2021-09-27
早幾日去咗位於太子嘅 Await Cafe & Studio一入到去好似去咗另一個世界甘 店內佈置幾靚 講下啲食物先 我就嗌咗松葉蟹肉燴飯同明太子蟹棒海膽意粉 不得不說真心好食到令人驚艷飲品就試咗店主特別推介 使用咗京都百年茶舖美好園嘅Matcha Latte 京之香 同 佢哋嘅 signature coffee 松葉蟹肉燴飯 : 必食之選 擺盤上非常有心思 擺翻成隻蟹甘靚靚甘上枱 而個燴飯非常足料 有蟹籽 蟹肉 蟹鉗 而一打開個蟹蓋係超多蟹膏醬 同個飯超夾明太子蟹棒海膽意粉 : 明太子非常足料 蟹棒啖啖肉 成個意粉好creamy 好好食然後野飲方面乙Matcha Latte 幾香 拉花拉得好靚 我就飲Await Signature 係柚子,檸檬加埋Espresso 好清新 我個人嚟講好鐘意 總括嚟講非常唔錯
一入到去好似去咗另一個世界甘 店內佈置幾靚