2013-07-09
以前屋企冇煮飯,就會同屋企人落E間野鋸扒,但今次隔左成半年先黎,望餐牌,扒餐一加就加左15蚊到,大約要65~68蚊冇野飲,都預左,諗住D質素OK就冇問題,咁之後叫左個吉列豬扒加斯華力腸,我叫左汁另上,因為慣左自己慢慢淋,咁塊鐵板黎到之後,已經O左咀,點解完全冇聲既,即刻淋D汁上去,冇反應既,(冇滋滋聲)即係塊鐵板已經涼左好耐冷氣啦!好,算,食腸先,點解條腸望落去係向上彎既?哦,原來幫我切開左一半,但搵極都搵唔到另一半,原來真係得一半!!腸已經細仲要得一半!有冇見過咁過份既扒餐?開始唔順氣啦!食吉豬,大X樂早餐D豬都靚過佢,起碼真係有層炸粉,而E間野竟然用LUNCH茶餐果D湯豬扒,炸到變橙橙地色就算,仲要淨係上面有炸下面冇炸粉!!薄到你唔信最好食既就係D豆!!我以後唔會再黎!!其實今次食之前呀媽都話左好多人都話E間野差左好多,但我真係太想食扒餐,不過係咁先啦,去大X樂食仲好,起碼個酥皮湯都值,仲要四十幾蚊有交易,要我比60幾70蚊(係土瓜灣)食D咁既野,真係咪搞我。
即係塊鐵板已經涼左好耐冷氣啦!好,算,食腸先,
點解條腸望落去係向上彎既?哦,原來幫我切開左一半,
開始唔順氣啦!食吉豬,大X樂早餐D豬都靚過佢,
起碼真係有層炸粉,而E間野竟然用LUNCH茶餐果D湯豬扒,
最好食既就係D豆!!我以後唔會再黎!!
其實今次食之前呀媽都話左好多人都話E間野差左好多,
但我真係太想食扒餐,不過係咁先啦,
去大X樂食仲好,起碼個酥皮湯都值,仲要四十幾蚊有交易,
要我比60幾70蚊(係土瓜灣)食D咁既野,真係咪搞我。