2018-07-13
完全解釋吾到, 點解訂左枱, 佢朝早又識打俾我 re-confirm 個 booking, 但當我全家準時到, 佢竟然同我講 "依家幫你加枱, 今晚多 walk-in 客".walk-in 客多左, 點解吾係 walk-in 客等加枱? 咁我訂枱做咩? 佢朝早打俾我又做咩 ... 唉 ... ...呢間店人手一睇就知吾夠, 招呼慢, 漏單, 白飯都要催2次.價錢偏中高, 問心, 食物質素本身幾吾錯, 只可惜服務質素要扣分.栗米斑塊 --- 魚無雪味, D 粉又吾厚, 炸得幾好; 粟米汁的濃度岩岩好, 好味, 讚!咕嚕素雞球 --- 甜酸味較得剛剛好, 素雞比例多過配菜, Good job.欖角排骨配炸鮮奶 --- D排骨好好味, 又夠林. 炸鮮奶吾係我 favor, 無份食, 不過屋企人有食晒, 無彈, 應該 OK.咖哩牛筋腩跟配炸饅頭 --- 好欣賞佢個煲仔係燒到滾住咁上, 上到枱都仲起碼滾左半分鐘, 見到都興奮. 咖哩汁吾算辣, 一家大細都食到, 牛腩同牛筋腩都好林, 味道吾錯. 西芹百合炒雜菌 --- 呢碟一般般.
西芹百合炒雜菌 --- 呢碟一般般.