2025-05-16
餐廳裝修明亮,位置尚算寬敞舒適。
💯爆炒海味石頭鍋 餐廳介紹嘅招牌湯底,先用蔬菜同埋豬肉炒香,再加上店家自製嘅海鮮湯。海鮮湯鍋嘅味道係充滿魷魚乾 & 蝦乾嘅香味。呢種湯底嘅味道第一次食,有新鮮感,充滿海鮮乾嘅香味。有新鮮感得來又好味!爆炒川府和牛油麻辣湯名字好似好勁咁,食落其實就係非常溫和嘅麻辣味,帶有少少養生鍋嘅香味。辣味好溫和,啱我呢d 鍾意唔係好辣嘅朋友。但係如果期待係好辣嘅朋友,呢個鍋就應該覺得唔夠辣,可能要同佢講加辣了。👌🏼浮誇豚肉蛋糕 擺盤好靚。味道可以。👌🏼頂級牛肉瀑布 用充滿霸氣嘅方式呈現,打卡一流。味道係類似肥牛嘅質感,但係厚身少少。其他材料:整體嚟講材料嘅質素唔錯。另外自選沾醬嘅部份都好多選擇。最特別係有一個檸檬柚子汁,味道係帶輕微淡淡嘅酸味,幾特別又好味。另外仲有附送好細杯嘅牛奶公司雪糕。亦都有自助嘅芋圓仙草 & 愛玉。整體嚟講都食得幾滿意嘅一餐。下次有機會都想試吓其他湯底。
💯爆炒海味石頭鍋
爆炒川府和牛油麻辣湯
擺盤好靚。味道可以。
浮誇豚肉蛋糕
頂級牛肉瀑布
整體嚟講都食得幾滿意嘅一餐。下次有機會都想試吓其他湯底。