2023-04-07 439 瀏覽
創意標題漢堡小店餐廳出左三款二人餐,有MEGA,GIGA,TERA,三個有點分別架!不過小編就揀左TERA黎食下。🌸打到無晒力牛肉雙層漢堡$238 🌟🌟🌟🌟🌟一睇個名就知牛肉漢堡扒黎啦!仲要係慢煮,超有肉汁而且好嫩滑,牛肉漢堡本身都好入味,係每塊牛肉漢堡表面仲鋪左芝士再配埋秘制醬汁帶少少辣啦、新鮮番茄、脆口生菜、爽口洋蔥,包面同包底都好香脆,整個味蕾滋味到不得了!🌸芝士焗薯條(秘醬)跟餐🌟🌟🌟🌟🌟秘醬就係微辣沙律醬,配埋芝士同超香脆既薯條都真係幾好味!🌸自己整嘅炸雞 跟餐 🌟🌟🌟🌟🌟炸得好香脆而且雞肉仲要係嫩口架,沾埋醬料真係好好味!🌸一半千島一半咖喱比薩 跟餐🌟🌟🌟🌟🌟一上枱見到超多芝士呀,咖喱配雞肉好好味,仲有菠蘿同爆多芝士,真係好香好正。仲有小編最愛既千島海鮮比薩,海鮮有蝦、蜆肉等等,仲有菠蘿同粟米,而且餅底都好好味!小編同朋友都食得好滿足呀。🌸星河 +$18🌟🌟🌟🌟🌟嘩嘩嘩,一上枱勁靚呀!上面係紫色、下面係淡黃色原來係柚子蜜黎架!整杯攪拌好飲落好好味,唔會太甜,味道調配得好好,頂部仲有柚子肉同薄荷葉。🌸抹茶LATTE $20🌟🌟🌟🌟🌟面頭有個好靚既心心,小編覺得好濃郁抹茶味
創意標題漢堡小店

🌸打到無晒力牛肉雙層漢堡$238 🌟🌟🌟🌟🌟

🌸芝士焗薯條(秘醬)跟餐🌟🌟🌟🌟🌟
秘醬就係微辣沙律醬,配埋芝士同超香脆既薯條都真係幾好味!

🌸自己整嘅炸雞 跟餐 🌟🌟🌟🌟🌟
炸得好香脆而且雞肉仲要係嫩口架,沾埋醬料真係好好味!

🌸一半千島一半咖喱比薩 跟餐🌟🌟🌟🌟🌟

🌸星河 +$18🌟🌟🌟🌟🌟

🌸抹茶LATTE $20🌟🌟🌟🌟🌟
面頭有個好靚既心心,小編覺得好濃郁抹茶味,但唔會太苦,味道調配得唔錯,喝完一啖想再飲。

小編提提大家餐廳依家做緊優惠,只要留低當日收據,必須係七日之內再黎食多次,星期一至五(包括公眾假期架)消費滿$100,堂食有九折或者憑單星期六、日外賣可即扣$10使用,係咪好著數呢?
提多次大家記住要七日之內才能享有優惠架!

======詳情======
真妮 (將軍澳) @jinniburger
================

#yummy #香港美食指南 #香港美食 #hkfoodie #hkfood #hkeat #吃貨 #吃貨日常 #RnT吃貨 #相機食先 #美食 #好去處 #香港美食探店 #香港探店 #打到無晒力牛肉雙層漢堡 #芝士焗薯條 #自己整嘅炸雞 #一半千島一半咖喱比薩 #星河 #抹茶LATTE #柚子茶 #憑單七日有優惠 #二人套餐 #MEGA #GIGA #TERA #新都城中心二期 #寶琳站 #漢堡包店 #真妮
2023-04-06
  • 一半千島一半咖哩比薩
  • 打到無晒力牛肉雙層漢堡
  • 芝士焗薯條(秘醬)
  • 自己整嘅炸雞
  • 星河
  • 抹茶LATTE
2023-04-06 25 瀏覽
今晚跟好友去到將軍澳吃晚飯,便找到這間很夢幻的餐廳,我和好友便決定吃這間做晚餐。這間餐廳的佈置很有特色,牆上有一些白色小雲兒,還有七彩繽紛嘅波波球,整個餐廳看上來很色彩繽紛。我和好友便點了千島咖喱比薩、芝士炸薯條、雙層手打漢堡扒和一杯星河飲品。這間店的食物製作很用心,全部即叫即做,而且食物的性價比也高啊,大份且抵食!🔸雙層牛肉漢堡這個牛肉漢堡真的很厚身、兩塊漢堡好juicy,還有豐富的芝士,真的口感十足!🔸芝士炸薯條熱辣辣的,有很多芝士鋪在表面,吃下口很豐富、很有層次感🔸炸雞外皮很香脆、肉香滑多汁🔸千島咖喱比薩很香的海鮮和咖啡味,份量很足,簿底很香脆,配料也很多,咬下口也是啖啖的芝士

