2013-05-16
小妹本身只係不嬲上黎穩野食睇邊間好食,而冇寫過食評。但今次呢間野衰到令到我特登開個ac黎寫差評!我一向都有因為唔開心而自己一個人食放題黎癲下,最終目的都係為開心番,但呢次我係加倍唔開心囉!首先,一見d剔剔紙寫住每張單每位最多可叫三客食物。我已經o晒!你本身都已經勁少野揀,仲有搞d咁既野!?d刺身,馬刀貝呢d細野(i mean比起其他刺身,size下面有講)都三件喎真係!所有野都好準架,寫五件都係三件,完全冇做壞規則!黎食放題都係想盡興姐,限都冇所謂,但都唔好咁離譜啦下話三件?味道方面,其實真係冇樣好,刺身,最好就係三文魚,唔係厚切但算大舊,冇雪味,鮮味麻麻啦,有一兩塊有筋其他野全部都係非洲飢民size最難食就係果個唔知咩魚(刺身相左下角個d)雪味重到呢。。我懷疑呢條魚今朝番過冰河時期!魷魚冇雪味,但係係乜味都冇!唯一好既就係唔似其他地方既魷魚好似香口膠咁,呢到既魷魚咬得開,吞得落。~_~馬刀貝味道普通,size正常,甜蝦一樣,由於係我最愛三寶其中兩寶所以點都叫多幾round,仲有一寶係三文魚(其實海膽我都中意食但唔係間都有)壽司,舊飯唔會一夾就散,又唔會好酸啵,舊肉size味道同刺身差
但今次呢間野衰到令到我特登開個ac黎寫差評!
我一向都有因為唔開心而自己一個人食放題黎癲下,
最終目的都係為開心番,
但呢次我係加倍唔開心囉!
首先,一見d剔剔紙寫住每張單每位最多可叫三客食物。
我已經o晒!你本身都已經勁少野揀,仲有搞d咁既野!?
所有野都好準架,寫五件都係三件,完全冇做壞規則!
黎食放題都係想盡興姐,限都冇所謂,
但都唔好咁離譜啦下話三件?
味道方面,其實真係冇樣好,
刺身,最好就係三文魚,唔係厚切但算大舊,
冇雪味,鮮味麻麻啦,有一兩塊有筋
其他野全部都係非洲飢民size
最難食就係果個唔知咩魚(刺身相左下角個d)
雪味重到呢。。我懷疑呢條魚今朝番過冰河時期!
魷魚冇雪味,但係係乜味都冇!
唯一好既就係唔似其他地方既魷魚好似香口膠咁,
呢到既魷魚咬得開,吞得落。~_~
馬刀貝味道普通,size正常,
甜蝦一樣,
(其實海膽我都中意食但唔係間都有)
壽司,舊飯唔會一夾就散,又唔會好酸啵,
舊肉size味道同刺身差唔多,
d軍艦係冇黎到!我只係寫左海膽同黃金魷魚各一都冇,
因為我已經冇氣再叫人啦所以冇跟。
個牛柳粒。。點解會係熱門選擇!?
鞋過紙巾疊埋囉!
其他熱食全部都偏咸,冇咩特別,
但係個火鍋,血池地獄湯,
我真係覺得自己比個湯咸到落血池地獄!
d野食滾完堅係唔洗點豉油食!
服務方面。。唔會衰聲衰氣囉,叫佢都肯行過黎既,冇黑面但冇笑。
如果我唔係黎開呢邊,今日又懶,大圍又得佢一間放題,
我一定寧願出番旺角金井食!平勁多一百一十幾再加一,都好過呢間多多聲!
呢到唔值158,服務亦都唔值我比加一囉!
題外話/補充資料:
火鍋d野咸到我唔記得影!