2018-04-18
前幾次外賣 不過不失咁 但今次 真的發火了 好耐冇食 咁岩係附近 諗住買返啲薯角、魚干食吓啦 點知就衰左 10:30都唔夠俾左張單佢 咁就等啦 咁等咪行開左睇其他野 咁11:00行返去睇吓得未啦 點知....啲薯角仲係等緊未炸既 其他野就燒好喇 但係呢....我問佢 我兩個薯角既個張單仲未得呀? 佢地就答我 要等嫁 啲單點俾我地就點樣既 急唔到 啲單要排既 我就話 等左好耐喇喎 佢地就話 咁前面都有好多單 點知 隔離有個遲過我黎既問佢地係咪整緊喇 佢地就話係呀整緊喇 原來 遲來先上岸 我知燒係要等 我唔係唔等 我等左半左鐘有多 問你 都仲未整既 仲要去到我問既時候先話我聽 等多陣喇 炸薯角好快嫁 兩分鐘得嫁喇 兩分鐘得既野 要我等多過半個鐘 真係可一 不可再 成篇係個人觀感
但今次 真的發火了
成篇係個人觀感