肉多多火鍋

話說朋友今個月生日,搵間有特色既火鍋店慶祝係我既任務!🔥 聽聞肉多多係台灣超人氣既連鎖火鍋王,連續四年係網絡聲量同好感度稱霸,仲係香港首間海外分店,CP值超高,點可以吾試?餐廳用簡約木系裝潢,窗邊位望住靚景打邊爐,氣氛一流。加上佢有生日肉蛋糕送,岩晒帶朋友黎慶生!消費滿$100仲有代幣玩夾公仔,臨走前仲夾左個公仔,開心到飛起!😍.招牌爆炒海味石頭湯底 $128一試招牌爆炒海味石頭湯底,真係驚艷!😲 店員係你面前將蕃茄、蒜、蔥、培根豬同埋魷魚乾、蝦乾等海鮮爆炒,陣陣麻油香同魷魚香撲鼻而來,湯底鮮甜濃郁,飲第一啖已經feel到食材既鮮香!建議先飲碗湯,暖胃又滿足,再慢慢打邊爐,味道岩到爆!🥄.生日肉蛋糕 免費朋友生日,餐廳送左個生日肉蛋糕,簡直係驚喜!🎂 用無激素梅花豬砌成,份量多到夠2-3人share,肉質嫩滑,造型靚到即刻想影相打卡!📸 食落juicy又吾膩,仲有陣陣肉香,生日慶生即刻加分,朋友話好感動!😊.頂級牛肉瀑布 $328頂級牛肉瀑布真係視覺同味覺既雙重享受!😍 四層牛肉包括美國頂級低脂牛同SRF和牛肩胛,上枱時仙氣飄飄,望到都流口水!低脂牛入口嫩滑,油脂岩岩好;SRF和牛肩胛

招牌爆炒海味石頭湯底 $128

生日肉蛋糕 免費

頂級牛肉瀑布 $328
頂級牛肉瀑布真係視覺同味覺既雙重享受!😍 四層牛肉包括美國頂級低脂牛同SRF和牛肩胛,上枱時仙氣飄飄,望到都流口水!低脂牛入口嫩滑,油脂岩岩好;SRF和牛肩胛就更上一層,入口即化,牛味濃郁,沾少少湯底,味道無得頂!🥩

手工鮮蝦雲吞 $42
手工鮮蝦雲吞係另一亮點!🥟 皮薄好薄,餡料係滿滿蝦肉,咬落鮮甜彈牙,每一啖都好滿足!😋

炸花枝丸 $42
炸花枝丸外脆內軟,咬開仲有濃濃既花枝香,口感彈彈地好正!😍
麻辣豆腐 $28
麻辣豆腐係平價之選😄 即刻食有微微辣香,如果浸落湯底,豆腐吸晒湯底既精華,味道更濃,兩種食法都岩晒!🌶️

手打鮮蝦丸 $68
手打鮮蝦丸好彈牙,每粒都滿滿蝦肉,咬落有啖啖鮮蝦既口感,質素完全對得住個價!🦐 放落湯底滾一滾,鮮味再提升,推介必試!👍
王子麵 $8, 雞蛋 $5
台灣出品既全素王子麵😆 麵條彈牙有嚼勁,加個雞蛋落去,蛋花點綴,湯面一齊食,簡單又滿足,CP值爆燈!🍜

自助區
自助區真係bonus!有台灣愛玉、仙草芋圓同冬瓜茶,當中愛玉係我既心頭好,冰涼涼仲有陣陣薑汁香,爽到飛起!😎 芋圓煙韌有咬口,仲有牛奶公司雪糕杯做甜品,食完火鍋黎杯冰凍甜品,完美!🍨

2025-06-17 404 瀏覽
屋企人生日🎉,我地去咗台灣過江龍超人氣火鍋店《肉多多火鍋》,現在不用去台灣,係銅鑼灣就可以食到🩷招爆炒海味石頭湯:店員會爆炒豬肉加上秘製麻油、蒜香;再加入濃湯,湯頭非常鮮甜👍牛肉瀑布:一上枱真的嘩聲四起,好澎湃呀😍肉肉好高質,牛肉非常嫩滑,肉味濃生日肉肉蛋糕:(免費的)生日仲會送上肉肉生日蛋糕,真係有驚喜🥰用上豬肉片鋪滿的大蛋糕,豬肉片好軟嫩!(記得訂抬得 講有當月壽星,就會獲得肉肉生日蛋糕🎂)鹽酥雞:熱辣辣的,炸得外脆內嫩,非常香口👍任食自助區有除咗有任食小食、仲任飲冬瓜茶+任加我最愛的仙草芋圓和愛玉,真係太正了💕臨走前仲玩夾夾零食機來碰碰運氣 ⭐️每消費$100就可兌換1個代幣,可以免費玩夾零食,好開心!
屋企人生日🎉,我地去咗

