2023-03-03 849 瀏覽
最近見到閣樓市集新出咗隻外賣自取三文治價格唔貴就去試咗一下🌟 登記做會員仲有購物88折優惠所以都幾抵買😆順便仲買咗啲「飯小偷」(好味的韓式小菜)下次想再去買埋醬油蟹!今次試咗醬油蝦真係方便又好食🤤🤤-🥑 炸牛油果軟殼蟹三文治軟殼蟹外皮勁酥脆又鮮嫩牛油果味道都好濃郁夾埋其他新鮮配料有種清新爽口嘅感覺食完一個已經勁滿足-🥔 脆脆瘋薯棒口感酥脆再配上特製的醬料都好啱當做下午茶點心~-💓 泡菜一盒細盒個份量都幾多剩低嘅仲可以整泡菜湯~-🦑 泡菜魷魚甜甜辣辣好啱配飯食💓-🦐 醬油蝦蝦嘅味道夠鮮美直接食都唔會太咸仲有微微的甜味醬汁味道非常濃郁~-
最近見到閣樓市集新出咗隻外賣自取三文治
價格唔貴就去試咗一下
🌟 登記做會員仲有購物88折優惠
所以都幾抵買😆

順便仲買咗啲「飯小偷」(好味的韓式小菜)
下次想再去買埋醬油蟹!
今次試咗醬油蝦真係方便又好食🤤🤤

食完一個已經勁滿足
🥔 脆脆瘋薯棒

口感酥脆
再配上特製的醬料
都好啱當做下午茶點心~
💓 泡菜

一盒細盒個份量都幾多
剩低嘅仲可以整泡菜湯~
🦑 泡菜魷魚

甜甜辣辣
好啱配飯食💓
🦐 醬油蝦

蝦嘅味道夠鮮美
直接食都唔會太咸
仲有微微的甜味
醬汁味道非常濃郁~
  • 醬油蝦
2023-02-28 513 瀏覽
今次經過黃大仙見到呢間閣樓市集有好多貨品仲有三文治🥪即叫即整跟手入貨買埋凍肉翻屋企煮飯😆🔸軟殼蟹牛油果蛋沙律烤脆三文治 $58要等15-20mins,買外賣要預時間等。有大大隻軟殼蟹夾係中間,仲有牛油果、蛋沙律在內,勁豐富😍三文治包以牛油烘脆,非常香濃~份量都多,食完已經好夠飽!外賣拎走,翻到屋企食,軟殼蟹仲係好酥脆!🔸日本鹿兒島特選和牛片(150克) $118本來要$180,做左會員後可以用優惠價$118購買,真係超抵買呀!和牛片肉質上盛,油脂分佈好平均,煮完肉質嫩滑。用黎打邊燼都好正架~🔸免治牛肉 $38一盒都幾多,抽咗真空保存,價錢都抵食架,牛肉味濃,用嚟整芝士千層麵就好滋味啦😆🔸甜辣魷魚絲 (S) $38有細及大size,今次買左兩款小食試試。甜辣魷魚絲唔會過辣,而且仲甜甜地好啱作為餐前小菜。🔸泡菜 (S) $38自家製泡菜,味道整得同係韓國食嘅差唔多!平時送飯加d泡菜就特別正啦!🔸蘋果西打 $8好鐘意飲呢款嚟自台灣嘅飲品,唔係好常見有得買!今次係呢間見到有一定要買嚟配三文治食☺️
今次經過黃大仙