🔸雙層牛肉漢堡

🔸芝士炸薯條
熱辣辣的,有很多芝士鋪在表面,吃下口很豐富、很有層次感

🔸炸雞
外皮很香脆、肉香滑多汁

🔸千島咖喱比薩
2023-04-05 49 瀏覽
喺新都城行街發現咗一間色彩繽紛嘅漢堡包店!一入餐廳就有種好夢幻嘅感覺, 牆上排滿一行行五顏六色嘅圓點, 裝修好Colourful🌈一睇個餐牌就發現啲菜式名好搞笑😆, 例如有「鹹魚翻生魚柳漢堡」、「掛羊頭賣羊肉漢堡」等等, 充滿港式玩味呢!全部都係即叫即整, 製作用心, 食物價錢唔貴, 性價比高!漢堡包免費配薯條/沙律, 仲有二人套餐選擇, 更抵食!除咗有漢堡包, 仲有蛋包飯、pizza、小食供選擇🍔含菌量超標漢堡漢堡大大個, 個麵包好鬆軟, 大啡菇厚身又多汁, 食落好Juicy, 裏面仲夾住白菌片、番茄🍅、生菜🥬、黑松露醬, 好味又滿足😋!🍔大菇拉出省城漢堡漢堡包好巨型, 真心有驚喜😍!個包有烘過, 表面脆身, 咬落去好鬆軟, 上面有白芝麻粒, 令到個包更香口~ 中間夾住慢煮牛肉漢堡扒、大啡菇、番茄🍅、生菜🥬、半溶芝士🧀、洋蔥🧅, 食材好豐富!漢堡扒肉質粉嫩且多汁, 牛肉味濃, 加埋大啡菇同秘製他他醬, 個漢堡包更加Juicy, 味道層次豐富!明太子雞翼去骨雞翼釀入明太子, 咬落去啖啖肉, 皮脆肉嫩, 明太子餡料豐富飽滿, 更添一份鹹鮮~

🍔含菌量超標漢堡

🍔大菇拉出省城漢堡

明太子雞翼
2023-04-05
2023-04-04 47 瀏覽
《真妮》今次到訪咗將軍澳一間開喺商場入面嘅漢堡包小店~店鋪裝修幾有心思😂好多七彩波波仲有白雲燈~幾得意!!▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️🔸Mega二人餐 ($158)餐廳有三款二人餐可以揀~今次揀嘅呢個套餐可以揀兩款burger,薯條同小食!!🔹打到手軟牛肉漢堡🐮牛肉漢堡肉汁幾juicy~配埋芝士,生菜&蕃茄,相當有水準~🔹四川辣妹雞扒漢堡🌶️🐓呢個漢堡麻辣味好夠!鍾意麻辣既值得一試~另外值得一讚既係雞炸得好脆!炸粉又唔會太多~😂🔹秘醬芝士焗薯條秘醬芝士焗薯條冇想像中咁膩~芝士同醬汁都算唔少去埋薯條食勁正!!🔹秘製蟹棒蟹棒加咗勁多芝士~😳 加上一個有微微燒過!!食落去非常滿足😍🔹星河 (套餐+$18/一杯)🔹柚子梳打 (套餐+$18/一杯)兩杯飲品都好啱食burger 飲😍~ 味道都唔錯😂 星河仲有d柚子果肉~ 叫少甜應該會比較適合大眾口味~ 同埋好打卡able好靚!!😳▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️今次幫襯📍將軍澳欣景路8號新都城中心二期地下UG051G號舖#波比出沒將軍澳 #將軍澳美食 #hkfoodie #hkblogger #foodie #hkfoodblogger #hkinfluencer
《真妮》

