2024-08-23 1189 瀏覽
最鍾意❤️打邊爐牛站 放題火鍋一次過滿足哂我嘅要求,旺角牛站分店選址於旺角中心地帶。1個價錢可以食到新鮮海鮮、牛肉、大量自取配菜。多款湯底以供選擇如果事前訂位用膳時間可以有2小時,唔洗趕頭趕命,如果即日walk in 用膳時間就得1個半小時。有前菜、有甜品,仲有酒飲。開胃小食,豬手 誠意推介餐廳環境乾淨,食過幾次都有驚喜,前菜同飲品款式愈黎愈多。炸魚皮,響鈴都有用熱爐烘住,保持熱度以及香脆嘅口感。有誠意同不斷進步嘅火鍋店👍🏻 值得推薦
最鍾意❤️打邊爐

有前菜、有甜品,仲有酒飲。

開胃小食,豬手 誠意推介

餐廳環境乾淨,食過幾次都有驚喜,前菜同飲品款式愈黎愈多。
炸魚皮,響鈴都有用熱爐烘住,保持熱度以及香脆嘅口感。
有誠意同不斷進步嘅火鍋店👍🏻 值得推薦

2024-08-21 1083 瀏覽
每次同朋友食飯都一定話去牛駅麻辣火鍋放題,因為性價比真係高! 不論湯底定食物都無馬虎今次又同朋友黎打邊爐🤡點左椰子雞煲,唔會太燥椰子雞湯夠香甜,而且有淡淡椰子香。呢度最好係任食乳鴨! 每份乳鴨上枱都仲熱辣辣。而且肉質嫩滑多汁,同朋友食左三round😂牛肉係主角,主要點左三款肉,美國極黑和牛、美國肩胛肉、美國安格斯牛板腱。其中我覺得最好食係肩胛肉,脂肪、肉味同肉質軟嫩程度都比較適中。 沙白任點,一定要無限encore!無沙而且肉質飽滿,熬下湯都唔錯蔬菜類都多選擇,今次見到新野,紫雨衣甘藍,但食落味道都一樣🤣自家製奶茶一定要試!茶底幾濃幾好飲

今次又同朋友黎打邊爐🤡點左椰子雞煲,唔會太燥

椰子雞湯夠香甜,而且有淡淡椰子香。

自家製奶茶一定要試!茶底幾濃幾好飲
講到性價比最高必然係牛駅 ,晚市120分鐘選擇左第2級別有SRF極黑和牛套餐 $298~~揀左清甜椰子雞湯鍋底,雞件幾滑足料,鍋底真係飲到味無hea 🔸美國極黑和牛 SRF 🔸美國安格斯牛板鍵 🔸封門柳🔸西班牙豬五花🔸海鮮 🔸乳鴿 都係任食以上全部呢個餐推介必食~~自助區:涼拌小食、水果新鮮蔬菜、丸、熟食一整排飲品櫃、雪糕櫃 港式奶茶必推呢度仲要係酒鬼天堂清酒、梅酒、汽酒、白酒、果酒、啤酒 食最平餐同飲酒都夠晒抵