🔸泡菜 (S) $38

🔸蘋果西打 $8
2023-02-23
外賣自取
是日我同屋企人喺黃大仙中心食完晏🍜之後經過閣樓市場 見到呢度韓式、日式、台式小食都有凍櫃仲有超多嘢食 就決定買啲嘢返去加餸!見到新出咗韓式🇰🇷爆餡三文治🥪好耐冇去韓國嘅我 當然要試下啦😋三文治係即叫即整 夠晒新鮮滾熱辣🔥🦀軟殼蟹牛油果蛋沙律烤脆三文治($58)香脆嘅軟殼蟹 配上牛油果同埋碎蛋 餡料超多口感豐富 味道濃郁 食到冇停口🤤🤤除咗三文治 我哋仲買咗2款韓式前菜分別係甜黑豆($38/細份)同埋酸海藻($38/細份)送飯一流😆食飯當然唔少得肉🥩 我哋就揀咗黑安格斯牛舌芯(厚切)($88)美國Prime雙併火鍋片(封門柳&牛板腱)($79)牛舌肉質軟腍 封門柳同牛板腱肉味濃郁😍好好食見到有即食糖水 我就買埋杏仁糊($16)返去食🤣埋單先知 原來提供名同電話就可以免費成為會員 買嘢有88折!咁抵 我當然即刻join啦😆下次要再嚟買嘢!
是日我同屋企人喺黃大仙中心食完晏🍜之後
經過閣樓市場 見到呢度韓式、日式、台式小食都有
凍櫃仲有超多嘢食 就決定買啲嘢返去加餸!

見到新出咗韓式🇰🇷爆餡三文治🥪
好耐冇去韓國嘅我 當然要試下啦😋
三文治係即叫即整 夠晒新鮮滾熱辣🔥

🦀軟殼蟹牛油果蛋沙律烤脆三文治($58)
香脆嘅軟殼蟹 配上牛油果同埋碎蛋 餡料超多
口感豐富 味道濃郁 食到冇停口🤤🤤
軟殼蟹牛油果蛋沙律烤脆三文治

除咗三文治 我哋仲買咗2款韓式前菜
分別係甜黑豆($38/細份)同埋酸海藻($38/細份)
送飯一流😆

食飯當然唔少得肉🥩 我哋就揀咗
黑安格斯牛舌芯(厚切)($88)

黑安格斯牛舌芯(厚切)

美國Prime雙併火鍋片(封門柳&牛板腱)($79)

牛舌肉質軟腍 封門柳同牛板腱肉味濃郁😍好好食

見到有即食糖水 我就買埋杏仁糊($16)返去食🤣

咁抵 我當然即刻join啦😆下次要再嚟買嘢!
2023-02-19
軟殼蟹牛油果蛋沙律烤脆三文治
美國Prime雙併火鍋片(封門柳&牛板腱)
韓式泡菜豚肉芝士滑蛋三文治🥪用盒子載住三文治層層疊,order完即整,大約等20分鐘整好😊麵包搽上牛油好香😍裏面芝士同炒蛋嫩滑口感好濃味😋主角泡菜、豚肉好邪惡😈啖啖肉豬肉夠軟腍,加上醃過泡菜微微辣啱晒香港人嘅口味 ,再加埋新鮮嘅蕃茄、蔬菜和返油膩感,而且份量啱啱好啱,食完大滿足😍😍韓式醃制嘅菜呢度都有得賣係😍😍我就鍾意辣章魚同辣雞泡魚乾,有大/細嘅盒裝,膠盒都好精緻欣賞佢哋嘅logo可以放雪櫃好方便㗎,雞泡魚乾厚身咬落去好趙口有醃製過嘅辣味微微香辣越食越開胃🤩🤩另外仲有辣章魚新鮮嘅章魚,好彈牙配上韓式辣醬好好味🤤呢度零食產品都比較多,產品都比較特別有韓式、日式同台灣嘅零食,仲有啲果酒好特別沖繩橙菠蘿味呢個係限定嘅菠蘿果酒蘋果梳打走同埋健康食品仲有蘆薈冷麵嗎同埋和風醬汁味,最後我都好鍾意食呢個韓國雞泡魚乾,呢個會越食越上癮㗎😍😍仲有我最愛嘅鹹蛋黃流沙曲奇而家會員可以免費申請之外,仲即時可享有88折優惠😍價錢折實後好抵🤩🤩🤩另外仲有每個月會員都有一個零食驚喜會員價$180 一大盒嘅零食盒,直送到你家裏我方便,最開心開箱時比到大驚喜📦🎊