招爆炒海味石頭湯:
店員會爆炒豬肉加上秘製麻油、蒜香;
再加入濃湯,湯頭非常鮮甜👍

牛肉瀑布:
一上枱真的嘩聲四起,好澎湃呀😍
肉肉好高質,牛肉非常嫩滑,肉味濃

生日肉肉蛋糕:(免費的)
生日仲會送上肉肉生日蛋糕,真係有驚喜🥰
用上豬肉片鋪滿的大蛋糕,豬肉片好軟嫩!
(記得訂抬得 講有當月壽星,就會獲得肉肉生日蛋糕🎂)

鹽酥雞:熱辣辣的,炸得外脆內嫩,非常香口👍

臨走前仲玩夾夾零食機來碰碰運氣 ⭐️
每消費$100就可兌換1個代幣,可以免費玩夾零食,好開心!
2025-06-16 531 瀏覽
今日同同事去咗銅鑼灣Sugar+ 3樓食台灣火鍋,呢度環境真係唔錯!地方夠大,每張枱都好闊落,擺晒啲食物都仲有大把位,坐得舒服唔會逼👍出面有個自助醬料區,可以自己調配喜歡嘅醬汁,仲有自助甜品區,有芋圓、仙草、愛玉,真係好有台灣feel❤️我哋叫咗午市一人鍋套餐,可以揀一個湯底、一款肉類、蔬菜拼盤同麵飯, 仲有雪糕食, 我揀咗老火豚骨湯配頂級霜降牛,同事就叫咗台式麻辣湯配頂級低脂牛豚骨湯底好濃郁,飲落去有淡淡嘅豬骨香,霜降牛肉質嫩滑,油脂分布均勻,輕輕一灼就食得,配埋個湯底真係好夾🥰同事嘅麻辣湯都唔錯,辣度適中,帶少少麻香,低脂牛雖然瘦啲,但一樣唔會鞋口😆蔬菜拼盤份量足料,有齊各種蔬菜同菇類,食落新鮮爽脆☺️最後仲可以食埋自助甜品雪糕,特別係個芋圓,煙韌有咬口,為成個午餐畫上完美句號❤️

蔬菜拼盤份量足料,有齊各種蔬菜同菇類,食落新鮮爽脆☺️

2025-06-16
2025-06-16 357 瀏覽
號稱台灣火鍋名店網路第一的「肉多多火鍋」 岀名著重食物和服務質素 餐廳裝修明亮 位置寬敞舒適 門口還看到Kenny(關智斌)和Angus(楊天宇)親簽🤭醬料區真的值得一提 牆上有超大張展示圖 推薦大家怎樣調教美味醬料還有涼菜和甜品區域 可自己製作台式古早味冬瓜芋圓仙草愛玉🤤·🍲鴛鴦鍋🐚爆炒蒜頭蛤蜊雞湯+🐔胡椒豬肚雞湯店員會在面前親手炒湯底配料 完全是觀感和味蕾的享受 加入鮮甜蜆肉鮮和嫩滑雞肉 再倒入秘制醬料爆炒 層次豐富!胡椒豬肚雞爽口豬肚加上嫩滑雞肉 胡椒湯底 超暖胃的 只是飲湯都已經很滿足·🐂頂級牛肉瀑布很有氣勢的牛肉爆布 有頂級低脂牛肉和牛肩胛 油花分布均勻 肉質嫩滑 店員還貼心示範如何煮牛肉才是最好食😋·🎂生日肉蛋糕生日月份過來會送用🐷豚肉堆砌而成的🎂認真一說 生日收到這個蛋糕 感覺比收到奶油蛋糕更幸福 哈哈 食肉唔會肥🤭還有生日火焰賀卡送🔥·🥟手工鮮蝦雲吞、響鈴卷都值得一試!·🌶️麻辣鴨血豆腐:吃台式火鍋又怎可以欠了鴨血豆腐 真的太上頭🍢炸花枝丸:超級推薦·除了甜品區可以自助取外 最後還會送雪糕整體來說 份量多且價格實惠 CP值高 建議大家要提前預約唷~適合一大班人慶祝生日、團

