2022-09-17 66 瀏覽
香港人最鍾意食日本菜,特別係刺身燒肉放題,雖然同類型嘅舖頭好多,但係要搵間質素高嘅,真係唔容易,上網見到呢間食評唔錯,食物質素好吸引,就一於過嚟試吓一入到去餐廳環境好闊落,主打卡位,有二人或者四人卡位,餐廳有落地大玻璃,空間感十足餐廳有放題四個價錢選擇,佢最平嘅價錢已經有澳洲和牛,今日我哋就揀咗$398美國牛加澳洲和牛放題首先餐廳會先奉送刺身拼盤,拼盤分別有生蠔、三文魚、油甘魚、劍魚腩、北寄貝、八爪魚🐙、帶子、甜蝦,每一款刺身都好新鮮,三文魚更加係用上三文魚腩,劍魚腩更加係其他放題少見,同埋估唔到仲有生蠔送,生蠔好creamy,厚肉,濃海水味第二樣餐廳會先送上燒肉拼盤,每款都有啲俾你試下,好食再叫,燒肉拼盤裡邊有八款肉類,當中澳洲和牛西冷、肉眼,最好食,豬腩片油花好香口,餐廳醃製嘅肉類調味得都好好另外仲送上一大塊美國肉眼,肉眼油脂分布平均,同和牛唔同,肉味比較濃,每邊燒30秒就食得除咗order嘅燒肉刺身,餐廳出面仲有一啲甜品,沙律、前菜、溫泉蛋,俾你任攞,仲有唔同嘅飲品放喺雪櫃,如果想飲酒嘅話可以加$48任飲日本酒之後我哋仲叫咗啲天婦羅同芝士年糕,炸物同樣出色,炸到好香口,芝士年糕芝

之後我哋仲叫咗啲天婦羅同芝士年糕,炸物同樣出色,炸到好香口,芝士年糕芝士味超濃

呢度仲有任食Movenpick,Dreyers甜筒,仲有榴槤雪糕,啱晒一班雪糕🍦迷

括嚟講呢間日式刺身燒肉放題CP 值好高,咁平嘅價錢已經可以食到和牛,坐得亦都好舒服,好啱一大班朋友過嚟食飯傾偈

2022-09-16 30 瀏覽
而家嘅放題質素已經昇華到一個勁高質嘅境界 你想搵返以前為咗填飽個肚嘅質素基本上而家都絕跡 取而代之嘅係間間啲牛肉鬥靚 鬥唔同產地 而呢間係高質中嘅高質😍呢度嘅重點除咗澳洲和牛之外 第二樣一定係刺身一入到去佢會先比刺身頭盤 入邊有生蠔🦪三文魚腩等等見到都開心🥰仲有就係🥩燒肉頭盤 一睇賣相就知道不得了 樣樣試少少呢一個安排非常之好👍🏻 最細心嘅地方係佢有埋牛肉名 等你認得出食緊啲乜🥺 方便encore🦀松葉蟹柳天婦羅 佢嘅天婦羅都好高質㗎 揀咗松葉蟹柳同埋海蝦 一樣咁好食💣榴槤炸彈 炸物方面呢個勁囉 無敵咁好食黑松露三色撈魚生 又俾佢諗到黑松露同三文魚呢個組合意想不到咁好食😍講返肉類先 其實仲有好多唔同選擇 例如有一囗澳洲和牛粒🥩薄炙澳洲和牛牛助肉🥩牛舌片👅仲有肉眼扒西冷扒等等 滿足晒食肉獸嘅需要🫦想食健康少少 又可以揀泡菜雜菌鍋🍲飲品甜品任食之餘 最重要最重要就係竟然有Movenpick雪糕🍦🍦🍦 見到呢點都知道呢間物超所值 推介大家快啲嚟試吓🥰