韓式泡菜豚肉芝士滑蛋三文治🥪

麵包搽上牛油好香😍裏面芝士同炒蛋嫩滑口感好濃味😋

另外仲有辣章魚新鮮嘅章魚,好彈牙配上韓式辣醬好好味🤤

沖繩橙菠蘿味呢個係限定嘅菠蘿果酒
仲有我最愛嘅鹹蛋黃流沙曲奇

而家會員可以免費申請之外,仲即時可享有88折優惠😍
價錢折實後好抵🤩🤩🤩

另外仲有每個月會員都有一個零食驚喜
2023-02-12
2023-02-18 198 瀏覽
黄大仙中心北館開咗閣樓市場😝知道佢係餐廳起家,而家仲做埋韓日台食品,有零食酒水雪糕雪條,仲有勁多急凍嘢、凍肉。而家門市仲可以免費登記會員,會員買嘢食所有都有八八折😱因為佢哋餐廳起家,所以佢哋賣埋各款韓國前菜,款式好多總共10幾款😃 帶左辣章魚番屋企,食落煙煙靭靭仲有啲蒜好好食。另外試咗黑豆,甜甜地感覺好補。仲有即整招牌爆料韓式爆餡三文治,份三文冶勁爆料有份量,個包裝都好整齊好靚。韓式燒汁牛肉芝士滑蛋三文治🥪勁多燒汁牛肉,滑蛋有好滿溜仲有片芝士好味道。佢哋仲有好多韓日台凍嘢食😝王將餃子一定唔少得!!!煎到個皮脆卜卜無得輸,炒麵用來做早餐一流。豬肉餡餅就留來做下午茶😝價錢唔貴好抵食。

2023-02-16 59 瀏覽
之前去黃大仙探朋友嘅時候 點知中途迷路竟然發現韓閣旗下有間店舖可以買到日韓台凍貨同各式各樣零食 除此之外佢哋仲有一個雪櫃放左自家製韓國小菜同可以外賣韓式三文治🥪 泡菜豚肉芝士滑蛋烤脆三文治🥪 ($58)呢個簡直係升級版嘅Isaac Toast 熱辣辣拎上手餡料爆滿 亦聞到好香嘅泡菜味 麵包兩邊煎到好香脆 加埋大量泡菜豬肉同滑蛋 食完真係好滿足 飽到連夜晚都唔使食 可以直接當一個晚餐😂😂辣雞泡魚 ($48/細)佢哋自家製嘅韓國小菜有分兩個size 細size可以樣樣都試啲 而呢款係雞泡魚乾🐟 唔係經常會見到 甜辣味作為前菜 非常之開胃 配返已經可以當一個餸😂 不過食嘅時候要小心會有少少碎骨醃蘿蔔乾 ($38/細)呢款係蘿蔔絲乾 同平時食開粗身一條條口感有好大分別 粗身會比較Juicy 啲 而蘿蔔絲乾就會比較有咬口 係好適合拎嚟送酒嘅小菜🍻另外仲買咗帶子扒 豬柳扒 麻辣芝士蔥抓餅 全部都好好食 仲要可以免費做會員有事88折 真係好抵 絕對係總有一款啱你嘅店舖😂

泡菜豚肉芝士滑蛋烤脆三文治🥪 ($58)

辣雞泡魚 ($48/細)

醃蘿蔔乾 ($38/細)

