2018-05-01 400 瀏覽
從來都唔鍾意食米線,但今晚唔想出街食,係網上外賣平台見到米線陣唔駛運費,就幫襯下先!米線準時送到,食物新鮮,我叫左大集會,有肥牛、手打肉丸、雞翼、魚腐、金菇、雲耳......雖然是速遞送到,米線仍軟硬適中,食到最後一口,仍覺得好食!那手打肉丸也很大粒可口,裏面的馬蹄很爽口,值得推介!加上蕃茄湯底,有新鮮蕃茄,令味道更豐富,湯底也不太鹹。另外,加的菜都很新鮮。飲品青檸薏米水,唔錯,薏米很多。最後,今次的體驗令我對食米線有點改觀。

飲品青檸薏米水,唔錯,薏米很多。

最後,今次的體驗令我對食米線有點改觀。
2018-05-01
外賣送餐
2017-12-18 704 瀏覽
今日超趕時間,焗住要買外賣去朋友屋企食,平時有食開米線陣,都有好感的,而且大型連鎖店(大家樂旗下附屬),出品質素應該都好穩陣,所以選呢間吧!今日叫左“大汗豬扒擔擔米線”,呢個湯底組合的米線,市面上供應應該近乎沒有,幾創新呀!外賣係要加一圓的,呢個好正常,佢仲自動自覺地,將“湯”和“米線”分開裝,咁樣好處係可以經過長時間路程都唔會淋晒漲晒,而且大汗豬扒亦係分開上的。創此菜者係有用心想過每一細節,抵讚。埋單45蚊,還可以吧
今日超趕時間,焗住要買外賣去朋友屋企食,
大汗豬扒
大汗豬扒