2023-07-13
日式邊爐黎講個人最鐘意牛陣🥺,除左因為牛夠靚之外,仲有好多炸物同任食haagen dazs雪糕🤤。食過幾次Dpark分店人流較少🙈又坐得舒服,staff🤵🏻♂️超friendly。 上年試過關西風壽喜燒,今次試牛陣最新出既蕃茄壽喜燒 ~ 日本產黑毛和牛及北海道四元豚放題套餐😍。🔅湯底先煮鍋內蔬菜,然後鋪上肉,加上特製蕃茄壽喜燒汁🍅。甜甜既壽喜燒湯加上原粒新鮮蕃茄,食落清新啲無咁膩。蔬菜同肉都超快入味好正🥰。🔅肉類牛肉超靚!薄薄一片食落無罪惡感😎。四元豚都好有驚喜!上網搵四元豚原來係日本四個最佳豬種混種育成🐷,飼養過程無添加無激素👍🏻,食得安心💮。肉質都比一般既豚肉更嫩更爽口😋。🔅自助區夏天推薦大家拎啲冬瓜同洋蔥🧅消暑,湯底會更清甜😋。🔅小食有炸魷魚、炸花枝丸、、黑糖麻糬等等,滿足晒為食既我😍。大推黑糖麻糬!啱啱炸起,中間黑糖流心無得彈😚。🔅甜品Haagen dazs雪糕有馬卡龍味😱,超抵食,專門店賣一球都唔平😳,依家有得任食真係超抵!所以最尾食到好飽都忍唔住食多幾球雪糕🤣。💬壽喜燒湯真係無得輸,牛同豚肉都好高質,加埋任食小食同雪糕🥺超值💯。依家牛陣仲有做promotion,有「千本引」
🔅湯底
🔅肉類
🔅自助區
夏天推薦大家拎啲冬瓜同洋蔥🧅消暑,湯底會更清甜😋。
🔅小食
🔅 甜品
Haagen dazs雪糕有馬卡龍味😱,超抵食,專門店賣一球都唔平😳,依家有得任食真係超抵!所以最尾食到好飽都忍唔住食多幾球雪糕🤣。 💬壽喜燒湯真係無得輸,牛同豚肉都好高質,加埋任食小食同雪糕🥺超值💯。依家牛陣仲有做promotion,有「千本引」拉繩遊戲抽獎,一齊黎試下運氣啦😍。