2023-02-13 56 瀏覽
今日係黃大仙地鐵站附近做野, 遲咗放lunch , 剩返約半個鐘, 食完又繼續開工.之前聽同事講話黃大仙中心北館一樓開咗間賣韓式三文治🥪,咁就啱晒今日要速食既我.去到loft market , 發覺除咗有韓式三文治之外, 重有d 韓式前菜,剛剛見到有人買完, 三文治packing 好精緻, 前菜用膠圓盒仔裝住, 安全衛生.我就叫咗個:韓式燒汁牛肉芝士滑旦烤雞三文治$58:即整,麵包烘到脆脆的, 食落暖暖地,餡料超級豐富, 正😋😋食完好滿足👍前菜-甜辣魷魚絲(200g),$48+ 辣章魚(200g),$58:價錢親民, 開胃惹味, 食唔停口,好好味, -食已經每盒冇咗1/3🤣🤣🤣等緊野食, 走圍行, 發覺原來重有好台韓日零食+ 急凍食物+凍肉+ 甜品, 有d 出面好少見,職員同我講而家新開張免費入會, 入咗會即享88折, 我都忍唔住掃左幾樣返屋企試吓, 好食下次再黎

我就叫咗個:

2023-02-13
之前喺黃大仙北館食過韓閣,今次嚟到餐廳隔離買韓式三文治、前菜,仲有各式日韓台產品。記得即時免費登記成為會員,可以有88折優惠㗎!✍🏻 /軟殼蟹牛油果蛋沙律烤脆三文治▪️價錢:HK$58▪️美味指數:♥♥♥♥♡店員話呢款三文治比較熱門,睇個名都比牛肉、豬肉輕食啲,所以我都叫咗嚟試試!三文治即場烘烤,再搽醬,食落係蒜蓉包嚟,夾埋一大隻軟殼蟹,淨係隻蟹都抵返曬。諗唔到晚餐食咩嘅話,推薦試吓呢份三文治🥪✨✍🏻 /辣章魚▪️價錢:HK$78▪️美味指數:♥♥♥♥♥呢度啲前菜望落或者唔太起眼,但係味道同份量真係超驚喜,一定要買嚟試吓!店鋪一共有23款自家製韓式前菜,仲有2個份量揀,大份約300克,細份約200克。辣章魚真係超惹味,係生嘅醃製章魚,仲有蒜頭殺菌,餸飯一流,極力推薦🐙✨✍🏻 /醬油小魚干▪️價錢:HK$68▪️美味指數:♥♥♥♥♥醬油小魚干好啱做下酒小食,比較有咬口,而且大份嘅300克其實真係有排食😆✨✍🏻 /其他日韓台食品▪️韓國午餐肉:識食一定會揀呢款午餐肉,自家煮餐蛋麵真係必備!▪️韓國辣椒醬:1盒成500克,加泡菜拌飯食都唔錯。▪️日本低卡蒟蒻麵:呢排得閒就減吓肥,唔得閒就照食到好飽,所以一次過

✍🏻 /軟殼蟹牛油果蛋沙律烤脆三文治

✍🏻 /醬油小魚干
▪️價錢:HK$68
▪️美味指數:♥♥♥♥♥

✍🏻 /其他日韓台食品
▪️韓國辣椒醬:1盒成500克,加泡菜拌飯食都唔錯。
▪️日本低卡蒟蒻麵:呢排得閒就減吓肥,唔得閒就照食到好飽,所以一次過買咗3包蒟蒻麵,希望可以增加減肥決心,而且做到減肥之餘又唔會餓親個肚仔🤰✨
黃大仙中心閣樓市場Loft Market主打韓式/日式或多國食品,有冷凍食物、零食、飲品,雪糕,款式好多好齊,要慢慢揀😆佢地亦設有網上購物平台{閣樓市集},滿$500免運費直送屋企,一次過買齊唔洗拎得甘重丫,落單後1~3日就收到喇🤩包裝盒好可愛呀!買咗一大堆急凍食物同零食都只係$500幾咋👏🏻👏🏻🎁驚喜零食盒 $200零食盒內有10款唔同既零食,🫶🏻每盒都不同又得體,打開真係好有驚喜🤩❕❕🌟內有韓國魷魚絲,紫菜,即食杯麵,蒟蒻麵沖繩苦瓜茶,日本白桃啫喱,海老蝦片,元貝味薯片,橙味朱古力餅,配搭好match好香脆而魷魚絲食之前我仲用焗爐/氣炸鍋焗一陣,香氣撲鼻好好味呢🤤🌮🫔急凍食品或其他韓國流心芝士年糕O'price 韓式粉絲炒飯韓國芝心雞胸肉漢堡扒鹽酥雞日本紫芋薯餅(氣炸鍋熱後外脆內軟,微甜的不錯👍🏼)大阪王將羽根餃子MARUSAN - 有機無調整豆乳香濃歐式芝士味薯片不定期仲有優惠!產品3選11✨$200驚喜零食盒(內有10款)2✨買滿$200仲追加購$118日本口鹿兒島特選和牛片150克3✨ 醬油蟹 $272.2🌮🥟🧃🌯🥚🥩🍕🫕🥔快啲去{閣樓市集}或上網