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

🔸Mega二人餐 ($158)

🔹打到手軟牛肉漢堡🐮

🔹四川辣妹雞扒漢堡🌶️🐓

🔹秘醬芝士焗薯條

🔹秘製蟹棒

🔹星河 (套餐+$18/一杯)
🔹柚子梳打 (套餐+$18/一杯)

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

#波比出沒將軍澳 #將軍澳美食
#hkfoodie #hkblogger #foodie #hkfoodblogger #hkinfluencer #hkkol #hkfood #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkigfood #igfood #food #hkeat #hkrestaurants #食好西 #香港美食 #餐廳推介 #香港好去處
2023-04-03 28 瀏覽
住九龍嘅人好難得入將軍澳 梗係周圍行吓睇吓最近有咩新餐廳開咗 見到呢間色彩繽紛環境都幾舒服 原來足足18款burger 真係企咗喺度諗到頭都大晒❣️大啡菇牛肉漢堡+薯條$98經店員介紹揀咗呢個 手打🐮肉肉質實在而且厚實 芝士包裹更能保住肉汁 大大隻啡菇燒到啱啱好 一咬啲水份吱哂出嚟 成個包食落相對濕潤 啡菇睇落成個包厚得嚟又減低邪惡感🙈❣️自家製炸雞(4件) $38店員推薦所以試埋 件件都幾大嚿 即叫即炸熱辣辣🔥撕開裡面相當juicy 雞肉滑嫩 點埋凍冰冰嘅他他醬 勁好味 果然冇介紹錯❣️星河 $18見賣相最靚 而且跟餐只係要加$18好抵底層柚子蜜上層蝶豆花茶形成嘅層次勁啱打卡 攪勻後變成Tiffany blue 柚子味充滿成杯 略帶蝶豆花香 清清地配heavy meal正呀💓

❣️大啡菇牛肉漢堡+薯條$98

❣️自家製炸雞(4件) $38
星河

❣️星河 $18
見賣相最靚 而且跟餐只係要加$18好抵
2023-03-30
午餐
星河
寶琳前排開左間漢堡包店 門面色彩繽紛好靚好開心咁 今日就黎試下新野🤪真妮除左主打手打漢堡之後 仲有pizza🍕蛋包飯 焗飯🍛小食🥓等等 好多選擇🌈Tera 二人套餐 $238非常豐富既二人餐 有漢堡包1個🍔小食2款🍟Pizza1個🍕野飲2杯🍹🍄大菇拉出省城漢堡超大嚿大啡菇 好厚又好juicy 大滿足💯手打漢堡扒真系幾彈牙 有啲黑椒味 切落去啲汁流曬出黎🏅好高質🐔自己整既炸雞有4件南蠻炸雞 炸粉好薄 雞皮超脆身 入面肉質嫩滑👍🏻配埋個blue cheese 醬 真系不得鳥☺️🍟芝士焗薯條(秘醬)薯條新鮮炸到脆卜卜 再加埋芝士 秘製千島醬去焗 啲芝士系薯條面到溶化 雖然邪惡 但真系好正🤤有埋秘醬 超夠味 完全吾洗點茄汁🍕一半千島一半咖哩Pizza一睇個名都知系雙拼啦 咖哩系日式咖哩雞 好特別 千島系海鮮 超足料 有蝦 蟹柳 魷魚 蜆 菠蘿 千島醬 芝士 啲料鋪到去邊邊 難得海鮮pizza都有菠蘿食😋野飲叫左荔枝益力多 +$18 青檸熱情果梳打 +$18 💭餐廳有多款漢堡簡 連羊肉漢堡都有 好特別 而且漢堡扒肉質彈牙 食得出系手打 兩款小食都好高質 一個套餐有咁多野食真系超值 食得好飽好滿足🥰

