2023-11-09
再次回食依間好特色&滋味既依間日本餐廳😆😆椰皇壽喜燒A5宮崎+M7澳洲和牛寶盒🐂依個壽喜燒真係好驚喜,佢係會即時倒椰汁,佢上面仲有隻牛奶熊,成個壽喜燒汁唔會好單一個味,會好層次🤤佢既牛寶盒有3款牛,每一款都超吸正!入口即溶,同時又吸哂啲湯低,十分回味😋佢個湯低都好多菜做底,吸哂啲湯都好滋味!最吸湯既係佢入面竟然有粉絲😍超級正!好足料😆煙三文魚黑醋醬牛油果沙律🥗依個沙律好新鮮,好足料,個牛油果我估都有一個,真係唔野少😍黑醋超配合到個成件事,夾埋煙三文魚食真係好滿足😆龍蝦汁蟹肉扁意粉🦞意不到個汁咁香龍蝦味,同埋佢好夠汁掛哂麵道,個麵又煮得岩岩好,軟硬適中😌同埋佢有蟹肉同薯仔做配菜,真係好豐富😋綠茶鮮奶熊脆脆&藍蝶花佛手柑熊茶兩杯野飲首先都係好吸晴🤩個熊仔好似係上面游水咁,佢既顏色又好有層次,真係好靚靚!重點係佢都超好味,唔會太甜😍
再次回食依間好特色&滋味既依間日本餐廳😆😆
椰皇壽喜燒A5宮崎+M7澳洲和牛寶盒🐂