2017-07-28 138 瀏覽
一直都很喜歡吃生蠔喔,聽說兩百元左右就可以任吃,當然要來試試刺身都超肥美而且很新鮮喔~選擇也很多。玉子甜甜的而且很嫩,貝類都很爽口,吾會有腥味!蟹粥超鮮甜的,粥很綿喔,沒有什麼味精,不會很咸,就是超濃的蟹味。一整隻都在裡面喔~而且肉很多,超級好味羊味超濃的,烤到很香,很嫩喔~一點都不會老不會乾,沒有什麼脂肪,大口大口咬下去超爽的,而且吾太蘇每隻都超肥超大隻的~而且很甜喔,蠔味很濃,比較爽口,加點檸檬超清新的,會不斷再叫!壽司的飯都不會很多,不怕很快就飽喔~鰻魚很嫩喔,甜甜的。蝦都很新鮮很有彈性。三文魚燒一燒之後超香的,油脂都化到飯裡~

2017-07-27 139 瀏覽
今日去尖沙咀寶勒巷食放題,個friend 成日來呢間,佢生日請佢食番餐好。刺身如三文魚、鮑片、馬刀貝夠新鮮,推介福射相甜蝦,超鮮甜。炸物如芝士春卷,好正,外面脆極,咬開爆出芝士漿,另外蒜香雞翼,唔太乾,好Juicy,另外燒三文魚,好香好有魚味,加埋D沙律醬,超Match。壽司款式夠多,有創作壽司供應,芝士三文魚小卷好好味,士有點焦香,混埋三文魚一齊食,會令你越吃越滋味。帆立貝鵝肝壽司,帆立貝無腥味,與甘香鵝肝的味道好夾。鐵板炒牛柳,好惹味,夠晒香,牛肉不韌,有牛味。蠔限每人每次2隻,都好好,放題有蠔食,抵晒,味道OK,食得過的蠔。重點係蟹粥,好鮮甜,蟹大大隻,好鮮好綿的粥,一定要食咪走寶。最開心友人今天生日,送上壽司蛋糕,點埋煙花,食壽司蛋糕都係第一次,幾好味又特別。今晚吃了三杯雀巢雪糕終結,心滿意足。
刺身如三文魚、鮑片、馬刀貝夠新鮮,推介福射相甜蝦,超鮮甜。
帆立貝鵝肝壽司,帆立貝無腥味,與甘香鵝肝的味道好夾。
鐵板炒牛柳,好惹味,夠晒香,牛肉不韌,有牛味。
今晚吃了三杯雀巢雪糕終結,心滿意足。
同大家一樣都係見到團購有優惠,上網睇食評又幾多正評,所以就買咗嚟食,咁平,梗係推介比啲朋友啦,有個朋友就話見到上網好多負評,我那那林係openrice 再睇,真係喎,多左咁多既,心感不妙啊,不過都冇計啦買咗就去食下,正如大家所講,真係垃圾啲嘢食無限期遲上嚟,第一round叫嘅嘢,剩係得刺身最早到(at least 30 mins),隔離枱都等到好炆,經理態度好差,我哋食咗一個鐘之後喺度吹佢啲嘢食咁耐都未來,佢話幫我地跟下,跟完似冇跟過咁,都係吾尼第二次再叫經理過嚟,我又問點解啲嘢食都係冇尼過,特別係貴價食材:蟹腳同埋鵝肝壽司,我問其實有冇貨,佢話貨就一定有,叫廚房嗰面上比我,但係由始至終蟹腳都係冇嚟過都唔知佢哋係咪比人鬧慣,話親佢地都係hea覆我,愛理不理咁,完全唔覺得自己有問題嘢食質素方面,除咗刺身之外,冇一樣野係食得落口啲蝦都算大,其他刺身正正常常今次放題叫得最多嘅係刺身,因為係最快😅不過最快都要等半個鐘😡芝士焗蠔勁細粒清酒煮蜆有沙,勁!多!沙!係屋企煮都好食過佢100,000倍軟殼蟹手卷剩係得個炸粉,完全冇蟹囉呢個真係經典,由一去到等到最尾先來,海膽吞拿魚唔知乜鬼壽司,海膽係苦嘅

