第三站

Station 3 Cafe
2024-07-12 282 瀏覽
卡邦尼煙肉雜菌意粉(106hkd) 奶香味濃,芝士🧀也很足,意粉保留到一定硬度,咸度剛好,份量大,一個人一定飽😆cp值幾高~香蒜白酒蜆肉意粉(112hkd) 幾辣,蜆肉很多,吃到最後都還有,不會腥,意粉炒得很乾爽,蒜味🧄很香有風味,下次再點👍🏻墨西哥雞翼(66hkd) 有6隻,重蕃茄味偏酸辣,青椒味突出,美式煮法,濃味之選~蜜糖芥末單骨雞翼(76hkd) 必點!即叫即炸,超燙嘴,外酥內多汁,雞肉嫩滑,外面少有的單骨雞翼,值得一試👍🏻松露薯條(66hkd) 即叫即炸,黑松露給得很大方,每條薯條裹滿松露,薯蓉飽滿😆青蘋果綠茶(+0hkd) 淡淡地,幾清新,適合配重口味食物~紅莓果茶(+16hkd) 酸酸地幾開胃,加上有蠟燭㷫住,暖住飲幾舒服😌#foodiblum西式
卡邦尼煙肉雜菌意粉(106hkd)

香蒜白酒蜆肉意粉(112hkd)

墨西哥雞翼(66hkd)
有6隻,重蕃茄味偏酸辣,青椒味突出,美式煮法,濃味之選~

蜜糖芥末單骨雞翼(76hkd)

松露薯條(66hkd)
即叫即炸,黑松露給得很大方,每條薯條裹滿松露,薯蓉飽滿😆

青蘋果綠茶(+0hkd)
淡淡地,幾清新,適合配重口味食物~

紅莓果茶(+16hkd)
酸酸地幾開胃,加上有蠟燭㷫住,暖住飲幾舒服😌

#foodiblum西式
2024-07-09
2024-07-11 265 瀏覽
網上好多人推介呢間喺金雞廣場嘅樓上Cafe ,見到個價錢唔算太貴,賣相又幾好,一於嚟試吓。平均每個set都係百零蚊,包埋一杯$38嘅嘢飲,可以補差價嗌貴啲嘅,再加多$38就可以送埋沙律同埋cheese cake,價錢都合理,算抵食。我哋嗌咗個卡邦尼煙肉雜菌意粉($106)同埋煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉($132),兩碟嘅份量都啱啱好,賣相都好吸引,卡邦尼意粉面頭滲咗啲芝士粉,煙肉嘅份量比平時出邊食開嘅都多,卡邦尼汁濃度都係啱啱好,唔會太稀亦都唔會太杰。另外一碟煙三文魚意粉,煙三文魚上碟擺得好靚,成朵玫瑰花咁。兩碟意粉咬落係比較硬身嘅,幾有咬口,我自己都鍾意食硬身啲嘅意粉,所以整體我都幾鍾意食!另外我哋仲嗌咗一碟蜜糖芥末單骨雞翼($76),佢嘅賣相比較特別,將啲雞肉推晒去一邊,露咗一條跟翼骨出嚟,睇落一啲都唔似雞翼,但反而呢個食法啖啖肉,食落都幾爽幾方便,蜜糖芥茉係一碟醬汁另上,雞翼新鮮即炸,炸到金黃色,入口嫩滑熱辣辣,同我同芥末醬好夾,食落幾開胃,幾好食!嘢飲我哋就補差價咁嗌咗兩杯朱古力奶昔,朱古力味都幾濃郁,唔會太甜,佢整得都幾有心思,係杯嘅內側搽咗啲朱古力醬,令到成個賣相更加高級,而