🌈Tera 二人套餐 $238

Tera 二人套餐

🍄大菇拉出省城漢堡
超大嚿大啡菇 好厚又好juicy 大滿足💯

大菇拉出省城漢堡

🐔自己整既炸雞

自己整既炸雞

🍟芝士焗薯條(秘醬)

芝士焗薯條(秘醬)

🍕一半千島一半咖哩Pizza

2023-03-30
Tera 二人套餐
大菇拉出省城漢堡
自己整既炸雞
芝士焗薯條(秘醬)
一半千島一半咖哩Pizza
  • Tera二人套餐
2023-04-02 60 瀏覽
平時經過呢間漢堡主打嘅餐廳已經想心思思試下, 食完的確有驚喜💫, 除咗食物擺款幾靚, 味道都可以媲美soho區貴價漢堡👍。大啡菇牛肉漢堡: 牛肉漢堡煎得剛剛好, 肉嫩多汁,牛脂香溢, 加埋大啡菇提味,超正🤤自家製炸雞: 無骨炸雞啖啖肉, 粉漿又薄又脆, 如果份量多幾粒更加好🙊柚子荔枝梳打: 呢間餐廳嘅飲品都幾有心機, 顏值十足, 顏色漸變又好夢幻, 非常適合打卡❤️~~~~~~~~😋味道: 8.5/10📸賣相: 8/10🛋️環境:8.5/10💁‍♂️服務: 8/10💎性價比: 8/10💲人均:$100⏪回頭率:90%~~~~~📍真妮將軍澳欣景路8號新都城中心二期地下UG051G號舖~~~~~

~~~~~~~~
😋味道: 8.5/10
~~~~~
📍真妮
~~~~~
2023-04-02 20 瀏覽
之前已經食過呢間,覺得幾好食。又見佢新推出左二人餐。同朋友再黎試下😛😛店內環境色彩繽紛,好有一種童真既感覺!!食物即叫即做,店員又NICE,好親切!!!我地叫左個二人餐,二人餐有三款~我地簡左第二款~-三重芝士煙肉菠蘿PIZZA三重芝士味濃郁,有拉絲效果,薄批又足料,勁多煙肉菠蘿!!!-芝士薯條(秘醬)粗薯條配上秘醬,剛剛出爐又超大份!!!!-一口芝士(4件)芝士味勁濃~炸得勁香脆又唔油,超好食!!!-三重芝士牛肉漢堡漢堡扒汁多到爆汁夠厚身又唔會死實~~牛味香濃~配菜食得出好新鮮!!!野飲係荔枝益力多&士多啤梨益力多,濃淡味剛好,我地叫左少甜,唔錯~~呢個餐份量大到3個人食都完全無問題呀!!!真妮 Jinni將軍澳欣景路8號新都城中心二期地下UG051G號舖

我地叫左個二人餐,二人餐有三款~我地簡左第二款~

-三重芝士煙肉菠蘿PIZZA
三重芝士味濃郁,有拉絲效果,薄批又足料,勁多煙肉菠蘿!!!

-芝士薯條(秘醬)
粗薯條配上秘醬,剛剛出爐又超大份!!!!

-一口芝士(4件)[必叫]
芝士味勁濃~炸得勁香脆又唔油,超好食!!!

-三重芝士牛肉漢堡

呢個餐份量大到3個人食都完全無問題呀!!!

真妮 Jinni
2023-04-01 24 瀏覽
