第三站

Station 3 Cafe
2024-08-05 605 瀏覽
衣家仲有樓上board game café,真係買少見少了,食飽仲可以同Friends 慢慢玩門口就有board game 櫃可以任簡玩咩Station 3 café 係金雞廣場頂樓,大部分都係梳化位,仲有一間獨立包廂,人多又想有私人空間就岩岩好套餐好抵食,有主食仲送$38以下飲品,超左都只係補差價,每碟都超大份!!!!!人均百幾已經好飽🥢香蒜白酒蜆肉意粉蒜香濃郁,白酒香氣醉人,蜆肉鮮甜彈牙,意粉滑順入味,每一口都充滿海鮮和酒香🥢煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉煙燻三文魚份量十足,好大片,香氣撲鼻,忌廉蕃茄醬濃郁,煙三文魚味道搭配醬汁鮮甜,口感豐富🥢蜜糖芥末單骨雞翼雞翼烤至酥脆外皮,肉質多汁鮮嫩,不點醬汁已很入味,點上醬汁味道酸甜開胃🥢藍莓芝士蛋糕藍莓清新多汁,芝士濃滑香甜,蛋糕輕盈濕潤,口感層次分明🥢士多啤梨乳酪啤梨酸甜清爽,乳酪滑順濃郁,口感綿密細膩,帶來一股清新的果香和乳酪的香濃🥢玫瑰朱古力玫瑰花香濃郁,朱古力滑順濃郁
門口就有board game 櫃可以任簡玩咩
🥢香蒜白酒蜆肉意粉
🥢煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉
🥢蜜糖芥末單骨雞翼
🥢藍莓芝士蛋糕
藍莓清新多汁,芝士濃滑香甜,蛋糕輕盈濕潤,口感層次分明
🥢士多啤梨乳酪
🥢玫瑰朱古力
玫瑰花香濃郁,朱古力滑順濃郁
2024-07-27
感覺一切都沒怎麼變,仍是很多人很熱鬧的環境,食物也是不錯的熟悉味道 😋只是大家都不這麼年輕了😂有包廂選擇,不過印象中是有最低消費要求~ 價錢包$38飲品一杯,可以補差額升級其他飲品另外+$38 就可以升級套餐,包括沙律和蛋糕🤤 ✿ 田園沙律沙律菜新鮮爽脆,拌上我喜歡的千島醬 ✿ 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128偏向港式的做法,飯粒煮得熟透軟淋裡面有不少菇片和珍珠帶子,很creamy,適合分享來吃 ✿ 煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉 $132跟意大利飯截然不同,調味酸甜,意粉口感比al dente軟不過仍是有咬口的程度很快就把這碟清碟🤣 ✿ 藍莓蛋糕 | 紐約蛋糕 擺盤精美,中心位置較軟綿很好吃, 外圍則邊硬一點點每件尺寸剛好適合令一人非常滿足😋 ✿ 可人兒 (洋甘菊 薄荷 杞子 桂圓肉)✿ 小天使 (薰衣草 紅玫瑰花 茉莉花 檸檬草)以前一般都喜歡選沙冰,年紀大了不適宜喝太多凍飲😂 而餐廳都貼心的提供花茶選擇飲品升級了兩壺花茶,各+$20茶壺下放置了蠟燭,保持暖度兩款都好喝😍小天使味道較溫和,相信大家都會喜歡可人兒的薄荷味突出,更清新解膩 🍴加一服務費:✔️
只是大家都不這麼年輕了😂
有包廂選擇,不過印象中是有最低消費要求~

價錢包$38飲品一杯,可以補差額升級其他飲品
另外+$38 就可以升級套餐,包括沙律和蛋糕🤤

✿ 田園沙律

沙律菜新鮮爽脆,拌上我喜歡的千島醬

✿ 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128

偏向港式的做法,飯粒煮得熟透軟淋

裡面有不少菇片和珍珠帶子,很creamy,適合分享來吃

✿ 煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉 $132

很快就把這碟清碟🤣

✿ 藍莓蛋糕 | 紐約蛋糕

擺盤精美,中心位置較軟綿很好吃, 外圍則邊硬一點點

每件尺寸剛好適合令一人非常滿足😋

✿ 可人兒 (洋甘菊 薄荷 杞子 桂圓肉)
✿ 小天使 (薰衣草 紅玫瑰花 茉莉花 檸檬草)