呢度嘅重點除咗澳洲和牛之外 第二樣一定係刺身
💣榴槤炸彈 炸物方面呢個勁囉 無敵咁好食
想食健康少少 又可以揀泡菜雜菌鍋🍲

呢間燒肉放題食過好幾次,水準都依然keep到今次揀咗美國、澳洲和牛燒肉放題,🈶️78款料理可選除咗有任食燒肉➕️刺身之外,仲有多款料理,雪糕,同埋飲汽水任飲 刺身頭盤仲有兩隻生蠔,都好鮮甜美味其他刺身包括帆立貝、三文魚、八爪魚、油甘魚、北寄貝及甜蝦,食落新鮮可口刺身只有劍魚腩、三文魚、八爪魚及北寄貝可以再次追加 侍應上完刺身後,會再上埋燒肉頭盤賣相十分之不錯,有美國牛肋骨、澳洲和牛肉眼、澳洲和牛胸腹、米澤三元豚西冷、米澤三元豚腩片、骨付雞肉腸及雞翼我就最鍾意澳洲和牛肉眼😋食落牛味香濃除咗牛肉同埋雞肉腸之外,其他肉類都建議係燒果陣加上鹽同埋七味粉,燒完個味道就更惹味尤其係日本雞翼夠晒大隻,燒到外皮脆,內juicy,加上調味料就更好味 美國肉眼扒雖然係好大塊,但大家記得唔好燒太耐,否則就會嚡口 串燒試咗雞腎串同埋雞軟骨串,加上調味料就更滋味海蝦都夠新鮮,食落充滿陣陣燒蝦嘅香味熟食嘅蕃薯及榴槤炸彈都好香口,值得一試 甜品有我鍾意嘅Movenpick楓糖合桃雪糕及Dreyers抹茶脆筒,兩個都好好味👍🏻飲品有多款梳打汽水可供選擇
呢間燒肉放題食過好幾次,水準都依然keep到
今次揀咗美國、澳洲和牛燒肉放題,🈶️78款料理可選

刺身頭盤仲有兩隻生蠔,都好鮮甜美味
刺身只有劍魚腩、三文魚、八爪魚及北寄貝可以再次追加

侍應上完刺身後,會再上埋燒肉頭盤
我就最鍾意澳洲和牛肉眼😋食落牛味香濃

美國肉眼扒雖然係好大塊,但大家記得唔好燒太耐,否則就會嚡口

串燒試咗雞腎串同埋雞軟骨串,加上調味料就更滋味
海蝦都夠新鮮,食落充滿陣陣燒蝦嘅香味

熟食嘅蕃薯及榴槤炸彈都好香口,值得一試

飲品有多款梳打汽水可供選擇

2022-09-15 40 瀏覽
呢間喺銅鑼灣嘅樓上燒肉店好似係最近新開嘅 屬於中價位環境同食物質素都很高性價比我哋叫咗78款既套餐首先會有九宮格頭盤同埋刺身頭盤肉嘅大小同埋分量每份都剛剛好覺得最好味嘅係薄炙既牛肉佢真係超薄 喺網上面快燒幾下 仲附送一隻日本雞蛋黃伴食好似食緊和牛壽喜燒咁 超美味基本上所有牛肉都係好香濃牛味口感juicy又油脂滿滿豬肉唔會有怪味 燒到脆卜卜好鬼正飲品方面偏向多韓國汽水 亦都可以有酒任飲需另外付費最後最開心係發現佢啲雪糕都係任食嘅
呢間喺銅鑼灣嘅樓上燒肉店

