2023-01-10 37 瀏覽
連所餐廳食得太多,好悶!大排檔式小店買少見少,侍應充滿人情味,值得大大力支持!😆😆檔口細細都估唔到有咁多人幫襯😂😂😂早餐叫咗菠蘿包,好特別,有餡料入面。我揀咗咸牛肉同蛋,超足料!😍😍原來同菠蘿包係咁夾!奶茶好香!唔會太奶,唔會澀👍🏻👍🏻推介!同事叫咗個花膠火腿通粉!早餐食花膠會唔會太過豪華😂😂個花膠好厚又大件!🤤🤤🤤個雞湯好味,無味精👍🏻👍🏻👍🏻價錢唔貴,份量足料!👍🏻👍🏻下次一定會再幫襯!🤗🤗🤗小店一定要大大力支持!😆😆😆😆😆

奶茶好香!唔會太奶,唔會澀👍🏻👍🏻推介!

個雞湯好味,無味精👍🏻👍🏻👍🏻

價錢唔貴,份量足料!👍🏻👍🏻下次一定會再幫襯!🤗🤗🤗

小店一定要大大力支持!😆😆😆😆😆
我好耐無入嚟葵芳啦,今日因為有野做,所以行開街市附近,又見肚餓,咁就是旦喺附近坐低食吓嘢啦🤭環境《飯膠》應該係啱啱新開嘅,雖然佢檔口比較細,但估唔到都幾多人幫襯,所以我都忍唔住坐低試吓食物我見餐廳嘅menu中式港式西式咩都有d,但又唔似連鎖茶餐廳咁,呢d做街坊生意嘅大排檔喺香港真係越來越少🥲滋味去骨海南雞飯 $56因為係午餐時間,所以我就叫咗個海南雞飯試試🤤估唔到佢又幾足料,幾大碟wor😍呢個粟米雞口感皮薄肉嫩,又幾鮮甜♥️好食👍🏾我重買咗口水雞夜晚返屋企加餸tim 🤭另外,我重叫咗杯奶茶☕️,佢嘅茶底都幾香,唔會澀,亦唔會好奶,唔錯唔錯👍🏾住喺附近嘅朋友,不妨試吓呢間人情味濃濃,又平靚正嘅大排檔‼️

《飯膠》應該係啱啱新開嘅,雖然佢檔口
比較細,但估唔到都幾多人幫襯,所以我都忍唔住坐低試吓

食物

滋味去骨海南雞飯 $56
滋味去骨海南雞飯

滋味去骨海南雞飯
2022-12-14 102 瀏覽
好耐無行入黎呢條行,  聽同事講之前間日式難食野轉左手,  今日番早班, 真係唔想再食源記,  黎試下O羊料...估唔到原來朝早甘L多人,  我居然等左一陣先有位坐.  每次去新場,  我一定先食沙爹牛麵碗麵黎到望見個樣,  出奇地覺得有D料到喎~    原本以為得沙爹"碎"牛,  點知真係見到一片片牛, 係有誠意做既小店,    好似以前細個食開果D 沙爹牛肉甘既款,  連D 色都似模似樣,  唔鞋. 夠淋,  超驚喜個味真係有兒時味道, 至於杯茶走..   我個人覺得都好飲既, 唔澀口,  有茶香, 起碼好過出面 D 所謂明星茶記先請真,  $33真係超值,    堅會再黎幫襯,    呢類老土小店, 係香港真係買少見少!

沙爹牛麵
2022-12-12
$33 (早餐)
沙爹牛麵
  • 沙爹牛麵 早餐