嘢飲我哋就補差價咁嗌咗兩杯朱古力奶昔,朱古力味都幾濃郁,唔會太甜,佢整得都幾有心思,係杯嘅內側搽咗啲朱古力醬,令到成個賣相更加高級,而且都好好飲!
2024-07-09 268 瀏覽
天時暑熱,約朋友到樓上cafe玩board game 可算是個消暑好活動。位於旺角金雞廣場的Station 3 cafe,設計以純白色卡位為主,亦有多款桌遊提供,絕對是一消磨時間的提案 🍴黑松露蟹肉黑醋沙律($72)蟹肉份量多,黑松露味道香,而沙律是以黑醋調味,比較清新,適合夏天 🍴黑松露帶子鮮菌燴意大飯($92)鮮菌及小帶子份量多,黑松露燴飯creamy 🍴海鮮拼盤($128)單點小食,有香脆的炸魚手指、炸蝦、炸蟹鉗、炸帶子、吉列蠔,每款3件,配酸瓜沙律醬 🍴蜜糖芥末單骨雞翼($76)單骨雞翼其實都是原隻,只是去了骨方便食用,共6隻,調味內有加入孜然更惹味,而沾上蜜糖芥末醬又是另一種風味 —— 以下為套餐加配 —— 🥗沙律及 🍰法國朱古力蛋糕(+$38)沙律為麻醬沙律,而朱古力蛋糕是質感軟綿,小編比較愛帶點甘苦及較實在的朱古力蛋糕,這款則沒有,但甜度剛好 🍹熱情果乳酪(+$10)午餐包了$38內的飲品,多了則補差額,這款熱情果乳酪特飲酸甜清爽! 🍵小天使(+$20)混合了薰衣草、紅玫瑰花、茉莉花、檸檬草的花茶,非常清香,有安神作用

🍴黑松露蟹肉黑醋沙律($72)

🍴黑松露帶子鮮菌燴意大飯($92)

鮮菌及小帶子份量多,黑松露燴飯creamy

🍴海鮮拼盤($128)

🍴蜜糖芥末單骨雞翼($76)

—— 以下為套餐加配 ——

🥗沙律及 🍰法國朱古力蛋糕(+$38)

🍹熱情果乳酪(+$10)

🍵小天使(+$20)

2024-07-07
2024-07-08 204 瀏覽
難得平日休息約咗朋友去食個lunch佢suggest 去station 3 久仰大名 今日終於食到上到去見到餐廳裝修用晒純白色加上落地玻璃窗可以俯瞰旺角街景最signature嘅英國地鐵站牌掛咗喺窗邊簡潔得嚟又不失設計感Lunch menu好抵食加$38仲有埋沙律同蛋糕黑松露帶子鮮菌燴意大利飯$92黑松露味道香濃 提升咗成碟嘅味道帶子都幾多 粒粒新鮮好彈牙意大利飯食落好香好creamy煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉$92扁意粉乾身 加埋好濃郁嘅忌廉蕃茄醬剛剛好煙三文魚大大件 好食😋洋蔥圈$52即叫即炸 炸粉剛剛好唔算好厚好香口 食到停唔到口香脆麥樂雞塊$46外皮搽咗蜜糖嚟炸 比平時食嘅麥樂雞更香New York Cheesecake & Blueberry Cheesecake擺盤好用心設計 食落芝士味道好濃好香 加埋餅乾底 出色!榛子朱古力跟餐加$6香而不膩 甜度剛剛好蜂蜜綠茶都好清甜好解渴
難得平日休息

好香口 食到停唔到口

香脆麥樂雞塊$46
外皮搽咗蜜糖嚟炸 比平時食嘅麥樂雞更香

擺盤好用心設計

食落芝士味道好濃好香 加埋餅乾底 出色!

榛子朱古力跟餐加$6
香而不膩 甜度剛剛好

蜂蜜綠茶都好清甜好解渴
2024-07-08 197 瀏覽
📍第三站一大班朋友聚會可以去邊?幾推薦大家去呢間位於金雞廣場既「第三站 Station 3 Cafe」 ✨有好西食之餘,仲有Board Game玩,營業時間去到凌晨一點🕐當晚叫左2個dinner set,包田園沙律、主菜、甜品同飲品,每人一百零蚊已經食到好飽😋 相當抵食!🥗田園沙律味道正正常常,沙律尚算新鮮~值得一讚嘅係落咗好多麻醬,食落幾滿足🍝香蒜白酒蜆肉意粉 $112意粉嘅味道唔錯,食落微辣幾惹味!蜆肉雖然唔係選用大隻嘅蜆肉,但勝在量夠曬多而且完全冇沙;同時白酒味好突出,提升咗蜆肉嘅鮮味🥳蒜蓉味亦香💓美中不足嘅位係意粉有啲乾,不過味道搭救😋🌶️西班牙海蝦辣肉腸燴飯 $122調味方面做得好好!蕃茄醬汁嘅酸酸甜甜配埋辣肉腸同爽口既海蝦,成個味道好夾~酸甜中帶辣,好開胃!燴飯煮得啱啱好,飯嘅質地唔會過於濕潤,而飯亦都唔太硬,拿捏得啱啱好🤌🍤特級海鮮拼盤 $128拼盤都幾豐富,總共有五款炸物:魚手指 、炸蝦、炸蟹鉗、炸帶子同吉列蠔,每樣各有三件~試過晒咁多樣之後,比較推薦嘅係魚手指,魚嘅質地尚算嫩滑,完全冇腥味;炸帶子炸完之後都冇覺得好乾,沾埋沙律醬一齊食會更好😗🍫法國朱古力 (套餐加$38
📍第三站