飲品方面偏向多韓國汽水
亦都可以有酒任飲需另外付費
最後最開心係發現佢啲雪糕都係任食嘅
2022-09-14 34 瀏覽
店鋪整潔企理,沒油煙味,座位寬敞舒適,放了數碟食物都仍有很多位,吃得舒服~近門口位就有清酒,茶類及汽水等任飲,其他食物則在QR code點即可,方便衛生~而一坐下,餐廳便有3盤食物自動送上刺身拼盤~刺身種類有很多,劍魚腩,三文魚,北寄貝,赤貝,八爪魚及帶子等都應有盡有,刺身肥美新鮮,魚脂豐盛~肉類拼盤~都是一些高質肉類,有齊牛肉,豬肉,骨付雞肉腸,雞翼及蔬菜,而肉類真的不吃會後悔系列,款款肉類都超高質,油脂平均又豐富~美國肉眼~很大的一片,肉質腍軟而牛肉味濃~大部份的肉類及小吃類,QR code都可再追加,而甜品則有 dreyer's甜筒及 movenpick雪糕,性價比很高~

而一坐下,餐廳便有3盤食物自動送上

美國肉眼~很大的一片,肉質腍軟而牛肉味濃~

2022-09-12 50 瀏覽
今年的中秋節慶祝我哋去咗【響日本燒肉】食日本燒肉放題,真係超豐富又高質數的一餐!🥰一入座就先有刺身拼盤😍,包括油甘魚、劍魚腩、三文魚、生蠊、八爪魚、北寄貝、甜蝦,每款刺身都極度新鮮,食燒肉前食刺身一流,我哋仲拎埋開胃前菜日式螺肉及中華沙律。😋之後有七十八品料理,包括澳洲和牛各款部位,骨付雞肉腸、豚腩肉、美國牛肋骨、手羽及各種菇類蔬果等。一放入網燒,完全感受到食物質素及日式燒肉果種氣氛。🥰然後又order咗原件薄切美國肉眼扒、厚切牛舌、澳洲和牛肉眼同埋和牛西冷,不停叫肉係咁燒,海蝦、青口、金菇、菠蘿亦一定吾少得。😍 熟食天婦羅又係正到停吾到口,最尾食埋Movenpick雪糕為依餐劃上句點。😋💡依度有冇限量果汁、汽水等冇酒精飲品供應。加$48仲有啤酒、白酒、紅酒、清酒、梅酒及柚子酒任飲添!

2022-09-11 44 瀏覽
任食日式和牛燒肉🤩🤩超耐都冇食過咁高質嘅燒肉放題!環境樓底超高,裝修都好別緻🥰燒肉嘅位置旁邊仲有油煙機,食完都唔怕成身燒肉味🤣🐮美國&澳洲和牛料理任食🤩限時120分鐘,有78種唔同嘅食品!每枱都會送刺身拼盤🦪日本直送超新鮮三文魚、帶子、北寄貝、甜蝦、生蠔、油甘魚、劍魚腩、八爪魚🐙仲有唔同肉類可供選擇,羊、雞、豬、牛都有!✨澳洲和牛肉眼|澳洲和牛西冷肉質嫩滑,油脂分怖細密均勻✨薄炙澳洲和牛牛肋肉必食推薦❣️ 配埋醬油蛋黃撈住食!食落肉味濃郁,超有層次感😍天婦羅都有好多唔同嘅款式🍤全部都係即叫即整!炸粉好薄脆~蝦、番薯、冬菇、茄子、松葉蟹柳、南瓜、榴槤炸彈最後到甜品🍮MOVENPICK & DREYER'S任食❣️真係超正!!食落超滑😚📍 響日本燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓#銅鑼灣美食 #香港美食 #燒肉控 #燒肉 #燒肉放題 #和牛燒肉 #和牛 #放題任食

任食日式和牛燒肉🤩🤩
超耐都冇食過咁高質嘅燒肉放題
環境樓底超高,裝修都好別緻🥰
燒肉嘅位置旁邊仲有油煙機,食完都唔怕成身燒肉味🤣

🐮美國&澳洲和牛料理任食🤩
限時120分鐘,有78種唔同嘅食品!

