2024-08-24
這間餐廳不經不覺已經開咗一年有多。第一次去食,已經覺得好有驚喜。除了燒羊嘅唔同部位外,其他嘢都好好食,羊肉餃子或佢哋嘅咖喱都good ,真係用心去做。今日係restaurant week 訂了枱。個menu 真係佢哋嘅signature。Appetizer and 醬汁煮花螺好好味,調味剛剛好。到了主菜,老闆Clement 幫我哋開始燒羊嘅唔同部位,我就覺得羊上肩排、羊頸柳、羊脾肉及羊架好好食,每個部位texture 都有啲唔同。(今日無影羊嘅相,唯有post 番第一次食羊嘅相😅)食完咁多羊,最後就飲佢哋signature 嘅羊肉湯。未飲已聞到好香嘅羊味,chef 一定用了很多羊骨去煲,真係好足料。每次一定要飲😀兩位老闆都好體貼,佢哋為了照顧唔食羊嘅客人,餐廳都有其他嘢食,例如佐賀牛及豬。希望兩位老闆繼續準備多啲好食嘅食物俾客人
希望兩位老闆繼續準備多啲好食嘅食物俾客人