2017-06-21
訂左8.15台去試呢間放題,入到去,冇乜燈光,好大陣D"醒"味,人又吾多,但也要和後面台D人背對背,都幾吾舒服。D"醒”味係由加$買海鮮plan 嘅燒海鮮黎。一開始order, 緊係刺身先,有一樣野放落口係刺身蝦,幾好味喎。到第二樣三文魚,可接受,馬刀貝,但吞拿魚就。其他野身真係一般。接住吃生蠔,每人每次只可叫2隻,order 紙要問職員取。一提到D職員就起火。我地6人,坐張長台,每次職員放低食物都只放遠處台邊,要客人自己移去中間,若台邊滿晒,要客人放低筷子,幫佢地將D剛放在台嘅食物移到中間,再比佢地將新嘅食物放喺台邊。有次職員"扇"手,將食物掉左滿地下,佢當然好好咁將D落地下既食物銷毁,但吾幫我地落番單law. 食到尾聲,有人派白色一碟仔嘅甜品,話送嘅,問佢乜黎,佢話吾知,叫佢問下廚房,當然吾理人。放題當然不停入單,入十張黎七張,吾講有冇賣晒,總之吾黎。總括,$3xx/人,可選擇其他,冇謂阻住餐廳裡嘅員工發達。
D"醒”味係由加$買海鮮plan 嘅燒海鮮黎。
接住吃生蠔,每人每次只可叫2隻,order 紙要問職員取。
一提到D職員就起火。
放題當然不停入單,入十張黎七張,吾講有冇賣晒,總之吾黎。
總括,$3xx/人,可選擇其他,冇謂阻住餐廳裡嘅員工發達。