揀左清甜椰子雞湯鍋底,

雞件幾滑足料,鍋底真係飲到味無hea

🔸美國極黑和牛 SRF

🔸美國安格斯牛板鍵
🔸封門柳
🔸西班牙豬五花

🔸海鮮

🔸乳鴿 都係任食
以上全部呢個餐推介必食~~

自助區:
涼拌小食、水果

新鮮蔬菜、丸、熟食

一整排飲品櫃、雪糕櫃

港式奶茶必推

呢度仲要係酒鬼天堂
清酒、梅酒、汽酒、白酒、果酒、啤酒
食最平餐同飲酒都夠晒抵
2024-08-14
  • 乳鴿
  • 極黑和牛
2024-08-21 859 瀏覽
牛站麻辣火鍋,自助區琳琅滿目,蔬菜、丸類、麻辣小龍蝦,飲品甜品,任君挑選。環境雅緻,服務周到,讓人在享受美食的同時,也能感受到賓至如歸。鴛鴦鍋牛站祕製麻辣鍋:祕製麻辣,辣而不燥,讓人一試難忘拼冬瓜瑤柱豬骨鍋:冬瓜清甜,瑤柱鮮美,豬骨湯底清新而不失濃郁。田雞髀:肉質細嫩,口感滑爽,搭配火鍋,更顯風味。美顏花膠:花膠軟糯,火鍋中的滋補佳品。鮮甜海蝦:海蝦新鮮清甜,火鍋中的一抹清新。新鮮沙白:沙白肉質細膩,口感鮮美,搭配火鍋,更顯風味。帆立貝:帆立貝肉質鮮美,口感細膩,是火鍋中的美味佳餚。脆肉鯇魚片:鯇魚片脆嫩,口感獨特,讓人一試難忘。澳洲羊肉片:羊肉片薄而嫩,搭配火鍋,更顯風味。火鍋主角就是牛哦,美國極黑和牛片、美國牛肩胛片、封門柳、美國安格斯牛板腱……,選擇多又高質,肉質鮮嫩,口感豐富,肉質細膩,讓人回味。小食中的爽脆魚皮、小墨魚及螺頭都非常爽脆好味。尤其是麻辣小龍蝦:麻辣鮮香,小龍蝦肉質緊實,辣中帶甜,令人慾罷不能。還有炸乳鴿,皮脆肉嫩,香氣四溢,是宴會上不可或缺的美味佳肴。甜品環節,是這頓火鍋盛宴的完美收尾,甜品種類繁多,每一口都是甜蜜的享受,讓人在麻辣與鮮美之後,感受到一絲清涼與甜

鴛鴦鍋牛站祕製麻辣鍋:祕製麻辣,辣而不燥,讓人一試難忘

田雞髀:肉質細嫩,口感滑爽,搭配火鍋,更顯風味。
美顏花膠:花膠軟糯,火鍋中的滋補佳品。
鮮甜海蝦:海蝦新鮮清甜,火鍋中的一抹清新。
新鮮沙白:沙白肉質細膩,口感鮮美,搭配火鍋,更顯風味。
帆立貝:帆立貝肉質鮮美,口感細膩,是火鍋中的美味佳餚。
脆肉鯇魚片:鯇魚片脆嫩,口感獨特,讓人一試難忘。

澳洲羊肉片:羊肉片薄而嫩,搭配火鍋,更顯風味。

小食中的爽脆魚皮、小墨魚及螺頭都非常爽脆好味。

甜品環節,是這頓火鍋盛宴的完美收尾,甜品種類繁多,每一口都是甜蜜的享受,讓人在麻辣與鮮美之後,感受到一絲清涼與甜蜜,爲這頓火鍋畫上圓滿的句號。
2024-08-17 997 瀏覽
牛站,柔和的燈光,營造出愉悅的用餐氛圍。自助區食材豐富,新鮮蔬菜、手工丸子、麻辣小龍蝦……等,讓人目不暇接;飲品及甜品區更是誘人。炸物芝麻雞翅,外皮帶有芝麻香,肉質軟嫩多汁。鹽酥雞,外皮入口帶微脆,鹹香外酥裏嫩。最得人愛的麻辣小龍蝦,麻辣鮮香蝦肉緊實,辣中帶甜。火鍋鍋底要了香濃蕃茄豬骨鍋,湯底濃郁。美國極黑和牛片,肉質細膩入口即化,頂級享受。美國牛肩胛片,肉質鮮美口感豐富。封門柳,肉質鮮嫩嚼勁。美國安格斯牛板腱,肉質緊實口感極佳,滿足……田雞腿,肉質細嫩滑爽,味道清甜,清新之選。鮮甜沙白,貝肉鮮嫩湯汁清甜,海鮮愛好者最愛。臺北鴨血,鮮嫩可口滑而不膩,火鍋必備。美顏花膠,膠質豐富口感滑嫩,美容養顏。海蔘,肉質飽滿細膩,營養豐富。帆立貝,肉質鮮美細膩,海洋饋贈。澳洲羊肉片,肉質鮮嫩羊脂香氣,溫暖之選。甜品,每款精心製作甜而不膩,味覺視覺雙重享受,完美句點。