田園沙律

🥗田園沙律

🍝香蒜白酒蜆肉意粉 $112

🌶️西班牙海蝦辣肉腸燴飯 $122

🍤特級海鮮拼盤 $128
法國朱古力

🍫法國朱古力 (套餐加$38)
賣相幾得,呢個價錢仲有擺盤真係冇得輸!朱古力味濃郁,蛋糕亦有分層次嘅,朱古力cream同蛋糕互相融合,鍾意食朱古力嘅大家可以一試
紐約芝士蛋糕

🧀紐約芝士蛋糕 (套餐加$38)
佢唔係平時食開味道偏酸甜既芝士蛋糕,而係鹹香味極濃,芝士味非常突出!
朱古力奶昔  &  世界隨你

🍫朱古力奶昔 (補差價$20)
朱古力味濃郁,奶味亦較重😻口感順滑且濃稠~最頂仲落咗一pat cream! 雖然好邪惡😈但好好飲!

🍹世界隨你 (補差價$18)
餐牌上就冇寫明係乜嘢嘢飲,咁特別就梗係要試吓啦!上到枱見到杯嘢飲係一個夢幻嘅色調,飲落先知係海鹽雲呢拿焦糖味嘅smoothie,少少鹹味令到成杯嘢飲嘅層次冇咁單調🤓

⭐️好味指數:7.8/10

📍 第三站 (旺角)
旺角洗衣街39號金雞廣場25樓08-09室

#旺角 #洗衣街 #金雞廣場 #cafe #第三站 #樓上Cafe #蒜香白酒蜆肉意粉 #西班牙海蝦辣肉腸燴飯 #朱古力 #芝士蛋糕 #奶昔 #cheesecake #cake #milkshake #hk #hkfood
田園沙律
法國朱古力
紐約芝士蛋糕
朱古力奶昔  &  世界隨你
2024-07-03 128 瀏覽
嚟緊去日本,今日特登揀咗間Cafe同朋友仔傾埋行程,網站OpenRice訂枱仲有優惠。我哋叫咗一個晚市套餐,一個套餐就加左38,配左田園沙津&法國朱古力蛋糕,成個感覺更加豐富,有份前菜又有甜品。卡邦尼煙肉雜菌意粉有好多煙肉同埋雜菌,香濃芝士嘅口感,醬汁都好掛意粉,份量都幾多下。黑松露帶子鮮菌燴意大利飯個飯充滿豐富嘅黑松露香氣,配料講真就真係唔算好多,入邊有珍珠帶子粒同埋菌類。特式拼盤入面有洋蔥圈,芝士條,蜜糖雞翼,日式餃子,咖啡角,新鮮香脆熱辣辣即炸。特濃朱古力好有小時候既朱古力味道,濃郁既朱古力加左cream。曲奇奶昔好有雲尼拿既香氣,入口順滑。