飲品升級了兩壺花茶,各+$20
茶壺下放置了蠟燭,保持暖度
兩款都好喝😍小天使味道較溫和,相信大家都會喜歡

可人兒的薄荷味突出,更清新解膩

🍴加一服務費:✔️

呢間位於金雞廣場既Cafe開業多年,餐廳以白色簡潔裝修風格為主,感覺好簡潔,有梳化位,好舒適寬敞,餐廳仲有boardgame card game 可以玩,👷🏻‍♀️細孖左兩個Dinner set,包一個主食同飲品加$38有田園沙律同自家製蛋糕,性價比算幾高,優惠價升級$38以上嘅飲品🔸 🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🥢田園沙律(跟餐)好新鮮翠綠,加左胡麻醬,作餐前開胃唔錯🥢墨西哥肉丸 💰76以迷你鐵板上,有五大粒肉丸,每粒都好飽滿,淋上甜甜蕃茄汁味同香草,非常開胃🥢黑松露帶子鮮菌燴意大利飯💰128上菜時已經聞到黑松露嘅香氣,以香蒜爆香菇菌,後加入珍珠帶子,飯粒煮得好掛汁飽滿,軟硬適中好creamy,重點當然係黑松露,好香👷🏻‍♀️細孖極力推薦👍🏻🥢煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉💰132廚師用五六片煙三文魚捲成玫瑰花樣,加入酸甜蕃茄醬、忌廉、意粉好掛汁,意粉口感爽彈,餡料非常好足,有車厘茄菇菌等配料🥢藍莓芝士蛋糕 Size較短身,面有藍莓醬同原粒藍莓,主要有忌廉芝士、牛油餅底,碟底仲有適量蜜糖,忌廉芝士算打得滑身啲🙈,口感軟身有啫喱口感,可能落左魚膠粉,但裝飾擺盤有心思,用左糖霜整叉嘅形狀同軟滑忌廉🥢

🔸 🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

🥢田園沙律(跟餐)

好新鮮翠綠,加左胡麻醬,作餐前開胃唔錯

🥢墨西哥肉丸 💰76

🥢黑松露帶子鮮菌燴意大利飯💰128

上菜時已經聞到黑松露嘅香氣,以香蒜爆香菇菌,

🥢煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉💰132

🥢藍莓芝士蛋糕

🥢法國朱古力蛋糕

呢款係以海綿蛋糕為主,一總四層,朱古力蛋糕同朱古力mousses 間住整成,面有綠葉形嘅白朱古力同朱古力cream,朱古力濃度約50-60%,蛋糕鬆軟,如果朱古力味重啲會更好

🥢小天使 +💰20

以薰衣草,紅玫瑰花,茉莉花,檸檬草
,有安定情緒,解憂鬱,改善失眠,舒緩頭痛等作用,餐廳會提供蠟燭保溫,用上玻璃透明壺慢慢嘆,啱哂👷🏻‍♀️細孖relax

🥢水蜜桃乳酪 +💰10

飲品加入乳酪、水蜜桃醬、脆粒,水蜜桃香濃,有少少膩同較甜,但賣相幾吸引

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

• 煙三文魚蕃茄野菌扁意粉
  • 藍莓芝士蛋糕
  • 小天使
2024-07-29 626 瀏覽
呢日平日星期二我哋去咗旺角行街,午餐選擇咗去樓上Cafe午餐嘅Menu都幾吸引,價錢合理$72 黑松露蟹肉配黑醋沙律炎炎夏日食沙律會比較涼快,令人更有胃口鍾意呢度啲蔬菜都幾清新,爽脆,調味不錯。(跟餐+$38 )田園沙律 ,紐約芝士蛋糕田園沙律用胡麻醬調味,和正餐的沙律用黑醋調味不同。各有特色紐約芝士蛋糕擺盤非常之靚,見到都感覺開心嘅甜品特濃朱古力 跟餐+$6朱古力味道香濃,加埋上邊嘅忌廉,都幾配合$92 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯意大利飯嘅醬汁香濃,包圍着軟硬度適中的飯粒,配合埋蘑菇同埋鮮甜嘅帶子,味道相當配合。跟餐+$38 田園沙律 及法國朱古力蛋糕蛋糕味道充滿香濃朱古力味,配合埋旁邊嘅cream食口感味道也不錯藍莓果茶 跟餐+$16 酸酸甜甜的水果茶,健康消滯整體嚟講,感覺很不錯😊
呢日平日星期二我哋去咗旺角行街,午餐選擇咗去樓上Cafe
午餐嘅Menu都幾吸引,價錢合理