嘢食質素方面,除咗刺身之外,冇一樣野係食得落口

啲蝦都算大,其他刺身正正常常
今次放題叫得最多嘅係刺身,因為係最快😅
不過最快都要等半個鐘😡

芝士焗蠔勁細粒

清酒煮蜆有沙,勁!多!沙!
係屋企煮都好食過佢100,000倍

軟殼蟹手卷剩係得個炸粉,完全冇蟹囉

呢個真係經典,由一去到等到最尾先來,海膽吞拿魚唔知乜鬼壽司,海膽係苦嘅,吞拿魚無味

團購送嘅,好油

鵝肝壽司又係唔知點解有奇怪味,好苦

羊架好un ,除非你牙力好好,如果唔係真係咬唔到
2017-07-25 174 瀏覽
見有團購就試下,點知打電話訂枱已經係不愉快經歷,接線嘅男仔好似未瞓醒咁,好冇禮貌,講個優惠券編號嗰陣,dead air,我都唔知有冇人聽緊,仲要問佢寫完未,讀得第二個未,收線亦都冇byebye等嘅客氣説話。食物方面,除咗雪糕同飲品唔係自家制嘅食物,其餘嘅食物覺得係浪費金錢刺身:蝦,冇味,呑拿魚,霉的好多刺身都漏單冇嚟過熟食:羊架乾如柴,雞翼又係冇味,又燶清酒蜆有沙,串燒唔難食天婦羅:全部好厚粉,舊香蕉舊粉厚到幾乎見唔到舊蕉,南瓜同蕃薯又唔甜,又大舊唉,好難食,漏單嚴重,食完round one 已經冇意慾再食落去,相都冇乜影因為冇哂心機
刺身:蝦,冇味,呑拿魚,霉的
好多刺身都漏單冇嚟過
熟食:羊架乾如柴,雞翼又係冇味,又燶
清酒蜆有沙,串燒唔難食