每枱都會送刺身拼盤🦪日本直送超新鮮
三文魚、帶子、北寄貝、甜蝦、生蠔、油甘魚、劍魚腩、八爪魚🐙

仲有唔同肉類可供選擇,羊、雞、豬、牛都有!
✨澳洲和牛肉眼|澳洲和牛西冷
肉質嫩滑,油脂分怖細密均勻

✨薄炙澳洲和牛牛肋肉
必食推薦❣️ 配埋醬油蛋黃撈住食!
食落肉味濃郁,超有層次感😍

天婦羅都有好多唔同嘅款式🍤
全部都係即叫即整!炸粉好薄脆~
蝦、番薯、冬菇、茄子、
松葉蟹柳、南瓜、榴槤炸彈

最後到甜品🍮
MOVENPICK & DREYER'S任食❣️
真係超正!!食落超滑😚

📍 響日本燒肉 (銅鑼灣)
2022-09-07 81 瀏覽
難得可以早收工,約埋朋友黎呢間響日本燒肉食個早鳥燒肉放題。揀咗款包78品料理嘅美國&澳洲和牛燒肉放題,星期日至四晚市早段(7:30p.m.前離座)每位$398,可以燒足120分鐘,呢個價錢可以食到和牛放題都算係幾抵。坐低之後店員先為我哋上咗個刺身拼盤同十二宮格燒肉頭盤。刺身拼盤有生蠔、原隻甜蝦、帶子、劍魚、油甘魚、三文魚、北寄貝同八爪魚,最正當然係生蠔,夠新鮮得黎口感幼滑細膩。帶子同甜蝦都唔錯,入口鮮甜。至於個十二宮格燒肉頭盤,入面有多款澳洲和牛,好似牛肉眼、牛西冷、牛胸腹咁,和牛油花分佈平均,肉質腍嫩,油香同肉香都好濃郁,拼盤亦都有兩款米澤三元豚肉同野菜,每款少少哋食完邊款岩心水就可以再encore。頭盤當然唔夠滿足我哋兩個食肉獸,好在呢d肉類嘅款式非常我哋就點咗好似海蝦、牛舌、薄炙美國牛里脊肉等等。值得推介嘅係生薑汁澳洲肥牛博燒,肥牛醃都入晒味,而且非常之腍,輕輕一燒就食得。除咗燒肉,放題亦都有其他炸物、小食同料理可以叫。我哋就叫咗松葉蟹柳天婦羅、芝士年糕、榴槤炸彈、紫芋圓等等。食飽都仲可以叫埋movenpick雪糕做飯後甜品添。。。響日本燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓

2022-09-06 75 瀏覽
這間位於銅鑼灣的日式燒肉店,主打和牛燒肉放題,環境乾淨企理,共有四款不同價錢放題選擇,分別有68品、78品、88品及92品料理任食,主要分別在於吃不同地方的和牛,前兩款主要是吃美國及澳洲和牛,後兩款則吃日本黑毛和牛及日本宮崎和牛。選了中價的78品料理燒肉任食放題,單單日式燒肉已超過10款,海鮮類有海蝦、鯖魚、青口任點任食,還有刺身、壽司、天婦羅、炸物、蔬菜、小食、沙律、和食、烏冬等,選擇非常豐富,最重要是甜品雪糕都是任食,最愛的Movenpick 雪糕也可以無限追加,未食先興奮😆。🌸78品料理 美國澳洲和牛燒肉 120 分鐘放題(星期日至四 7:30pm離座:$398/位)🦋燒肉拼盤一開始先會送上一盤十二宮格燒肉拼盤,有齊澳洲和牛西冷、澳洲和牛肉眼、澳洲和牛胸腹、美國牛助骨、米澤三元豚西冷、米澤三元豚腩片、骨付雞肉腸、雞翼、菠蘿片、雞脾菇、冬菇及蔬菜,每款肉均有提供名牌,方便試食後,再按自己喜好追加,非常貼心。除了拼盤之外,亦送上一大塊美國肉眼扒,輕輕燒一燒就食得,脂香滿溢,口感一流。🦋海鮮頭盤每位入座客人可免費享用海鮮頭盤一份,內容豐富,有生蠔、甜蝦、三文魚、八爪魚、油甘魚、北寄貝、

