2009-02-09 17 瀏覽
今日又有coupon出,俾左個理由我去呢度食早餐。去到都差唔多十點,所以人都唔算多。今餐豬柳熱香餅餐加薯餅同飲凍奶茶。熱香餅好耐都未食過熱既熱香餅,平時可能已經放左一陣,令到熱香餅變暖甚至變冷。今日食果份可能係新鮮做好,配上牛油同糖漿,真係一流。蛋味又夠,聞到都想食啊。豬柳就無乜特別,可以啦。薯餅又係新鮮炸好,又脆又好味,正!凍奶茶今次茶同奶既份量夾得幾好,加埋自助糖漿。好!忙裡偷閒間食早餐真係人生一件快事。

熱香餅

豬柳
就無乜特別,可以啦。
薯餅
又係新鮮炸好,又脆又好味,正!

凍奶茶
今次茶同奶既份量夾得幾好,加埋自助糖漿。好!

忙裡偷閒間食早餐真係人生一件快事。
$21 (早餐)
2008-11-28 17 瀏覽
睇到電視廣告 令到人心郁郁 好想去食新出GA蝦堡餐跑完步同豬生 去左青衣城外賣試試 心想人流旺 質素會好D啦M記宜家係即叩即包 D菜唔會黃 包唔會軟 你係咁諗就錯了 ....返到屋企一打開 E 唔同左GA 唔係"包 菜 蝦 蝦堡 醬 包" 一層層咩電視係咁嫁BOR 原來一隻隻GA蝦已經係蝦堡入面 -0-SHIT.....呃人手法 算...咬一啖先 好難食 個包應該擺左好耐囉 D醬比個包索晒 好酸配千島醬都一D唔好食 D菜黃GA /___\ 太差了食左一啖已經好失望 豬生唔該包底 好食車仔面算喇
睇到電視廣告 令到人心郁郁 好想去食新出GA蝦堡餐
跑完步同豬生 去左青衣城外賣試試 心想人流旺 質素會好D啦

M記宜家係即叩即包 D菜唔會黃 包唔會軟
你係咁諗就錯了 ....

算...咬一啖先
好難食 個包應該擺左好耐囉 D醬比個包索晒 好酸
配千島醬都一D唔好食 D菜黃GA /___\ 太差了
食左一啖已經好失望 豬生唔該包底 好食車仔面算喇
差 無蝦GA ?
差 係塊蝦堡入面
2008-08-13 13 瀏覽
親愛的來左屋企玩, 玩玩下太鼓又話肚餓了媽媽買了麥當當的麥樂雞回來(因為親愛的很愛吃)麥記又加價縮本, 我以前常叫的麥香雞包的雞變得超薄雖然仍然$8, 不過放棄了; 而這個已經無左$8個優惠香口野難食得去邊, 點上燒烤醬, 我地好快清哂啦, 好似又細件左如果唔係嫌功夫麻煩, 係百佳買回來自己炸抵好多
親愛的來左屋企玩, 玩玩下太鼓又話肚餓了

媽媽買了麥當當的麥樂雞回來(因為親愛的很愛吃)

麥記又加價縮本, 我以前常叫的麥香雞包的雞變得超薄

雖然仍然$8, 不過放棄了; 而這個已經無左$8個優惠

如果唔係嫌功夫麻煩, 係百佳買回來自己炸抵好多
2008-06-29 8 瀏覽
將軍漢堡是我在小學時代麥記限量之選, 一出都會買來食最近它終於返黎啦!可惜麥記加價得過份, 所以一直也無去試.剛巧親愛的嚷著要食她最愛的麥樂雞去到麥記, 終於半推半拉的買了玉子將軍漢堡個包面形扭曲, 點知一咬之下, 發覺個match又唔錯bor醬汁又濃又甜,幾arm胃口, 生菜就略嫌少左D至於玉子則很滑, 比死實實的豬柳蛋好得多, 跟將軍漢堡都幾夾可以一試, 不過總覺得以前的將軍漢堡好食d~起碼都大d啦!另外, 麥樂雞的新推出的醬汁配搭幾新穎, 不過味道真係麻麻
將軍漢堡是我在小學時代麥記限量之選, 一出都會買來食

最近它終於返黎啦!

可惜麥記加價得過份, 所以一直也無去試.

剛巧親愛的嚷著要食她最愛的麥樂雞

去到麥記, 終於半推半拉的買了玉子將軍漢堡

醬汁又濃又甜,幾arm胃口, 生菜就略嫌少左D

可以一試, 不過總覺得以前的將軍漢堡好食d~起碼都大d啦!

