韓式泡菜豚肉芝士滑蛋三文治🥪用盒子載住三文治層層疊,order完即整,大約等20分鐘整好😊麵包搽上牛油好香😍裏面芝士同炒蛋嫩滑口感好濃味😋主角泡菜、豚肉好邪惡😈啖啖肉豬肉夠軟腍,加上醃過泡菜微微辣啱晒香港人嘅口味 ,再加埋新鮮嘅蕃茄、蔬菜和返油膩感,而且份量啱啱好啱,食完大滿足😍😍韓式醃制嘅菜呢度都有得賣係😍😍我就鍾意辣章魚同辣雞泡魚乾,有大/細嘅盒裝,膠盒都好精緻欣賞佢哋嘅logo可以放雪櫃好方便㗎,雞泡魚乾厚身咬落去好趙口有醃製過嘅辣味微微香辣越食越開胃🤩🤩另外仲有辣章魚新鮮嘅章魚,好彈牙配上韓式辣醬好好味🤤呢度零食產品都比較多,產品都比較特別有韓式、日式同台灣嘅零食,仲有啲果酒好特別沖繩橙菠蘿味呢個係限定嘅菠蘿果酒蘋果梳打走同埋健康食品仲有蘆薈冷麵嗎同埋和風醬汁味,最後我都好鍾意食呢個韓國雞泡魚乾,呢個會越食越上癮㗎😍😍仲有我最愛嘅鹹蛋黃流沙曲奇而家會員可以免費申請之外,仲即時可享有88折優惠😍價錢折實後好抵🤩🤩🤩另外仲有每個月會員都有一個零食驚喜會員價$180 一大盒嘅零食盒,直送到你家裏我方便,最開心開箱時比到大驚喜📦🎊

韓式泡菜豚肉芝士滑蛋三文治🥪

麵包搽上牛油好香😍裏面芝士同炒蛋嫩滑口感好濃味😋

另外仲有辣章魚新鮮嘅章魚,好彈牙配上韓式辣醬好好味🤤

沖繩橙菠蘿味呢個係限定嘅菠蘿果酒
仲有我最愛嘅鹹蛋黃流沙曲奇