牛站,柔和的燈光,營造出愉悅的用餐氛圍。

炸物芝麻雞翅,外皮帶有芝麻香,肉質軟嫩多汁。
鹽酥雞,外皮入口帶微脆,鹹香外酥裏嫩。

最得人愛的麻辣小龍蝦,麻辣鮮香蝦肉緊實,辣中帶甜。

火鍋鍋底要了香濃蕃茄豬骨鍋,湯底濃郁。

美國極黑和牛片,肉質細膩入口即化,頂級享受。
美國牛肩胛片,肉質鮮美口感豐富。封門柳,肉質鮮嫩嚼勁。
美國安格斯牛板腱,肉質緊實口感極佳,滿足……

田雞腿,肉質細嫩滑爽,味道清甜,清新之選。

美顏花膠,膠質豐富口感滑嫩,美容養顏。
海蔘,肉質飽滿細膩,營養豐富。
帆立貝,肉質鮮美細膩,海洋饋贈。

澳洲羊肉片,肉質鮮嫩羊脂香氣,溫暖之選。

甜品,每款精心製作甜而不膩,味覺視覺雙重享受,完美句點。
同朋友做完運動即興嚟呢一間打邊爐, 冇book到位有啲擔心,嚟到嘅時候好多人,於是排隊等咗大概半個鐘頭左右 佢終於安排入座,入面嘅座位比想像中多,都係寬敞舒服一嚟就嗌咗個鴛鴦湯底 分別係叫咗胡椒豬肚同埋麻辣跟住喺QR code落單都有好多唔同嘅選擇 又有啲小食點下譬如雞翼呀紅糖糍粑等等都好吸引好好食 而出邊自助bar 嗰度都有好多選擇,其中要好推介要食嘅係魚皮 超級好食飲品甜品都係超多選擇 有啲食唔切既感覺 好食 會encore

一嚟就嗌咗個鴛鴦湯底 分別係叫咗胡椒豬肚同埋麻辣
跟住喺QR code落單

唔知有冇人同我一樣,一年四季都愛打邊爐,最鍾意咩都有得食呢🤭 食過好多間邊爐,牛站(駅)仍然係首選,因為佢既食物種類多,不論熟食類,火煱類,飲品定係甜品都好多選擇🤩 仲可以食足120分鐘,可以同朋友慢慢吹水打邊爐,好正啊🥰經常都會去旺角嘅牛站(駅)分店,因為佢喺創興廣場2樓咋,地點好方便,不過真係記得要預早book位,門口係好多人等位架🤭餐廳分別有三個火煱放題套餐以供應不同級數牛肉:「特上牛小排」可同時享用其他餐,成人只係$338/位;而最實惠係「美國精選牛之食材」 成人$258/位!*星期一至四夜晚時段𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ我哋今次晚飯放題就點咗中間果個套餐:SRF 美國極黑和牛片 . 120分鐘❣️成人 $298/位,星期日都只係$308/位,仲可以同時享用:美國精選牛之食材set.湯底都有八款咁多,小妹未敢挑戰牛站秘製麻辣鍋🌶,今次揀咗個濃味嘅龍蝦頭鍋🦞食肉獸嘅我地不停encore 美國肩胛肉 同 美國極限和牛S R F🫣 最愛和牛♥️佢真係油脂分佈均勻,肉質又嫩滑,淨係呢款牛角已經大滿足🫶🏻另外,極力推介海鮮類綄魚好爽口又滑,沙白無沙又大粒肥美