另外, 麥樂雞的新推出的醬汁配搭幾新穎, 不過味道真係麻麻
  • 玉子將軍漢堡
2007-08-24 12 瀏覽
服務唔好野食就間間都一樣啦但呢間服務真嘛嘛D 經理態度差而員工又成日轉D新手尚未成火候執錯執漏不在話下加上又無乜禮貌你叫多D野者佢都在背後話你…><
服務唔好

加上又無乜禮貌
你叫多D野者
佢都在背後話你…><
2007-08-19 6 瀏覽
好普通,好多cream,好差的服務態度.件蛋糕爛了職員都不肯換比我,仲話都係小小爛啫...
好普通,好多cream,好差的服務態度.
件蛋糕爛了職員都不肯換比我,仲話都係小小爛啫...
2007-07-02 31 瀏覽
食完難食的仙跡岩晚餐,就落左黎老麥點了個麥旋風同熱朱古力..嘩~個服務員個態度鬼死咁差,真係勁想投訴佢~(個似經理/主任既人響附近,但佢忙緊,所以最後都無咁做~)果時已經十時多,又唔忙,都唔明點解d態度可以咁差,黑晒面,無笑容,無多謝,反而似兇人多d,自問我去買野果時既態度真係好有禮貌,身邊既朋友都覺得佢既態度好有問題,麥當勞真係要對自己既員工多加培訓先有進步..食物方面唔想多講,因為都係好普普通通..
嘩~個服務員個態度鬼死咁差,真係勁想投訴佢~
(個似經理/主任既人響附近,但佢忙緊,所以最後都無咁做~)

食物方面唔想多講,因為都係好普普通通..
2007-03-08 24 瀏覽
Mango Cheese Cake $22 ~ 果仁好好,cheese味較淡,芒果味亦唔重,個cake食落有一陣輕輕的酸味,餅底夠脆.
2007-01-29 9 瀏覽
下午茶試件焦糖芝士餅$22 ~~ 唔好食,一點芝士味也沒有,焦糖味也不夠香濃.
2007-01-17 14 瀏覽
個飽又鹹又爽又怪完全唔似咖哩呀!好難食呀
個飽又鹹又爽又怪
完全唔似咖哩呀!好難食呀
去麥當當試吃新出的飯tastic~雞扒飯tastics 鮮菠蘿片梅蘆薈冰(me),牛肉飯tastic米i 樂,我果個飽最可恨是等了15mins!趕住睇戲的關係,好急好急咁食晒.個飽唔係唔好食,不過好似太油了...我食左唔夠半個已經頂唔順了...不過個雞扒都幾好食~我最欣賞都係菠蘿!可以清返d油膩感.可能我都係接受唔到咁強的酸梅味!所以同男朋友換左可樂飲~男朋友最喜歡煎煎炸炸的油膩食品,所以他可以食晒全個~再掃埋我d粟米及菠蘿,好強!
2006-03-19 10 瀏覽
好鐘意食牛肉既我,一睇到有牛肉米飽就立刻買左黎試!肉味好番,又好多肉,飯都過得去啦! 濕濕地好易入口,但係食到差唔多既時候發覺原來好多油滴哂出黎(係好多)...怕肥者小心! 我都係一次算喇!!!
好鐘意食牛肉既我,一睇到有牛肉米飽就立刻買左黎試!
肉味好番,又好多肉,飯都過得去啦!
怕肥者小心! 我都係一次算喇!!!
2005-10-12 10 瀏覽
食既都係一樣"M 記水準貨"啦.If you want to eat comfortable, you can seat Mc'cafe just next to there.
食既都係一樣"M 記水準貨"啦.
2001-10-17 19 瀏覽
10 月份新新口味的將軍漢堡, 估不到加了一隻滑滑的蛋, 加上熱辣辣的吊燒汁豬柳, 好好味! 而田園批都好味, 但不知為什麼餡料都有濃濃的芝士味呢! <br>
(非會員)
2001-09-05 24 瀏覽
真係越棧越貴呀!!<br> 我妹妹話個新ga 脆雞唔好食..<br> 而上次我買千層草苺新地時, 份量相當少wor!<br>ice-cream 半杯都無, 而全部加埋草苺..只係得2/3杯滿!! 仲有o個支餅...已經腍o左...好唔抵呀成杯o野!!!
真係越棧越貴呀!!
<br> 我妹妹話個新ga 脆雞唔好食..
<br> 而上次我買千層草苺新地時, 份量相當少wor!