2017-07-23
10 分鐘 (堂食)
宵夜
2017-07-24 202 瀏覽
上星期..老公搵左呢間放題一心慶祝我生日,帶埋阿囡開心準時6pm到!食前我有先到OpenRice search,見到食評都ok,話會有小禮物帶給小朋友驚喜,所以都滿心期待,點知最後中伏,從未食過咁差😡😡😡😡😡嘅放題!等左起碼20mins先入到餐廳,安排非常無效率,入去坐低兩大一細坐位寬窄都算ok..但坐我地隔離位5個大人都係坐我地一樣大細嘅枱,跟本不能接受,連小小郁嘅空間都無,周圍加枱加凳加到非常滿,連出入都非常困難😡跟住就開始寫order..order左30mins都未見野食,叫侍應跟單再跟單都唔出食物,最終等左around 45mins先見魚生,之後再等30mins先有熟食,全程只有追單追單寫order寫order😡😡😡😡😡😡😡,根本就浪費時間,我個囡咁細未食晚餐餓左成個幾鐘先有啱佢食嘅食物,但我起碼劃左5次order先出😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡,食物質數又差,燒物好乾,生蠔唔新鮮..跟本已經唔想食,未試過食放題唔飽同質數咁差的😡😡😡😡😡!之後發現佢地已做團購,如果一早發現一定唔會黎,從今次後一定一定唔會再幫襯呢間野😡😡😡😡😡😡Ps..因為加枱加到上菜都上唔到..侍應上菜由一邊只遞出,
Ps..因為加枱加到上菜都上唔到..侍應上菜由一邊只遞出,每次求客人要起身幫佢接,真係完全接受唔到😡😡😡😡😡😡😡呢d咁嘅質數餐廳一定唔會再去😒😒😒😒😒
2017-07-16
生日
唔係Yahoo做團購,請都唔會再來。招牌刺身蝦雖然仍然好大隻,但個賣相真係覺得好污穢,刺身蝦有蠔殼。漏單或錯單情況嚴重,唔係我地叫概都放落黎,叫1就變6(炸物,串燒),叫6就變1(刺身)。燒物,炸物微暖,最好食的就只有燒雞翅(夠熱), 天婦羅就夠哂厚粉,我至愛概榴槤波波最失望,林bet bet。蟹粥一般, 酥皮海皇羹就淡茂茂 。甜品就只有2款雪糕同2款雪條。服務態度良好,好快就會收空碟及骨碗,但冇左切魚示範,亦無左每日精選推介。總結一分錢一分貨,平野冇好野。
2017-07-24
  • 甜蝦刺身
2017-07-24 128 瀏覽
最近同朋友食 o左間好有新意 ge 放題佢話有生蠔同拖羅呢!一到就點 o左生蠔~點單紙另外問店員攞就 ok ga la熟 ge 芝士焗蠔都有 ga鵝肝壽司細細件, 香滑得 o黎冇 o甘膩!壽司都係 mini size, 可以食多幾隻味都得整得都幾精緻~刺身好新鮮! 帶子刺身好鮮甜 ar!數量同畫單 ge 一樣天婦羅蟹棒炸得好好, 外面脆脆係薄薄一層個蟹蓋都係整得又靚又好味羊架好好肉, 唔騷 串燒都幾好最期待就係食拖羅!望住 d 店員切 d 刺身出 o黎!非常美味 ar 肉質滑不溜口~ 好濃魚香~甜品就有雪糕同雪條~
最近同朋友食 o左間好有新意 ge 放題
佢話有生蠔同拖羅呢!
一到就點 o左生蠔~
點單紙另外問店員攞就 ok ga la

熟 ge 芝士焗蠔都有 ga

鵝肝壽司細細件, 香滑得 o黎冇 o甘膩!

壽司都係 mini size, 可以食多幾隻味都得
整得都幾精緻~

刺身好新鮮! 帶子刺身好鮮甜 ar!
數量同畫單 ge 一樣

天婦羅蟹棒炸得好好, 外面脆脆係薄薄一層
個蟹蓋都係整得又靚又好味

羊架好好肉, 唔騷

串燒都幾好

最期待就係食拖羅!
望住 d 店員切 d 刺身出 o黎!

非常美味 ar

肉質滑不溜口~ 好濃魚香~

甜品就有雪糕同雪條~
2017-07-23 165 瀏覽
女朋友胃納小又饞嘴,有時我包底也吃不到太多。所以我倆都喜歡食放題,試到不同食物之餘,份量可以自己控制。我今次做足功課,選了相撲手。裝修上,處處充滿日本風。最重要是逢星期五六有即劏呑拿魚看,女朋友很喜歡這種小驚喜的。放題第一樣必點刺身拼盤,容器非常有看頭!刺身質素不錯,三文魚很厚身鮮甜。串燒的賣相很好,味道也對辦。鹽燒牛舌不會燒得太乾身,吃起來有咬口。厚燒玉子有蛋香。牛舌旁邊是印尼沙嗲豚肉,有多國口味的。貪心之下要了很多天婦羅,哈哈。我比較喜歡蟹棒和日本蕃薯,炸衣好薄脆,香口好味。八爪魚丸跟平時買的一樣,連「船形」的容器都是一模一樣!跟女朋友一人一個,小食多滋味。食到一半叮聲響起,終於到今晚的戲肉!看著一眾工作人員把碩大的呑拿魚捧出來,場面十分震憾。他們放好魚之後,客人就可以排隊跟呑拿魚合照。工作人員會即場將這條呑拿魚切成一片片刺身,刺身的赤身部分口感嫩滑得很,入口充滿油香!正宗有得睇有得玩有得食,女朋友大讚過癮!這裏另一特色就是有生蠔供應,想落單要找侍應,不過都是任食。生蠔是痴殼的,蠔身頗肥美。壽司水準不錯。限量的清潤燉湯。

我今次做足功課,選了相撲手。

串物

厚燒玉子有蛋香。牛舌旁邊是印尼沙嗲豚肉,有多國口味的。

天婦羅

大八爪燒

食到一半叮聲響起,終於到今晚的戲肉!