餐廳分別有三個火煱放題套餐以供應不同級數牛肉:
*星期一至四夜晚時段

𓏸𑁍𓏸𓈒𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓂃𓏸𓈒𑁍

ᵂᴴᴬᵀ ᵂᴱ ᴼᴿᴰᴱᴿᴱᴰ
我哋今次晚飯放題就點咗中間果個套餐:
SRF 美國極黑和牛片 . 120分鐘❣️

另外,極力推介海鮮類綄魚好爽口又滑,沙白無沙又大粒肥美😋 仲有竟然有我鍾意食又唔平嘅冰菜🥬😍 食咁多肉梗係要食番多啲balance 下🤭

餐廳有劃分一個area 做自助區,有好多自選火鍋配料和菜類,仲有不少冷盤、熟食等,仲有超多款飲品同甜品
飲品連梅酒,🍶清酒都有,佢自家製嘅🫖茶品都係我每次必飲,而甜品控梗係未開始食正餐,都要睇定🍦Haagen-Dazs 有咩味揀🤣

牛站(駅)麻辣火鍋放題 (旺角)
𖠿 𖤣𖤥旺角彌敦道601號創興廣場2樓
2024-08-15 2058 瀏覽
谷得太辛苦 諗咗一排最後決定寫出嚟同大家分享小弟食過幾間牛站分店一向都滿意性價比所以偶爾想打邊爐都會幫襯吓而我多數係去尖沙咀分店點知今次一去旺角分店 就食到一肚火我哋同行六人真係比此店經理當_對待一坐低梗係揀湯底先落完單 等咗20分鐘個鍋都未到之後同個經理講佢就邊行邊講敷衍我哋:「落咗單、落咗單」咁我哋梗係信佢㗎啦點知再等10分鐘都係無鍋送嚟我哋就再問佢哋係咪漏單佢先話Check吓過一陣先派個細嘅嚟問我哋落咗邊個鍋咁即係漏單啦其實都唔緊要嘅 當你哋手忙腳亂總會有錯自問我哋成檯都唔係_客嗰種人但始終你限時120分鐘個鍋直至真係上檯前後都差唔多浪費咗45 - 50分鐘所以個鍋上檯嗰陣我就好認真咁講「你哋漏單個鍋足足搞咗九個字先嚟,所以唔該補返時間」因為佢哋計得好準會將個入場定離場時間貼喺啲座位分隔板咁個經理聽到我講無望我、又無比反應我若無其事咁走咗但我真心無諗過佢係咁唔識做停止落單時間照舊都算發夢都估唔到佢夠鐘係即刻衝過嚟趕我哋走我話:「你哋漏單真係呃咗我哋接近一個鐘成堆生肉喺檯唔係我哋浪費叫多係真係未食得切 係咪應該補返啲時間」真係純講道理語氣都無串個經理又係望都唔望我哋似聽到又聽唔到咁
谷得太辛苦

真係比此店經理當_對待

一坐低梗係揀湯底先
落完單 等咗20分鐘個鍋都未到
之後同個經理講佢就邊行邊講敷衍我哋:
「落咗單、落咗單」
咁我哋梗係信佢㗎啦
但始終你限時120分鐘
個鍋直至真係上檯
前後都差唔多浪費咗45 - 50分鐘
所以個鍋上檯嗰陣我就好認真咁講
「你哋漏單個鍋足足搞咗九個字先嚟,所以唔該補返時間」
因為佢哋計得好準
會將個入場定離場時間貼喺啲座位分隔板

咁個經理聽到我講
無望我、又無比反應我
若無其事咁走咗
但我真心無諗過佢係咁唔識做
停止落單時間照舊都算
發夢都估唔到佢夠鐘係即刻衝過嚟趕我哋走
我話:「你哋漏單真係呃咗我哋接近一個鐘
成堆生肉喺檯唔係我哋浪費叫多
係真係未食得切 係咪應該補返啲時間」
真係純講道理