$72 黑松露蟹肉配黑醋沙律

炎炎夏日食沙律會比較涼快,令人更有胃口
鍾意呢度啲蔬菜都幾清新,爽脆,調味不錯。

(跟餐+$38 )田園沙律 ,紐約芝士蛋糕

田園沙律用胡麻醬調味,和正餐的沙律用黑醋調味不同。各有特色

紐約芝士蛋糕擺盤非常之靚,見到都感覺開心嘅甜品

特濃朱古力 跟餐+$6
朱古力味道香濃,加埋上邊嘅忌廉,都幾配合

$92 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯

跟餐+$38 田園沙律 及法國朱古力蛋糕

藍莓果茶 跟餐+$16

酸酸甜甜的水果茶,健康消滯

整體嚟講,感覺很不錯😊
2024-07-24 729 瀏覽
星期日晚同朋友去咗旺角一間樓上cafe「第三站」食晚飯!😎😁💃店舖裝修以白色為主,環境好舒適、寬敞,梳化又坐得舒服!😌仲有大量boardgame 任玩!非常適合同朋友眾會!🙌我們二人叫了兩個晚餐,加$38有埋沙律🥗同蛋糕🍰,非常抵食!1.意式鮮茄肉丸燴意粉,有六大粒肉丸,好香濃嘅蕃茄汁味,非常開胃!😋2.煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉,份量十足,大大碟,三文魚卷成一朵花,非常靚呀!😍3.田園沙津,有新鮮蕃茄、蔬菜🥬!味道清新!☺️4.甜品選了法國朱古力芝士蛋糕和藍莓芝士蛋糕🍰!有好香嘅芝士味!擺盤精緻!打卡一流呀!👍5.小天使花茶有薰衣草,紅玫瑰,茉莉花,檸檬草,可以安定情緒,改善失眠!😬6.士多啤梨奶昔,甜道適中,好香好滑!正呀!😊第三站:旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室

3.田園沙津,有新鮮蕃茄、蔬菜🥬!味道清新!☺️
6.士多啤梨奶昔,甜道適中,好香好滑!正呀!😊

第三站:旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室
  • 田園沙律
咁啱朋友去完旅行返黎,就決定去依間好多好評睇嘅旺角樓上cafe聚一聚舊🐰前菜👉🏻 田園沙律👉🏻 香蒜白酒蜆肉意粉依個意粉蒜味跑出👍🏻意粉煮得剛好,蜆肉鮮甜多汁,配上香蒜同白酒嘅調味,味道濃郁而不膩👉🏻 煙三文魚忌廉藩茄醬扁意粉而依款意粉好都煮得彈牙,三文魚鮮嫩,忌廉藩茄醬好creamy所以比較易飽,仲有啲車厘茄,蘑菇同香料等等嘅配菜增添味道層次👍🏻甜品方面擺盤都decoate 得好靚啱哂打卡🐰:👉🏻 New York芝士蛋糕👉🏻 藍莓芝士蛋糕2款餅底應該一樣一個topping creamy 另一個就fresh d👉🏻 熱情果乳酪2款乳酪都可以少甜,依款有濃郁嘅乳酪味道同熱情果嘅酸甜風味,清新又開胃👍🏻👉🏻 芒果乳酪依款就酸味冇咁出,主要係飲到芒果嘅香甜味, 適合唔鍾意酸嘅朋友依間Cafe 雖然係我地第一次黎,但好有驚喜,食物嘅質素絕對拍得上其他西餐廳" 今日依個時間都幾多人,想試嘅朋友better book位"