🎁驚喜零食盒 $200

🌟內有韓國魷魚絲,紫菜,即食杯麵,蒟蒻麵
而魷魚絲食之前我仲用焗爐/氣炸鍋焗一陣,香氣撲鼻好好味呢🤤

🌮🫔急凍食品或其他
韓國流心芝士年糕
O'price 韓式粉絲炒飯
韓國芝心雞胸肉漢堡扒
鹽酥雞
日本紫芋薯餅(氣炸鍋熱後外脆內軟,
微甜的不錯👍🏼)
大阪王將羽根餃子
MARUSAN - 有機無調整豆乳
香濃歐式芝士味薯片

不定期仲有優惠!
產品3選1
1✨$200驚喜零食盒(內有10款)
2✨買滿$200仲追加購$118
日本口鹿兒島特選和牛片150克
3✨ 醬油蟹 $272.2

🌮🥟🧃🌯🥚🥩🍕🫕🥔

快啲去{閣樓市集}或上網{閣樓市場}入貨丫
閣樓市集 Loft Market it @loftmarket.hk
黃大仙龍翔道136號黃大仙中心北館地下
2023-01-14 41 瀏覽
去黃大仙搵朋友點知比我見到呢間買韓國野食既店舖,我又忍唔到手啦🫣呢到除左有韓國既零食野飲,仲有我最中意既醬油蝦同蟹,蟹膏醬,就連平時韓國既小食前菜都有好多款我買左我好中意食既醬油蝦,同埋韓國日日都食既芝士熱狗,呢兩樣我真係大愛黎芝士熱狗真係屋企雪櫃必備,口痕想食嘢就拎一條出黎加熱就食得仲有而家好多人講既韓國乳酪,好齊全原味芒果味都有,估唔到原來真係幾唔錯,難怪咁多人推介我見仲有好多蒟蒻做既麵同小食,好特別埋單仲好貼心俾咗我保溫袋我

芝士熱狗真係屋企雪櫃必備,口痕想食嘢就拎一條出黎加熱就食得

仲有而家好多人講既韓國乳酪,好齊全
原味芒果味都有,估唔到原來真係幾唔錯,難怪咁多人推介

我見仲有好多蒟蒻做既麵同小食,好特別
埋單仲好貼心俾咗我保溫袋我
2023-01-04 41 瀏覽
ෆ⃛ 閣樓市集 ෆ⃛一到啲大嘅節日就係同家人同埋朋友聚會嘅時候!而冬天更加會係想食暖笠笠嘅邊爐🫕 見到閣樓市集有倒會食物仲有送貨服務🚚直接送到屋企可以足不出戶 好方便٩۶ 而家仲可以免費登記做會員 享有88折❣️仲會有迎新購物金同優惠券等,好多優惠✨♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .:*・゜ ♡︎.*▶︎▪︎◀︎.* .*・゜♡ 火鍋套餐 (2-3人) $588♪ 派對食物都需要早2日預訂📩 套餐包括
頂級澳洲和牛牛小排肉片200G、西班牙黑毛豬肉片200G、虎蝦🦐而丸嘅款式都好特別,會有和牛牛丸、芋頭貢丸、起司牛肉貢丸、三星葱爆醬貢丸、爽彈花枝丸等。除咗有火鍋材料之外仲會有啲韓式小食同熟食等,等啲食材熟之前可以墊下胃😋 有北海道帶子大蝦沙律、燒蟹膏軟殼蟹蟹籽手卷、
爆蒜牛油焗青口、忌廉蘑菇釀雞翼、醬燒日本扇貝、原條醬燒魷魚同紫菜肉鬆蛋卷!超級豐富(๑´ڡ`๑) 仲會有咗配自家製甜辣醬同芝麻醬,是日甜品係泡芙,好滿足♡ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5✎ 總括:除咗有派對食物之外,仲會有好多急凍嘅韓式小食同埋食品,啱晒係疫情下唔可以出門嘅大家🧚🏾‍♂️✼ 加一服務費✘ෆ̈ 閣
ෆ⃛ 閣樓市集 ෆ⃛