卡邦尼煙肉雜菌意粉

黑松露帶子鮮菌燴意大利飯

特式拼盤

特濃朱古力
好有小時候既朱古力味道,濃郁既朱古力加左cream。

曲奇奶昔
好有雲尼拿既香氣,入口順滑。

2024-07-03 131 瀏覽
#週末好去處 依家同Lisboy去完playgroup 就會搵啲BB都岩去嘅餐廳食嘢🤤Babyfriendly呢度係同Lisba嘅青春回憶地方!都好多Boardgame🌟🍽️ 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯一來到呢間Cafe d回憶番晒來,即刻叫咁兩個main加set🤤Lisba最愛黑松露,而Lisboy平時最愛食帶子😋所以呢個黑松露帶子鮮菌會意大利飯無得輸,因為Lisboy鍾意跑來跑去,Cafe安排我地入佢地個VIP房食🤤Lisboy 可以係長長嘅皮製沙發🛋️俯瞰成個旺角,一邊食飯一邊玩卡game、跑來跑去,開心放電🥳🍽️ 煙三文魚忌廉蕃茄醬扁意粉番茄意粉🍝都係Lisboy最愛粉麵之一,叫餐廳俾杯滾水淥一淥就俾Lisboy食,爸媽同Lisboy又係食到舔舔脷😋🍽️ 海鮮拼盤主食俾Lisboy霸佔一大半,爸媽我哋就叫多咗個海鮮拼盤俾自己享受😋嘩~有回憶炸蠔、炸魚柳、炸蟹鉗、炸帶子同炸炸蝦🍤全部都炸到脆卜卜,好好味!🍹 世界隨你 & 節制還是升級套餐,有沙律、甜品同野飲🤤叫咗兩杯特飲,個世界除你高到驚人,荔枝口味好Freshhhh🌟另一杯有啲似Fruit Punch🍹||

🍽️ 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯

• 藍莓芝士蛋糕
  • 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
  • 煙三文魚野菌忌廉燴意粉
2024-07-02 114 瀏覽
疫情過後,仲可以生存到係好難得嘅👍🏻👍🏻不過認真講下,野飲同野食真係要改進一下我地4個人,叫左個Main Cours 首先份量真係唔多,配料都好少意粉似未煮熟透,硬硬地,加上醬汁又少燴飯,煮得太爛,無咬口,完全掛唔到醬汁勁淡口叫左杯薄荷朱古力,又係勁淡口,朱古力味無乜,薄荷味都係勁淡,完全唔得!訂位送小食(春卷)春卷唔係炸到脆卜卜,係油浸咁,完全唔脆,唔香口枱勁細張,4個餐上來都擺唔係好擺到加上叫左2兩壺花茶,兩杯嘢飲,兩份小食完全係逼到一d空間都冇😅出餐好慢🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️碟就大大隻,份量就細細份😆
疫情過後,仲可以生存到係好難得嘅👍🏻👍🏻

不過認真講下,野飲同野食真係要改進一下

我地4個人,叫左個Main Cours

首先份量真係唔多,配料都好少
意粉似未煮熟透,硬硬地,加上醬汁又少

燴飯,煮得太爛,無咬口,完全掛唔到醬汁
勁淡口

訂位送小食(春卷)
春卷唔係炸到脆卜卜,
係油浸咁,完全唔脆,唔香口

枱勁細張,4個餐上來都擺唔係好擺到
加上叫左2兩壺花茶,兩杯嘢飲,兩份小食
完全係逼到一d空間都冇😅出餐好慢🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

碟就大大隻,份量就細細份😆

2024-06-28
2024-06-27 135 瀏覽
旺角鬧市中的樓上cafe,閒聊好去處。一入門口見到各桌遊,大人小朋友岩玩呀!而環境潔白,寬敞乾淨,以樓上boardgame cafe來說,非常舒適。❤️甜品🍰藍莓芝士蛋糕 消化餅底,藍莓果淋在原味軟滑的Cheesecake。旁邊是鮮忌廉、焦糖漿和可可粉。🍫法國朱古力芝士蛋糕朱古力是海綿蛋糕底,淡淡朱古力味,不會太甜。🍝意式芝士肉醬扁意粉香濃的蕃茄肉醬,灑上水牛芝士碎和香草,扁意粉口感煙韌。🍄‍🟫🍚黑松露帶子雜菌義大利飯黑松露加鮮忌廉煮義大利飯,很Creamy,飯中有雜和小帶子顆粒提鮮。🍗蜜糖雞翼😍😍蜂蜜牛油味的脆皮爆汁雞翼,必點必點!至少要每人3隻才夠喉。香蕉朱古力特飲好大杯!香蕉味跟巧克力味不相伯仲,亮點是一大佗奶油忌廉🤤既是飲品又是甜品。

