2020-03-23
喺屋企食飯食得悶悶地,冒險去食吓韓燒,韓牛喺創興1樓,地點好方便,可能最近疫症影響,唔太多人,唔使等位就入得,門口招呼果位哥哥仲好熱情,假日去,價錢二百三十蚊一位,仲唔限時,任飲任食,勁抵!入到去,座位闊綽,即刻行個圈,好多嘢食,頭盤食咗輪刺身壽司,味道唔錯。冷盤甜蘿白、雞腳,好開胃。但呢到竟然有薑醋,試返啖豬骨,哇,好入味,正!試咗一輪,終於入正題,梗係韓燒啦!款式都多,燒咗南瓜茄子,我見仲有大啡菇。d羊肉、牛肉腌得好入味,仲有牛仔骨都值得一試。嘢飲都有2個雪櫃選擇,任飲嘅。食到最後梗係要食個甜品埋尾,有朱古力噴泉同綿花糖機,我太飽無試到,但我見其他食客都玩綿花糖機玩得好開心。呢到仲有雪糕機,味道係有d甜,食得出係新鮮牛奶整出嚟,另外都有包裝雪糕選擇,同埋泡芙都係好食嘅。總結而言,值得再去,抵嘅!btw 唔好意思,掛住燒d牛羊(真係幾好食),無咩影相
總結而言,值得再去,抵嘅!
btw 唔好意思,掛住燒d牛羊(真係幾好食),無咩影相