前菜

👉🏻 藍莓芝士蛋糕

👉🏻 熱情果乳酪

👉🏻 芒果乳酪

2024-07-21 711 瀏覽
為咗同朋友慶祝生日而揀咗呢間多好評嘅餐廳,但係點知咁難食,用餐體驗非常差,朋友都食得唔開心。肉醬意粉啲醬係水狀,賣相非常核突😅啲肉醬好似溝咗水咁淡味,可以話係全香港食過最難食嘅意粉薄荷朱古力飲品都係成浸好假嘅牙膏味同死甜,顏色有係好假嘅螢光綠色,飲咗少少已經唔想飲。價錢又貴,食物又難食,非常不推薦。職員服務態度正常,位置都算寬闊,可以傾好耐計。但係樓上裝修好簡陋,完全唔似店家post出嚟嘅相咁靚。
價錢又貴,食物又難食,非常不推薦。
2024-07-20 624 瀏覽
今日我同朋友去咗一間旺角樓上cafe,一入門口見到各桌遊,大人同小朋友都好岩玩呀!同Cafe環境裝修用白色做主調,簡單舒服,梳化坐位闊落,地方寬敞乾淨,算是一間好好嘅樓上café 。另外, cafe有大量Boardgame 歡迎借用,啱曬大班朋友上黎聚會同唔限時間,可以同朋友下Boardgame。我哋揀咗以下幾款菜式田園沙律 - 新鮮嘅蔬菜意式芝士肉醬扁意粉 - 上碟嘅時候,有多肉醬喺表面,再用叉卷一卷d扁意粉,已經feel到啖啖肉醬味道特濃芝士薯條 - 佢又粗薯條 配合埋醬汁或者蕃茄醬, 味道好夾紐約芝士蛋糕 - 當天我朋友生日,佢仲送咗支蠟燭俾佢幫我慶祝

我哋揀咗以下幾款菜式
田園沙律 - 新鮮嘅蔬菜

2024-07-20 526 瀏覽
好難想像一間餐廳竟然係沒有刀供應?!正常一間餐廳最起碼的餐具都應該要有齊,即使一間普通的茶餐廳都應該會有齊刀、叉、匙羹及筷子,但就呢間偏偏所謂嘅樓上西餐廳就連一把刀都沒有拿得出來供客人使用,莫非他們可以自信到每一樣食物都可以唔需要提供刀都可以給客人享用?但可惜事實並非如此,單骨雞翼都要用上刀,雖然我們並非淑女,但我們就是不想用叉擘大個口食雞翼! 現場環境有幾惡劣我已經不提,我所指的惡劣並不是現場環境衛生或者裝修不好,意思係人嘅質素有問題,隔離果位人兄好似香港腳發作咁,不停咁䟴腳,現場環境又嘈,左邊果位師奶又要擘大喉嚨咁講嘢,佢個朋友坐對面啫唔使咁大聲呀嘛?根本唔係一間西餐廳應有嘅水準,莫非是旺角就是這樣質素?跟住我們的主菜食完,連叉都差唔多都要幫他們疊起來咁滯,要等我哋翹晒手先至會上甜品!當我問幾時先上甜品嘅時候個侍應話而家上,佢嘅語氣係你唔好問我而家上,佢係咪應該講聲:「唔好意思,我哋而家幫你上!」 連一句唔好意思都唔識得講?呢啲係咪可以收加10%的服務嘅態度呢???清潔隔鄰枱嘅時候啲清潔劑又噴到我們!!! 食物係唔差嘅,但出嚟嘅服務我唔覺得它值得可以收10%服務費,它所收的服務費
食物係唔差嘅,但出嚟嘅服務我唔覺得它值得可以收10%服務費,它所收的服務費同他們的侍應所付出的服務根本不成正比!因為它根本沒有什麼服務可言!!!
2024-07-19
2024-07-19 472 瀏覽
晚市食飯通常要限時交枱 為咗同同事慢慢八卦😙 去咗間樓上意式西餐廳 無限用餐時間 仲有多款board games任玩♟️-🍝意式鮮茄肉丸燴意粉食意大利菜點可以skip意粉☺️ Al dente係乜嘢口感 呢度完美演繹 用鮮蕃茄🍅blend成意粉汁 鮮酸開胃 Grandma風肉丸有好多粒呀😁-🥘西班牙海蝦辣肉腸燴飯辣肉腸有嚼勁 如果有埋黑水欖🫒 味道同口感會更搭配😋 蕃茄汁🍅混和海鮮🦪🍤 有鹹鮮但冇腥味 飯粒柔韌濕潤度唔錯每位追加$38 可以食埋蛋糕同沙律-🫐藍莓果冰茶-🍨西班牙咖啡雲呢拿雪糕球又大又滑 咖啡冰凍而且大大杯😜-🥟日式餃子小食portion竟然有五至六隻😙 外皮些少焦脆而且淋咗醬油 唔駛另加七味粉/辣椒油之類-📍第三站 旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室@station3cafe