呑拿魚刺身

工作人員會即場將這條呑拿魚切成一片片刺身刺身的赤身部分口感嫩滑得很,入口充滿油香!正宗有得睇有得玩有得食,女朋友大讚過癮!

生蠔

壽司

壽司水準不錯。

清潤燉湯
限量的清潤燉湯。
串物
大八爪燒
呑拿魚刺身
壽司
食放題食到即時打食評,全場都插緊,個個追食物,食物難食,除左刺身係會來同正常,熟食叫十樣來得一兩樣,大部分難食,未試過甘衰的放題,做團購騙人,仲有蚤個個都要塗藥,痕到爆,一開始比堆團購送的不熱熟食來,應該好快摺埋,又過多15分鐘來的熟食都反之前食過的東西,我估食物其實只有幾樣菜單上的食物,大部分都應該不存在,普通的壽司同刺身係會到的,其他應該要好好彩先有得食,得反最後十分鐘都唔其望可以食齊第一輪食物,因為我們講緊之後要否去麥當勞,這間算把啦,由火滾到無奈
放題食到即時打食評,全場都插緊,個個追食物,食物難食,除左刺身係會來同正常,熟食叫十樣來得一兩樣,大部分難食,未試過甘衰的放題,做團購騙人,仲有蚤個個都要塗藥,痕到爆,一開始比堆團購送的不熱熟食來,應該好快摺埋,又過多15分鐘來的熟食都反之前食過的東西,我估食物其實只有幾樣菜單上的食物,大部分都應該不存在,普通的壽司刺身係會到的,其他應該要好好彩先有得食,得反最後十分鐘都唔其望可以食齊第一輪食物,因為我們講緊之後要否去麥當勞,這間算把啦,由火滾到無奈
2017-07-22 498 瀏覽
去日本旅行都有睇過吞拿魚解體係喺和歌山黑潮市場睇,一日都係得幾場點都估唔到喺尖沙咀食個放題都有得睇師傅劏藍鰭吞拿劏完仲要有得食 toro!【藍鰭吞拿解體 show】嚟之前朋友已經話呢間放題好多花臣好好玩果然食到一半店長就響個噹噹,用咪宣布有 show 睇最搞笑係會比五分鐘時間一眾食客影相!師傅擺好條魚就會讓開㗎喇所以係可以企入去影㗎,而我當然有影啦 😂影完相就正式睇住師傅將條藍鰭吞拿魚解體喇仲近距離過喺日本魚市場睇嗰陣!【Toro 刺身】啲雪花分佈平均,肥美到入口即溶!每次排隊一人限攞兩片,但係無限排隊次數好味到我攞咗四碟!🤤【刺身】水準都唔錯,款式都幾多連無咁大路嘅榮螺刺身都好爽甜【松蟹蟹腳】唔止得隻腳㗎仲有個好多蟹肉嘅蟹身~【生蠔】都係每人兩隻,不過可以任點蠔身都幾大隻,幾飽滿 💪🏻【廚師贈送小品】食食下又有得意嘢,侍應話廚師贈送咗個小食比我哋應該係前菜?有一大梳蟹肉、泡菜同魚皮後尾仲有啲舉手認投燉湯活動成晚氣氛都好好 👍🏻【親子手卷】好足料,啲魚子龍珠咁大粒食到一半都仲食到有三文魚啲紫菜亦夠哂脆 😋【壽司】都有好多嘢揀,有分創作壽司同火灸壽司~最右嗰兩件係【汁燒鵝肝壽司】食完成口
去日本旅行都有睇過吞拿魚解體
係喺和歌山黑潮市場睇,一日都係得幾場
點都估唔到喺尖沙咀食個放題都有得睇師傅劏藍鰭吞拿
劏完仲要有得食 toro!