選了中價的78品料理燒肉任食放題,單單日式燒肉已超過10款,海鮮類有海蝦、鯖魚、青口任點任食,還有刺身壽司、天婦羅、炸物、蔬菜、小食、沙律、和食、烏冬等,選擇非常豐富,最重要是甜品雪糕都是任食,最愛的Movenpick 雪糕也可以無限追加,未食先興奮😆。

🌸78品料理 美國澳洲和牛燒肉

🦋燒肉拼盤

🦋海鮮頭盤
每位入座客人可免費享用海鮮頭盤一份,內容豐富,有生蠔、甜蝦、三文魚、八爪魚、油甘魚、北寄貝、帶子及劍魚腩,款款新鮮肥美。小編最喜歡甜蝦,鮮甜爽口,令人回味。

自助區有前菜、沙律、飲品,供食客任君選擇,另加$48更可以清酒、梅酒任飲,好酒人士不要錯過。
2022-09-05 73 瀏覽
響 📍銅鑼灣渣甸街66號2樓今日又嚟到銅鑼灣食燒肉放題🥰呢間放題性價比好高 所以決定帶屋企人嚟食🙌🏻-我哋嗌左美國、澳洲和牛燒肉放題(78款) 每位 $398 💵 食物未到可以去出面攞飲品同前菜先首先出場嘅係刺身頭盤 有多款魚生 🐟限量款式包括生蠔🦪生蝦🦐帶子等可以無限任食款式包括三文魚、劍魚腩等全部都好新鮮 特別讚下生蠔口感爽滑😆-食完刺身 🍣🦐🐠🐟當然要食主角: 燒肉頭盤🥩🔥最出色嘅肉 絕對係美國牛肋骨/澳洲和牛肉眼🐮 肉同脂肪比例份佈平均 有一定厚度🥰就咁加啲鹽同黑椒已經好正🤤-另外亦提供多款炸物🍤包括有King Prawn TempuraSweet Potato TempuraPumpkin TempuraEggplant TempuraDurian Bomb都好好食 建議每樣都嗌一件 想食再嗌 🥰

📍銅鑼灣渣甸街66號2樓

今日又嚟到銅鑼灣食燒肉放題🥰
呢間放題性價比好高
所以決定帶屋企人嚟食🙌🏻

食物未到可以去出面攞飲品同前菜先

首先出場嘅係刺身頭盤 有多款魚生 🐟

限量款式包括生蠔🦪生蝦🦐帶子等

可以無限任食款式包括三文魚、劍魚腩等

全部都好新鮮 特別讚下生蠔口感爽滑😆

Eggplant Tempura
Durian Bomb
都好好食 建議每樣都嗌一件 想食再嗌 🥰

2022-09-04 52 瀏覽
今日就去咗食高質日本燒肉 - 響 Hibiki 日本燒肉,嘆番吓響嘅裝修簡潔,每一台都有獨立抽風機,食完燒肉都唔會一身燒肉味非常貼心。座位寬敞,可以舒服享受120分鐘日式燒肉放題我哋揀咗有78款料理食品嘅美國、澳洲和牛放題套餐美國黃牛套餐包括:海鮮刺身拼盤、指定燒肉盒子,仲可以無限追加78品料理海鮮刺身拼盤有大大隻嘅刺身海蝦、厚肉嘅帶子,大大塊嘅刺身,仲有略帶海水味嘅生蠔,大滿足指定燒肉盒子,已經包羅所有必食項目牛魔王必食推介:澳洲和牛肉眼,好有牛味;生薑汁澳洲肥牛博燒,一啖一口,食過唔停;薄炙美國牛里脊肉,好嫩滑,必食,當然仲有牛舌,鍾意食牛嘅朋友都唔會錯過。除咗牛,仲有唔同嘅肉類包括雞、豚肉,同海鮮類,品種繁多,花多眼亂。除咗燒肉,仲有唔少熟食。推介松業蟹柳天婦羅、泡菜石狩鍋,好好味,絕對係有質素。最後甜品方面有Movenpick雪糕同Dreyers 雪糕筒,大大滿足。香港少數咁高品質嘅日式燒肉,會再嚟食過