🍝意式鮮茄肉丸燴意粉

📍第三站
旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室

@station3cafe
2024-07-19 446 瀏覽
今日同frd去咗cafe 玩塔羅牌,依家cafe 環境又舒服又有唔少boardgame 可以借嚟玩👍🏻👍🏻佢set dinner 幾抵食喎,碟碟都好大份再+$38有埋蛋糕同沙律食🫃🏻#黑松露帶子鮮茵燴意大利飯 ($128) - 黑松露幾香入面加咗珍珠帶子,唔會影響到個口感又食到帶子既香味,飯煮住幾好唔會過硬又夠creamy 😍😍#意式芝士肉醬意粉 ($102)- 意粉係扁意粉嚟幾煙韌,肉醬都有好多😋啲主菜都好大份完完全全係share 食既size🤣跟餐我哋叫咗 #吊癮 (+$10) 係青蘋果薄荷梳打,飲落去好薄荷好醒神再加青蘋果味既香#戰車 (+$14) 係可樂加雲呢嗱雪糕,倒唔哂罐可樂會俾埋我哋繼續飲😝另外我哋再叫咗啲小食 #魚手指薯條 ($62)- 薯條係粗薯嚟勁好食,好夠薯味炸得香脆。魚手指亦都好實用,唔係空氣魚柳👍🏻#蜜糖雞翼 ($62) - 蜜糖焗雞翼嚟,蜜糖好香😍😍雞翼係偏大個種size唔係迷你雞翼,啖啖肉食得好開心差啲講漏咗跟餐既蛋糕,兩件蛋糕都擺好靚。我哋覺得紐約cake 好食😋成間鋪環境都好舒服好靚,係一間幾好既cafe。而且價錢又唔貴又大份好食😋😋下次再同朋友過嚟玩

啲主菜都好大份完完全全係share 食既size🤣

• 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
2024-07-17 366 瀏覽
🇬🇧 昨天晚上,我和朋友來到這間旺角金雞廣場一間樓上Cafe。這間餐廳裝修得很英倫風格,座位寬敞,食物精緻,另外亦有board game可以玩。我們叫了:🍝 香蒜白酒蜆肉意粉 Spaghetti Clams with White Wine Garlic蜆肉份量很多,蒜香味配意粉很好吃。🍄‍🟫 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 Black Truffle Scallops Risotto黑松露味很重,配上帶子鮮菌,蠻好吃的!🍯 蜜糖芥末單骨雞翼 Honey Mustard Single Bone Chicken Wings單骨雞翼炸得外脆內嫩,蜜糖芥末醬是分開上的,兩樣一起吃很配!🇲🇽 墨西哥雞翼 Mexican Chicken Wings這道菜將墨西哥風味融入到嫩滑多汁的雞翼中。雞翼經過特製的調料醃製和烹飪,散發出濃郁的五香和煙燻風味,搭配墨西哥酸辣醬汁,超級正👍🏻🍫 特濃朱古力 Chocolate凍朱古力面頭配上忌廉,很邪惡,但是十分好吃!🏎️ 戰車 這杯特飲是可樂,面頭配上雲呢嗱雪糕,飲完即刻覺得自己精力充沛💪🏻🥗 田園沙律 Salad沙律配上麻醬很開胃。🍰 藍莓芝士蛋糕 Blueberry

蜆肉份量很多,蒜香味配意粉很好吃。

黑松露味很重,配上帶子鮮菌,蠻好吃的!

🍫 特濃朱古力 Chocolate
凍朱古力面頭配上忌廉,很邪惡,但是十分好吃!

