2023-02-04 366 瀏覽
唔明點解依間奶茶鋪,會唔紅。真係超好飲。打電話叫外賣,特登揸車都要飲嘅奶茶!可惜平時住九龍屋企附近冇佢嘅分店。返入去元朗食嘢一定唔會飲一杯仲幫friend買埋。都大贊呢間奶茶簡直係隱世店估唔到咁好飲!希望佢可以keep住一直都咁好飲啦♥️最鍾意飲佢無糖嘅葡萄波波,食到勁多葡萄🍇,唔似平時飲嗰啲藥水味,對於我呢種葡萄控真係停唔到。有次嗌咗杯忙忙Plus,又係好飲到傻!成杯都係新鮮芒果咁,下次試暈晒其實平時一定唔會叫嘅先😂😂睇下會唔會都種草
唔明點解依間奶茶鋪,會唔紅。
真係超好飲。打電話叫外賣,特登揸車都要飲嘅奶茶!
可惜平時住九龍屋企附近冇佢嘅分店。
2023-02-04
外賣自取
  • 葡萄啵啵
  • 芒芒PLUS
2022-07-05 417 瀏覽
岩岩一睇先知原來茶咖一個評語都冇其實呢間茶飲店我都經常幫襯特別係鐘意佢地既流芒髒髒鮮奶之前曾經有朋友問我 點解你會咁鐘意幫襯其實都係因為佢地既芒果真係好甜同埋有好多芒果肉係裡面芒果同牛奶夾雜住個味道 真係每一次行街經過都忍唔住買番一杯 同埋佢地既分店都完全冇分別一樣係咁好飲我亦試過佢地其他飲品但係對於我係芒果狂熱份子 所以始終流芒髒髒鮮奶係第一位希望可以一直keep住水準 再研究一些新飲品總括而言:茶咖既出品真係好飲既 推薦大家去幫襯下
岩岩一睇先知原來茶咖一個評語都冇
但係對於我係芒果狂熱份子 所以始終流芒髒髒鮮奶係第一位
希望可以一直keep住水準 再研究一些新飲品

總括而言:茶咖既出品真係好飲既 推薦大家去幫襯下

2021-12-23
5 分鐘 (外賣自取)