火鍋套餐 (2-3人) $588♪
派對食物都需要早2日預訂📩 套餐包括
ᗦ↞︎◃︎ 值quota指數: ✿✿✿✿ / 5

✼ 加一服務費✘
ෆ̈ 閣樓市場 (黃大仙)
✇ 地址:黃大仙龍翔道136號黃大仙中心北館地下G06E-G06G號鋪

Follow ig for more reviews: eatwithnnat✨
閣樓市場推出咗火鍋同燒肉套餐,今次試咗2-3人火鍋餐!🍽極尚和牛火鍋套餐(2-3人)💰HK$588今次👧🏻揀咗極尚和牛火鍋套餐,款式又多又豐富,有齊熟食生食,一送到就即刻可以食,好正😍👧🏻超中意牛小排同黑毛豬,牛小排肉質新鮮彈牙,超有牛味😋黑毛豬厚薄均勻,唔會太肥,套餐仲有自家製甜辣醬同特調金芝麻醬,點埋就更惹味🤤呢個套餐仲包咗好多款韓式熟食,上至前菜,下至甜品,應有盡有,迎合到唔同人嘅口味😋🍴頂級澳洲和牛牛小排肉片200G🍴西班牙黑毛豬肉片200G🍴和牛牛丸、起司牛肉貢丸、三星蔥爆醬貢丸、爽彈花枝丸各3粒🍴大虎蝦3隻🍴雜菜拼盤🍴北海道帶子大蝦沙律🍴燒蟹膏軟殼蟹蟹籽手卷🍴炸韓國小鯷魚凍豆腐🍴韓式前菜2款(泡菜+紫菜)🍴爆蒜牛油焗青口🍴忌廉蘑菇釀雞翼🍴醬燒日本扇貝🍴原條醬燒魷魚皇(約15cm)🍴紫菜肉鬆蛋卷(採用日本蛋)🍴罐裝可樂3罐🍴是日甜品3件
閣樓市場推出咗火鍋同燒肉套餐,今次試咗2-3人火鍋餐!

🍽極尚和牛火鍋套餐(2-3人)
💰HK$588
👧🏻超中意牛小排同黑毛豬,牛小排肉質新鮮彈牙,超有牛味😋

🍴頂級澳洲和牛牛小排肉片200G
🍴西班牙黑毛豬肉片200G
🍴和牛牛丸、起司牛肉貢丸、三星蔥爆醬貢丸、爽彈花枝丸各3粒
🍴大虎蝦3隻
🍴雜菜拼盤
🍴北海道帶子大蝦沙律
🍴燒蟹膏軟殼蟹蟹籽手卷
🍴炸韓國小鯷魚凍豆腐
🍴韓式前菜2款(泡菜+紫菜)
🍴爆蒜牛油焗青口
🍴忌廉蘑菇釀雞翼
🍴醬燒日本扇貝
🍴原條醬燒魷魚皇(約15cm)
🍴紫菜肉鬆蛋卷(採用日本蛋)
🍴罐裝可樂3罐
🍴是日甜品3件

