2020-07-18
📌 黑金堂~尖沙咀早排家姐抽獎中咗 @top_hongkong_restaurants 嘅抽獎因為踏入左一周年慶祝 所以推出左茗茶換領券只係價值$199!可以一次過試晒十一款茶😍仲要唔限時 咁就可以慢慢飲晒所有茶🤪不過配料就要再另外加錢今次好好彩咁中咗抽獎 咁就可以試吓呢間好出名嘅台式飲品店🥰呢間飲品店自由度好高 可以自己揀茶底 口感選擇 慕絲味道同加唔加奶👍🏻位於厚福街的小店人流超多 都要預大概等一段時間😂值得一讚係店員嘅服務態度 見我哋唔識揀配搭就不斷有介紹 超有耐性同有禮貌💯1️⃣ 紅烏龍黃金珍珠奶茶(原價:$31) (𝟰/𝟭𝟬)賣相真係幾吸睛 仲要大大杯😆不過飲落有少少失望😫奶茶冇奶味 茶味好淡覺得加得太多水 溝到太淡😣小冰左都好淡ಥ_ಥ不過我好鍾意黃金珍珠口感煙韌彈牙!2️⃣ 蜜桃烏龍加玫瑰海鹽慕絲 (原價:$28) (𝟴/𝟭𝟬)反而呢款茶底好飲好多😋茶味好香濃 蜜桃味好出🍑夏日炎炎真係好清新解渴 因為嗌左少甜所以味道都唔會話好甜🤩玫瑰海鹽慕絲口感順滑 味道帶有鹹香!玫瑰味唔會太出 好出色👍🏻👍🏻💡整體嚟講 下次都係嗌番茶底加
因為踏入左一周年慶祝 所以推出左茗茶換領券
只係價值$199!可以一次過試晒十一款茶😍
仲要唔限時 咁就可以慢慢飲晒所有茶🤪
不過配料就要再另外加錢
今次好好彩咁中咗抽獎 咁就可以試吓呢間好出名嘅台式飲品店🥰
位於厚福街的小店人流超多 都要預大概等一段時間😂
1️⃣ 紅烏龍黃金珍珠奶茶(原價:$31) (𝟰/𝟭𝟬)
賣相真係幾吸睛 仲要大大杯😆
不過飲落有少少失望😫
奶茶冇奶味 茶味好淡
覺得加得太多水 溝到太淡😣
小冰左都好淡ಥ_ಥ
不過我好鍾意黃金珍珠口感煙韌彈牙!
反而呢款茶底好飲好多😋
茶味好香濃 蜜桃味好出🍑
夏日炎炎真係好清新解渴 因為嗌左少甜所以味道都唔會話好甜🤩
玫瑰海鹽慕絲口感順滑 味道帶有鹹香!
玫瑰味唔會太出 好出色👍🏻👍🏻
環境服務🥂: 9/10
推薦指數👍🏻: 7/10
🍴: 黑金堂
📍: 尖沙咀加拿芬道45-47號宏生大廈地下D2號舖
🔍:12:00-22:00(Mon-Fri); 11:00-23:00(Sat); 09:00-23:00(Sun)
☞︎ 同地區餐廳 #hkhungryfoodie尖沙咀
☞︎ 同類型餐廳 #hkhungryfoodie台式