❤️甜品
🍰藍莓芝士蛋糕

🍫法國朱古力芝士蛋糕
朱古力是海綿蛋糕底,淡淡朱古力味,不會太甜。

🍝意式芝士肉醬扁意粉
香濃的蕃茄肉醬,灑上水牛芝士碎和香草,扁意粉口感煙韌。

🍄‍🟫🍚黑松露帶子雜菌義大利飯

🍗蜜糖雞翼

香蕉朱古力特飲

2024-06-27 116 瀏覽
周一收工,我和太太在旺角洗衣街的 Station 3 Cafe 品嚐了一頓輕鬆愉快的西餐。✳️在主菜方面,我選擇了西班牙海蝦辣肉腸燴飯$120,✳️再加$38可配上田園沙律和法國朱古力芝士蛋糕。✳️海蝦肥美鮮甜,與辣肉腸的微辣風味交織,為飯菜增添了層次感。搭配清新的沙律和濃郁的芝士蛋糕,營造出一個豐富多元的口感。✳️太太則點了黑松露帶子鮮菌燴意大利飯~$128,同樣加配$38有田園沙律和藍莓芝士蛋糕。✳️意大利飯質地柔軟,帶子鮮嫩可口,與松露的香氣完美融合。✳️值得一提的是,我們還升級點了兩種特色飲品✳️我選擇了加$20升級選了一壺功能性十足的「特首」茶,包含馬鞭草、金真花等中藥材,據說能夠增強心臟功能、提神鎮靜。✳️太太加$8則升級選擇了清新悠雅的玫瑰冰茶。兩種飲品都為餐點增添了不同的風味,為整個就餐體驗增色不少。✳️我們還品嘗了一份蜜糖芥末單骨雞翼作為小食。雞翼煎得外酥內嫩,蜜糖和芥末的酸甜滋味互相映襯,十分開胃可口。
✳️在主菜方面,我選擇了西班牙海蝦辣肉腸燴飯$120,
✳️再加$38可配上田園沙律和法國朱古力芝士蛋糕。

✳️意大利飯質地柔軟,帶子鮮嫩可口,與松露的香氣完美融合。
✳️值得一提的是,我們還升級點了兩種特色飲品

• 西班牙海蝦辣肉腸燴飯
  • 藍莓芝士蛋糕
  • 紐約芝士蛋糕
  • 蜜糖芥末單骨雞翼
  • 黑松露帶子鮮菌燴意大利飯
2024-06-24 171 瀏覽
今日同朋友去旺角金雞廣場呢間station3食lunch,中午時分吾算多人,入到地白色sofa同大玻璃窗令人很relax.Lunch set都好多選擇,揀了煙三文魚忌廉番茄醬扁意粉,朋友點了黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,係set 來,會有埋沙律同甜品野飲。上碟了,賣相都好靚,沙律很新鮮,加了麻醬好好食,主食煙三文魚忌廉番茄醬扁意粉好靚,是花的,蕃茄醬夠,每條意粉都有醬,好味。而黑松露帶子鮮菌燴意大利飯,黑松露味濃,帶子熟度岩岩好,大大粒,飯又軟硬適中,好食。至於飲品同甜品,沙冰好飲,特別想讚朱古力那杯,加cream好飲又吾太甜,甜品是朱古力同芝士蛋糕,都賣相吸引,用心之作。

2024-06-23 151 瀏覽
放假約左朋友出黎聚吓😃,呢間cafe裝修以白色為主調,環境舒適乾淨,仲提供左好多board game玩添😆~🌟西班牙海鮮辣肉腸燴飯 $122燴飯份量非常充足,飯軟硬適中,不失咬口🥰~而每粒飯都沾滿酸酸甜甜兼帶少少辣嘅番茄醬,好開胃☺️!配料亦好豐富,有數隻爽彈嘅海蝦同惹味嘅辣肉腸😗!🌟黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128意大利飯好creamy ,黑松露味頗濃郁😘!帶子份量都唔少,差唔多每啖都可以食到細帶子,鮮味十足🤩,再加埋d鮮菌,味道更豐富☺️~🌟法國朱古力蛋糕 (+38連田園沙津)好濃朱古力味,但唔會好甜,啱晒朱古力控食😝~🌟藍莓芝士蛋糕 (+38連田園沙津)芝士蛋糕芝士味香濃,又不失奶香🤪,口感绵密,加埋面頭d藍莓醬一齊食,完全唔覺得heavy😉~🌟西班牙咖啡(補差價$14)可以自己揀要黑啡定奶啡🙂,咖啡上面再加球雪糕,雪糕慢慢溶落d咖啡度,會多左份雲尼拿味,同埋更俱奶香😍!🌟薄荷朱古力(補差價$6)薄荷味好清新😜🌟薯角 $52一大碗薯角,份量多到嚇我一跳🤣~新鮮即炸,熱辣辣,好香脆,但唔油腻😁~🌟洋蔥圈 $52炸衣厚薄啱啱好,洋蔥味幾突出😙,點埋沙津醬,仲好食😋!

