2018-07-05
依度臭臭鍋一人一個,非常乾淨衛生!藥膳羊肉鍋係比人補氣活血,女士嚟完m食岩岩好。羊肉好多,等左好耐先食,熟d食得更放心!湯底配飯一流,好有酥味。淮山同粉絲中哂羊味!蜆細細地,無沙!炸枝竹都好掛湯,有豆味。鮮冬菇好大,娃娃菜都好多。蕃茄黑豚肉鍋好營養!黑豚肉少肥肉,暗春蛋睇相都見吸左蕃茄味,正!台灣貢丸同福袋好實,足料,貢丸點蒜蓉好味,全枱都讚蒜蓉醬。金針菇同豆腐既蕃茄味清新。招牌臭臭鍋左上角!乜都有,好抵食!臭豆腐和豬大腸重口味,豬大腸既酥幾正宗!米血糕好彈牙!鴨血多幾件就正啦!唔好見佢好似好多辣椒,但其實唔太辣酸菜魚片鍋就比上一個辣。有哂酸菜同泡椒 魚件唔鬆有肉質感,特別介紹豆皮。辣得嚟比豆腐更重豆味,好食,又酸又辣,開胃。滷肉飯滷肉好多下,甜左d,但都好食。鹹魚肉飯咸得嚟有d蛋黃硬硬地,都幾特別。有別於老人家愛食個種硬鹹魚。巨蜂提子梳打同台灣金橘梳打,後者清新好飲d。凍冬瓜茶就養生清熱利水,食左羊肉怕燥就飲啦。盆栽奶茶加珍珠最重手依杯,好似奶蓋咁,茶香ok,但珍珠就硬左少少,整體都過引。第一次食臭臭鍋都覺得ok!無限時,慢慢坐,食住傾計。
藥膳羊肉鍋係比人補氣活血,女士嚟完m食岩岩好。
蕃茄黑豚肉鍋好營養!
黑豚肉少肥肉,暗春蛋睇相都見吸左蕃茄味,正!
招牌臭臭鍋左上角!乜都有,好抵食!
酸菜魚片鍋就比上一個辣。
滷肉飯
滷肉好多下,甜左d,但都好食。
鹹魚肉飯
第一次食臭臭鍋都覺得ok!無限時,慢慢坐,食住傾計。