2024-01-14 212 瀏覽
今日係呢間舖頭叫個大阪燒加個小丸子都可以等40分鐘都未食到!!!由19:34order左之後,20:14都未有嘢食。呢間唔推介,同埋真心難食,CP值唔抵,加上店員態度真係差……俾錢買難受同難食。隔離舖頭好味好多……
由19:34order左之後,20:14都未有嘢食。
呢間唔推介,同埋真心難食,CP值唔抵,
加上店員態度真係差……俾錢買難受同難食。
隔離舖頭好味好多……
2024-01-14
45 分鐘 (堂食)
2023-12-02 206 瀏覽
-個飯聞落去一陣酸味,好似岩岩雪櫃拎出黎未融雪咁-食落啲蟹肉似蟹柳咁-蟹膏唔知點解會有啲酸瓜定青瓜絲係入面-個飯仲要熱既仲賣到70幾一個飯食左兩啖掉埋真係搵你呀媽食食到谷氣
-個飯聞落去一陣酸味,好似岩岩雪櫃拎出黎未融雪咁

-食落啲蟹肉似蟹柳咁

-蟹膏唔知點解會有啲酸瓜定青瓜絲係入面

-個飯仲要熱既

仲賣到70幾一個飯
食左兩啖掉埋
真係搵你呀媽食
食到谷氣

2023-04-30 510 瀏覽
原來見呢間野咁多分店諗住應該都唔會差得去邊 咁我叫左一個章魚日式關西炒麵 等咗大約15分鐘之後終於有得拎 見佢賣相唔差 上到嚟都夠熱 點知一食落口 超級鹹 佢完全係啲醬汁浸住晒成個面 明明係炒麵但係就整到撈麵咁樣樣 面底本身係冇問題 章魚粒都只不過係急凍章魚粒 正常唔應該咁難食但係唔明點解店員落咗勁多醬汁落去 搞到成個麵勉強先食得晒😞 而且佢$48份量好少 正常人食完一定唔夠飽 好彩冇叫到去其他小食/主食 否則可能會食得更加唔開心 唔會再有下次☹️

佢完全係啲醬汁浸住晒成個面 明明係炒麵
2023-04-02 284 瀏覽
叫過雜菜豚肉飯食真係就咁菜加肉加飯醬油都沒,沒醬汁都唔緊要最慘連鹽都沒落仲要等勁耐,人地點餐先開始煮煲飯,真係淡到頂唔順問佢拎醬油,個店員答我沒汁……d阪神燒上面個d醬汁咩黎?問佐2次先比d醬我仲要蜜糖芥末醬……唉唔識講,總之慘過食醫院餐
今日肚餓行過形點Food Court見呢間阪神有大阪燒,之前係元朗另一間分店食過又唔差就叫咗兩個大阪燒la,點知兩個大阪燒一個燶到起粒粒,但係因為真係好餓就試下食la,結果如我所料,真係燶到苦既!我老婆個份就仲離譜,一咬開入面d麵粉漿仲流心過流心月餅真係好差體驗,想食既話自己諗清楚!d員工態度都唔係好得去邊,想落單就臭臉好像阻住左佢地玩手機咁!d野唔熟又要受氣,有興趣體驗0服務又貴既劣食可以一試!反正我唔會再幫襯呢間店!

我老婆個份就仲離譜,一咬開入面d麵粉漿仲流心過流心月餅
2022-09-02
20 分鐘 (外賣自取)
1.唔熟,第一啖食落正常,再食其餘都係唔熟既麵粉……2.除咗唔熟之外,好多位置都煎燶咗,但裏面都係唔熟…3.拆開佢,裏面全部都係麵粉,一啲餸都無4.四個員工圍埋吹水,要多對筷子都好似欠左佢$60買左份垃圾,諗住今次係佢地意外,就打電話去提醒下佢地,但發現哩間野大家都中過伏food court裏面有其他食物,好無食我唔知,但係起碼煮得熟👍 最後,都希望店鋪都可以有進步,建議員工再接受培訓,懂得尊重食材,煮熟啲食物比客人👍
1.唔熟,第一啖食落正常,再食其餘都係唔熟既麵粉……
2.除咗唔熟之外,好多位置都煎燶咗,但裏面都係唔熟…
3.拆開佢,裏面全部都係麵粉,一啲餸都無
4.四個員工圍埋吹水,要多對筷子都好似欠左佢

