2021-09-17 80 瀏覽
之前喺社交平台見到有朋友介紹咗呢一間餐廳!之前一直都好想過嚟試吓,今日終於都有時間可以食到啦!鍾意食日式嘢,因為成個擺盤好精緻,而且好有心思烹調!所以非常期待!叫咗一份冷稻庭烏冬拌柚子醋,呢個凍嘅烏冬好彈牙,而且好香!再加埋呢個柚子醋一齊食!成個口腔都好清新,而且再加埋上面有蛋同埋紫菜!真係好友日式嘅風味!另外仲叫咗一份牛肉壽喜燒蓋飯!呢個牛肉壽喜燒好豐富!同埋呢度嘅牛肉好好食,肥瘦適中,而且加埋呢度嘅醬汁,味道好夾!同埋配料好多,呢個飯真係好好食!平時打邊爐食呢個就多,不過食蓋飯就真係好少見!

2021-09-16 53 瀏覽
可能因為新開,又或者附近唔算太方便,平日晏晝黎,計埋我同朋友都係得三枱客,可以坐底靜靜地傾下計。牛肉壽喜燒蓋飯牛肉比想像中多,配菜亦都好豐富,特別係菇,醬汁味道濃撈飯一流。椰香和風雞膇咖喱日式咖喱,同印度/港式咖喱唔同,唔會太辣,會比較甜,再加埋椰奶嘅味,雞膇好滑Home Made Coffe BaileysW/ Sea Salted Carml Roll滿心期待個卷蛋,但都幾失望,食落口感偏實有啲似嘉頓瑞士卷, Baileys味唔夠突出,要好細心先食得出。蝶豆花蜂蜜櫻花梳打以我食過咁多次櫻花制品嘅經驗,真係唔好期待佢會有幾好飲XD梳打味道中規中矩,但樣貌顏色打卡一流!

椰香和風雞膇咖喱

蝶豆花蜂蜜櫻花梳打
以我食過咁多次櫻花制品嘅經驗,真係唔好期待佢會有幾好飲XD
梳打味道中規中矩,但樣貌顏色打卡一流!
蝶豆花蜂蜜櫻花梳打
2021-08-06
2021-09-14 72 瀏覽
今日約咗個好朋友敘舊,佢話呢間餐廳之前食過好好食,所以今日都帶咗我去試吓!😎本身都已經好鍾意食日本嘅烏冬,見到呢度有個椰菜咖喱烏冬一定要叫黎試吓啦!呢個和風野菜咖喱讚岐烏冬份量好多,而且呢度嘅和風椰菜都係用新鮮嘅蔬菜,而且好甜!加埋呢個咖喱烏冬一齊食好健康!而且呢個烏冬好滑好彈牙,煮得啱啱好!配合埋咖喱汁一齊食非常配合!另外仲叫咗一個豚肉配醬油蛋黃漬和風飯團!呢個和風飯團好精緻,而且豚肉嘅份量都好多!最令我有驚喜嘅係呢個蛋黃漬!好似係要前一晚準備好今日先會有得食,所以係限定份量的!呢個醬汁加埋豚肉一齊食真係冇得輸!豚肉本身已經好好食,而且呢度嘅油香好足夠!所以非常吸引😎

