(非會員)
2008-02-25 8 瀏覽
蟹黃咖哩雞飯最正, $35午餐重有飲!今日同朋友去食,叫個蟹黃咖哩雞飯餐+海南雞豬脛肉飯餐+通菜+冬陰功+泰式蝦刺身,總數$210我一坐低,佢就已經送一碗湯,比我睇係午市餐牌,價錢都係$35左右,裡面都有過十款選擇!我先選擇兩個餐, 分別係叫個蟹黃咖哩雞飯餐同海南雞豬脛肉飯餐, 之後我又想食其他, 所以叫佢比埋個餐牌我, 一次過叫晒! 蟹黃咖哩飯最好食, 又多汁! 其次係蝦刺身! 夠新鮮, 個汁都好好味! 鍾意濃味就一定要試冬陰功,有分大/細碢,我要一個細,有5碗份量, 味道好香濃, 好足料!! 海南雞夠滑豬脛肉冇渣, d飯唔會油! 雖然已經好好, 但係都係蟹黃咖哩好味d!我兩個人食到飽晒都只係$210! 底食又好味!!
蟹黃咖哩雞飯最正, $35午餐重有飲!
我兩個人食到飽晒都只係$210! 底食又好味!!