貴公司服務態度真係一絕
絕對係我人生見過最誇張
犀利
2024-08-14 1061 瀏覽
一放工就急不及待到同同事去牛站食呢個邊爐放題,知道呢度太多野食,所以我地幾隻野,lunch 都無食,留肚食呢餐。揀咗SRF美國極黑和牛套餐,都夠正。10款湯底選擇,揀左夠惹味既香辣沙爹同滋補既清甜椰子雞。👍呢個餐可以食到既牛有美國極黑和牛、牛肩胛片、安格斯牛板鍵同去門柳🐂,夠哂過食牛既口癮。西班牙豬五花🐽,薄切唔會油膩。連海鮮都有,蝦🦐、魚片,蜆、帆立貝,新鮮鮮甜呀。仲有花膠海參,滋補養顏。乳鴿肉質嫩滑又Juicy.紅糖糍粑,外層煙韌,內裏流心,叫左一份,趕唔切截數前叫多幾份,大家唔好太後先叫糍粑🤣。自助區超多款野食,火鍋配料類、飲品、甜品同熟食。最愛häagen-dazs雪糕既焦糖脆餅口味,食左兩杯🤭。魯肉飯香噴噴。小龍蝦,都唔好錯過,我地搣左好多碟。🧋呢度飲品有好多選擇,有酒精、茶、汽水,珍珠奶茶,另外支港式奶茶都好出色,平時唔飲奶茶既我都唔停口。

西班牙豬五花🐽,薄切唔會油膩。

連海鮮都有,蝦🦐、魚片,蜆、帆立貝,新鮮鮮甜呀。

仲有花膠海參,滋補養顏。

乳鴿肉質嫩滑又Juicy.

自助區超多款野食,火鍋配料類、飲品、甜品同熟食。

最愛häagen-dazs雪糕既焦糖脆餅口味,食左兩杯🤭。

魯肉飯香噴噴。小龍蝦,都唔好錯過,我地搣左好多碟。

2024-08-13 728 瀏覽
同行有2位朋友食過都推薦,我自己就第一次食,即管試下啦7:05左右係門口揀餐嘅時候,我同行嘅朋友都遲左幾分鐘,店員都有提我地快啲揀餐就入座,應該遲幾分鐘都係9點離座)今次就試左中間價錢既,揀左鴛鴦鍋,椰子雞同台式辣鍋。自助吧方面都唔錯:生果(有其他,不過我同枱食西瓜同哈密瓜,都幾甜切得大舊)涼拌(冇食)丸(比起其他邊爐料,丸就少啲,牛柏葉個啲都齊)菜(都有幾款揀)飲品:除左純茶,仲有罐裝飲品同啤酒etc,竟然係有椰青水(唔係罐裝,係裝係透明飲品機個種,第一次見有得飲🤣)雪糕:有藍鐵神,韓國蜜瓜雪糕,哈根大師,好似仲有榴連雪條,印象中都有8款+醬料:都幾多款,同出面火鍋舖差唔多,醬料區有寫咩鍋配咩醬好落單送餐時間同收盤速度都可以另外想讚下,有長髮挑染紅色嘅男同事過黎幫我哋枱收空盤,我舀緊左邊湯啲油,佢幫我將骨盛個桶仔擺近左(本身放隔板個邊,佢擺近左我左邊舀湯嘅湯底隔離)幾貼心,雖然唔知佢睇唔睇到,不過想讚下佢🫶🏻
同行有2位朋友食過都推薦,我自己就第一次食,即管試下啦
今次就試左中間價錢既,揀左鴛鴦鍋,椰子雞同台式辣鍋。
自助吧方面都唔錯:
生果(有其他,不過我同枱食西瓜同哈密瓜,都幾甜切得大舊)
涼拌(冇食)
丸(比起其他邊爐料,丸就少啲,牛柏葉個啲都齊)
菜(都有幾款揀)

飲品:

雪糕:

醬料:
都幾多款,同出面火鍋舖差唔多,醬料區有寫咩鍋配咩醬好

落單送餐時間同收盤速度都可以

2024-08-10 980 瀏覽
有一段時間冇嚟過喇~遲咗收工 第一次咁晏嚟 原來近7點將8點真係好多人都係嗰句 想食記住訂定位喇今次食胡椒豬肚雞湯底 啲胡椒已經卜碎晒 有濃濃嘅胡椒味滲出嚟飲品當然要飲我最愛嘅珍珠奶茶啦💕絕對比得上平時嘅茶飲店㗎SRF美國極黑和牛片 每份兩塊係必點嘅item 牛味濃郁得嚟唔會話好肥乳鴿王醃得好入味 塊皮炸到脆卜卜海蝦大大隻夠晒肥 蝦肉夠晒彈牙當然自助櫃嗰邊仲有大量嘅嘢食啦睇吓啲魚類~有我最愛嘅長洲大魚蛋蔬菜類亦都唔少㗎 今次竟然有紅莧菜 仲有羽衣甘藍添凍盤仲有麻辣魚皮、麻辣雞軟骨等等鍾意食小龍蝦嘅 仲有盤麻辣小龍蝦添最後點少得哈根達斯嘅雪糕呀~

有一段時間冇嚟過喇~
遲咗收工 第一次咁晏嚟 原來近7點將8點真係好多人

海蝦大大隻夠晒肥 蝦肉夠晒彈牙

當然自助櫃嗰邊仲有大量嘅嘢食啦
睇吓啲魚類~有我最愛嘅長洲大魚蛋

蔬菜類亦都唔少㗎 今次竟然有紅莧菜 仲有羽衣甘藍添

凍盤仲有麻辣魚皮、麻辣雞軟骨等等

鍾意食小龍蝦嘅 仲有盤麻辣小龍蝦添

最後點少得哈根達斯嘅雪糕呀~
旺角分店嘅牛駅地方好干淨,4人座位好寬,我非常喜歡。呢度有三個價錢俾你選擇1.$258 美國精選牛2.$298 極黑和牛3.$338特上牛小排我選了$298套餐,主打✨美國極黑和牛、✨安格斯牛板腱、✨西班牙豬五花、✨海參,兩小時任你食。仲有10款湯底任選,我選左沙爹湯底拼椰子雞湯底,一款農味一款清甜啱啱好。雞腿🌞牛肉和豬肉片的品質非常高,入口濃濃的肉味。🌞海鮮有帶子、海參、沙白、海蝦。每款都好甜,而且肉質彈牙!🌞調味料有十幾款選擇,有花椒油、香蔥油、XO醬、炸蒜、麻醬、陳醋,你想要咩配搭都可以自己調制。🌞飲品可以話有二十幾款,清酒、韓國汽水,日本啤酒、港式奶茶、珍珠奶茶、桂花烏龍、冷的、熱的、甜的、無糖真係數之不盡。🌞甜品有哈根大師、香港本地雪條、韓國雪條、楊枝甘露、藍莓乳酪,小朋友見到一定會好開心。呢度由六點半開始已經有好長嘅人龍,記得記得要訂位呀。
旺角分店嘅牛駅地方好干淨,4人座位好寬,我非常喜歡。
呢度有三個價錢俾你選擇
1.$258 美國精選牛
2.$298 極黑和牛
3.$338特上牛小排
雞腿
🌞牛肉和豬肉片的品質非常高,入口濃濃的肉味。
🌞海鮮有帶子、海參、沙白、海蝦。每款都好甜,而且肉質彈牙!
呢度由六點半開始已經有好長嘅人龍,記得記得要訂位呀。
2024-08-04 1352 瀏覽
同fd去食火鍋放題,二話不說就直接book左牛站,旺角店成日都爆滿,上次黎無book等左半粒鐘,今次醒目一定要預約左先。我地叫左藥膳牛骨鍋同椰子雞湯,兩個湯底都係比較清少少,可以食到食材既鮮味,湯底本身都好足料,絕不馬虎。我地今次叫左SRF肩胛肉餐,最主要就緊係食佢地既SRF美國極黑和牛啦。佢地既SRF和牛相當嫩滑,而且質素維持得好好,唔會一碟好靚一碟唔靚咁,每次落單都幾碟幾碟咁叫。除左牛之外我地仲有叫好多海鮮,好似帆立貝,沙白等等。都係非常新鮮,食落鮮甜。飲品種類都十分豐富,常見都基本上都齊哂,最緊要係酒類都好豐富,同朋友食真係十分盡興。自助區既蔬菜都好多選擇,加埋小食,要食哂都有D難度。