還有涼菜和甜品區域 可自己製作台式古早味冬瓜芋圓仙草愛玉🤤

🍲鴛鴦鍋

🐚爆炒蒜頭蛤蜊雞湯+🐔胡椒豬肚雞湯
🐂頂級牛肉瀑布

🎂生日肉蛋糕

生日月份過來會送用🐷豚肉堆砌而成的🎂
🥟手工鮮蝦雲吞、響鈴卷都值得一試!

🍢炸花枝丸:超級推薦

除了甜品區可以自助取外 最後還會送雪糕

整體來說 份量多且價格實惠 CP值高 建議大家要提前預約唷~適合一大班人慶祝生日、團體聚餐等活動
結帳後 店員給了幾個硬幣 可以在門口的夾零食機玩
下次在指定日子前帶收據過來還有食物送呢 真的是滿載而歸 太幸福了🤭
2025-06-16 262 瀏覽
銅鑼灣肉多多火鍋真係打邊爐界嘅天花板!一入去就feel到裝修好chill,木系風格又有窗邊位,望住街景打邊爐,勁有feel~🎋今次我哋叫咗猴腮擂台式麻辣湯,唔係嗰啲死辣嗰種,係香辣得嚟有層次,飲完成個人都醒曬🔥。鹵咸酥禾雞外脆內嫩,鹹香夠味,啖啖肉好爽口。手打墨魚丸真係彈牙到飛起,咬落去仲有啲墨魚粒,好有驚喜🦑。娃娃菜就清清地,啱曬中和下啲重口味。重頭戲一定係頂級牛肉瀑布,出場嗰陣煙霧瀰漫,打卡一流📸,牛肉鋪到成個瀑布咁,肉質嫩滑,油花靚到唔捨得落鍋!最後生日肉蛋糕真係冇得輸~豬肉片砌成玫瑰花咁,靚到唔捨得食,仲要係免費送,夠曬誠意🎂!環境舒服,食物高質,CP值爆燈,下次生日聚餐一定再嚟!

環境舒服,食物高質,CP值爆燈,下次生日聚餐一定再嚟!
2025-06-14 448 瀏覽
想同朋友慶祝生日 但又唔鍾意食甜嘢?唔洗愁嘅~等我介紹呢間台灣過江龍比大家呢個肉肉生日蛋糕真係啱晒 影相又靚又特別又唔洗因為儀式感而要特登買個蛋糕💁🏻‍♀️呢個size兩個人都可以輕易K.O.❣️爆炒蒜頭合蜊雞湯店員會即場炮製湯底 先落麻油 再落雞髀肉再倒啲秘製蒜油再炒 最後加埋啲蜆一路望住就覺得好有儀式感湯底好香口 但路會好嗆 可以先飲一完再打邊爐❣️頂級牛肉瀑布一份食到兩種牛肉~分別係頂級低脂牛+頂級霜降牛一種牛味比較濃郁 另一種油脂比較豐富上檯嘅時候真係好震撼 打卡靚到不得了除咗肉之外 呢度仲有好多海鮮/菜類另外仲有台式小食 我都叫咗鹽酥雞同炸花枝丸㗎最後自助吧仲有芋圓仙草愛玉冬瓜茶無限量供應!環境好開揚添!
想同朋友慶祝生日 但又唔鍾意食甜嘢?
唔洗愁嘅~等我介紹呢間台灣過江龍比大家
呢個肉肉生日蛋糕真係啱晒 影相又靚又特別
又唔洗因為儀式感而要特登買個蛋糕💁🏻‍♀️
呢個size兩個人都可以輕易K.O.

