2024-10-10
呢間都幾特別,主打食韓式釜飯,下次再食其他飯先😼特級牛頸脊拌飯 $88小編強烈推薦,因為份量真係好多。牛頸脊鋪滿成個碗!撈飯撈極都仲見到好多肉同埋配菜好多,仲要加埋一碗粉絲,男仔都有機會食唔晒!牛頸脊五成熟肉味濃有肉汁肉質粉嫩!基本嘢都冇問題。飯撈埋照燒汁一齊食微甜。撈埋蛋汁一齊食,基本都冇得輸!秘製鵝肝煎蛋拌飯 $128撈飯嘅另一個極致,跟餐有兩塊鵝肝,店員建議我哋一塊攪拌一齊食,一塊就咁咬黎食!算係一個隱藏食法!本身撈飯已經好好食,加埋鵝肝,本身鵝肝已經好香滑加埋落飯度。令到味道質感進一步升華。本身鵝肝都煎到兩邊焦香!份量完全足夠。小編超級超級推薦!秘制泡菜醬拌餃子4隻 $50個人覺得呢碟主角絕對係秘製泡菜醬!除咗泡菜之外仲食到好濃郁嘅蕃茄!酸甜夾埋泡菜嘅辣味道十足!而且醬汁質地濃稠,質感非常討喜!係一個小編非常鍾意非常推介食嘅小食!炸單骨雞翼配秘製孜然蒜蓉醬5隻 $42呢一個都好特別,因為佢嘅炸單骨雞翼,味道同脆香雞翼超級似而且熱辣辣!簡直係升級版,佢嘅孜然蒜蓉醬味道唔會好濃,啱啱好兩隻味都食到
特級牛頸脊拌飯 $88
秘製鵝肝煎蛋拌飯 $128