2022-06-25 349 瀏覽
依間野超級垃圾啲大阪燒 燒到燶哂 俾左兩次機會佢 都照係燶到啖啖燶味有相為證入面成班掛住玩手機 態度又差不可一不可再再食燶野可以幫襯 好黎悔無黎open rice 睇完先選 垃圾!
依間野超級垃圾

再食燶野可以幫襯 好黎悔無黎open rice 睇完先選
垃圾!

2022-06-25
2022-04-25 291 瀏覽
堂食落單成25 mins都未有野食, 得兩個人做野完全唔掂, 黎到d野又唔好食,d大及燒得粉冇咩料,價又唔算特別平,如果唔肚餓同鐘意浪費金錢既可以試下😂 打死都唔會再幫襯。food court內有更好選擇
第一次寫食評,係真係因為嬲到一個點...放工ot完好肚餓,諗住簡簡單單買個大坂燒食下,估唔到會伏成咁基本上除左面果層,其餘都係生既,果刻好想即刻掉左佢,最後太肚餓自己再煎過...
第一次寫食評,係真係因為嬲到一個點...

豚肉大坂燒
2021-11-10 428 瀏覽
收銀同裝食物嘅係同一個人,睇住佢徒手收完銀紙,唔消毒就伸手入電飯煲裝飯,而且唔戴手套,對衛生有要求嘅人,唔駛考慮呢間。外賣準備好唔會叫number, ,睇住佢執好、等左超過10分鐘唔㩒機唔叫number,由你企係佢面前呆等,最後要自己問。之前成日買,今次之後無下次,COVID 都係最好揀間乾淨啲。——————————————————————————————

2021-09-06 568 瀏覽
我第一次到元朗 YohoMall 的 Foodeli,見到依間阪神有賣大阪燒,諗起都好耐冇食過喎,所以好想食!見蟹肉蟹膏係新出品,都幾特別,就決定試下佢,仲加咗二十蚊要黑松露蛋黃醬薯條同烏龍茶,計落好似幾抵!攞餐果陣冇細心睇,只覺得售價 $55 既大阪燒份量有啲細,攞埋座位發現佢燶燶地才心感不妙.... 之後食咗啲蟹膏先知原來係燶得好犀利!  (佢地都好犀利,燶到黑哂都照俾個客,俾著係我就過唔到自己個關喇...)  食咗唔燶果部份,覺得味道及口感同我認知既大阪燒有啲出入,粉多過料,都算難食,最後我放棄了,費事食壞自己,仲唔抵吧...

蟹肉蟹膏大阪燒, 黑松露蛋黃醬薯條, 烏龍茶

蟹肉蟹膏大阪燒

2021-08-26
2021-09-01 157 瀏覽
我第一次到元朗 YohoMall 的 Foodeli,見到依間阪神有賣大阪燒,諗起都好耐冇食過喎,所以好想食! 見蟹肉蟹膏係新出品,都幾特別,就決定試下佢,仲加咗二十蚊要黑松露蛋黃醬薯條同烏龍茶,計落好似幾抵!攞餐果陣冇細心睇,只覺得售價 $55 既大阪燒份量有啲細,攞埋座位發現佢燶燶地才心感不妙.... 之後食咗啲蟹膏先知原來係燶得好犀利!  (佢地都好犀利,燶到黑哂都照俾個客,俾著係我就過唔到自己個關喇...) 食咗唔燶果部份,覺得味道及口感同我認知既大阪燒有啲出入,粉多過料,都算難食,最後我放棄了,費事食壞自己,仲唔抵吧... 黑松露蛋黃醬薯條味道正常,係黑松露味稍淡,但可接受的~