【藍鰭吞拿解體 show】
嚟之前朋友已經話呢間放題好多花臣好好玩
果然食到一半店長就響個噹噹,用咪宣布有 show 睇
最搞笑係會比五分鐘時間一眾食客影相!
師傅擺好條魚就會讓開㗎喇
所以係可以企入去影㗎,而我當然有影啦 😂

影完相就正式睇住師傅將條藍鰭吞拿魚解體喇
仲近距離過喺日本魚市場睇嗰陣!

【Toro 刺身】啲雪花分佈平均,肥美到入口即溶!
每次排隊一人限攞兩片,但係無限排隊次數
好味到我攞咗四碟!🤤

刺身】水準都唔錯,款式都幾多
連無咁大路嘅榮螺刺身都好爽甜

【松蟹蟹腳】唔止得隻腳㗎
仲有個好多蟹肉嘅蟹身~

【生蠔】都係每人兩隻,不過可以任點
蠔身都幾大隻,幾飽滿 💪🏻

廚師贈送小品】
食食下又有得意嘢,侍應廚師贈送咗個小食比我哋
應該係前菜?有一大梳蟹肉、泡菜同魚皮
後尾仲有啲舉手認投燉湯活動
成晚氣氛都好好 👍🏻

【親子手卷】好足料,啲魚子龍珠咁大粒
食到一半都仲食到有三文魚
啲紫菜亦夠哂脆 😋

壽司】都有好多嘢揀,有分創作壽司同火灸壽司
最右嗰兩件係【汁燒鵝肝壽司
食完成口油脂香 ☺️

【串燒】
因為我不嬲都鍾意食生嘢多
所以熟食唔係點得好多
串燒都好食

【忌廉溝鮮奶】
飲品都係韓式罐裝嘢、啤酒嗰啲啦~
2017-07-21 611 瀏覽
今次係買左團購,加埋一共$220一個人。見 openrice 近期不少劣評,個心都驚左一驚。但食物黎到,個樣ok喎味道仲好ok tim全部食物都有一般日式餐廳的水準。我印象中值得推薦的有:刺身:蝦,帶子,蟹腳,吞拿魚(超級推薦,即劏,即排隊,仲有拖羅呀)壽司:鵝肝(雖然細細件,但有鵝肝香)熟食:串燒牛粒,串燒菠蘿甜品:榴槤雪條(榴槤味香噴噴)食物上枱速度仲好快,我哋一開始就成枱食物喇,所以連相都影唔切淨係後來影咗啲拖羅,都幾肥美呀!
今次係買左團購,加埋一共$220一個人。
見 openrice 近期不少劣評,個心都驚左一驚。
但食物黎到,個樣ok喎

味道仲好ok tim
全部食物都有一般日式餐廳的水準。
我印象中值得推薦的有:
壽司:鵝肝(雖然細細件,但有鵝肝香
熟食:串燒牛粒,串燒菠蘿
甜品:榴槤雪條(榴槤味香噴噴

淨係後來影咗啲拖羅,都幾肥美呀!