❣️爆炒蒜頭合蜊雞湯

一種牛味比較濃郁 另一種油脂比較豐富
上檯嘅時候真係好震撼 打卡靚到不得了

除咗肉之外 呢度仲有好多海鮮/菜類

另外仲有台式小食 我都叫咗鹽酥雞同炸花枝丸㗎

最後自助吧仲有芋圓仙草愛玉冬瓜茶無限量供應!
環境好開揚添!
2025-06-14 458 瀏覽
這家台灣過江龍,餐廳名已經開宗明義,一直標榜肉的份量多,這天下午跟朋友逛完街,就過來了。因為在Openrice 留意到,平日有提供午市一人套餐(豬/牛/羊/雞),5款湯底任選,一人一鍋的小火鍋。想着下午不想吃太多,這就最適合了,不過他們家一人餐的肉量,還是打破了我的預期,也是很多😋。✴️🐂頂級低脂牛一人鍋 $148 (選配 刀削麵)我選了寶島沙茶鍋,湯底濃郁有花生香。好大一盤牛肉,中間半筋,不會硬,牛肉燙好後口感軟滑,筋位爽脆,牛味濃,我好喜歡。✴️🐂頂級霜降牛一人鍋 $168 (選配 王子麵)朋友選了老火豚骨湯,湯底奶白順口。霜降牛油花可以,牛味也不錯,口感嫩滑。忘了店員有說牛肉燙5/6秒就可以。每份套餐配了一份菜盤🥗,滿滿一盤,黃芽白/粟米/生菜/油麥菜/雞脾菇/蕃茄/雲吞/魚皮餃/幾款雜丸,超豐富。質素也挺好的,黃芽白大大塊,好清甜,印象深刻,其他食物也不錯。由於食物份量真的多,附的王子麵/刀削麵,我們都吃不完🙈。套餐沒有附飲品,我們就加配了兩罐汽水,1罐$5,簡直良心價格了。不過套餐附甜品雪糕。除了套餐的食物,自助醬料區,還有3款涼菜(酸荀/中華沙律/醃白蘿蔔)可以夾,可以清清口腔

✴️🐂頂級低脂牛一人鍋 $148 (選配 刀削麵)

✴️🐂頂級霜降牛一人鍋 $168 (選配 王子麵)

除了套餐的食物,自助醬料區,還有3款涼菜(酸荀/中華沙律/醃白蘿蔔)可以夾,可以清清口腔。

埋單之後,還送了3個代幣,可以免費玩門口的夾公仔機,裏面是可以夾零食的,不過本人手殘,一個都夾不到🥲。雖然夾不到,但我還是覺得有得玩有得食,讚👍。

總結,首先要讚揚一下他們的服務,台式餐廳台式服務,令人覺得舒暢。食物質素也很不錯,重點那個份量真的有夠誇張,肉多多果然名不虛傳。
2025-06-13 346 瀏覽
來自台灣的火鍋過江龍,曾經一段時期台灣的火鍋店,在香港開設分店是成門成市的舉動,但熱潮相對冷卻,再加上大陸的麻辣火鍋在香港大展拳腳,台灣火鍋店在香港相對沉寂起來,之前最有名的鼎王及寬巷子也結業,但香港環境再差也會吸引過江龍,肉多多就是例子,不單只是集團在香港的第一家分店,也是在台灣以外的第一家分店,在銅鑼灣以前CEO Neway的位置人流還算可以,名為肉多多,這裏的肉類也是以極大盤,甚至是瀑布般的擺設,看起來相當吸引,至於質素還好,就是美國Choice至到Prime之間,價錢和無老鍋差不多,侍應服務也算相當殷勤,保持了台灣餐廳的人情味,吃完火鍋還有夾公仔機玩,但很難夾中。(笑)Originating from Taiwan, hot pot restaurants once thrived in Hong Kong but have since quieted due to competition from mainland spicy hot pot. Despite challenges, Rou Duo Duo opened its first branch outside Ta

Originating from Taiwan, hot pot restaurants once thrived in Hong Kong but have since quieted due to competition from mainland spicy hot pot. Despite challenges, Rou Duo Duo opened its first branch outside Taiwan in Causeway Bay. Named “Lots of Meat,” it offers large, appealing meat portions of decent quality (American Choice to Prime). Priced similarly to Wu Lao Guo, it maintains Taiwanese hospitality with attentive service, plus claw machines for fun, though winning is tough.
2025-06-10 224 瀏覽
與朋友慶祝生日,送了一個特別的生日蛋糕湯底鮮味,喝完湯可以打邊爐特別是石頭火鍋湯底,炒完食材再加湯,正所有食材新鮮還有台灣地道小食,鹽酥雞花枝丸必點食物最後還有一個甜品自助bar:愛玉,燒仙草,芋圓,冬瓜茶結帳後,還有代幣給顧客玩「夾小吃機」又又美食,又有得玩。開開心心過一晚。
與朋友慶祝生日,送了一個特別的生日蛋糕
湯底鮮味,喝完湯可以打邊爐
特別是石頭火鍋湯底,炒完食材再加湯,正
所有食材新鮮
還有台灣地道小食,鹽酥雞花枝丸必點食物
最後還有一個甜品自助bar:
愛玉,燒仙草,芋圓,冬瓜茶