🏎️ 戰車

🥗 田園沙律 Salad
沙律配上麻醬很開胃。

🍰 藍莓芝士蛋糕 Blueberry Cheesecake
這款芝士蛋糕上面有一層藍莓醬,酸甜可口,綿密的質地和芝士蛋糕完美融合。

💰 總計: $484, 2位用餐(已包含10%服務費)
2024-07-14
2024-07-17 306 瀏覽
今晚朋友相約在旺角吃晚餐,其實有點怕在旺角覓食,雖然旺角食肆林立,但實在太多選擇,太擠迫,太多人了!朋友帶我上一間樓上cafe,環境裝修以白色為主,窗明几淨,餐廳座位闊落,環境清幽乾淨。牆的一旁放置着一組小櫃及層架,櫃內放置着各式各樣的桌上遊戲(boardgames)!一班朋友聚餐之餘還可以玩boardgames,感覺非常之chill。我們不想費心思,就叫了兩Set dinner。晚餐也有不少選擇,加$38有田園沙律和蛋糕。還包特色飲品。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯:意大利飯米飯軟綿,富有彈性,完全吸收了黑松露的香氣和cream的滑順質感。帶子鮮甜可口,還有香味濃郁的菇,整碟飯美味可口,令人吃過不停。西班牙海蝦辣肉腸燴飯:飯底同樣柔軟綿密,海蝦則甜美鮮味。辣肉腸最好吃,鹹鹹辣辣的, 十分惹味。特級海鮮拼盤:很豐富的海鮮拼盤!鮮嫩多汁、炸得脆卜卜的魚手指、酥脆可口的炸蝦、彈牙鮮甜的炸蟹鉗、入口即化的炸帶子以及鮮甜的吉列蠔。全部都炸得很鬆脆,內裏軟滑彈牙,配合特製醬汁,令人垂涎欲滴。榛子朱古力和芒果沙冰榛子味很香濃,朱古力幼滑香甜。芒果沙冰清甜冰凍。田園沙律和蛋糕兩者也同樣出色。沙律新鮮爽脆,

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯:

西班牙海蝦辣肉腸燴飯:

特級海鮮拼盤:

榛子朱古力和芒果沙冰
榛子味很香濃,朱古力幼滑香甜。芒果沙冰清甜冰凍。

田園沙律和蛋糕
兩者也同樣出色。沙律新鮮爽脆,芝麻醬與蔬菜完美融合。朱古力蛋糕和紐約芝士蛋糕都香濃幼滑,不會過於甜膩。

大滿足的一餐。
2024-07-15 264 瀏覽
放工同朋友到旺角搵嘢食,俾我哋搵到喺鬧市中有一個好舒服嘅環境,呢間Cafe好舒服,環境好大,裝修好現代化,食物嘅價錢又好平。食物同飲品嘅種類都好多,好多選擇,價錢好適中。呢杯Oreo奶昔,非常好飲,好多cream喺上面,又有Oreo曲奇餅,口感好正同好好飲。佢嘅晚市套餐有嘢飲有沙律有主菜又有甜品,非常之抵食。呢個沙律好新鮮好清新。呢個係意大利黑松露飯,好香濃嘅黑松露味,啲飯軟硬適中,好好味。呢個係西班牙辣蝦飯,味道非常好味,材料豐富,蝦肉新鮮大牙。辣肉腸嘅味道恰當好處,飯軟硬分明。藍莓芝士蛋糕,好香芝士味,藍莓又啖啖肉,兩者配合埋一齊,軟硬適中,好有新鮮感,蛋糕甜品好好食。呢間Cafe好值得推介俾朋友。

食物同飲品嘅種類都好多,好多選擇,價錢好適中。

佢嘅晚市套餐有嘢飲有沙律有主菜又有甜品,非常之抵食。

呢個沙律好新鮮好清新。

呢間Cafe好值得推介俾朋友。

2024-07-13 330 瀏覽
旺角有好多呢類型既樓上cafe,有好多唔同既boardgame比你玩,有得食之餘有得玩,仲要唔限時~而呢間boardgame cafe除左環境好光猛之餘,啲座位夠哂闊落坐得好舒服😌叫左2個意粉+2杯飲品+3個蛋糕,慢慢邊食邊玩~香蒜白汁蜆肉意粉🍝啲蜆肉都多既,如果蒜味再重啲就好啦😆煙三文魚忌廉蕃茄扁意粉,煙三文魚卷成一朵花花,個汁都好杰,有茄味幾開胃朱古力蛋糕中間有海綿蛋糕底,唔錯,芝士蛋糕同藍莓芝士蛋糕一樣,只係一個加左藍莓醬~個芝士蛋糕底就比較重奶味薄荷朱古力我覺得唔夠濃,如果可以變成特濃就好啦😆

香蒜白汁蜆肉意粉🍝啲蜆肉都多既,如果蒜味再重啲就好啦😆

薄荷朱古力我覺得唔夠濃,如果可以變成特濃就好啦😆