蟹肉蟹膏大阪燒, 黑松露蛋黃醬薯條, 烏龍茶

之後食咗啲蟹膏先知原來係燶得好犀利

蟹肉蟹膏大阪燒

黑松露蛋黃醬薯條味道正常,係黑松露味稍淡,但可接受的~

2021-08-26
2021-08-30 258 瀏覽
今日喺元朗行完街,咁啱又好肚餓,就周圍行吓睇吓有咩食,係food court 食咗大阪燒,好大份,啲粉就比較多,好飽肚。但係佢個餃子就做得好出色好脆料又多。仲配埋個蟹肉蟹膏拌飯,呢個味道唔錯,好多料,勁多蟹肉,另外仲有叫左芝士薯條,係芝士醬係面,芝味濃。至於坐位方面,今次我哋係坐卡位,所以都幾好坐,比想像中嘅food court舒服,慢慢坐陣傾計都可以,錦岩坐窗邊位,仲有風景睇下,幾chill 。價錢又唔貴又抵食。

2021-07-13 355 瀏覽
懷念去大阪🇯🇵時嘅美食,去 @Yoho Mall @阪神 就可以回味一番。🫓黑松露帆立貝大阪燒 $55黑松露醬汁好香濃,每啖大阪燒都食到黑松露汁,裡面粒粒嘅帆立貝,有嚼勁😋🦀蟹肉蟹膏飯 $62蟹膏同蟹肉都超級多,睇到心心眼😍,伴著青瓜絲同埋蟹籽,飯好大碗,非常滿足每個餐食加$20,有一份輕食同埋飲品🧃,點咗車打芝士薯條同埋大阪王將炸餃子 。 🍟車打芝士薯條聞到濃郁嘅芝士味,薯條粗身而且沾滿芝士,真喺邪惡但好味😋🥟大阪王將炸餃子 炸餃子外皮香脆,內裡嘅1肉好juicy~阪神

🫓黑松露帆立貝大阪燒 $55

🦀蟹肉蟹膏飯 $62

🍟車打芝士薯條
聞到濃郁嘅芝士味,薯條粗身而且沾滿芝士,真喺邪惡但好味😋

🥟大阪王將炸餃子
炸餃子外皮香脆,內裡嘅1肉好juicy~

阪神
  • 蟹肉蟹膏飯
  • 黑松露帆立貝大阪燒
2021-06-26 265 瀏覽
嚟到yoho foodeli都想試吓新野,今日就選擇左呢間阪神,果然有驚喜!我哋叫左新品蟹肉蟹膏飯同黑松露凡立貝大阪燒,蟹膏飯勁creamy,而且蟹膏勁香,配埋蟹柳好夾!而大阪燒個黑松露醬亦做得相當出色,真係有香濃嘅黑松露味,又有好多凡立貝☺️小食方面叫咗黑松露蛋黃醬薯條同忌廉蟹肉薯餅,其實兩個都好食😉,不過薯餅餡料偏少,如果多啲蟹肉會更好!因為我哋叫咗兩個餐所以最後送兩包飲品,勁抵!❤️整體來講foodeli 入邊嘅餐廳普遍好抵食,尤其係呢間,性價比高,環境又唔錯,最緊要係可以一路食一路比小朋友放電,真係一個親子好去處!

因為我哋叫咗兩個餐所以最後送兩包飲品,勁抵!❤️

黑松露蛋黃醬薯條
忌廉蟹肉薯餅
黑松露凡立貝大阪燒
2021-06-18
5 分鐘 (堂食)
黑松露蛋黃醬薯條
忌廉蟹肉薯餅