2021-07-07
/ ʜᴇʀᴇ ʏᴏᴜ ᴀʀᴇ, ᴅᴏᴜᴢᴏ! /꧁𝗗𝗼𝘂𝗭𝗼 都佐꧂ 荃灣西附近新開張的一家和式復古cafe餐廳位置實在有點僻 即便我是荃灣人亦覺得不太方便不過僻靜還是有個好處就是人流較少 可以無壓力地坐上數小時與朋友慢慢閒聊復古風的Storefront異當搶眼藍綠色的窗框配深褐木色 再加上lace窗紗 是少有走懷舊風格的cafe室內的歐式花磚亦深得我心可惜食物質素平平 都未必回訪了☘︎︎ 椰香和風咖喱雞腿稻庭烏冬 $𝟙𝟘𝟠咖哩出事(;´༎ຶٹ༎ຶ`)fusion唔是咁玩的好地地的日式咖哩就不要加椰奶了( ・᷄ὢ・᷅ )味道酸酸的 日式泰式印度式的味道都不是 一字記之曰: 「怪!」雞腿其實不錯 肉質頗嫩 可惜啊☘︎︎ 牛肉壽喜燒蓋飯 $𝟟𝟠吃了幾口 @nuttie.b 點的壽喜燒丼 牛肉以外 還有豆腐和芋絲味道還可以 不過牛肉有點乾韌☘︎︎ 𝚂𝚑𝚊𝚔𝚎𝚛𝚊𝚝𝚘 冰搖咖啡 $𝟜𝟘令我聯想起Cold brew 入口感覺不錯不過飲到最後見到一整顆咖啡豆(´-ω-`)?☘︎︎ 𝙾𝚊𝚝𝚕𝚢 𝚖𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎 燕麥抹茶拿鐵 $𝟝𝟘頗有特色的飲品只看到薄薄一層的抹茶 但意外地味道算濃燕麥奶頗為深色但又沒有太搶fo
/ ʜᴇʀᴇ ʏᴏᴜ ᴀʀᴇ, ᴅᴏᴜᴢᴏ! /

꧁𝗗𝗼𝘂𝗭𝗼 都佐꧂

可惜食物質素平平 都未必回訪了

☘︎︎ 椰香和風咖喱雞腿稻庭烏冬 $𝟙𝟘𝟠
椰香和風咖喱雞腿稻庭烏冬

咖哩出事(;´༎ຶٹ༎ຶ`)fusion唔是咁玩的
好地地的日式咖哩就不要加椰奶了( ・᷄ὢ・᷅ )
味道酸酸的 日式泰式印度式的味道都不是
一字記之曰: 「怪!」
雞腿其實不錯 肉質頗嫩 可惜啊

☘︎︎ 牛肉壽喜燒蓋飯 $𝟟𝟠

吃了幾口 @nuttie.b 點的壽喜燒丼
牛肉以外 還有豆腐和芋絲
味道還可以 不過牛肉有點乾韌

☘︎︎ 𝚂𝚑𝚊𝚔𝚎𝚛𝚊𝚝𝚘 冰搖咖啡 $𝟜𝟘
令我聯想起Cold brew 入口感覺不錯
不過飲到最後見到一整顆咖啡豆(´-ω-`)?