我哋揀咗有78款料理食品嘅美國、澳洲和牛放題套餐

指定燒肉盒子,已經包羅所有必食項目

香港少數咁高品質嘅日式燒肉,會再嚟食過
2022-09-01 53 瀏覽
❤️美國、澳洲和牛燒肉放題 (78款)先黎個超豐富嘅刺身拼盤,有有頭甜蝦,三文魚,油甘魚,北寄貝,劍魚,生蠔同八爪魚刺身 淨係呢個刺身拼盤喺出邊食都幾百蚊再黎個十二格靚肉拼盤,有牛,豬,雞,蔬果類,淨係食呢個拼盤都夠😜 ❤️澳洲和牛胸腹-必點!好軟林,油脂分布好平均,牛味濃👍🏻❤️ 澳洲和牛西冷-必食!入口即溶,澳洲和牛係晤同啲❤️美國牛肋骨-夠晒林,原來拎黎燒都好好食!❤️骨付雞肉腸-一咬爆晒油,爆晒汁,好好好味,必食!❤️菠蘿-又香又甜,點可以晤食燒菠蘿🍍❤️Movenpick雪糕 ,Dreyers 甜筒任點任食,一杯都廿幾蚊啦,點解可以禁高質架🥰🥰❤️呢到啲日本汽水係日本買都要百幾Yen 一罐啦,而家任飲,好似返工鄉下禁🫶🏻值得一讚呢度有喜馬拉雅山岩鹽仲有即磨黑椒,連調味都禁有heart 👍🏻👍🏻一啲都晤馬虎平時食放題,晤係坐得好逼就係地方污糟,呢到令我對放題改觀,地方乾淨,食物質素又高,✅Bookmarked 響日本燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓

❤️美國、澳洲和牛燒肉放題 (78款)

❤️澳洲和牛胸腹-必點!好軟林,油脂分布好平均,牛味濃👍🏻
❤️ 澳洲和牛西冷-必食!入口即溶,澳洲和牛係晤同啲
❤️美國牛肋骨-夠晒林,原來拎黎燒都好好食!
❤️骨付雞肉腸-一咬爆晒油,爆晒汁,好好好味,必食!
❤️菠蘿-又香又甜,點可以晤食燒菠蘿🍍

• 刺身拼盤
  • 燒肉拼盤
  • 飲品
2022-08-30 72 瀏覽
講到食放題都隔左一段時間無食,今日特登約左朋友黎返次久違既燒肉放題!朋友見到呢間係銅鑼灣既響評價好似都相當唔錯就book左位早少少黎食.餐廳內design充滿日系既木風及紅燈籠,環境乾淨又唔會感覺好油膩或滿佈油煙既感覺.抽風系統什得唔錯,燒完後都無成身燒肉味.78品料理美國&澳洲和牛 120分鐘放題燒肉拼盤開始前先會送上一份燒肉拼盤比你試左咁多款肉後再按自己喜好再追加.澳洲和牛肉眼,澳洲和牛胸腹,美國牛肋骨,澳洲和牛西冷,美國肉眼.拼盤肉亦有期他豚肉,雞翼同蔬菜等等.原塊美國肉眼輕輕燒一燒已經充滿油香,入口質感嫩香細膩,充滿陣陣牛脂香.將新鮮生菜再夾入燒好既牛肉後再加上少少泡菜令牛肉既油膩感減輕之餘又令口感變得清爽.刺身拼盤生蠔 | 甜蝦 | 三文魚 | 八爪魚 | 油甘魚 | 北寄貝 | 帶子 | 劍魚腩刺身款式係燒肉店黎講真係相當豐富.每款刺身相當豐滿而且充滿光澤,整體新鮮而且味道甘甜充滿彈性.生蠔雖然唔算係好大隻但入口好甜.天婦羅炸物天婦羅及炸物等都唔會炸得好油膩,炸漿亦唔會過厚.炸得乾爽唔會感到油膩.今次試左天婦羅蝦蝦肉亦都幾爽彈,炸芋薯球煙煙韌韌,甜而不膩.薄炙美國牛里脊肉配

