以前做外賣店嗰陣都幾好食,都成日幫襯,因為幾有越南風味,法包係非常出色。自從轉左入鋪,食過幾次,但好可惜係越嚟越差。最後一次幫襯嗌咗雜錦湯河,食過好多次貪佢咩餸都有,而當中一直都係有正常雞絲,呢次好特別,竟然求其比舊燒味嘅油雞我,係真係燒味舖嘅豉油雞,咁我問聲樓面點解雞絲會變咗油雞,你哋餐廳冇油雞㗎喎,佢話來貨轉左係咁。我當中咗伏算,呢間舖頭應該出咗啲問題。事後有喺西裕街紅葉見到該樓面番工。另外轉咗入舖黎超多蚊滋烏蠅一直冇改善。好可惜睇住一間鍾意食嘅鋪頭變化,其實都幾灰。自從呢次我放棄咗呢間越南餐廳。建議大家想食嘅話,最好嗌外賣,落定單先,如果唔係門口會等到你俾嘢咬腳痕。

另外轉咗入舖黎超多蚊滋烏蠅一直冇改善。

2023-08-25
15 分鐘 (堂食)
  • 越式法包
2024-07-08 282 瀏覽
叫了凍檸茶,豬頸肉煎蛋飯。好味,配豉油蔥油撈飯好好味。凍檸茶普通,茶底清。煎蛋有少少燶邊,配合豉油好正。Open rice 外賣八折,好抵食。味道方面好好及飽肚好有滿足感。外賣取餐時間適中,不用等太久。抵食,價錢方面抵👍
叫了凍檸茶,豬頸肉煎蛋飯。
好味,配豉油蔥油撈飯好好味。
凍檸茶普通,茶底清。
外賣取餐時間適中,不用等太久。抵食,價錢方面抵👍
豬頸肉飯加凍檸茶
豬頸肉飯加凍檸茶
2024-06-09 215 瀏覽
越味屋的牛肉法飽非常好吃,值得一試。麵包的外皮烘烤得恰到好處,外脆內軟,帶來絕佳的口感。而內餡的牛肉則選用上等食材,鮮嫩多汁,每一口都能感受到牛肉的鮮美。配上爽脆的蔬菜,使整個法飽不僅口感豐富,還多了一份清爽。醬料則是點睛之筆,少少酸辣的香濃醬料恰到好處地提升了整體風味,讓人一試難忘。這款牛肉法飽確實是越味屋的必試之選之一。餐廳的服務也非常周到,客人可以在到達前5分鐘先打電話去預訂,這樣就能避免等待的時間,去到即拿走,非常方便。這一點特別適合那些忙碌又講求效率的食客。總體來說,越味屋的牛肉法飽在食材、口感和服務上都表現得非常出色。這裏的牛肉法飽不僅滿足了味蕾的需求,更是一種美食享受。每次咬下一口,都能感受到不同層次的味道,是一次難忘的美食體驗。強烈推薦給所有喜愛越南美食的朋友們,絕對不容錯過!

外賣自取