2024-08-17 8 瀏覽
平時都好鍾意食呢間嘅麵包,軟熟得嚟帶點煙韌~ 最近試過家庭包都幾好食~但係屯市店有個店員好嘈好煩,就令我有啲卻步……好幾次未入到鋪頭就會聽到個店員好大聲講嘢… 睇緊有咩麵包嘅時候,又會不斷係側邊講嘢/大聲傾偈… 好嘈但係到俾錢嘅時候,佢又好慢,又掛住傾偈💬所以成個購買過程好差有時見到係呢個店員係到,我都唔會入去買嘢啦希望貴公司會留意吓

但係屯市店有個店員好嘈好煩,就令我有啲卻步……
但係到俾錢嘅時候,佢又好慢,又掛住傾偈💬
所以成個購買過程好差

有時見到係呢個店員係到,我都唔會入去買嘢啦
希望貴公司會留意吓

外賣自取
2022-01-12 550 瀏覽
姐姐在糧友工房買了一個紫薯番薯包給我,趁這天到戶外做義工作午餐吃, 這些都是湯種麵包,外層看到紫色好靚,再加上一些黑芝麻,感覺非常健康,吃落口感實在,還有粒粒番薯🍠😋
2021-04-27 678 瀏覽
✅糧友パン工房呢間麵包店最近係屯門開左新分店成日都見到好多人排隊買包就試試佢 睇下係咪咁好食啦🔆特濃抹茶餃子見到個名好得意🤣佢漲卜卜真係好似餃子個樣 見到有幾款餃子包 有朱古力 紫薯 就係睇上面個條邊區分食落個麵包都好軟熟! 入面既餡係抹茶忌廉所以佢既真身係一個忌廉bun🤣出奇地入面個cream又幾滑而且唔太甜仲好香抹茶味👍🏻就算早餐食佢都唔會話好漏!就連我唔太鍾意食麵包 都真係覺得佢幾好食話唔定佢其他包都應該會幾好食😋味道: 3.3/5賣相: 3/5地址: 屯門屯隆街3號屯門市廣場2期地下8B號舖
✅糧友パン工房

食落個麵包都好軟熟! 入面既餡係抹茶忌廉
所以佢既真身係一個忌廉bun🤣
出奇地入面個cream又幾滑而且唔太甜
仲好香抹茶味👍🏻
就算早餐食佢都唔會話好漏!
就連我唔太鍾意食麵包 都真係覺得佢幾好食
話唔定佢其他包都應該會幾好食😋