2021-09-30
收工約咗friend黎呢間文青cafe打卡聚舊。餐廳裝修簡約,店入面佈置左好靚既乾花同綠色植物,配合柔和既音樂,環境好舒適!好岩同朋友坐低傾吓計。我哋叫咗明太子蟹棒海膽意粉同All day breakfast,朋友仲叫咗杯抹茶latte。明太子蟹棒海膽意粉意粉彈牙,每條意粉都掛滿明太子醬,入口香濃。蟹棒啖啖肉,咸香明太子加埋鮮甜海膽同三文魚子,味道層次豐富。All day breakfastAll day breakfast非常豐富,有雞骨腸、煙肉、煙三文魚、玉子燒、炒野菌、蕃茄、沙律同麵包。其中雞骨腸非常特別,用雞骨串住肉腸烤製。朋友嘅抹茶latte,拉花十分精美,用上日本宇治美好園嘅抹茶粉,抹茶味細緻香濃。。。等太子西洋菜北街159A號恆安大樓地舖。。#等 #等一個人咖啡 #awaitcafestusio #await_coffee #await_studio
我哋叫咗明太子蟹棒海膽意粉同
All day breakfast,朋友仲叫咗杯
抹茶latte。
明太子蟹棒海膽意粉
All day breakfast