2023-04-30
其實間鋪係唔係冇開排氣或抽氣?間鋪超密封,然後油煙大到不得了。全程都係流住眼淚,流晒鼻水,眼都打唔開咁食緊啲唔知乜野。索價200幾蚊既一人前,細份都乜咁…… 舊石仲要唔知做乜事,三件雞燒咗30分鐘都唔熟。成個傻仔咁,坐係到喊住,真係喊住,睇住件雞燒極都仲係生既。最後都唔知擺唔擺入口好,真係驚食物中毒。啲枱同埋設備仲要油淋淋,好唔乾淨咁。貼錢買難受,仲要食唔飽。重點黎啦。個侍應上菜既時候原來啲汁陣到我件白T個袖全部都係汁。點解會覺得係個侍應搞到咁呢,係因為啲漬喺件T既旁邊同後面!家下凌晨4點都仲洗緊衫,啲漬完全洗唔到。當時我唔發覺,因為個時流眼淚已經流得好痛苦!然後個侍應都無發現,係食完同行既人提我先發覺!但當時已經錯過清洗既黃金時間。我件T仲要係限量發行!!!!總之,今次既食飯體驗真係有史以黎最差。點會諗到食飯要食到以淚洗臉,仲要食之無味。整污糟件靚衫之外,仲要比咗250蚊連服務費?!!?今次真係貼錢買難受。我覺得用呢個價錢食到咁既質素既牛扒真係可以去第二度。至少體驗會更好。所以希望所有想食哩間餐廳而睇到哩篇文既人真係要三思。🙏🏻🙏🏻
我件T仲要係限量發行!!!!