拖羅
2017-07-21
拖羅
  • 刺身
  • 串燒
  • 白拖羅
  • 甜蝦刺身
2017-07-21 489 瀏覽
食過咁多間日式放題,第一次食到咁靚嘅吞拿魚刺身,雖然得好少,但呢樣嘢都係做得幾好嘅,我幾欣賞。另外就係食物方面,同其他放題差別不大,而最特別嘅居然會有人炸Oero,嚇死人咩,請問呢樣嘢都算係日式嘢食咩?落完單勁耐都未有嘢食,第一次遇到食放題可以食到咁多時間同女朋友傾偈同打呢篇食評,一般放題係你落完單等一陣你就有哩食,而呢間真係等了又等,星期五都有咁多吉枱原來真係有原因如果貴公司再唔處理呢個重要問題,恐怕只會越來越多吉枱

如果貴公司再唔處理呢個重要問題,恐怕只會越來越多吉枱
2017-07-21
2017-07-20 672 瀏覽
適逢朋友生日,諗住搵間有新意啲嘅放題試下新嘢😋點知新不如舊,大失所望😫首先我哋係book咗7點半嘅,點知都係要去排隊,等左超過半個鐘先入得🙁個輪候區仲要室內無冷氣,一大班人係度焗桑拿。都唔緊要既,香港人既輪候時間係比較長。咁算啦!一入到去埋位一定係即刻叫嘢食架啦, 落咗第一輪嘢食,超過半個鐘都未到,之後落第二輪順便吹單,都係淨係嚟咗碟天婦羅同雞翼之類。刺身仍然未見蹤影!到45分鐘後終於出現,不過我哋已經食咗4-5碟炸物,其實呢間係炸物放題定刺身放題呢? 我真係百思不得其解!食物更加不敢恭維。刺身方面除左帶子同蝦係有味啲,其他都很平庸。特別一提吞拿魚同生豪,好似係本店精選,先講吞拿魚不夠生鮮之餘仲要每片都係散開的,夾上黎都已經造成問題!生豪就更加不堪,每隻豪都好似萎縮左咁,是廚房太熱嗎?唔好話食,連相都唔想影。而熟食炸物方面,壽司係唯一可以接受,火炙既都做到半生熟既效果!燒物如鯖魚,同燒,多數係乾如柴,再燒就變炭啦。炸物如天婦羅,雞翼油益味勁重。鐵板既海鮮芝士蛋,口感唔錯,但海鮮勁腥。飲品同雪糕,都係一般貨色,完全冇驚喜。最後都係最嚴重既問題,甩單都算,數量仲要cut到無一半,未試過放題
都唔緊要既,香港人既輪候時間係比較長。
到45分鐘後終於出現,不過我哋已經食咗4-5碟炸物,其實呢間係炸物放題刺身放題呢? 我真係百思不得其解!
最後都係最嚴重既問題,甩單都算,數量仲要cut到無一半,未試過放題係食唔飽😢
搞到個朋友生日咁唔開心,我都有啲過意唔去!🤦‍♂️五送一優惠卷原來係要印出黎嗯?真係復古當新潮咩,有心比人用我諗都唔會咁玩法。
奉上2張食物照,雞翼5變1,羊架就消失,無下次!
2017-07-12
30 分鐘 (堂食)
2017-07-18 837 瀏覽
話說yahoo做緊團購...睇網上食評又好似唔差...咁咪試下無防..但都要每人大概$2401. 環境殘而舊2.服務無話可說 咁嘅價錢無需期望服務 只求食物快而準已很好 但只時不時聽到女部長/經理粗口訓話員工 3.味道 正常 普通4.咁嘅質素一d都唔抵食故事嘅開頭仲係另人有所期望,但世事係無咁完美。人希望越大失望越大....5:30去到 樓下等好快入得座 5:40 寫紙落單 刺身 壽司 炸物 串燒 鍋物...6點左右 刺身黎左 無需期望太高 正常普通,但都有漏黎蟹腳🤦🏾‍♀️ 壽司睇佢張紙好靚...但實物黎到🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️食得入口但就唔好有期望..好戲在後頭...等等等..一等再等...第一round 嘅炸野 鍋物....都無黎 就算再入單 都係黎左刺身 (今次叫反蟹腳)但淡而無味 仲有黎過串燒 菠蘿 牛舌 牛肉 等足一個鐘到6:40分了除上邊提到嘅野其他野全部無黎過 🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️ 好唔掂...牛油粟米好難整(1個鐘都無)?1個鐘後黎過炸野..但普通又唔熱...太肚餓食左d又黎過煮蜆....都等左好耐 中段員工講燒爐壞左可以食多30分鐘 心意係好但成個鐘都無野食又有咩用到依家7:3
話說yahoo做緊團購...睇網上食評又好似唔差...
咁咪試下無防..但都要每人大概$240