今天和好友去將軍澳吃「好西」,我們找到一間快餐店吃晚餐。餐廳的環境佈置得色彩繽紛,讓人有種很夢幻的感覺🌈✨我和好友一起點了。這個漢堡十分巨大,材料也是很足,有兩個手打漢堡慢煮牛肉漢堡,牛肉入口即溶,肉味突出,還有蕃茄、生菜和芝士並配上秘製微辣醬汁,口感豐富,而且十分滋味😋秘製芝士焗薯條的薯條是熱辣辣的,有好多芝士鋪在表面,咬下去很香脆,真的超滋味!而炸雞外脆內軟,雞肉不會很乾身,十分惹味😝👍千島海鮮pizza的簿底很香脆,配料也很多,咬下口是啖啖的芝士🤩✨✨📍真妮 (將軍澳)將軍澳欣景路8號新都城中心二期地下UG051G號舖

📍真妮 (將軍澳)
2023-03-31 12 瀏覽
🔺TERA二人餐$239 (原價$292)🔸芝士焗薯條(秘醬)❅ 呈上的時候還是熱辣辣冒煙,非常喜歡它的芝士和秘制醬汁不會太多,不會令薯條變軟薯條薯仔味濃郁,也不會太油❅ 不過不太能吃到秘醬是什麼,感覺是有點鹹香的燒汁,輕輕地提味🔹吉列蠔❅ 吉列蠔2件份量剛好,而且每一顆都很大隻,炸衣不會太厚,海水鹹味不會太重太腥,配上塔塔醬風味更佳🔸當煙肉蛋再愛上蛋牛肉漢堡❅ 這餐的主角之一一定是它,上菜的時候已經被它的模樣驚艷 ❅ Size很大喔,男生的胃口也一定夠吃❅ 包用上芝麻漢堡包,少了brioche的牛油香但換來芝麻香也很好吃,而且完全沒有出現後期浸濕透的問題,高質❅ 牛肉Patty雖然沒有很厚,但是牛肉味非常香濃,煎至medium的肉質非常juicy❅ 再配上幾片煙肉和煎至流心的煎蛋,整個邪惡度大增❅ 煙肉不會很硬很難咬,一咬就斷開也是店家掌握火候掌握得剛好的作法,吃的時候就很方便了🔹一半千島一半咖哩披薩❅ 披薩尺寸中等配上套餐其他食物剛好❅ 批底是曲奇批底,烤得微脆不會很硬,火候控制剛好❅ 千島海鮮有大量海鮮(甚至有原隻青口),非常足料,配上千島醬風味更佳,不會太過膩❅ 咖哩烤雞口味也
🔺TERA二人餐
$239 (原價$292)

🔸芝士焗薯條(秘醬)

薯條薯仔味濃郁,也不會太油

🔹吉列蠔

🔸當煙肉蛋再愛上蛋牛肉漢堡

❅ 這餐的主角之一一定是它,上菜的時候已經被它的模樣驚艷
❅ Size很大喔,男生的胃口也一定夠吃
❅ 再配上幾片煙肉和煎至流心的煎蛋,整個邪惡度大增

🔹一半千島一半咖哩披薩

❅ 披薩尺寸中等配上套餐其他食物剛好
❅ 批底是曲奇批底,烤得微脆不會很硬,火候控制剛好
❅ 咖哩烤雞口味也比較特別,雞腿肉帶皮非常嫩滑,滲出淡淡的雞油味,再配上日式咖哩醬意外地跟pizza很搭

🍹青檸沙冰
(+$18)

❅ 這個份量這個size很划算,裡面有粒粒青檸粒,甜度適中不會太高,解油炸感剛好

🍹柚子荔枝梳打
(+$18)

❅ 荔枝的味道比較重,有點像喝椰果一樣,再配上淡淡的柚子橘香,很Fresh
2023-03-29 10 瀏覽