結帳後,還有代幣給顧客玩「夾小吃機」

又又美食,又有得玩。開開心心過一晚。

2025-06-06 182 瀏覽
抱著試下嘅心態,同朋友食左肉多多,試左招牌爆炒海鮮湯底、頂級牛肉瀑布、小吃花枝丸。湯底很普通感覺貴左小小,牛肉唔錯好新鮮,燙幾下五成熟,好好味!花枝丸好彈牙,有台灣夜市風味。
銅鑼灣呢間肉多多火鍋真係癲嘅——唔單止係台灣過江龍,仲要玩埋即炒湯底,成個過程睇住師傅爆香蒜頭同蛤蜊,香到隔離枱都望過嚟!今次試咗佢哋招牌爆炒蒜頭蛤蜊雞湯,職員拎住個剷過嚟你面前,將蒜頭、蛤蜊落鑊「嚓嚓聲」爆炒,再加雞湯同藥材,個麻油香攻鼻到呢⋯⋯未打邊爐已經飲咗兩碗湯!大肉盤震撼視覺叫得「肉多多」緊係要狂食肉啦!我嗌咗肉瀑布,有齊霜降牛同牛板腱,成座山咁高嘅肉片睇到眼凸——霜降牛油花靚到反光,淥3秒入口即溶;牛板腱就有咬口,牛味濃到似喺台灣夜市食緊!仲有超靚嘅豬肉蛋糕,差啲想幫佢插枝蠟燭上枱啊,肉質居然唔鞋口,打卡必點!台灣夜市小食超邪惡打邊爐點少得酥脆嘅小食?佢哋嘅麻辣鴨血咬落會飆汁,辣度夠過癮;夜市小食炸到金黃,尤其鹽酥雞同甜不辣,脆到「索索聲」!夜貓服務貼心到爆凌晨肚餓?呢度開到好夜,仲有夾娃娃機同免費髮圈提供。最抵係會員生日送肉蛋糕,啱晒成班OT完嘅打工仔喪食!總結:由湯底炒到上枱,到巨無霸肉盤,成個體驗爽過打機!必點:爆炒湯底(必睇表演環節)、肉瀑布、豬肉蛋糕

大肉盤震撼視覺

台灣夜市小食超邪惡

夜貓服務貼心到爆

總結:由湯底炒到上枱,到巨無霸肉盤,成個體驗爽過打機!
必點:爆炒湯底(必睇表演環節)、肉瀑布、豬肉蛋糕
2025-05-26 364 瀏覽
台灣火鍋界王者駕到!震撼台灣火鍋界流量王,港人體驗視覺暴擊,好吃霜降牛自助吧涼菜小吃,有魚皮,蘿白,醬油選擇亦多,飯後甜品有雪糕,芋圓,仙草,自由度滿滿頂級低脂牛套餐套餐有低脂牛肉以外,也有蔬菜盤,新鮮蔬菜盤精緻。低脂牛,牛味亦相當重係,大理石紋藝術品,涮3秒入口即化,肉量多到懷疑人生~大滿足! 頂級霜降牛紅薯粉彈牙好吃,牛肉一上檯,份量大到豐富,霜降牛油花很美,豐富的頂級霜降牛。套餐非常吸睛,大碟霜降牛,足料嘅類,餃子和蔬菜拼盤~頂級霜降牛口感嫩滑,入口即溶,跟台式麻辣鍋夾!魚皮餃鮮甜爆汁,驚艷位,味道新鮮,湯底夠味不需要點醬料尾聲快樂,冬瓜茶,燒仙草,芋圓,隱藏版快樂溫馨提示,自助吧任吃甜品,好棒