🌟西班牙海鮮辣肉腸燴飯 $122

🌟黑松露帶子鮮菌燴意大利飯 $128

🌟法國朱古力蛋糕 (+38連田園沙津)

好濃朱古力味,但唔會好甜,啱晒朱古力控食😝~

🌟藍莓芝士蛋糕 (+38連田園沙津)

🌟西班牙咖啡(補差價$14)

🌟薄荷朱古力(補差價$6)

薄荷味好清新😜

🌟薯角 $52

🌟洋蔥圈 $52

炸衣厚薄啱啱好,洋蔥味幾突出😙,點埋沙津醬,仲好食😋!

2024-06-23 97 瀏覽
食飽飯,hi個Tea,神仙花茶其實係有茉莉花檸檬草枸杞桂圓肉一齊泡茶,檸檬草嘅香味比較突出啲有淡淡嘅茉莉花香味,有花香本身嘅甜味,我比較鍾意茉莉花說呢個神仙花茶都幾啱我口味,紐約芝士蛋糕、法國朱古力芝士蛋糕,芝士味比較濃,朱古力味好重,我比較鍾意原味嗰個芝士蛋糕,質地偏軟身濕潤,內層係多層嘅mouse同海綿蛋糕,比較清新
2024-06-21 112 瀏覽
中意呢度所有位置都係舒服嘅卡位,白色為主調,有boardgame 玩,有VIP房,而且價錢親民,啱晒唔同人數嘅party!Dinner set包一個main同$38嘅飲品,加多$38就可以有埋沙律同甜品!👉🏻香蒜白酒蜆肉意粉 $112超多蜆肉,份量多,蒜香,意粉唔會太淋身!👉🏻西班牙海蝦辣肉腸燴飯 $122蝦肉彈牙,辣肉腸帶有微辣,非常惹味!👉🏻特級海鮮拼盤 $128整碟都係金黃色,非常豐富,有鮮美嘅魚手指、酥脆嘅炸蝦、彈牙嘅炸蟹鉗、鮮甜扎實嘅炸帶子,仲有吉列蠔!👉🏻田園沙律清新爽口,麻醬味突出,夠開胃!👉🏻芒果乳酪👉🏻水蜜桃乳酪兩杯嘅乳酪都好綿密濃郁,甜而不膩,口感柔滑!水蜜桃味較芳香,而芒果就更濃味!👉🏻法國朱古力蛋糕朱古力味醇厚,蛋糕鬆軟濕潤!👉🏻藍莓芝士蛋糕擺盤有心思,蛋糕厚實,配酸甜嘅藍莓!

👉🏻香蒜白酒蜆肉意粉 $112
超多蜆肉,份量多,蒜香,意粉唔會太淋身!

👉🏻西班牙海蝦辣肉腸燴飯 $122
蝦肉彈牙,辣肉腸帶有微辣,非常惹味!

👉🏻特級海鮮拼盤 $128

👉🏻田園沙律
清新爽口,麻醬味突出,夠開胃!

👉🏻芒果乳酪
👉🏻水蜜桃乳酪

👉🏻法國朱古力蛋糕
朱古力味醇厚,蛋糕鬆軟濕潤!

👉🏻藍莓芝士蛋糕
擺盤有心思,蛋糕厚實,配酸甜嘅藍莓!
2024-06-20 92 瀏覽
假日和朋友們閒逛旺角鬧市,朋友突然想搵個地方叉叉電,飲杯野食下野,於是大家決定來到第三站。意式芝士肉醬扁意粉腸仔出前一 丁蜜糖芥末單骨雞翼紅莓果茶熱香蕉朱古力熱牛奶咖啡雞翼出前一丁香蒜白酒蜆肉意粉節制熱生薑蜜藍莓芝土蛋糕整體食物味道不錯,座位寛闊,坐得舒適。

意式芝士肉醬扁意粉
雞翼出前一丁
節制
熱生薑蜜
藍莓芝土蛋糕

整體食物味道不錯,座位寛闊,坐得舒適。