前排朋友喺澳洲返嚟 就一齊去咗屋企附近一間日式西餐食飯🥰餐廳好得意 除咗all the breakfast 焗飯 burger 仲有啲fusion菜式 有泡菜pizza 咖喱雞pizza (激死意大利人😂)店員超級熱情 餐牌啲名仲好搞笑添🤣-就咁燒焦芝士漢堡 $85[👅9.5/10]首先賣相已經好吸引 成塊芝士飛碟咁無論係塊芝士脆定溶咗嘅芝士都香得嚟唔膩🧀好大浸煙燻味配埋塊慢煮牛肉漢堡扒同秘製辣醬 味道十分豐富😋😋配菜嘅粗薯條正正常常🍟-一半千島一半咖喱比薩 $98 [👅8.5/10]一半係千島醬海鮮 有魷魚青口同菠蘿味道就同平時食到嘅千島醬pizza無乜太大分別 酸酸甜甜 係勝在有青口同魷魚🦪🦑另一邊就係咖喱雞味!超級特別 雞肉嫩滑 咖喱味同餅底好夾 不過如果咖喱再濃郁啲就更加好🍛-整體係表現唔錯嘅一餐 熱情嘅店員都令我地食得開心啲🤣餐廳裝修亦都十分適合鍾意影相打卡嘅朋友🥰好多霓虹燈裝飾-📍真妮寶琳新都城中心二期地下高層051G號舖
前排朋友喺澳洲返嚟 就一齊去咗屋企附近一間日式西餐食飯🥰
一半係千島醬海鮮 有魷魚青口同菠蘿
📍真妮
寶琳新都城中心二期地下高層051G號舖
2023-03-28 381 瀏覽
真妮 🍔🍟最近行新都城見到新開左間食Burger既舖頭裝修到好Colourful 好得意而且啲菜式名都好搞笑感覺同小朋友黎食都會幾開心👫 2人套餐 - Mega $158新推出既二人套餐性價比都幾高 $158 食到兩個Burger, 兩個小食仲包埋飲品添咁抵食得唔得Ga 😳🍔 三菇六婆派對漢堡呢個三菇六婆 Burger感覺好嘈呀🤣大大個 勁足料打頭陣有超大大啡菇 整到好Juicy 仲有啲碎菇類醬汁係千島醬再加少少秘製辣醬少少辣好過癮仲有啲蕃茄同新鮮生菜新鮮得黎仲提升左Burger既口感🍔 打到手軟牛肉漢堡打到手軟咁有誠意真係想試吓漢堡包表面脆身 入面軟綿綿同埋個包既切面係有煎過既個手打牛肉咬落好juicy仲有芝士同炒洋蔥整體都幾好食🍟 芝士焗薯條 ~ 和風味薯條有三款揀 和風 / 咖喱 / 秘醬和風=章魚燒做法淋上熱溶芝士 木魚花 紫菜碎酸酸甜甜咁 都幾開胃呀Btw趁熱食係最好食🦀 秘製蟹棒 類似辣明太子醬咁味道少辣幾開胃粗蟹棒大概有我手掌既三分之二長食落啖啖肉又Juicy🍒 荔枝益力多 第一次飲荔枝益力多估唔到個味都幾夾清甜荔枝味配益力多幾清爽 飲落好似仲有粒粒荔枝肉添🍵 Ma
真妮 🍔🍟

最近行新都城見到新開左間食Burger既舖頭
裝修到好Colourful 好得意
而且啲菜式名都好搞笑
感覺同小朋友黎食都會幾開心

飲落偏茶澀味既Matcha Latte
都幾濃味

埋完單店員仲要勁好服務態度提你
佢地做緊Promotion
Keep返張收據,下次幫襯有優惠!
星期一至五堂食滿$100有9折
星期六日外賣仲可即減$10添
芝士焗薯條 ~ 和風味
三菇六婆派對漢堡& 打到手軟牛肉漢堡
秘製蟹棒
芝士焗薯條 ~ 和風味
  • 打到手軟牛肉漢堡
  • 三菇六婆派對漢堡