燕麥抹茶拿鐵

頗有特色的飲品
只看到薄薄一層的抹茶 但意外地味道算濃
燕麥奶頗為深色但又沒有太搶fo

ⓄⓋⒺⓇⒶⓁⓁ: 6.7/10

ᴅɪsᴄʟᴀɪᴍᴇʀ: 自費

♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎♒︎
📍 都佐 (荃灣)
荃灣聯仁街18號地舖
#cty_cafehopping
#cty_荃灣
燕麥抹茶拿鐵
2021-09-14 62 瀏覽
假日想話搵間有新鮮感既Cafe坐下,Openrice見到呢間隱世Cafe,就膽粗粗黎,附近又垃圾房又車房又回收,其實唔太明點解開呢度,心想老闆肯定係富二代唔憂做🙃因為人流都幾少下。未到1點入黎間舖都唔太多人,點左個飯同飲品,享受下假日時光,欣賞下店內幾種既裝修風格,老闆好有心思,亦好(dum)本。但點半開始,可能食飯時間,間舖突然坐到滿哂,如果想cozy,chill下我諗下次搵平日黎會更好😇食品飲品如評,非常滿意,不過可能舖頭仲新,等待食品較為耐,但品質好既係值得等既!店員都非常nice,有禮又願意耐心講解,縱使到後黎1個侍應應付坐滿既客人眉頭都冇皺一下,仲好快手快腳處理事情!真係再讚下👍👍👍可惜好心情被隔離枱4個女士打擾,因為佢地我決心上黎打篇評語表達下意見,又話等得耐又話山長水遠屯門出黎我真心笑了,明明睇住佢輪住15分鐘黎1個,15分鐘又黎1個咁,仲怪人唔比枱,乜正常餐廳唔係唔齊人或過半數都唔入得座嫁咩?有張枱比佢坐住等就算啦~其實我仲聽到原本侍應已經有張枱比佢第1個黎個個唔滿意,所以等第張,仲要R人free50蚊切餅。屯門出黎個point仲好笑,屯門出荃灣半個鐘唔駛,真係唔太明d
可惜好心情被隔離枱4個女士打擾,因為佢地我決心上黎打篇評語表達下意見,又話等得耐又話山長水遠屯門出黎我真心笑了,明明睇住佢輪住15分鐘黎1個,15分鐘又黎1個咁,仲怪人唔比枱,乜正常餐廳唔係唔齊人或過半數都唔入得座嫁咩?有張枱比佢坐住等就算啦~其實我仲聽到原本侍應已經有張枱比佢第1個黎個個唔滿意,所以等第張,仲要R人free50蚊切餅。屯門出黎個point仲好笑,屯門出荃灣半個鐘唔駛,真係唔太明d lady係點諗😆其他唔講喇太長,之後仲見到佢地投訴呢樣個樣冇野好講仲投訴個員工態度差,真係。。。🙃
食完花生再食埋個正正蛋糕就走嚕😉
想講小店要加油呀!呢幾年咁多事發生,小店唔易做,服務性行業更唔易做,唔好為1,2單差評唔開心💪💪
鹿兒島和牛漢堡咖哩飯
Espresso Tonic
Strawberry cheese cake
2021-08-22
30 分鐘 (堂食)
鹿兒島和牛漢堡咖哩飯
Espresso Tonic
Strawberry cheese cake
  • 和牛漢堡咖喱飯
2021-09-13 43 瀏覽
之前見到喺社交平台有朋友推介左呢間喺荃灣嘅都咗!見到餐廳環境幾靚同埋朋友介紹話呢度嘅餐廳非常用心經營,所以就今日就去咗呢度幫襯下!😆餐廳喺馬路旁邊,但係入到去嘅風格完全俾人感覺好寧靜好休閒嘅裝修!有種好似去咗世外桃源嘅感覺哈哈😆😆我叫咗呢個home-made coffee baileys caraml roll $58😆一上枱已經覺得好靚好精緻嘅擺盤,而且呢個甜品好香濃嘅咖啡味道,而且一啲都唔會太甜,啱晒我!入面嘅cream亦都好香濃!整體來講好滿意,一個好休閒好滿足嘅下午茶!😆

2021-07-25
價錢合理的日式西餐廳: Creamy coconut curry chicken with rice 椰香和風雞鎚咖喱飯 🌾🍗🍛 $108呢款咖喱飯用左有少少忌廉味嘅黃咖喱,個椰子味真係好香濃🥥,入邊有薯仔粒🥔、紅蘿蔔粒🥕、洋蔥蓉🧅等等,都好健康嫁,面頭放左两大隻嫩滑嘅雞髀好吸引,啲咖喱味仲滲哂入雞肉入面好入味😍Roasted bonito 鰹魚半敲燒 🐟 $68呢個小食個擺盤真係好靚✨,連啲蒜頭🧄都切到成朵5塊花瓣嘅花形狀咁樣影相超級吸睛📸鰹魚嘅味道新鮮甜美,有少少似日本刺身嘅感覺,魚肉連埋蔥、榨菜同埋蒜頭一齊食又真係幾夾嫁👍🏻Japanese Kagoshima wagyu beef burger curry with Sanuki udon 鹿兒島和牛漢堡咖喱配讚岐烏冬 🥩🍜 $158呢款和牛烏冬做到好似漢堡包嘅外型咁樣真係好特別🥰雖然和牛冇做到超級入口即溶嘅感覺,但係勝在牛味濃郁,真係唔錯!烏冬嘅口感勁彈牙啊,撈埋啲少少辣嘅咖喱食簡直係完美嘅組合!
價錢合理的日式西餐廳:

椰香和風雞鎚咖喱飯 🌾🍗🍛 $108

Roasted bonito
鰹魚半敲燒 🐟 $68

鹿兒島和牛漢堡咖喱配讚岐烏冬 🥩🍜 $158
2021-09-09 73 瀏覽
📌 都佐 ~ 荃灣荃灣新開左一間復古風嘅日式餐廳🎏唔近地鐵站 要行一陣先到夾雜喺車房之間 門面相對上比較突出😂裝修帶有懷舊氣息 環境恬靜📺比較遠離繁忙嘅街道 坐得好舒適😌仲可以預先訂位 下午嚟到人流都唔算多✌🏻食物主要係日式定食 主食選擇唔算多但同普通咖啡店嘅西餐有所不同🤩另外仲有手沖同日式虹吸咖啡☕️服務態度亦非常友善 仲會不斷添水非常貼心👍🏻1️⃣ 牛肉壽喜燒蓋飯 𝗦𝘂𝗸𝗶𝘆𝗮𝗸𝗶 𝗕𝗲𝗲𝗳 𝗗𝗼𝗻 $𝟳𝟴 (𝟴/𝟭𝟬)一見到餐牌有呢一款就即刻點咗🤣食肉獸就係我 賣相都冇令我失望😍牛肉份量很多 不過有少少乾仲有最為精粹嘅蛋黃 撈埋飯一齊食超級正😋配菜方面有菇同芋絲 味道都幾濃味👅2️⃣ 鰻魚茶漬飯 𝗘𝗲𝗹 𝗖𝗵𝗮𝘇𝘂𝗸𝗲 $𝟵𝟴 (𝟳/𝟭𝟬)賣相好吸引 份量其實都幾多👀而且有好多鰻魚肉 厚肉彈牙但略嫌鰻魚有啲多骨🤭旁邊仲有好多煎蛋捲同紫菜送飯🍳茶漬係用咗綠茶 就咁送飯會有少少淡味但係加埋鰻魚嘅濃味就可以中和番~3️⃣ 𝗛𝗼𝗺𝗲𝗺𝗮𝗱𝗲 𝗖𝗼𝗳𝗳𝗲𝗲 𝗕𝗮𝗶𝗹𝗲𝘆𝘀 𝘄/ 𝗦𝗲𝗮 𝗦𝗮𝗹𝘁𝗲𝗱 𝗖𝗮𝗿𝗮𝗺𝗲𝗹 𝗥𝗼𝗹𝗹 $𝟱𝟴 (𝟲.𝟱/𝟭𝟬)賣相唔算特別吸引 因為中間啲cream切得唔好味道方面
📌 都佐 ~ 荃灣

而且有好多鰻魚肉 厚肉彈牙
但略嫌鰻魚有啲多骨🤭
旁邊仲有好多煎蛋捲同紫菜送飯🍳
茶漬係用咗綠茶 就咁送飯會有少少淡味
但係加埋鰻魚嘅濃味就可以中和番~
鰻魚茶漬飯

賣相唔算特別吸引 因為中間啲cream切得唔好
味道方面咖啡味亦不算突出☕️
Baileys忌廉相對上比較甜 蛋糕體幾乾🤔
質感較為結實 整體甜到有啲膩🥴

4️⃣ 桂花檸檬柚子梳打 𝗢𝘀𝗺𝗮𝗻𝘁𝗵𝘂𝘀 𝗟𝗲𝗺𝗼𝗻 𝗬𝘂𝘇𝘂 𝗦𝗼𝗱𝗮 $𝟰𝟯 (𝟳.𝟱/𝟭𝟬)
喺地鐵行過嚟真係身水身汗🥵
要飲番啲清新嘅飲品 呢款梳打味道都唔錯
非常清新解渴 桂花嘅味道唔算好突出🧐
柚子味相對上比較重 甜度剛剛好🤘🏻
桂花檸檬柚子梳打

5️⃣ 𝗟𝗮𝘁𝘁𝗲 $𝟯𝟴 (𝟳/𝟭𝟬)
拉花真係好靚 咖啡味道正常

環境服務🥂: 8/10
推薦指數👍🏻: 7.5/10

🍴: 都佐
📍: 荃灣聯仁街18號地舖
🔍: 12:00-18:00 (Mon); 12:00-22:00 (Tue-Fri); 11:00-22:00 (Sat); 11:00-18:00 (Sun)