外賣送餐
2022-12-29 42 瀏覽
假期想招呼朋友返屋企聚會,又唔想左諗右諗食乜好,外賣火煱套餐懶人包就必選啦👍早兩日喺閣樓市集申請佐做會員,訂購 (HK$588) 2-3人火煱套餐,即時享有88折優惠,超抵食。套餐內款式多,足份量。火煱配料的食材高質又新鮮,仲有埋湯底,另外有沙律,前菜,小食,甜品,汽水等…真係至啱識食既懶人去訂番嚟喺屋企嘆!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~💫 🎄冬日暖暖火煱套餐🎄頂級澳洲和牛牛小排肉片西班牙黑毛豬肉片和牛牛丸芋頭貢丸起絲牛肉貢丸三星蔥爆醬貢丸爽彈花支丸大虎蝦雜菜拼盤北海道帶子大蝦沙律燒蟹膏軟殼蟹蟹子手卷炸韓國小堤魚凍豆腐韓式前菜爆蒜牛油焗青口,忌廉蘑菇釀雞翼,醬燒日本扇貝原條醬燒魷魚皇紫菜肉鬆蛋卷(日本蛋選用)迷你泡芙可樂 3罐

💫 🎄冬日暖暖火煱套餐🎄

北海道帶子大蝦沙律
燒蟹膏軟殼蟹蟹子手卷
炸韓國小堤魚凍豆腐
韓式前菜
爆蒜牛油焗青口,忌廉蘑菇釀雞翼,醬燒日本扇貝
原條醬燒魷魚皇
紫菜肉鬆蛋卷(日本蛋選用)
迷你泡芙
可樂 3罐
2022-12-28 23 瀏覽
之前食過韓閣同嘆嘆見到隔離嘅閣樓市集然後發現原來仲可以網購會員仲有88折!所以最近就買咗個極尚燒肉自己燒套餐 (2-3人份量)燒肉套餐同屋企人喺聖誕一齊食🍖
套餐貼心地有埋紙杯紙碟同筷子~方便食完洗少啲嘢🤣🤣最期待嘅一定係燒肉呀💓💓牛舌勁嫩滑而澳洲和牛牛小排、一口和牛粒同西班牙黑毛豬梅肉加少少鹽去燒就已經勁正仲有甜辣醬同金芝麻醬可以沾熟食有:北海道帶子大蝦沙律、燒蟹膏軟殼蟹蟹籽手卷、炸韓國小鯷魚凍豆腐、韓式前菜黑豆、泡菜、爆蒜牛油焗青口、忌廉蘑菇釀雞翼、醬燒日本扇貝、原條醬燒魷魚皇、紫菜肉鬆蛋卷、海鮮煎餅完全豐富到覺得屋企食都有出街食嘅效果~!而燒完肉仲可以再順便熱一熱個海鮮煎餅即刻勁香🤤🤤🥚 紫菜肉鬆蛋卷用咗日本雞仲又厚又鬆軟加埋紫菜肉鬆香香甜甜🦑 而原條醬燒魷魚皇更是有15cm以上!!超級爽脆呀~跟餐仲有罐裝可樂3罐同是日甜品泡芙如果想搞個小型party真係幾方便~

之前食過韓閣同嘆嘆見到隔離嘅閣樓市集
然後發現原來仲可以網購
會員仲有88折!

套餐貼心地有埋紙杯紙碟同筷子~
方便食完洗少啲嘢🤣🤣

最期待嘅一定係燒肉呀💓💓
牛舌勁嫩滑
仲有甜辣醬同金芝麻醬可以沾

熟食有:

完全豐富到覺得屋企食都有出街食嘅效果~!
而燒完肉仲可以再順便熱一熱個海鮮煎餅
即刻勁香🤤🤤

🥚 紫菜肉鬆蛋卷用咗日本雞仲又厚又鬆軟
加埋紫菜肉鬆香香甜甜

🦑 而原條醬燒魷魚皇更是有15cm以上!!超級爽脆呀~

跟餐仲有罐裝可樂3罐同是日甜品泡芙
如果想搞個小型party真係幾方便~
外賣自取
過節🎉除咗出街同人迫😅之外,留係屋企🏡叫到會同家人朋友一齊 ☺️chill 住食🤤都係唔錯嘅選擇,呢間閣樓巿場🤩可以網購指定日期🗓️時間送貨上門,而且包裝嚴緊👍,價錢仲好💰實惠添!呢個💰特價$588嘅2-3人🔥燒肉餐真係😍極其豐富,包括:1. 頂級澳洲和牛牛小排200G、一口和牛粒200G、西班牙黑毛豬梅肉200G(配自家製甜辣醬、特調金芝麻醬)2. 頂級澳洲和牛牛舌150G3. 什菌拼盤4. 北海道帶子大蝦沙律5. 燒蟹膏軟殼蟹蟹籽卷6. 炸韓國小鯷魚凍豆腐7. 韓式前菜2款8. 爆蒜牛油焗青口、忌廉蘑菇釀雞翼、醬燒日本扇貝9. 原條醬燒魷魚皇(約15cm +)10. 紫菜肉鬆蛋卷(日本蛋選用)11. 海鮮煎餅12. 罐裝可樂3罐13. 是日甜品3件(今日係幾忌廉泡芙)🇰🇷韓式前菜今次係泡菜🥬同埋漬黑豆,🇯🇵北海道帶子🦐大蝦沙律🥗有兩份,好新鮮清爽。爆蒜🧄牛油🧈焗青口、忌廉蘑菇🍄釀雞翼同埋醬燒🔥日本扇貝送到黎嘅時候仲係暖嘅👍。🦑海鮮煎餅🫓用料都幾豐富😋,配埋醬料一齊食🥰就更加滋味喇。燒🔥蟹膏軟殼蟹🦀蟹籽卷好香脆,紫菜肉鬆🐖蛋卷選用咗🇯🇵日本蛋,所以蛋🥚味香濃又幼滑,佢另外仲配咗兩細盒仔紫

呢個💰特價$588嘅2-3人🔥燒肉餐真係😍極其豐富,包括:
2. 頂級澳洲和牛牛舌150G
3. 什菌拼盤
4. 北海道帶子大蝦沙律
5. 燒蟹膏軟殼蟹蟹籽卷
6. 炸韓國小鯷魚凍豆腐
7. 韓式前菜2款
8. 爆蒜牛油焗青口、忌廉蘑菇釀雞翼、醬燒日本扇貝
9. 原條醬燒魷魚皇(約15cm +)
10. 紫菜肉鬆蛋卷(日本蛋選用)
11. 海鮮煎餅
12. 罐裝可樂3罐
13. 是日甜品3件(今日係幾忌廉泡芙)

🦑海鮮煎餅🫓用料都幾豐富😋,配埋醬料一齊食🥰就更加滋味喇。

燒🔥蟹膏軟殼蟹🦀蟹籽卷好香脆,紫菜肉鬆🐖蛋卷選用咗🇯🇵日本蛋,所以蛋🥚味香濃又幼滑,佢另外仲配咗兩細盒仔紫菜🐖肉鬆俾我哋再加料添!

原條醬🔥燒魷魚🦑皇超過15cm長好大件🤩,醬香十足又鮮味。

呢盤肉入面有頂級🇦🇺澳洲和牛🐂牛小排200G、一口🏯和牛粒200G、頂級🇦🇺澳洲和牛👅牛舌150G同埋🇪🇸西班牙黑毛豬🐖梅肉200G,另外仲配咗自家製甜🌶️辣醬、特調金芝麻醬添。我就係屋企🏡準備咗🇰🇷韓式電烤板去烹調佢哋!

啲肉🥩排得整齊,賣相唔錯👍。

一口🏯和牛粒肉質鮮嫩有咬口🤤。

頂級🇦🇺澳洲和牛🐂牛小排油花均勻,入口即化😋又有牛味🐮。

🇪🇸西班牙黑毛豬🐖梅肉嫩滑爽口好好食😍!
外賣送餐