2023-05-12
朝早番工時段,要搞掂個早餐既話都莫過於係去茶餐廳到坐低慢慢嘆杯茶🪑除左方便之外仲已經set好哂有齊全部野食,不論輕食定豪食都滿足到全部人🍳。今日就係青衣呢度搵食,餐廳明顯係行街坊路線,因為都見到有唔少熟客同店員閒聊🫶同一貫茶仔一樣都係有唔同套餐選擇🅰️咁我當然要豪食一下歐陸早餐啦🥣。🐒香煎雞扒配香脆牛油厚多士+煎雙蛋💰$41👉🏻熱咖啡如果大胃王怕唔夠食仲可以+$8配迷你湯粉/無糖牛奶麥皮🥛非常健康亦十分人性化食物方面都好正常,同出面既茶餐廳一樣,不過我好欣賞佢既雞排醃製得好好👍🏼而on top既汁都好有港式風味🇭🇰其他多士同雙蛋都正常發揮,就係一貫茶餐廳既風格🍴快靚正,如果係住附近過去食個飯都好方便🏃🏻♂️食飽飽又係時候開始忙碌的一天嚕
。
。