自助吧

頂級低脂牛套餐

頂級霜降牛

魚皮餃
鮮甜爆汁,驚艷位,味道新鮮,湯底夠味不需要點醬料

尾聲快樂,冬瓜茶,燒仙草,芋圓,隱藏版快樂

溫馨提示,自助吧任吃甜品
好棒
2025-05-25 400 瀏覽
銅鑼灣糖街嘅台灣人氣過江龍火鍋—肉多多CP值高,推介佢哋嘅午市套餐,最平只需 $128,就可以享受到精緻嘅台式火鍋、副食同埋甜品雪糕 🍨主食方面,頂級霜降牛 🥩牛肉脂肪分布均勻,口感滑溜;而澳洲羔羊肩 🐑 同樣出色,肉質鮮嫩,值得一試!湯底方面有多款選擇,推介寶島沙茶湯同台式麻辣湯 🌶️,兩款湯都好惹味,特別係麻辣湯,辣得來又夠香😍最後,配埋一碗芋圓仙草愛玉 🍠,口感豐富,真係好似置身台灣一樣✨#肉多多 #肉多多火鍋 #肉肉大滿足 #生日肉蛋糕 #銅鑼灣美食 #火鍋 #台灣火鍋 #台式火鍋 #台式餐廳 #台灣美食 #台式料理 #打邊爐 #火鍋放題 #放題 #香港美食#香港探店 #香港旅游攻略 #香港旅游好去处 #香港美食推荐

2025-05-24 350 瀏覽
老友約我去位於銅鑼灣糖街25-31號Sugar+ 3樓的《肉多多火鍋》食午餐,環境舒適,坐得舒服。我地點左2個午市一人鍋套餐:🥢午市一人鍋套餐 $168📍老火豚骨湯:湯底清甜。📍頂級霜降牛200 gram:牛味較香濃,肉質較軟腍。📍蔬菜拼盤:有丸子、餃子、蔬菜.. 等,材料新鮮和豐富。📍副食係白飯:好食。🥢午市一人鍋套餐 $148📍阿嬤藥膳湯:湯底較濃郁。📍頂級低脂牛200 gram:油脂較低,肉實厚實,富有牛味。📍蔬菜拼盤:材料豐富和新鮮。📍副食係刀削麵:麵質彈牙。🥢自助區📍醬油:有各式醬油,自由選配。📍冷盆小菜:中華沙律、甜蘿蔔和爽口凍魚皮。甜品:仙草、愛玉、芋圓和古早味冬瓜。📍雪糕:有4款味道,我愛芒果和芋頭味。門口有個遊戲(夾零食)機消費滿$100就有1枚代幣,我張單有3枚代幣,但夾不到零食。

我地點左2個午市一人鍋套餐:

🥢午市一人鍋套餐 $168
📍老火豚骨湯:湯底清甜。
📍頂級霜降牛200 gram:牛味較香濃,肉質較軟腍。
📍蔬菜拼盤:有丸子、餃子、蔬菜.. 等,材料新鮮和豐富。
📍副食係白飯:好食。

🥢午市一人鍋套餐 $148
📍阿嬤藥膳湯:湯底較濃郁。
📍蔬菜拼盤:材料豐富和新鮮。
📍副食係刀削麵:麵質彈牙。

🥢自助區
📍醬油:有各式醬油,自由選配。
📍冷盆小菜:中華沙律、甜蘿蔔和爽口凍魚皮。
甜品:仙草、愛玉、芋圓和古早味冬瓜。
📍雪糕:有4款味道,我愛芒果和芋頭味。

門口有個遊戲(夾零食)機
  • 頂級霜降牛
  • 頂級低脂牛
2025-05-21 327 瀏覽
朋友生日黎食呢間餐廳,仲有肉蛋糕送❤️,在生日月光顧有肉蛋糕(活力梅花豬或美國牛腹肉)二選一。揀咗梅花豬肉片入口軟嫩。湯底多款選擇,多達14款湯底,揀咗藥膳精力湯,使用當歸、紅棗、枸杞、黃耆、甘草等藥材,搭配豚骨雞湯精燉,清香甜醇,令人陶醉。點咗頂級牛肉瀑布,擺盤十分吸睛。四層梯級架上懸掛著兩款牛肉片,份量十足!其中包含頂級低脂牛肉和和牛肩胛,前者味道香濃,後者則極其嫩滑。乾冰煙霧效果,有瀑布意境!仲有多款海鮮、丸滑餃、豆製品、配菜及台式小食,如油麥菜、時令鮮貝、炸花枝丸等,份量大且價格實惠。在甜品方面,肉多多火鍋提供任食台式甜品吧,包括仙草芋圓、仙草、古祖冬瓜茶,讓你可以自由調配,找到最合適的口味。