1. 環境殘而舊
3.味道 正常 普通
4.咁嘅質素一d都唔抵食

5:30去到 樓下等好快入得座
5:40 寫紙落單 刺身 壽司 炸物 串燒 鍋物...

仲有黎過串燒 菠蘿 牛舌 牛肉

1個鐘後黎過炸野..但普通又唔熱...太肚餓食左d
炸物

到依家7:37分 黎左第2round嘅芝士年糕同粟米了

唔會有下次嘅垃圾放題,如你有機會睇到d度 希望你都唔好考慮d間野

仲有唔係我d枱咁 我隔離個枱俾正價入黎食 都係咁😤🤦🏾‍♀️

可能食放題食得小 未見識過咁高質嘅放題 上面日嘅野唔食飽人,真係生平第一次食放題唔飽

有勇有錢有耐性嘅人就黎啦 我就唔岩了

普通汽水
2017-07-15
2017-07-17 1076 瀏覽
見到Yahoo 團購獨家優惠, 價錢優惠便急不及待相約朋友一齊試試。Book了星期日5:30 -7:30 pm 時段, 早了15 分鐘到達,但太多人買了團購要在樓下排隊劃位再上樓,等了20 分鐘終於上樓但劃好的位子給walkin 客坐了,跟住又要再等5分鐘才可以入座。要知道食放題是分秒必爭,我們一行三人一坐下便立馬便點食物,由於當晚差不多全場爆滿,等了25分鐘才上第一道食物=.=’’ 。,雖然是卡位但座位偏狹隘,飲品,雪糕是隨意拎, 飲品有約十款罐裝選擇,雪糕則是雀巢。刺身質素一般-味道是可以-蝦,帆立貝,北寄貝. 吞拿魚, 但size 偏細/薄切長腳蟹-走了單,我們等了1.5 小時 再跟waiter 查 , 他叫我們重新落單, 因為不會甘遲都沒有, 但感覺唔新鮮,還有雪, 不是很多肉, 失望。芝士煙肉焗蠔- 蠔超細隻,很失望。火炙鰻魚-好味,但細隻。柚子芥末帆立貝--配搭新鮮。牛舌很大碟, 很腍。串燒-—口牛juicy ,蝦可以鯖魚-乾身好味蟹粥-很大碗-味濃.材料足酥皮龍蝦湯-本身好期待,但結果好稀, 龍蝦變左普通蝦………..天婦羅-正常壽司類-配搭新鮮特別, 賣相精緻最後有好多碟
雪糕是隨意拎, 飲品有約十款罐裝選擇,雪糕則是雀巢。

長腳蟹-走了單,
還有雪, 不是很多肉, 失望。

芝士煙肉焗蠔- 蠔超細隻,很失望。

火炙鰻魚-好味,
但細隻。

柚子芥末帆立貝--配搭新鮮。

牛舌很大碟, 很腍。

串燒-—口牛juicy ,
蝦可以

鯖魚-乾身好味

蟹粥-很大碗-味濃.
材料足

酥皮龍蝦湯-本身好期待,
但結果好稀, 龍蝦變左普通蝦………..

天婦羅-正常

壽司類-配搭新鮮特別, 賣相精緻

最後有好多碟也走了單, 要重新落過才有,
總括而言, 食物質量麻麻, 我想是團購關係,
下次要去要避開團購期間先會去了。
2017-07-16
20 分鐘 (堂食)