成日都覺得將軍澳係一個冇乜野食嘅地方😆全部都係連鎖店😢但呢排經過新都城就發現有間色彩繽紛嘅漢堡包店!🤩😳😳即刻覺得發現新大陸咁🤣而且食物價錢唔貴,於是身為麵包控嘅我就同👦🏻去咗食😋店嘅裝修全部都係色彩繽紛嘅圓點🔴🔵🟢望到都覺得好開心🤣🌈🌈Tera二人套餐🍽️ $238🌟當煙肉蛋再愛上蛋牛肉漢堡🍔想講個burger真心有驚喜😳其實呢啲小店我唔會expect太多,但呢間嘅burger真係好食!首先成個漢堡係超巨型🤣包體做得好鬆軟,中間有一隻太陽蛋、煙肉🥓、一大塊手打牛肉、熱溶芝士、蕃茄、生菜🥬同洋蔥🧅好豐富🤤太陽蛋一咬落去蛋汁流晒出嚟🤤超正!漢堡扒係用咗慢煮牛肉,肉質粉嫩,仲要好juicy🥹牛肉味好濃,真心係好有驚喜!煙肉亦煎得好香脆,連埋芝士蕃茄同配菜一齊食口感豐富,而且好Fresh😍🌟有D泡菜有D醬咁囉🍕呢間野嘅menu好可愛😂😂呢個pizza批底好脆,有大量泡菜同芝士,加埋蝦🍤同魷魚🦑等配料,食落好邪惡又好惹味💖🌟芝士薯條 (秘醬) 🧀🍟薯條大大份,上面仲有邪惡嘅芝士😍😍點埋秘製嘅醬汁,好快已經俾我哋清哂🤣🤣🌟吉列炸蠔 (2件) 🦪跟餐仲有炸蠔食😋好抵!炸蠔食落好新鮮肥美,不過就炸得有

🌈Tera二人套餐🍽️ $238

🌟當煙肉蛋再愛上蛋牛肉漢堡🍔

🌟有D泡菜有D醬咁囉🍕

🌟芝士薯條 (秘醬) 🧀🍟

🌟吉列炸蠔 (2件) 🦪
跟餐仲有炸蠔食😋好抵!炸蠔食落好新鮮肥美,不過就炸得有少少濃🥹有啲可惜!

🌟星河🍹 (+$18)
跟餐加$18有特飲🥰呢杯星河超靚😚 紫色係蝶豆花,配上柚子肉同柚子醬,加埋檸檬片🍋,飲落好Fresh🤓仲有粒粒柚子肉!

🌟奇異果沙冰🥝 (+$18)
呢杯奇異果沙冰係解渴之選!🤤飲落奇異果味道好濃好天然🥝酸酸甜甜咁好正🤓

覺得喺充滿連鎖店嘅將軍澳區搵到間方便又好食嘅小店真心好難!推薦大家嚟食😋抵食又好食!而且全日連加一都冇🥺依家仲做緊優惠,憑單下次星期一至五消費滿$100,堂食有9折㗎!或者星期六日外賣可以扣$10😆💖好抵!

加一服務費:❎

回頭率:❤️❤️❤️❤️ (5個❤️為滿分)

📍地址:真妮 (將軍澳)
2023-03-25 54 瀏覽
今日見個舊朋友,入到去寶琳新都城,UNY 對面開左間彩虹色裝修嘅餐廳,仲要係食漢堡包薯條,漢堡包有好多選擇,好似幾吸引,就入左去試下😋 Tera 二人套餐 ($238)🍔當煙肉蛋再上蛋牛肉漢堡材料真係好豐富,有 慢煮牛肉漢堡扒,煙肉,煎蛋, 蕃茄,生菜,芝士,洋蔥 配 微辣既秘製醬汁。今晚煮牛肉漢堡扒真係好juicy,好嫩滑, 煎蛋有蛋汁, 芝士係溶溶地既狀態🤤🤤🤤加埋啲配菜同秘製醬汁口感好豐富!! 🍟芝士焗薯條(秘醬)芝士新鮮焗出來,上面有個秘製醬汁,係芝士同帶少少辣粉既burger醬,幾香幾惹味,一黎就係咁食左幾條。 🍗自己整既炸雞細細地既一口炸雞,雞既肉質幾滑,炸雞面有啲椒鹽,黑芝麻咁,幾香口。 🍕一半千島一半咖哩比薩千島醬嗰邊係有啲墨魚肉既, 而咖哩嗰邊呢就有雞肉。個pizza皮係薄批, 兩邊都應該加咗芝士一齊焗, 少少燶面,令佢帶少少脆口感。呢個一半半pizza都幾特別, 我個人就比較鍾意咖哩嗰邊,比較濃郁惹味,出面好少見有呢個味道既pizza。 而飲品本身個餐就包2杯檸茶,檸水或奶茶,凍飲就加3蚊,但加18蚊就有特飲,咁就試下啦!🤭 🌌星河個底係好多柚子,有檸檬,蝶豆花遇上