自助區既蔬菜都好多選擇,加埋小食,要食哂都有D難度。

2024-08-04 1162 瀏覽
創興咁多餐廳,亦都唔少火鍋店,牛站未必係最平,但佢嘅食物係最多元化,地方又闊落,啲嘢飲甜品都好靚$300唔使有多款海鮮同靚肉,蔬菜又新鮮,鮮蝦、沙巴、鯇魚、帆立貝、花膠等等全部都唔係普通hea食材,肉類都冇漏過單,點咁多來足咁多,但當然我哋都唔會浪費飲品方面真係非常多元化,酒精方面有白酒、清酒、啤酒;非酒精竟然有熱嘅羅漢果茶同菊花蜜,另外椰青水、豆漿等等,比普通放題嘅果汁汽水冷泡茶多款好多,今次仲見佢有自家製樽仔奶茶,真係好驚喜。再加埋特色甜品同來自各地品牌嘅雪糕雪條、各款新鮮水果,真係好滿足除咗湯底係自助,其他服務都好周到,包括收碟上菜 refill自助吧食物,食足兩個鐘,個半鐘last order都好合理,人來人往不斷有新枱入,高質真係抵佢咁好生意

1K
2024-08-04 1204 瀏覽
👧🏻😋👅🍽✨邊爐放題: 我只信牛站😎-🇹🇼 牛站區區有分店, 旺角係而第一次黎, 創興2樓全層分左兩邊, 拎完野食要經過中間電梯去返座位, 行遠少少反而幾好消化食多左😂 套餐放題款式同飲品甜品又有更新, 真係食多幾次都唔厭-😋😋😋120分鐘晚市放題大滿足 SRF美國極黑和牛片 $298/位✔️肉類 ✔️海鮮 ✔️炸物 ✔️自助吧小食/蔬菜 ✔️甜品 ✔️酒精/非酒精飲品-🥩 肉類放題✨SRF美國極黑和牛片碟碟都好高質, 肉質軟滑又juicy, 目測全場枱枱都係呢款牛😂 ✨田雞腿好滑, 出面少見必食之選; 巴西牛脷托彈牙爽甜-🍲 湯底 鴛鴦鍋 +$48💯清甜椰子雞鍋有大量椰子同杞子好滋補, 清清地又有椰子清香💯香濃蕃茄豬骨鍋比較濃郁, 但都係蕃茄原汁原味, 用黎淥肉酸酸甜甜冇咁膩-🦞 海鮮✨鮮甜海蝦易脫殼大大隻勁鮮甜! 脆鯇魚片嫩滑而爽口, 細細塊唔怕飽, 食到最尾狂加單😎✨海蔘同花膠都係放題項目好抵食! 補充膠原養下顏岩晒數!-🍮甜品/飲品💯大推Haagendaz杯裝, 乳酪唧唧雪糕, 脆皮泡芙同3.6牛乳布甸; 榴槤芝士撻既榴槤味唔太重, 但當芝士撻食係唔錯好creamy💯高知縣柚子汽酒酸酸甜
👧🏻😋👅🍽✨
邊爐放題: 我只信牛站😎

😋😋😋
120分鐘晚市放題大滿足
SRF美國極黑和牛片 $298/位

🥩
肉類放題
✨田雞腿好滑, 出面少見必食之選; 巴西牛脷托彈牙爽甜
田雞腿

🍲
湯底 鴛鴦鍋 +$48
💯清甜椰子雞鍋有大量椰子同杞子好滋補, 清清地又有椰子清香
🦞
海鮮
✨海蔘同花膠都係放題項目好抵食! 補充膠原養下顏岩晒數!

🍮
甜品/飲品
💯高知縣柚子汽酒酸酸甜甜好爽, 牛站自家樽裝冷泡茶大大枝無糖又解渴

田雞腿