☟︎ 同地區餐廳
#hkhungryfoodie日本菜
鰻魚茶漬飯
Latte
2021-09-08 61 瀏覽
一入到呢間餐廳已經有一種煥然一新嘅感覺,成間餐廳嘅裝修好有風格!而且有一種世外桃源嘅感覺,出面條街咁熱辣辣,而且好繁囂,一入到嚟有一種好寧靜嘅感覺!❤️呢個感覺真係令人好舒服!好適合同閨蜜兩個人正整地坐低食嘢傾吓心事嘅地方!而且呢度嘅食物一啲都唔貴!其中一個好鍾意嘅係呢度嘅冷稻庭烏冬拌柚子醋,咁大個烏冬都只係$58 ,對一間日式Cafe來講,算係一個好平嘅價錢!而且呢個烏冬雖然簡單,不過食落去真係會有驚喜!呢個柚子醋嘅配搭好夾,而且到庭烏冬非常彈牙!再加上有和風紫菜同埋蛋絲嘅香味!夾埋一齊食其實你都已經好豐富!再加上呢度亦都係一個咖啡發燒友嘅好地方!呢度嘅咖啡全部好有特色!亦都係呢度嘅老闆精心炮製同埋調校的!所以好適合香港人嘅口味,對於鍾意飲咖啡嘅人來講,一定要試吓!

而且呢度嘅食物一啲都唔貴!
2021-09-08 65 瀏覽
今日去咗荃灣同朋友周圍行吓街,好耐都冇喺荃灣行街食嘢啦,記得以前細個嘅時候成日都過嚟荃灣掃街食好嘢!今次都喺OpenRice搵咗一陣,最後揀咗呢一間都佐🤩餐廳好有特色,裝修好靚好別字,有宮廷嘅感覺!而且仲有鏡面玻璃,非常適合打卡!🤩塩麴豚肉配醬油蛋黃漬和風飯團呢一個豚肉非常特別,特別在於呢度嘅蛋黃漬!呢個醬汁睇落去平平無奇,本來都冇乜特別感覺,不過一食落去真係好大嘅驚喜!!味道非常濃郁,而且配合埋燒咗嘅豚肉一齊食,味道真係好夾!🤩再加上呢度嘅和風飯團都好入味,好有日本飯團嘅味道,就算就咁食飯團都非常好食!而且價錢合理,相對來講性價比好高,會再次消費嘅地方!

塩麴豚肉配醬油蛋黃漬和風飯團
2021-08-16
2021-09-08 48 瀏覽
今日去咗荃灣見客,見完客之後有少少時間可以坐低自己嘆吓一個好食嘅午餐!入咗去呢間都佐!❤️見到環境幾舒適,所以就入咗去試吓!呢度嘅餐牌選擇唔算好多,主打日式料理,我就梗係要試吓呢度最出名嘅咖喱飯啦😍😍椰香和風雞膇咖喱飯 $108呢個咖喱飯嘅賣相好吸引,有兩件大大隻嘅雞鎚,再加上好豐富嘅咖喱汁!而且呢個和風咖喱係好香嘅夜香味,偏甜少少,鍾意食甜咖喱同埋日式咖喱就一定會好鍾意!而且呢個雞鎚好大件,肉質好嫩滑!夾埋呢個咖喱一齊食好啱啱好!而且呢個咖喱一啲都唔會搶咗雞肉本身嘅味道!好多時出面食咖喱,都會比咖喱味蓋過咗本身食物嘅味道!呢度一啲都唔會,反而夾得啱啱好,非常出色!!

😍椰香和風雞膇咖喱飯 $108
2021-08-10
2021-09-07 39 瀏覽
今日喺荃灣好想搵好嘢食,喺OpenRice搵吓搵吓見到呢間都佐有好多好評!所以就行咗過去試吓!💖💖餐廳裝修幾別字,而且店員服務質素好好!好用心推介食物,值得一讚💖叫咗呢個塩麴豚肉配醬油蛋黃漬和風飯團上枱嘅時候冇乜太大驚喜,不過擺盤幾靚幾有特色,好似好有日本風味咁!點知俾佢呢個蛋黃漬驚艷左!冇諗過呢個仗咁㗎,喺香港好似未食過呢樣嘢!好有特色好有風味,加埋豚肉一齊食好好食!相對上比較濃,不過一啲都唔會好鹹!加埋飯一齊食好正!另外仲叫咗一杯espesso tonic!賣相好吸引,而且好香好滑嘅咖啡加埋tonic👍🏻👍🏻好特別好有驚喜!

