2023-05-06 131 瀏覽
店鋪裝潢簡潔 內裡調飲品區整潔企理 工具擺放整齊 枱麵潔淨 沒有飲料或食材殘渣葡萄啵啵 第一次就喝了葡萄啵啵 饮落又几特别 用上新鲜既葡萄 好多果肉 再加上似啵啵口琴既蒟蒻 普通甜度都唔觉得好甜 觉得佢哋整得啱啱好配碎沙冰好正~好解腻 夏日消暑必备!!黑糖波波鲜奶茶黑糖波波鲜奶是第二最爱 好饮 用的是新鲜鲜奶 茶香味浓 还健康 喝了都没负担好饮好多口味 下次要试吓唔同既饮品度佢哋既款式真系好多 绝对要试下真是喝成熟客了 走过路过真是不要错过啦~~
葡萄啵啵
夏日消暑必备!!
黑糖波波鲜奶茶

真是喝成熟客了 走过路过真是不要错过啦~~
  • 葡萄啵啵
  • 黑糖珍珠鲜奶茶
2022-07-23 323 瀏覽
炎炎夏日體感40度真係要整返杯野飲, 見到呢間好多水果既店就試試佢🧊🥤🥤滿杯莓莓 $35太鍾意草莓既我二話不說要呢杯, 平時都會叫少甜但天氣熱到需要啲甜, 飲緊大大杯沙冰好正。雖然天氣熱佢溶既速度好快, 但我口渴解暑既速度都追得上, 而且杯野飲都幾大杯, 抵飲😂😂😋: 🌟🌟🌟🌟/5🥤葡萄啵啵 $40朋友叫呢杯都唔錯, 好有口感有脆波波同滿滿提子肉, 味道清爽香甜, 夠哂真材實料👍🏻 😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5

🥤滿杯莓莓 $35
😋: 🌟🌟🌟🌟/5

🥤葡萄啵啵 $40
😋: 🌟🌟🌟🌟🌟/5
2022-07-23
外賣自取
下午茶
2022-03-26 203 瀏覽
今日天氣好悶氣又潮濕🥲成個人都好吾舒服出街買中午個餐嘅時候忘了加野飲行過茶咖,之前有人同我講吾好飲🙊一直都未有機會試😂😂髒髒草莓鮮奶 $29第一啖入口以為自己食士多啤梨醬🙊甜到入心🤦🏽‍♀️都吾知好事定壞事草莓同鮮奶都好甜(好似廢話)鍾意甜野可能會鍾意飲
今日天氣好悶氣又潮濕🥲成個人都好吾舒服
出街買中午個餐嘅時候忘了加野飲
行過茶咖,之前有人同我講吾好飲🙊
一直都未有機會試😂😂

髒髒草莓鮮奶 $29
第一啖入口以為自己食士多啤梨醬🙊
甜到入心🤦🏽‍♀️都吾知好事定壞事
草莓同鮮奶都好甜(好似廢話)
鍾意甜野可能會鍾意飲
外賣自取
2021-08-13 285 瀏覽
落單蛋糕波波奶綠 店員告知沒有波波可轉脆波波 結果買單時收多左錢??收錢時仲要完全無同我講 之後先話脆波波係要加錢 咁依家係你無法提供正常波波比我 轉換都係你提出嘅解決方式 又唔係我r你著數 你自己無嘅嘢自己話轉比人就唔應該多收錢啦 轉唔起直接唔好賣 或者我都可以選擇其他 而唔係你嘅問題要我去買單 唔聲唔聲就收多錢 我發現問題後店員唔應我而係直接去穩個阿叔 同佢承認係無預先同我講 問點解決 依下都知係自己錯啦但對我一句對唔住都無 阿叔問我:‘咁你依家要唔要阿!飲唔飲阿!飲就要比錢啦!係咪唔要啊!‘你講到咁我實唔要咯 一定要飲你架?態度咁惡劣 你自己員工有問題佢自己都知啦 好意思話返個客 退錢果下話’退咪退咯 唔緊要‘ 真係驚訝 唔想做生意嘅做咩要開門呢?
2021-08-13
10 分鐘 (堂食)