得太多肥牛會飽肚。安格斯特選牛板腱同美國PRIME極級肩里肌,雖然脂肪少,但肉味同樣香濃!🥩👌最後,我特別推介呢度嘅魚滑系列!有好多款式,我最鍾意嘅三款包括蟹籽蝦滑、蟹籽墨汁漿同台灣海鮮漿,真係食得令人心滿意足!🦀🥢菜黎講
最後,我特別推介呢度嘅魚滑系列!有好多款式,我最鍾意嘅三款包括蟹籽蝦滑、蟹籽墨汁漿同台灣海鮮漿,真係食得令人心滿意足!🦀🥢菜黎講,仲可以叫台灣水蓮,好地道呀!🍵💕
雪糕最正係有得食 Movenpick雲呢拿味、朱古力味、士多啤梨味⋯Oreo雪糕同埋Kitkat雪條