2008-07-12
食左十幾次喇, 成日都唔記得寫食評, 搞到的人以為無人唔好食又冷清清, 其實呢間店係禾旱蓋珍珠今日吃了柚子蝦沙律: 媽咪很喜歡, 食完堂食會外賣2盒拎番屋企. 唔知點解佢咁中意, 我覺得好食, 不過唔會甘瘋狂.咖喱海鮮包: 包烘得脆脆地, 暖暖地, 裡面的蛋係我喜歡的咖喱蟹果種"漿狀蛋", 好味, 咖喱好香, 不過海鮮爭d 咸肉炒椰菜苗: 好之前幾次仲食過:生菜包: 好garlic包: 好(呢樣好難整得難食既)甜酸魚: 好明爐魚: 好好鐵板蠔仔蛋: ok咖喱炒蟹: ok炒金邊粉: ok泰式拼盤: 好蝦餅: 好好鐵板炒通菜: 好泰式腸炒飯: 好好芓頭焗飯: 好好菠蘿炒飯: 好生蝦: 好 (但不太喜歡食生蝦)芒果特飲: 好石榴特飲: ok總括而言, 唔好見佢無人以為唔好食, 係唔錯架, 而且全都係泰人, 廚都係, 都幾正宗.服務態度初時來都唔太好, 都係cool cool地, 後來來熟左, 其實原來佢地係慢熱遮!
咸肉炒椰菜苗: 好
之前幾次仲食過:
生菜包: 好
garlic包: 好(呢樣好難整得難食既)
甜酸魚: 好
鐵板炒通菜: 好
泰式腸炒飯: 好好
芓頭焗飯: 好好
菠蘿炒飯: 好
生蝦: 好 (但不太喜歡食生蝦)
芒果特飲: 好
石榴特飲: ok