2020-08-13
又到我最愛嘅肥仔水🤤 呢間由yellopenRice介紹之後都成日飲😆 諗住試多幾款再一次過講 但忍唔住了(๑´ㅂ`๑)最欣賞係佢有11款茶底 對茶控黎講不得了🤤 加埋唔同配料同奶可以有好多變化(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)❣️鐵觀音奶茶 $25黑金堂仲有個優點 就係飲品超大杯(๑•̀ㅁ•́๑)✧呢杯咁樣飲完都飽咗一半😂 而家夏天非常需要補充肥仔水份😌 茶味依然好出 奶淡過其他店少少 冇咁heavy🤰🏻❣️芝士紅烏龍 $25呢度嘅奶蓋 比較balance😛 有芝士味但唔會太鹹🤤每款茶味都好出 會飲得出係咩味嗰種😚 一直冇試過紅烏龍 茶味都係清清地🙆🏻♀️❣️熱帶果茶加奶 $28聽落係咪有啲奇怪😂 本身想飲純茶refreshing d但店員誠意推薦我加奶就試吓🤔 幾得意係有果香嘅奶茶 但係放心唔會肚痛😂 想試下佢做水果茶base 應該會好夾😆舖頭成日會寄賣其他黃圈嘅嘢 店員服務態度好好 所以長期都勁多人😂 下次冇咁飽會試埋黑糖珍奶🖤💛呢間由yellopenRice介紹之後都成日飲😆 諗住試多幾款再一次過講 但忍唔住了(๑´ㅂ`๑)最欣賞係佢有11款茶底 對茶控黎講不得了🤤
❣️鐵觀音奶茶 $25
❣️熱帶果茶加奶 $28
幾得意係有果香嘅奶茶 但係放心唔會肚痛😂
想試下佢做水果茶base 應該會好夾😆
❣️芝士四季春 $25
呢度嘅奶蓋唔係好多 比較balance😛 有芝士味但唔會太鹹🤤
每款茶味都好出 會飲得出係咩味嗰種😚
呢個配搭非常大眾 四季春嘅茶味好正🙆🏻♀️
❣️鐵觀音奶茶 $25
黑金堂仲有個優點 就係飲品超大杯(๑•̀ㅁ•́๑)✧
❣️熱帶果茶加奶 $28
幾得意係有果香嘅奶茶 但係放心唔會肚痛😂
想試下佢做水果茶base 應該會好夾😆
舖頭成日會寄賣其他黃圈嘅嘢店員服務態度好好 所以長期都勁多人😂 下次冇咁飽會試埋黑糖珍奶🖤💛