78品料理美國&澳洲和牛 120分鐘放題

燒肉拼盤

刺身拼盤

天婦羅炸物

薄炙美國牛里脊肉配月見醬汁
薄炙美國牛里脊一整塊放入烤網內炸,油份強勁既牛里脊即刻引起強火!輕輕炙燒過後肉質嫩滑juicy,沾上生蛋月見汁令牛肉更香滑,同時令味道昇華.

醬汁安格斯牛肩胛肉眼薄燒
同樣係薄燒系列,佢地既薄燒系列質素相當高!燒完唔會令肉質變得乾柴之餘醃料又夠入味.
2022-08-30 53 瀏覽
響日本燒肉銅鑼灣日本高質燒肉放題,燒肉/刺身/天婦羅/小火鍋都齊哂,勁多選擇,乜都食到,正!💥燒肉拼盤餐廳好細心,知我心大心細唔知點乜好? 唔使怕,拼盤有哂各式各樣燒物,仲有哂牌仔話你知係乜東東,澳洲和牛/美國牛肋骨/手羽/米澤三元豚同其他蔬菜類💥 刺身拼盤拼盤有帶子/八爪魚/生蠔/三文魚/北寄貝/劍魚腩等等,新鮮美味!逐樣試少少,唔夠仲可以繼續單點,質素高!💥醬汁燒肉生薑汁澳洲肥牛博燒/生薑羊西冷博燒/醬汁安格斯牛肩胛肉眼博燒 等等,全部都已經調好晒味道,即燒即食整體來說環境座位坐得舒服,選擇款式多,抽油煙設備都好好,銅鑼灣中心地段又方便,值得推薦!味道: 8/10環境: 8/10服務: 8/10人均消費:$300-600地址:響日本燒肉 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街66號亨環2樓
響日本燒肉

服務: 8/10
人均消費:$300-600

地址:

2022-08-28 65 瀏覽
出左消費券又可以去食好嘢啦,今日收早同同事放工一齊去食,我地食早場,價錢比較抵食。飲品種類多,仲有酒添,梅酒幾好飲。 一坐低先遞上刺身拼盤,有三文魚,油甘魚,牡丹蝦,劍魚腩,帶子,北寄貝,八爪魚同生蠔,刺身好新鮮,鮮甜無腥味,最中意牡丹蝦鮮甜爽口,油甘魚魚油香濃。再黎就係燒肉拼盤,肉類款式多,另外餐牌仲有其他,有牛肉,雞肉,豬肉,羊肉。美國肉眼好大塊,店員話唔洗燒咁耐,肉味濃郁,一點都唔韌。虎蝦大隻,肉質爽口結實。天婦羅粉漿薄,最中意年糕同芋圓,encorn左好多件,熱辣辣煙煙韌韌,甜度適中。燒菠蘿超甜,好味。燒雞腎,有咬口,無腥味。

飲品種類多,仲有酒添,梅酒幾好飲。

美國肉眼好大塊,店員話唔洗燒咁耐,肉味濃郁,一點都唔韌。

虎蝦大隻,肉質爽口結實。

燒菠蘿超甜,好味。

燒雞腎,有咬口,無腥味。