今日見個舊朋友,入到去寶琳新都城,
UNY 對面開左間彩虹色裝修嘅餐廳,

Tera 二人套餐 ($238)
🍔當煙肉蛋再上蛋牛肉漢堡

當煙肉蛋再上蛋牛肉漢堡

加埋啲配菜同秘製醬汁口感好豐富!!

🍟芝士焗薯條(秘醬)

自己整既炸雞 芝士焗薯條

芝士新鮮焗出來,上面有個秘製醬汁,
係芝士同帶少少辣粉既burger醬,
幾香幾惹味,一黎就係咁食左幾條。

🍗自己整既炸雞

🍕一半千島一半咖哩比薩

一半千島一半咖哩比薩

千島醬嗰邊係有啲墨魚肉既, 而咖哩嗰邊呢就有雞肉。

星河 百香果益力多

🌌星河
個底係好多柚子,有檸檬,
蝶豆花遇上檸檬漸變左紫色,飲落去酸酸甜甜。🤌

🍹百香果益力多
百香果同益力多又幾夾,好香,幾清新!👍

💡臨走時睇睇張單,原來寫住:
❗️下次星期一至五消費滿100蚊堂食有9折
或者
❗️憑單星期六日買外賣可以減10蚊

😮咁又唔錯喎~~~住附近既人黎食幾抵~

2023-03-23
當煙肉蛋再上蛋牛肉漢堡
自己整既炸雞 芝士焗薯條
一半千島一半咖哩比薩
星河 百香果益力多
2023-03-24 29 瀏覽
寶琳新都城早排開左間Burger小店餐廳用上大量彩色波波做裝飾 行過已經好吸睛 睇完menu知道係主打手打牛肉漢堡😍 啲名仲好盞鬼添😂▫️2人套餐 - Mega ($158)新推出嘅2人套餐 性價比都幾高👍🍔 打到手軟牛肉漢堡人手打牛肉漢堡 咬落特別juicy 內層熱熔芝士 加上炒香洋蔥🧅 好惹味漢堡包用左最Classic嘅芝麻包 表面脆身🍔 三菇六婆派對漢堡大啡菇超多汁 唔比牛肉漢堡遜色醬汁係千島醬再帶少許辣 好過癮😍🍟 芝士焗薯條 (和風)成個感覺好似食緊章魚燒咁 鋪上芝士片再焗 記得要趁熱食呀薯條份量都好多🦀 秘製蟹棒 呢個好正☺️ 秘製醬汁有啲似日式燒汁大大條粗蟹棒 啖啖juicy😍 🍵 抹茶Latte 好香濃抹茶粉 仲有個心形拉花 相當有心💚🧋荔枝益力多 荔枝味夠重 凍飲100分 仲有原粒荔枝😍酸酸甜甜咁好開胃提提大家 俾完錢記得要keep返張收據呀 星期一至五堂食滿$100有九折星期六、日外賣仲當$10用😍
寶琳新都城早排開左間Burger小店
餐廳用上大量彩色波波做裝飾
行過已經好吸睛 睇完menu知道係主打
手打牛肉漢堡😍 啲名仲好盞鬼添😂

▫️2人套餐 - Mega ($158)
新推出嘅2人套餐 性價比都幾高👍
🍔 打到手軟牛肉漢堡
人手打牛肉漢堡 咬落特別juicy
內層熱熔芝士 加上炒香洋蔥🧅 好惹味
漢堡包用左最Classic嘅芝麻包 表面脆身

🍔 三菇六婆派對漢堡
大啡菇超多汁 唔比牛肉漢堡遜色
醬汁係千島醬再帶少許辣 好過癮😍

🍟 芝士焗薯條 (和風)
成個感覺好似食緊章魚燒咁
鋪上芝士片再焗 記得要趁熱食呀