叫咗呢個塩麴豚肉配醬油蛋黃漬和風飯團

2021-07-07
2021-09-07 24 瀏覽
今日去咗搵荃灣嘅朋友仔食飯,本身仲未諗到食啲乜,點知落車行去佢屋企途中見到有間好亮麗嘅餐廳喺一排五金舖中間,顯得佢嘅特別,所以就決左今晚食呢間!🤣餐廳嘅內部裝潢唔知點解好有摩洛哥feel😂😂黑白色嘅地板配上雲石枱,連牆壁都係好啱打卡嘅背景板!但係其實餐廳主打嘅菜式係日式料理!🍡鰹魚半敲燒HK$68第一次食半生熟既鰹魚,無諗到咁新鮮,配埋辣辣地既柚子芥末醬汁同埋蒜頭當作前菜好開胃!🍡鰻魚茶漬飯 HK$98呢個餐嘅擺盤都幾靚,由鰻魚及卷蛋包圍住啲白飯,飯嘅上面都有好多飯鬆!鰻魚識落好香口,亦都好嫩!而卷蛋一開始以為質地會似玉子燒,但原來只係普通煎蛋捲😅由於係茶漬飯嘅關係,餐廳則配上茉莉花茶,茉莉花味好香,配埋硬硬地嘅飯,食落都幾清新!🍡塩麹豚肉配醬油蛋黃漬 HK$88一開始見到佢個三個飯團都有少少猶豫會唔會好乾,因為只有細細碟既醬油蛋黃漬可以送口🤭但無諗過呢碟蛋黃漬既味道比較重口味,用飯團沾啲汁食一啲都唔乾!相比之下,豚肉就普通,冇乜驚喜!

🍡鰹魚半敲燒HK$68

🍡鰻魚茶漬飯 HK$98

🍡塩麹豚肉配醬油蛋黃漬 HK$88

2021-09-06 27 瀏覽
之前成日喺社交平台見到有朋友喺呢間餐廳食完之後都有好嘅comment,所以成日都好想試吓,今日男朋友終於都帶咗我過嚟食啦!😍😍餐廳亦都唔好靚,好有文清風格,好適合打卡!❤️😍和風野菜咖哩讚岐烏冬朋友係食素嘅,所以呢度呢一份係全素嘅烏冬,有好多唔同嘅菜一齊食!而且呢一個烏冬亦都非常彈牙,係好好食嘅烏冬!再加上呢度用咖喱汁一齊撈埋一齊食,味道真係好吸引👍🏻👍🏻😍塩麴豚肉配醬油蛋黃漬和風飯團至於呢一份豚肉飯真係好出色,最鍾意嘅係呢個豚肉燒得好香,而且好入味!再加埋呢個和風飯團好好食,唔好睇佢份量好似好細,不過絕對夠飽!❤️桂花檸檬柚子梳打呢一杯梳打好香嘅桂花味,係出面好少會飲到呢一種飲品!而且加埋檸檬同埋柚子嘅味道好夾,好似香好清新!❤️❤️😍

餐廳亦都唔好靚,好有文清風格,好適合打卡!❤️😍

和風野菜咖哩讚岐烏冬

塩麴豚肉配醬油蛋黃漬和風飯團

桂花檸檬柚子梳打
2021-09-06 24 瀏覽
今日早咗做完嘢, lunch time有好多時間可以周圍搵吓好嘢食,所以就去咗公司附近嘅呢一間都佐試吓!😋餐廳環境好舒適,而且座位非常闊落,好適合慢活👍🏻⭐️叫咗一份冷稻庭烏冬拌柚子醋同埋另外叫咗一杯espresso tonic😋😘成個配搭非常鍾意,呢個烏冬好好食,係好爽口彈牙嘅稻庭烏冬!😋再加上本身嘅我都好鍾意食冷烏冬,不過出面好少會食到呢一個柚子醋撈埋一齊食嘅烏冬!感覺唔會好樓,而且識落佢仲有淡淡香嘅柚子味!⭐️⭐️至於呢杯飲品亦都好出色,係凍嘅咖啡,而且加埋一齊飲個味道好特別,好濃郁,而且好醒神!係我好鍾意嘅味道,睇嚟呢度嘅咖啡下次都要再試吓唔同口味先得😋

餐廳環境好舒適,而且座位非常闊落,好適合慢活👍🏻⭐️

至於呢杯飲品亦都好出色,